ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΗΓΗ

Οι εκδόσεις Βιβλιοπηγή δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν στους συγγραφείς τη δυνατότητα να εκδώσουν τα βιβλία τους με τον τρόπο που εκείνοι πραγματικά επιθυμούν. Έτσι, φροντίζουμε να ξεχωρίζουμε τόσο με την ποιότητα των βιβλίων που εκδίδουμε, με την αγαστή συνεργασία μας με τον συγγραφέα και με τους πολυάριθμους τρόπους μάρκετινγκ που χρησιμοποιούμε για την προώθηση των βιβλίων.
 

Μερικοί από τους λόγους που σίγουρα θα σας κάνουν να προτιμήσετε τις εκδόσεις Βιβλιοπηγή είναι:

1. Τα βιβλία που εκδίδουν οι εκδόσεις Βιβλιοπηγή αποτελούν μια προσεγμένη έκδοση: Κάθε κείμενο που εγκρίνεται προς έκδοση από τις εκδόσεις Βιβλιοπηγή θα περάσει από επιμέλεια και διόρθωση, επαγγελματική σελιδοποίηση, εικονογράφηση από ταλαντούχους εικονογράφους (αν απαιτείται) κτλ. Η έντυπη ή ψηφιακή έκδοση του βιβλίου είναι πάντα ειδικά σχεδιασμένες, ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών.
2. Οι εκδόσεις Βιβλιοπηγή δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση των βιβλίων που εκδίδουν. Για αυτό το λόγο, το τμήμα δημοσίων σχέσεων εργάζεται αδιάκοπα προσπαθώντας να προωθήσει όλα τα βιβλία των εκδόσεών μας, διοργανώνοντας διαγωνισμούς, συνεντεύξεις για τους συγγραφείς, επικοινωνώντας με κριτικούς βιβλίων ώστε να γραφτεί μια κριτική για το βιβλίο σας, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα, οργανώνοντας εκδηλώσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις και πολλά άλλα.
3. Για τους συγγραφείς που συνεργάζονται με τις εκδόσεις Βιβλιοπηγή τα συγγραφικά δικαιώματα αντιστοιχούν στο 20% της λιανικής τιμής πώλησης του βιβλίου και αποδίδονται στον συγγραφέα τρεις φορές το χρόνο (κάθε Απρίλιο, Αύγουστο και Δεκέμβριο).
4. Οι εκδόσεις Βιβλιοπηγή δίνουν στον συγγραφέα τη δυνατότητα να προμηθεύεται τα βιβλία του από το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο με έκπτωση 35%.
5. Η διαδικασία της έγκρισης ενός βιβλίου είναι γρήγορη, εφόσον ο συγγραφέας μπορεί να λάβει απάντηση εντός 1 μήνα.
6. Η έκδοση ενός βιβλίου πραγματοποιείται σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τους 4 μήνες.
7. Η τιμή λιανικής πώλησης του βιβλίου είναι προσιτή για όλους κι έτσι, το βιβλίο γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό στο αναγνωστικό κοινό. Με αυτό τον τρόπο, οι πωλήσεις του βιβλίου είναι περισσότερες και πιο πολλοί αναγνώστες γνωρίζουν τον συγγραφέα και το έργο του.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που ένας συγγραφέας επιλέγει τις εκδόσεις Βιβλιοπηγή.

Υποβάλετε κι εσείς το δικό σας έργο προς έγκριση και δείτε στην πράξη τα πραγματικά πλεονεκτήματα των εκδόσεών μας!