Διοίκηση-Μάνατζμεντ

Διοίκηση-Μάνατζμεντ

10 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ 10 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΤΕ

«Όταν προκαλείτε τους κανόνες, κανονίζετε τις προκλήσεις! Στις 7 Ιουλίου 1993 ένα υπέροχο κότερο πέρασε δίπλα από το τραπέζι μου στην παραλία, αλλάζοντας τη ζωή μου για πάντα. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού έπαιζε με ..

10,19€

50 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ MANAGEMENT

Το βιβλίο αυτό περιέχει 50 συμβουλές - παραδείγματα για καλύτερο μάνατζμεντ και καλύτερη ηγεσία. Εδώ αποτυπώνονται στιγμές και καταστάσεις σε μια δύσκολη εποχή που πολλές θεωρίες έχουν παραμεριστεί ή πολύ δύσκολα πλέον εφαρμόζονται.Αρκετές φορές ο ερ..

8,80€

7 ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για τους ανθρώπους που υπηρετούν την Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τους κάθε μορφής Συλλόγους. Βέβαια να το διευκρινίσουμε από την αρχή. Δεν γράφτηκε για όλους. Γράφτηκε για αυτούς που έχουν τη φιλοδοξία να κάνουν αισ..

12,72€

AIDS ECONOMICS

..

6,97€

BITCOIN Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

16,90€

BUSINESS ADMINISTRATION

Με το παρόν σύγγραμμα καταβάλλεται η προσπάθεια να παρουσιασθεί το όλο φάσμα της διοίκησης και της οικονομίας των επιχειρήσεων, ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να διαμορφώσει μια σφαιρική εικόνα της διαχείρισης μιας οικονομικής μονάδας. Το σύγγραμμα αυτό..

40,00€

C.R.S.-G.D.S., ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

[...] Η ιδέα για τη συγγραφή αυτού του βιβλίου καλλιεργήθηκε όταν, ως εκπαιδεύτρια σε σχολές και ιδρύματα στον τομέα "Τουρισμός", με εξειδίκευση στα συστήματα κρατήσεων, διαπίστωσα την παντελή έλλειψη ενός συγγράμματος που θα βοηθούσε τους εκπαιδευόμ..

18,30€

CAD - CAM

Η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας των υπολογιστικών συστημάτων, κατά τις τελευταίες δεκαετίες, είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων μεθόδων παραγωγής, οι οποίες εξασφαλίζουν αύξηση στην παραγωγικότητα και βελτίωση στην ποιότητα των παραγομένων αγα..

26,00€

CEO ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ο Jeffrey J. Fox απόφοιτος του Harvard Business School, περιγράφει τις ικανότητες που πρέπει να αναπτύξει κάθε ηγέτης στο σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων. Όραμα, επιμονή, ακεραιότητα, σεβασμό στους εργαζόμενους. Σε κάθε σελίδα υπάρχει μια σύντομη και..

10,95€

COACHING

Πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας στο χώρο της δουλειάς, να τονώσετε τη δυναμική της ομάδας σας ή ακόμη και να αξιοποιήσετε πιο αποτελεσματικά τους διαθέσιμους πόρους; Οργανώστε την εκπαίδευση (coaching) των συνεργατών σας με σχεδιασμό. Στο..

9,95€

COLLINS ΛΕΞΙΚΟ ΟΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Το Λεξικό Όρων Οικονομίας και Διοίκησης, αναθεωρημένο και ενημερωμένο, είναι ένας χρήσιμος οδηγός όρων της σύγχρονης επιστήμης των Επιχειρήσεων για το σπουδαστή, τον επαγγελματία και το διευθυντή της επιχείρησης και της βιομηχανίας. Βασικό μέλημα των..

5,00€

DIPLOMATS AND DOORMATS

A veteran hotelier with over 25 years experience in the hotel and tourism industry, Peter Alatsas, has travelled to some of the most exotic locations in the world. And it was during these travels that he delved into world philosophies, and world cult..

14,93€

DON'T DO IT

Στην διαπραγμάτευση καλό είναι να γνωρίζεις τα προτερήματά σου και να τα εκφράζεις. Να τα μεταχειρίζεσαι ένα-ένα, σαν φύλλα του πόκερ. Για να κάνεις διαπραγματεύσεις σε οποιοδήποτε επίπεδο, ή να αποφασίσεις να γίνεις κάτι χρειάζεται ταλέντο, χρειάζετ..

8,96€

ENGLISH FOR ECONOMICS AND BUSINESS

English for Economics and Business is a textbook for students studying Economics, Business Administration, Marketing, Accounting and Finance. It aims at introducing students to the scientific language of the above fields, encompassing many aspects th..

25,00€

FEEDBACK

Ανατροφοδότηση (feedback) είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων μεταξύ συνεργατών, με στόχο την ανάδειξη όλων των θετικών στοιχείων ενός έργου ή της ενέργειας ενός ή περισσότερων εργαζόμενων. Πώς θα εξασφαλίσετε την κατάλληλη ανατροφοδότηση για ε..

9,95€

FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT

..

23,32€

FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT

Κατά τις τελευταίες δεκαετίες τόσο στον τόπο μας όσο και στον κόσμο γενικότερα, η ανάπτυξη της Ξενοδοχειακής βιομηχανίας είναι αλματώδης. Αιτία του γεγονότος αυτού είναι η συνεχώς αυξανόμενη τουριστική κίνηση. Διάφορες μορφές Ξενοδοχειακών επιχειρήσε..

23,32€

FRONT OFFICE MANAGEMENT

Η παρούσα, έκδοση αποτελεί ένα επίκαιρο και ολοκληρωμένο βιβλίο, μέσα από το οποίο επιχειρείται η ανάλυση και η εφαρμογή των σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών στις δραστηριότητες και λειτουργίες του τμήματος υποδοχής μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας..

18,85€

GROW 2

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Grow, μια ομάδα ανθρώπων σε καίριες θέσεις ευθύνης έρχεται για να μιλήσει για την αποτυχία στο δεύτερο βιβλίο της σειράς.Επαγγελματίες από τον χώρο των Επιχειρήσεων, της Εκπαίδευσης, της Υγείας, των Σωμάτων Ασφαλείας κ..

15,50€

GROW: ΙΣΤΟΡΙΕΣ MANAGEMENT ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑΣ

Μέσα από αυτό το βιβλίο, πιθανόν να μπορείς να αναλογιστείς...Να αναλογιστείς εάν το κάνεις καλά, εάν μπορείς να το κάνεις διαφορετικά, εάν υπάρχει και άλλος τρόπος.Μην ξεχνάς ότι υπάρχει το καλό, αλλά πάντα υπάρχει και το καλύτερο.Και επειδή χειρότε..

17,70€

HOTEL MIRANDA 50 ΧΡΟΝΙΑ

Ένα παλιό Υδρέικο σπίτι, ένας απλός κήπος με γιασεμιά, μια αυλή πέτρινη σε χρώμα κόκκινο και λίγα σκαλοπάτια. Αυτά τα λίγα ένωσαν κάτω απ' τον ήλιο τον χρυσό με νήματα σταθερά ανθρώπους απ' όλον τον κόσμο. Αυτό είναι το μυστικό μας.Μιράντα..

47,77€

INTRODUCTION TO THE LANGUAGE OF BUSINESS

This book is a text book to improve the communicative skills in English of those who have a special interest in the world of business. The entry level is intermediate to upper-intermediate. It is based on a variety of authentic articles from prominen..

39,41€

JOHN OSBORN'S ADVENTURES IN BUSINESSLAND AND ELSEWHERE

The book consists of two Parts. Part-1 focuses on Business Administration, and Part-2 on Finance and Accounting. John Osborn’s adventures permeate through both parts under the title: «Storyline». An Epilogue concludes the story. Additionally, there i..

21,50€

JUNGLE MANAGEMENT

Management της ζούγκλας ή παραμύθια του management?21 μύθοι - βασισμένοι σε αληθινές ιστορίες - μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι στη ζωή υπερισχύει το δίκαιο της ζούγκλας όπου ο ισχυρότερος κερδίζει. - Μια αλτρουίστια λιονταρίνα που αναπλάθει τις ερήμους τη..

14,44€

LOGISTICS MANAGEMENT

"Logistics Management" είναι η επιστήμη (η λειτουργία στην επιχείρηση) που ασχολείται με το σχεδιασμό, τον έλεγχο και την εκτέλεση της ροής των προϊόντων που ξεκινά από τον προμηθευτή, περνά από την παραγωγή και καταλήγει στους τελικούς καταναλωτές. ..

18,13€

MANAGEMENT

Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι να αποτελέσει μια σύγχρονη άποψη στο χώρο του μάνατζμεντ, επισημαίνοντας τα στοιχεία εκείνα που πρέπει να γνωρίζει ο μάνατζερ μιας σύγχρονης επιχείρησης, για να καταστεί ικανός και αποτελεσματικός και τελικά να αξιολ..

27,56€

MANAGEMENT ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ

Διοίκηση, Προγραμματισμός, Ανάλυση εργασίας, Περιγραφή θέσης εργασίας, Εντοπισμός και επιλογή κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού, Εκπαίδευση, Αξιολόγηση απόδοσης, Πολιτική αμοιβών.Στο βιβλίο δίνεται έμφαση στον Προγραμματισμό των Ανθρώπινων Πόρων, καθώς..

25,00€

MANAGEMENT ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στη σύγχρονη εποχή, το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα πολύπλοκο, αβέβαιο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η ανάγκη για αποτελεσματικές απαντήσεις στα χρόνια προβλήματα της εκπαίδευσης είναι επιτακτική, όπως και η άσκηση ηγεσία..

34,49€

MANAGEMENT ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Όπως συμβαίνει και σε άλλες επιστήμες, η επιστήμη του Μάνατζμεντ εξελίσσεται διαχρονικά μαζί με την οικονομία, την τεχνολογία και την κοινωνία, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον από τη μηχανή στον εργαζόμενο, στον καταναλωτή και στην κοινωνία, και από τη ..

25,00€

MANAGEMENT ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η οπτική της συναισθηματικής νοημοσύνης εισάγει ένα νέο τρόπο σκέψης στο χώρο του management μέσω της αποτελεσματικής αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού ενός οργανισμού.Το βιβλίο αυτό καταδεικνύει πώς μπορεί να εφαρμοστεί η συναισθηματική νοημοσύνη..

16,23€

MANAGEMENT ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΤΟΜΟΣ 2

Αναπτύχθηκαν οι σημαντικοί όροι «διεθνοποίηση και παγκοσμιοποίηση της Ναυτιλίας». Η τάση αυτή φυσικά ακολουθεί την διεθνοποίηση και την παγκοσμιοποίηση του εμπορίου, της παραγωγής, της πληροφόρησης και της μεταμόρφωσης του κόσμου σε μια και μόνη Αγορ..

27,39€

MANAGEMENT ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΤΟΜΟΣ: 1

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι μετά από πέντε περίπου χρόνια πραγματοποιείται η 4η έκδοση του βιβλίου αυτού, που ήλθε να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό στη βιβλιογραφία τόσο στην ελληνική όσο και στην ξένη στον τομέα της Διοίκησης και Οργάνωσης Ναυτιλια..

31,95€

MANAGEMENT ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΜΟΣ Α΄

Αναπτύχθηκαν οι σημαντικοί όροι «διεθνοποίηση και παγκοσμιοποίηση της Ναυτιλίας». Η τάση αυτή φυσικά ακολουθεί την διεθνοποίηση και την παγκοσμιοποίηση του εμπορίου, της παραγωγής, της πληροφόρησης και της μεταμόρφωσης του κόσμου σε μια και μόνη Αγορ..

35,50€

MANAGEMENT ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ TOM PETERS ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΙ..

26,37€

MANAGING A STEWARDING DEPARTMENT

This book aims to help professionals aspiring to a career in the Stewarding or Food & Beverage Departments.The various chapters guide newcomers and professionals through the various procedures and requirements, from Staffing and Employment to Apparel..

19,91€

MAY I HELP YOU?

Στις µέρες µας, οι ολοένα αυξανόµενες εργασιακές απαιτήσεις καθώς και η πίεση για πληρέστερη κάλυψη των αναγκών στον τοµέα των τουριστικών επιχειρήσεων έχουν κάνει τη χρήση της Αγγλικής γλώσσας απαραίτητη, αν όχι υποχρεωτική. Όλοι οι εργαζόµενοι στου..

18,25€

MBA 10 ΗΜΕΡΩΝ

Με το "ΜΒΑ δέκα ημερών" στο χέρι οι πόρτες των δέκα κορυφαίων σχολών μπίζνες ανοίγουν χωρίς τα υπέρογκα δίδακτρα, χωρίς τον ανταγωνισμό, χωρίς να θυσιάσετε το χρόνο και τους μισθούς δύο ετών. Ο Steven Silbiger έχει αποστάξει την ύλη των δέκα δημοφιλέ..

21,50€

MEGASERVICE

..

11,45€