Χάρτες-Άτλαντες

Χάρτες-Άτλαντες

ΑΤΛΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ένας εύχρηστος άτλας της Ελλάδας, απαραίτητος σε κάθε μαθητή για το μάθημα της Γεωγραφίας...

7,20€

ΑΤΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΝ

Ο "Άτλας Ευρώπης & ηπείρων: σχολικός, διαδραστικός", η πληρέστερη και πιο ενημερωμένη έκδοση σχολικού άτλαντα που κυκλοφορεί, μαζί με τους δύο μεγάλους χάρτες τοίχου που περιέχονται, παρουσιάζουν από μια νέα οπτική γωνία το μάθημα της γεωγραφίας σε μ..

7,11€

ΑΤΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΝ

Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά κυκλοφόρησε ένας ολοκληρωμένος σύγχρονος άτλας ηπείρων, σε συνεργασία με το γερμανικό εκδοτικό οίκο Schroedel, βασισμένος στα τελευταία στατιστικά δεδομένα και στοιχεία, με αναλυτικούς χάρτες, πρωτότυπη δομή και εύ..

11,99€

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για να ανανεωθούν οι Γεωγραφικοί Άτλαντες και να ανταποκριθούν στη σημερινή εποχή, ανατρέξαμε σ' όλα τα νέα βιβλία του Οργανισμού που συντάχτηκαν και γράφτηκαν από το Κέντρο Εκπαιδευτικών Μελετών και Επιμόρφωσης (ΚΕΜΕ) του Υπουργείου Παιδείας. Τα αρι..

6,21€

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΗΠΕΙΡΩΝ

Για να ανανεωθούν οι Γεωγραφικοί Άτλαντες και να ανταποκριθούν στη σημερινή εποχή, ανατρέξαμε σ' όλα τα νέα βιβλία του Οργανισμού που συντάχτηκαν και γράφτηκαν από το Κέντρο Εκπαιδευτικών Μελετών και Επιμόρφωσης (ΚΕΜΕ) του Υπουργείου Παιδείας. Τα αρι..

6,21€

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μελέτη περιβάλλοντος...

7,20€

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΤΛΑΣ

Ο Σύγχρονος άτλας της Ελλάδας των Εκδόσεων Πατάκη αποτελεί πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για το μάθημα της Γεωγραφίας. Ταυτόχρονα όμως είναι ένα σημείο αναφοράς για οποιονδήποτε αναγνώστη, γιατί περιλαμβάνει όλα τα γεωγραφικά στοιχεία που του είναι απαρ..

8,28€

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ

Απευθύνεται σε παιδιά 8-11 χρόνων, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Ελλάδας και της Κύπρου. Με χάρτες, δορυφορικές εικόνες, φωτογραφίες και κείμενα, τα παιδιά εισάγονται στις έννοιες του χάρτη, της κλίμακας, της γενίκευσης, του συμβολισμού. Οι χάρτ..

2,53€

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ & ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ)

Ελλάδα Πολιτικός & Γεωφυσικός χάρτης.Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτκή έκδοσαν ένα χάρτη διπλής όψης, αναρτώμενο και πλαστικοποιημένο.Είναι συσκευασμένος σε ρολό, κυκλοφορεί μαζί με υλικό ανάρτησης.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου και από τους δασκάλους και..

8,29€

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΔΙΠΛΩΤΟΣ - ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ)

Περιέχει: Ανάλυση κάθε κειμένου: βιογραφικά στοιχεία συγγραφέα, νόημα, κεντρική ιδέα, σχήματα λόγου, ερμηνευτική προσέγγιση λέξεων- φράσεων, ερωτήσεις κατανόησης του περιεχομένου. Απαντήσεις στις εργασίες του Βιβλίου του Μαθητή καθώς και του Τετραδίο..

2,37€

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΝ

Ο πιο ενημερωμένος χάρτης των Ηπείρων, σύμφωνα με τις τελευταίες γεωπολιτικές ανακατατάξεις.Περιλαμβάνει:• Διαίρεση σε κράτη, δημοκρατίες, πολιτείες, επαρχίες• Πρωτεύουσες κρατών• Μεγαλύτερες πόλεις• Όρια δημοκρατιών, πολιτειών, επαρχιών• Όρη, λίμνες..

2,56€

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο πιο ενημερωμένος χάρτης της Ελλάδα με πλήρεις τις διοικητικές και γεωφυσικές πληροφορίες.Περιλαμβάνει:-Διαίρεση σε νομούς-Πρωτεύουσες νομών-Κυριότερες πόλεις, χωριά-Οροσειρές, λίμνες, ποτάμια-Ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους-Πελάγη και κόλπους-..

2,56€

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο πιο ενημερωμένος χάρτης της Ευρώπης, σύμφωνα με τις τελευταίες γεωπολιτικές ανακατατάξεις.Περιλαμβάνει:• Διαίρεση σε κράτη, δημοκρατίες, βασίλεια• Πρωτεύουσες κρατών, δημοκρατιών, βασιλείων• Κυριότερες πόλεις• Όρια κρατών, δημοκρατιών, βασιλείων• Ό..

2,56€

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ

Στον γεωγραφικό αυτό άτλαντα περιέχονται πάνω από 150 χάρτες της συλλογής σχολικών ατλάντων του γερμανικού οίκου Klett-Perthes. Η εξαιρετικά λεπτομερής χαρτογραφική απεικόνιση, η ποικιλία των θεματικών χαρτών (πολιτικοί, γεωφυσικοί, χρήσεων γης, οικο..

12,58€

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ο άτλαντας νέου τύπου Η ΕΛΛΑΔΑ, με διάταξη της ύλης σύμφωνα με τα νέα Διαθεματικά Πρόγραμμα Σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για κάθε μαθητή. Περιέχει όλα τα νέα γεωγραφικά στοιχεία και τους ακόλουθους νέους χάρτες:• χά..

6,39€

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Σχολικός Άτλας Αττικής:- Αξιοποιεί το γνωστικό πλούτο των μαθητών (βιώματα, συναισθηματικοί δεσμοί, πληροφορίες), ώστε να μπορέσουν να αποσαφηνίσουν αφηρημένους γεωγραφικούς όρους, έννοιες και σχέσεις, καθώς και να κατακτήσουν στέρεα ερμηνευτικά σχ..

9,63€

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ

Ο άτλαντας νέου τύπου "Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ", με διάταξη της ύλης σύμφωνα με τα νέα Διαθεματικά Προγράμματα Σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για κάθε μαθητή. Περιέχει όλα τα νέα κράτη που δημιουργήθηκαν καθώς και νέα πρωτότυπα ..

6,39€

ΧΑΡΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ) 100Χ0,75

409. Μορφολογικός Χάρτης Κρήτης[Χάρτης]Διάσταση 1.05Χ0.75..

17,86€