Επιστήμες

Επιστήμες

(ΣΕΤ) ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ (ΒΙΒΛΙΟ PLUS ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ)

(...) Παρότι η επινόηση του νομίσματος αποδίδεται στους Λυδούς, οι Έλληνες είναι οι πρώτοι που το μετέτρεψαν σε ηχώ του βίου τους, σε όλες τις εκφάνσεις του. Είναι επίσης οι πρώτοι που στη χρηστική αξία του νομίσματος προσέθεσαν την καλλιτεχνική έμπν..

39,60€

05.05.2010 - ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

Η 5η Μαΐου 2010 είναι μια ιστορική στιγμή της σύγχρονης Ελλάδας. Είναι η μέρα που ψηφίστηκε το πρώτο Μνημόνιο επικυρώνοντας τη χρεοκοπία της ελληνικής οικονομίας. Είναι όμως και η μέρα που εγκαινιάστηκε με τον πιο τραγικό τρόπο ένας μεγάλος κύκλος βί..

12,00€

10 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΖΩΑ

Μία φανταστική συλλογή δέκα ιστοριών με μικρά και μεγάλα ζώα. Το εκπληκτικό αυτό βιβλίο με την ολοζώντανη εικονογράφηση θα γοητεύσει τα παιδιά που θα λατρέψουν τους πουπουλένιους, γούνινους και φτερωτούς του ήρωες. Μικροί και μεγάλοι αναγνώστες θα έχ..

11,98€

100 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Ανακάλυψε τον συναρπαστικό κόσμο των φαλαινών και των δελφινιών!Εξερευνήστε μέσα από 100 αλήθειες τη ζωή των τρομερών ορκών, των γιγάντιων γαλάζιων φαλαινών και των ευφυών δελφινιών.Μάθετε πώς τα δελφίνια χρησιμοποιούν τον ηχοεντοπισμό, γιατί οι μεγά..

5,30€

100 ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (ΔΕΜΕΝΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει 100 ανέκδοτα τραγούδια του κορυφαίου έλληνα στιχουργού, πολλά από τα οποία μελοποιήθηκαν από το Μίκη Θεοδωράκη και θα κυκλοφορήσουν σε CD σε λίγους μήνες, καθώς και κείμενα του Κώστα Γεωργουσόπουλου, του Μίκη Θεοδωράκη και ..

25,00€

12 ΙΣΤΟΡΙΕΣ : 7 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ (No 3)

12 ετερόκλητες ιστορίες από 7 γυναίκες συγγραφείς. Διηγήσεις που καταδεικνύουν με ευκρίνεια την ποικιλομορφία στη σκέψη, στις εμπνεύσεις, στους στόχους της κάθε δημιουργού. Κοινωνικές ευαισθησίες, θρύλοι, εσωτερικές ανησυχίες, πολιτική, βιώματα, θέμα..

10,00€

13 ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Στον παρόντα τόμο η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου αναπτύσσεται σε 13 κεφάλαια-μαθήματα. Κάθε κεφάλαιο-μάθημα περιλαμβάνει βασική θεωρητική ανάπτυξη του θέματος με παράλληλα σχόλια και ερωτήματα που παρεμβάλλονται στη θεωρία μέσα σε πλαίσια. Στο ..

15,00€

175 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ (1828-2003) (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ)

Τα 175 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ρωσίας και Ελλάδας αποτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την πορεία των δύο κρατών κατά τους δύο τελευταίους αιώνες. Οι σχέσεις αυτές θεμελιώθηκαν, δοκιμάστηκαν και σφυρηλατήθηκαν μέσα στη διάρκεια 1.200 περ..

25,44€

1821 - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Τα Παιδιά της Επανάστασης - graphic novelΟ αγώνας των Ελλήνων για ανεξαρτησία ήταν μια σύγκρουση που επηρέασε ολόκληρο τον τότε κόσμο.Ο απόηχός του είχε επίδραση σε θεσμούς όπως το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, και τα ιδανικά του κινητοποίησαν προσωπικ..

25,44€

1821-2021 Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για όσους πονούν τον τόπο, η ανθολογία αυτή δεν υπόσχεται ένα ανέμελο φυλλομέτρημα. Μερικοί θ αρνηθούν ίσως ή θ απωθήσουν το κεντρικό της μήνυμα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να διασκεδάσουν με τα πάθη και τα παθήματά που θ απαντήσουν στις σελίδες της. Κάποι..

20,00€

3Δ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ AUTOCAD

Περιλαμβάνει την διδασκαλία για τη δημιουργία 3Δ μοντέλου του οικοπέδου από τα σημεία μέτρησης, τον υπολογισμό του όγκου εκσκαφών θεμελίων, την δημιουργία 3Δ μοντέλου 3όροφης κατοικίας, τον υπολογισμό όγκου μπετόν φέροντος οργανισμού, τον υπολογισμό ..

59,00€

40 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ (2Η ΕΚΔ.)

Το εγχειρίδιο 40 τεχνικές που κάθε σύμβουλος οφείλει να γνωρίζει είναι άριστο βοήθημα στα χέρια κάθε συμβούλου ώστε να βοηθήσει με μεθοδικότητα τον συμβουλευόμενο να διαχειριστεί τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει, να απαγκιστρωθεί από προκαταλήψεις και ν..

37,99€

548 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ

Οι γονείς μου, Χαΐμ και Ευγενία Πάρδο, αποφάσισαν να δραπετεύσουν από το γκέτο, μαζί με τα τρία παιδιά τους πέντε, δέκα και δεκατεσσάρων ετών. Ο κίνδυνος μεγάλος, αν μας συλλαμβάνανε θα μας εκτελούσαν, και εμάς και όσους μας βοηθούσαν. Κι ακόμη τότε ..

9,54€

7 ΝΟΤΕΣ ΚΙ ΕΓΩ

..

21,60€

70 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ήταν ένα ταξίδι που το είχα βάλει στο μυαλό μου από τότε που επισκέφτηκα πρώτη φορά αυτή την ήπειρο. Ένα ταξίδι που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί, λόγω του περιορισμένου χρόνου και των λίγων χρημάτων. Η δύναμη, όμως, που κρύβει ο κάθ..

12,72€

ABSTRACT REASONING TESTS ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΑΦΗΡΗΜΕΝΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ

Το ανά χείρας βιβλίο περιλαμβάνει ένα πλήθος από τέτοιες ερωτήσεις που αποβλέπουν στην αξιολόγηση της ικανότητάς μας να σκεφτόμαστε λογικά και να κατανοούμε τις σχέσεις μεταξύ των εννοιών που περιλαμβάνουν μόνο διαγραμματικά ή οπτικά στοιχεία (φιγούρ..

21,20€

AIKIDO - ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ (ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Πρόκειται ίσως για το μοναδικό βιβλίο που κάνει εκτενέστερη αναφορά σε εσωτερικούς παράγοντες και ταξινομεί τόσο αναλυτικά τη θεωρία της επίθεσης και της άμυνας καθώς και τα κυκλώματα εξουδετέρωσης που επιδρούν κατά την εκτέλεση των τεχνικών στο Aiki..

38,00€

AMOR FATI

Amor fati. Να αγαπάς τη μοίρα σου. Ζωή και Άρης, Νάντια και Αντώνης. Μια οικογένεια, αλλά όλοι εναντίον όλων. Η Ζωή βυθισμένη στα αρχαιολογικά της και στην αναζήτηση ενός ακροατηρίου που θα ενδυναμώνει τον ναρκισσισμό της, ο Αντώνης απομονωμένος να α..

16,00€

ANAΓNΩΣTIKO THΣ APXAIAΣ EΛΛHNIKHΣ ΓΛΩΣΣAΣ

Το αναγνωστικό που έφερε σε πρώτη επαφή γενιές Nεοελλήνων με τη γλώσσα των αρχαίων προγόνων τους. Ένα αναγνωστικό που και σήμερα δεν έχει χάσει τίποτε από την αξία του...

10,62€

ARIEN - ALBUM SOPRAN

GESANG UND KLAVIER - VOICE AND PIANONR. 734..

45,00€

BEETHOVEN SONATAS 1 PIANO

Σονάτες για πιάνο op. 2, 7, 10, 13, 14, 22, 26, 27, 28..

38,09€

BEZONOMICS. ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΜΑΖΟΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Μια αποκαλυπτική, αμερόληπτη, σε βάθος παρουσίαση του επιχειρηματικού μοντέλου της Amazon: Πώς τα Bezonomics διαμορφώνουν τον τρόπο που οι άνθρωποι καταναλώνουν παγκοσμίως. Πώς ο ανταγωνισμός προσπαθεί να τα μιμηθεί ή να τα ξεπεράσει.Ο Τζεφ Μπέζος εί..

18,80€

BILDUNGSROMAN

Τριάντα τέσσερα ποιήματα που διαβάζονται ως μύχιο ημερολόγιο αλλά και ως συλλογική αυτοβιογραφία μιας γενιάς που ακόμα ψηλαφεί τη θέση της στην ιστορία. στο φόντο οι δεκαετίες του '80, του '90 και το ξεκίνημα του 21ου αιώνα· στο προσκήνιο η βία της ε..

10,00€

CCNA ΑΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ CISCO

Το βιβλίο αυτό, είναι ένας οδηγός εκμάθησης εγκεκριμένος από τη Cisco για τα βασικά προγράμματα εκπαίδευσης CCA. Σας παρέχει τις γνώσεις που χρειάζεστε για να προσδιορίζετε και να προτείνετε τις καλύτερες λύσεις Cisco για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σ..

59,00€

CHARTERING MANUAL BY PRACTITIONERS

..

100,70€

CHOPIN FREDERIC - ΒΑΛΣ

14 Βάλς για πιάνο..

18,80€

COMIC SATIE

Ο Ερίκ Σατί (1866 – 1925) ήταν Γάλλος συνθέτης που άσκησε σημαντική επίδραση στη μουσική του 20ού αιώνα. Το 1884 αρχίζει να γράφει μικρά δικά του έργα υπογράφοντας «Erik». Το 1891 γίνεται δεύτερος πιανίστας στο «Πανδοχείο του Καρφιού». Εκεί γνωρίζετα..

10,60€

COVID-19, ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ

..

18,00€

CYPHERPUNKS: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

"[...] Αλλά όλα όσα συζητάμε εξαρχής είναι οικουμενικά ζητήματα είτε μιλάμε για το χρηματοοικονομικό σύστημα που πήγε στραβά, είτε μιλάμε για τη διαφθορά, είτε μιλάμε για την γεωπολιτική, είτε για την ενέργεια, είτε για το περιβάλλον. Όλα αυτά είναι ..

17,00€

CZERNY OP. 299

..

9,87€

DAVIDSON, ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (2Η ΕΚΔ.)

Σε επιστήμες όπως η Ιατρική, οι εξελίξεις φαντάζουν εντυπωσιακές. Η αλληλεπίδραση των επιμέρους επιστημών και η έρευνα, συνεπικουρούμενη από την τεχνολογία, καθιστούν την αντιμετώπιση των παθήσεων, στην πλειονότητά τους, διαχειρίσιμη, αν όχι εύκολη κ..

47,00€

DEUS VULT: Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ

Ο Παγιέν ντε Μοντιντιέ είναι ένας χαμηλά στην ιεραρχία, ευγενής της Γαλλικής επαρχίας. Έχει, όμως, την τύχη να του δοθεί ένας φωτισμένος δάσκαλος, ο Αλέξιος Μακρεμβολίτης, μέλος της ανώτερης Βυζαντινής τάξης, συγγενής της Αυτοκρατορικής οικογένειας, ..

17,90€

ERNIE BALL 2834 SUPER SLINKY 0,45 ΧΟΡΔΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΜΠΑΣΟΥ

Πάχος χορδών 45-65-80-100..

31,41€