Ημερολόγια για Παιδιά

PRINCESS TOP: FRIENDS

Η πιο τέλεια ατζέντα για να γράφεις τα στοιχεία των φίλων σου και όχι μόνο! Ζήτησέ τους να σου συμπληρώσουν τα χόμπι τους και όλα αυτά που τους αρέσουν, ή να σου γράψουν μια αφιέρωση. Σε αυτό το βιβλίο θα βρεις ακόμη super τεστ για την αγάπη αλλά και..

4,50€

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Αυτό το όμορφο ημερολόγιο περιέχει πολλές δραστηριότητες στις σελίδες του. Γράψε τα μυστικά σου και κλείδωσέ το για να μην τα μάθει κανείς!..

6,21€

ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙ (ΚΟΡΙΤΣΙ)

Ένα ιδιαίτερο λεύκωμα αφιερωμένο στο πιο γλυκό πλάσμα της ζωής σας. Συγκεντρώστε εδώ όλες τις ευτυχισμένες αναμνήσεις σας από τη γέννηση ως τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας. Καταγράψτε κάθε μοναδική στιγμή της ανάπτυξής του και κολλήστε στο ημερολόγιο..

13,05€

ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ένα υπέροχο βιβλίο για την αληθινή φιλία, αυτόν τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα σε σένα και την καλύτερή σου φίλη!Με τέσσερα χρωματιστά κραγιόνια, ένα σωρό δραστηριότητες, απίθανα κουίζ, τρελά ερωτηματολόγια, λίστες LOL, «κλειδώστε» για πάντα όλα τα πράγματ..

11,61€

ΛΕΥΚΩΜΑ-ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ

Σε καλωσορίζουμε στο βιβλίο σου! Αυτό το βιβλίο είναι για εσένα, και θα είναι γραμμένο από εσένα. Αυτό σημαίνει ότι Δεν Υπάρχουν Κανόνες! ...ο μοναδικός κανόνας είναι να διασκεδάζεις χρησιμοποιώντας το! Μέσα στο βιβλίο θα βρεις κενές σελίδες ..

12,25€

ΜΑΓΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟΚΕΡΟΥΣ

Σε αυτό το µοναδικό λεύκωµα µε µονόκερους µπορείς να φυλάξεις τα πιο µικρά αλλά και τα πιο µεγάλα µυστικά σου! Το µαγικό στιλό έχει αόρατο µελάνι και έτσι ό,τι γράψεις µπορεί να διαβαστεί µόνο όταν ανάψεις το φωτάκι στην κορυφή του. Στο λεύκωµα αυτό ..

8,99€

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ

Ποιος μοιράζεται τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μας; Ποιος βρίσκεται στο πλευρό μας τις δύσκολες ώρες; Μα, φυσικά, οι φίλες μας! Με το νέο άλμπουμ της Barbie, εσύ κι οι φίλες σου έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε ένα δικό σας, πολύχρωμο κόσμο με τα μυστικ..

9,00€

ΠΕΝΙ ΠΕΠΕΡ: ΣΧΟΛΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Ένα σχολικό ημερολόγιο που δεν πρέπει να λείπει από καμία σχολική τσάντα! Με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες και τις ντετεκτιβικές μεθόδους της Πένι και της παρέας της. Επίσης, θα σου υπενθυμίζει τις γιορτές των φίλων σου, τις σημαντικότερες παγκό..

8,91€

ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΜΟΥ

Η πιο γλυκιά και μακροβιότερη συνήθεια των κοριτσιών ήταν η ιδέα για να δημιουργηθεί ένα υπέροχο λεύκωμα, που θα "φυλακίσει" τις παιδικές αναμνήσεις και θα συμβάλει στην αυτογνωσία τους...

6,75€

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΑΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Πουπουλένια με λένε και είμαι ένα πολύ μοντέρνο κορίτσι. Μ` αρέσουν τα ωραία ρούχα, η μουσική, τα ψώνια. Μ` αρέσει όμως και το διάβασμα, γιατί οι λέξεις ξεπηδούν με τρόπο μαγικό από τις σελίδες, φτιάχνουν πουπουλένια σύννεφα και με ταξιδεύουν. Το σημ..

9,90€