Εκδόσεις Κίτρινο Πατινι


ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αυτά τα Χριστούγεννα δημιουργήστε τις δικές σας γιορτινές ιστορίες. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης για μικρούς και μεγάλους...

8,00€

ΟΠΩΣ ΕΓΩ!

Ένα βιβλίο με σύντομες, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ζωικό βασίλειο και πραγματικές φωτογραφίες, που τραβάνε την προσοχή των παιδιών και τα βοηθάνε να συνδεθούν με τη φύση. Μια πρόσκληση εξερεύνησης για τους μικρούς επιστήμονες της ζωής μας!..

12,90€

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ (1): ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Οι Παραμυθοκάρτες είναι αυτό που λέει το όνομά τους! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης με 49 κάρτες, που σας εμπνέουν να φτιάχνετε αμέτρητες δικές σας ιστορίες, βγαλμένες από το Μαγικό Βασίλειο των παραμυθιών και των συναισθημάτων!Καλλιε..

12,00€

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ (2): ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Οι Παραμυθοκάρτες είναι αυτό που λέει το όνομά τους! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης με 49 κάρτες, που σας εμπνέουν να φτιάχνετε αμέτρητες δικές σας ιστορίες, βγαλμένες από το Μαγικό Βασίλειο των παραμυθιών και των συναισθημάτων! Καλλι..

12,00€

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ (3): ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ

Οι Παραμυθοκάρτες είναι αυτό που λέει το όνομά τους! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης με 49 κάρτες, που σας εμπνέουν να φτιάχνετε αμέτρητες δικές σας ιστορίες με μουσούδες! Με άλλα λόγια οι ήρωες είναι κατοικίδια ζώα αλλά και αδεσποτάκι..

12,00€

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ (4): ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Οι Παραμυθοκάρτες είναι αυτό που λέει το όνομά τους! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης με 49 κάρτες, που σας εμπνέουν να φτιάχνετε αμέτρητες δικές σας ιστορίες, βγαλμένες από Αγαπημένα Παραμύθια!Καλλιεργεί τη φαντασία, το λόγο, την ενσυν..

12,00€

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ (5): ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Οι Παραμυθοκάρτες είναι αυτό που λέει το όνομά τους! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης με 49 κάρτες, που σας εμπνέουν να φτιάχνετε αμέτρητες δικές σας ιστορίες, βγαλμένες από την Παραμυθοχώρα!Καλλιεργεί τη φαντασία, το λόγο, την ενσυναίσ..

12,00€

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ (6): ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Οι Παραμυθοκάρτες είναι αυτό που λέει το όνομά τους! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης με 56 κάρτες, που σας εμπνέουν να φτιάχνετε αμέτρητες δικές σας ιστορίες, βγαλμένες από την Ελληνική Μυθολογία!Καλλιεργεί τη φαντασία, το λόγο, την εν..

12,90€

ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΡΤΕΣ (8): ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΜΒΑ

Οι Παραμυθοκάρτες είναι αυτό που λέει το όνομά τους! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι δημιουργικής αφήγησης με 49 κάρτες, που σας εμπνέουν να φτιάχνετε αμέτρητες δικές σας ιστορίες, βγαλμένες από έργα ζωγραφικής!..

12,90€

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ;

Στο πυκνό και καταπράσινο Δάσος της Φοβέρας, οι Ασβοί δεν έπαιζαν με τα άλλα ζώα, ο Ελέφαντας κατάβρεχε όποιον περνούσε από μπροστά του και η Μαϊμού πετούσε μπανανόφλουδες στους περαστικούς. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος! Αιτία ήταν τα μεγαλύτερα ζώα, π..

11,00€

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΛΕΑ

Στη Λέα αρέσει το μπαλέτο, αλλά δεν της αρέσει και τόσο να μιλάει. Στον παιδικό σταθμό δεν λέει σε κανένα παιδάκι «Καλημέρα!» κι όταν φεύγει από τη σχολή μπαλέτου δεν χαιρετάει ούτε τις δασκάλες της...

12,90€

STORYTELLING CARDS (7): MYTHOLOGY: ONCE UPON A STORY

Storytelling Cards are exactly that! A flashcards game for developing narrative skills. The box contains 56 flashcards which inspire you to create your own stories with heroes and creatures from the Greek Mythology!The game promotes imagination, narr..

12,90€

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)