Εκδόσεις Σοφία


Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Ένα σαγηνευτικό, ιδιαίτερα πρωτότυπο μυθιστόρημα, για το μεγαλείο της φύσης, τα επιμελώς κρυμμένα όνειρα και τα στερεότυπα μέσα στα οποία είμαστε φυλακισμένοι. Ένα μαγευτικό βιβλίο για το απροσδόκητο του έρωτα και τις δεύτερες ευκαιρίες που δεν έχουν..

14,00€

ΚΑΡΜΙΚΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

Κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν το άλλο τους μισό, την αληθινή αγάπη ή τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους και μαζί του δημιουργούν μια καρμική σχέση. Όσοι δεν μπορούν να το βρούνε επιλέγουν να μείνουν μόνοι ή απλώς περιμένουν όσο χρειαστεί, μέχρι να έρθει στη ..

11,00€

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 1950-2000

Ο συναρπαστικός κόσμος του σκακιού μέσα από τις Ολυμπιάδες της ψυχροπολεμικής περιόδου μέχρι και το τέλος του 20ού αιώνα. Ψηφίδες ιστορίας ενός αθλήματος που έχει τους δικούς της ήρωες, όπως οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, αλλά και προσωπικότητες χαρισματ..

20,00€

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

Ένα θεατρικό έργο με θέμα το σκάνδαλο με τα ορφανά παιδιά που στάλθηκαν στην Αυστραλία από την Αγγλία στάθηκε η αφορμή για να ψάξει η Σαμ –μία πανέξυπνη μαθηματικός– τις πραγματικές της ρίζες. Ο Μιγκ –ένας ιστορικός που βλέπει φαντάσματα– αναζητά και..

16,00€

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)