ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ


Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΗΓΗ διοργανώνει ένα διαγωνισμό με δώρο δύο αντίτυπα από το βιβλίο "Χρυσάφι και μέλι" (εκδ. Διόπτρα) της Ελένης Γαληνού.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2022 και γίνετε εσείς ο τυχερός νικητής που θα απολαύσει αυτό το υπέροχο βιβλίο της Ελένης Γαληνού!

*Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2022 στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε τη συνέντευξη με τη συγγραφέα εδώ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Έρωτας, δύναμη και χρυσάφι στη σκιά μιας περιώνυμης δυναστείας που κρύβει ανείπωτα μυστικά

Η Δανάη κάνει ξέγνοιαστες διακοπές στην Ερεσό, στο χωριό της, όταν ένα απόγευμα συναντά στον δρόμο έναν πανέμορφο άντρα.
Μέχρι να του δώσει την πληροφορία που της ζητά, έχει χάσει το μυαλό της, κι όταν πια εκείνος φεύγει, της έχει κλέψει την καρδιά.

Λαχταρώντας να τον ξανασυναντήσει, η Δανάη αψηφά κάθε λογική και τον ακολουθεί.
Η αμοιβαία έλξη που αισθάνονται καταλήγει σε μια ερωτική βραδιά σε μια έρημη παραλία.
Εκείνη τη νύχτα όμως αποφασίζουν να μην αποκαλύψουν τα ονόματά τους.
Γίνονται απλώς ο Φοίβος και η Νεφέλη στο παραμύθι τους.
Όσα ζουν μοιάζουν με το χρυσάφι και το μέλι όλου του κόσμου.  

Μέχρι που το παραμύθι γκρεμίζεται σαν χάρτινος πύργος.

Ο έρωτας όμως καλπάζει και είναι πιο ορμητικός από ποτέ.
Δοκιμάζεται από αλλεπάλληλα χτυπήματα, κλονίζεται, απειλείται από μυστηριώδεις καταστάσεις, αποκτά ορκισμένους εχθρούς.
Η εκδίκηση καραδοκεί.

Ανάμεσα σε Ελλάδα και Λονδίνο, μυστικά παλιά και νέα φέρνουν στο φως το σκοτεινό παρελθόν.
Εκείνος θα παλέψει με όπλο την αγάπη του.
Εκείνη θα κληθεί να αποδείξει τη δική της μέσα από μια μεγάλη θυσία.
Κανείς όμως δεν γνωρίζει τη μοίρα του.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η Ελένη Γαληνού γεννήθηκε στην Αθήνα, κατάγεται από τη Μυτιλήνη και σήμερα κατοικεί στα Μελίσσια. Σπούδασε στη Σχολή Βακαλό Διακοσμητική και Γραφικές Τέχνες και εργάστηκε πάνω στο αντικείμενό της για περίπου δέκα χρόνια. Αρκετά νωρίς φιλοτέχνησε δύο προσωπικές σειρές χιουμοριστικών σκίτσων που έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη φωτογραφία, τη ζωγραφική, την ποίηση και τη στιχουργική. Τον Μάιο του 2007 πραγματοποίησε την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής με θέμα Σύννεφα. Ακολούθησαν δύο ακόμα ομαδικές εκθέσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, το 2007 και το 2008. Με τη λογοτεχνία ασχολείται αρκετά χρόνια και, επιθυμώντας να εμβαθύνει στην έννοια και την τεχνική του μυθιστορήματος, το 2007 παρακολούθησε μαθήματα δημιουργικής γραφής. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών. Έχει συμμετάσχει στο συλλογικό έργο Η Πόλη Φοβάται με το διήγημα …για ένα τσιγάρο! Έχει γράψει τα μυθιστορήματα: Όταν Στέρεψε η Αντοχή (2013), Πέρα από τις Κόκκινες Γραμμές (2014), Ακόμη Θυμάμαι (2015). Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα Όσα δεν Έγιναν Λέξεις (2016), Μυστική Διαθήκη (2018), Αιώνιοι Ψίθυροι (2019), Η κατάρα των Μάγιερ (2020) και Σε Μαύρο Φόντο (2021).
 

1 Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.
-------------------------------         Όροι Διαγωνισμού       ----------------------------------

Οι διαγωνιζόμενοι που δηλώνουν συμμετοχή στο διαγωνισμό συμφωνούν με τους παρακάτω όρους:
1. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
2. Οι διαγωνιζόμενοι δηλώνουν ότι τα στοιχεία που παρέχουν στο πλαίσιο συμμετοχής τους στο διαγωνισμό είναι έγκυρα και ακριβή.
3. Τα στοιχεία των διαγωνιζομένων θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να κληρωθούν οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού.
4. Οι νικητές συναινούν με την κοινοποίηση των στοιχείων τους στον εκδοτικό οίκο που εξέδωσε το βιβλίο και στην εταιρία ταχυμεταφορών για να τους αποσταλεί το δώρο τους.
5. Οι νικητές συναινούν με τη δημοσίευση του ονοματεπώνυμού τους και του νομού κατοικίας τους στο πλαίσιο ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές του διαγωνισμού ενημερώνονται με μέιλ ή τηλεφωνικώς εντός τριών ημερών από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
7. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με τον νικητή του διαγωνισμού εντός ενός μήνα ο νικητής χάνει πλέον το δικαίωμα να διεκδικήσει το δώρο του.