Γεωπονία

Γεωπονία

100 PLUS 1 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ - Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Στα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε μικροί, όπως τα Στρουμφάκια και στα παραμύθια όπως η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, συχνά η παρουσία των μανιταριών σε διάφορες μορφές έβαζε την παιδική μας φαντασία σε χρωματισμούς δρόμους, σε ονειρικές διαστάσεις.Ωστό..

18,00€

BOSWELLIA (ΛΙΒΑΝΙ)

Το σώμα, η ψυχή και το πνεύμα είναι ιερός τόπος για κάθε άνθρωπο.Μοναδικός και ανεπανάληπτος.Έτσι, λοιπόν, έχει χρέος ο άνθρωπος να φροντίζει αυτόν τον τόπο.Βοήθεια στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον εαυτό του υγιή, μπορεί να βρει σε βότανα, "ιερά..

11,94€

EASY WINE

Το κρασί δεν είναι ένα ποτό για τους λίγους. Είναι το ποτό, που πρέπει να έχει θέση στο καθημερινό τραπέζι. Είναι το ποτό, που πέρα από όλες τις ευεργετικές του δράσεις, μπορεί να μας θυμίζει καθημερινά την διαφορά μεταξύ "ζω" και "επιζώ". Είναι η κα..

19,17€

ENGLISH FOR AGRICULTURAL SCIENCES

..

23,00€

LA VIGNE ET LE VIN DANS LE MONDE GREC ANCIENT

Le titre de I'ouvrage que le lecteur a entre les mains, tout comme ceux des themes presentes par la table des matieres, ne laisse aucun doute sur les sujets ici traites. Aussi, avant d'evoquer les raisons qui m'ont conduite a ecrire ce "chant du cygn..

79,62€

MAKING A GARDEN ON A GREEK HILLSIDE

The hillsides of Attica are stony and arid. Over-grazed in the past by goats and sheep, they have few trees and are covered in dense, prickly scrub. Relentless sun and often strong winds prevail for five months of the year, and in the spring and autu..

17,02€

MALAGOUSIÁ

..

14,93€

NATIVE PLANTS AND HERBS OF MOUNT VERMION

[...] This book is primarily an album, but it is also a guide to finding herbs. It aims to give the reader the op- portunity not just to see, but to explore and love the little miracles of nature in the native flora around him. To introduce him to th..

28,76€

PULSES OR PULSES?

..

36,00€

SAUNDERS, ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ (ΤΟΜΟΣ: 1 PLUS 2) 3η ΕΚΔΟΣΗ

Το πληρέστερο και μοναδικό εγχειρίδιο αναφοράς για τον κτηνίατρο. Αποτελείται από 12 ξεχωριστές ενότητες (π.χ. Λοιμώξεις, Αιματολογία, Πεπτικό, Νευρικό, κ.λπ.), στις οποίες παρουσιάζονται διεξοδικά -με θεωρία και πίνακες- τα εκάστοτε θέματα. Το πιο ε..

312,00€

THE CRETAN GRAPES

Ένα σημαντικό βιβλίο για τον αμπελώνα και τις γηγενείς ποικιλίες της Κρήτης, η πρώτη κρητική αμπελογραφία, γραμμένη στην αγγλική γλώσσα.Οι κρητικές ποικιλίες αμπέλου παρουσιάζονται ολοκληρωμένα για πρώτη φορά, και το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει έν..

64,00€

THE REAL GREEK YOGURT BOOK

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

22,89€

WILD FLOWERS OF GREECE

The location of Greece at the meeting-point of three continents, together with the relief of its terrain which includes a multitude of high mountains and hundreds of Κilometres of coastline, has endowed it with a rich flora comprising almost 6,000 di..

24,40€

XINÓMAVRO

..

29,86€

ΑΒΛΟΓΗΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΜΠΕΛΟΣ

Η φύση είναι μεν βλογημένη, αλλά η Άμπελος είναι ίσως το πλέον σημαντικό φυτό, διότι δίνει τα περισσότερα στοιχεία κατανόησης της φαύλης και αχρείας πολιτικής των εξουσιών του προτεκτοράτου, οι οποίες είναι φυσικό να επιβιώνουν όχι ως εκ "θαύματος" ω..

58,29€

ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΙΑ

Στο βιβλίο αυτό περιέχονται οι βασικές γνώσεις της εκτροφής των αγελάδων γαλακτοπαραγωγής και η ενδεδειγμένη πρακτική εφαρμογή τους για τη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας των αγελαδοτροφικών μονάδων. Περιλαμβάνει ειδικότερα: ..

29,86€

ΑΓΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

Περιγραφή και φωτογραφικό υλικό για 250 είδη · Παρουσίαση σε ομάδες: εδώδιμα & μη εδώδιμα-δηλητηριώδη είδη - Πλήρης περιγραφή για τα εξαιρετικά εδώδιμα και τα θανάσιμα δηλητηριώδη · Λαϊκές ονομασίες για τα σημαντικότερα εδώδιμα μανιτάρια · Οικολο..

12,44€

ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

Μετά από συνεχή οδοιπορικά, σεμνά και αμετανόητα εραστές της χλωρίδας μας, κάνουμε μια προσπάθεια ανάδειξης της με τα αγριολούλουδα του παρθένου δάσους Δράμας. Η προσπάθεια αυτή αποτελεί για μας μια αναζήτηση της χαμένης μητέρας φύσης... ή μια εσωτερ..

15,90€

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το βιβλίο Αγροτική Οικιακή Οικονομία αποτελεί ένα σύγγραμμα ξεχωριστό, καθώς κατορθώνει με εύληπτο και σαφή τρόπο να παρουσιάσει και να περιγράψει την αγροτική οικιακή οικονομία ως έναν κλάδο της οικονομίας με μακραίωνη παρουσία και πρωταγωνιστικό ρό..

27,87€

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Το καθεστώς της μεγάλης γαιοκτησίας στη Θεσσαλία και οι σχέσεις αγροληψίας που επικρατούσαν δημιούργησαν μετά την προσάρτηση της περιοχής αυτής στο ελληνικό κράτος το λεγόμενο Θεσσαλικό ζήτημα. Μέχρι την ανασυγκρότηση της αγροτικής κοινωνίας και την ..

16,96€

ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Για τις ανάγκες του μαθήματος Αειφορική Ανάπτυξη Γεωργικών Πόρων διανέμονταν μέχρι τώρα το αρχικό βιβλίο το οποίο συνέγραψαν οι καθηγητές Πανταζής-Αλέξανδρος Γεράκης και Δημήτριος Βερεσόγλου και η καθηγήτρια Κυριακή Καλμπουρτζή. Στη συνέχεια έγιναν α..

18,00€

ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Το βιβλίο αυτό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα της αειφορικής γεωργίας και στην ανθρωποκεντρική αντίληψή της. Επομένως ο αναγνώστης του θα εμπλουτίσει τις γνώσεις στην αειφορική γεωργία, θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμ..

20,35€

ΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ

..

35,00€

ΑΛΟΗ, ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ, ΚΙΣΘΟΣ, ΠΡΟΠΟΛΗ

Το βιβλίο αυτό παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για την αλόη, το γανόδερμα, τον κίσθο και την πρόπολη και πώς αυτές οι ουσίες της Φύσης μπορούν να συνεισφέρουν στην υγεία μας και την ευεξία μας. Ο αναγνώστης μπορεί να βρει μια αναλυτική αναφορά στην ιστ..

10,60€

ΑΜΠΕΛΟΓΡΑΦΙΑ

[...] Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται αναλυτικά και διεξοδικά η αμπελογραφική περιγραφή, οι φαινολογικές παρατηρήσεις, οι ιδιότητες και η καλλιεργητική συμπεριφορά των πιο σημαντικών ποικιλιών, ελληνικών και ξένων, που καλλιεργούνται στην Ελλάδα, καθώ..

115,00€

ΑΜΠΕΛΟΓΡΑΦΙΑ

Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τα θέματα του αμπελοοινικού χώρου, όπως γεωπόνοι, οινολόγοι, φοιτητές, αμπελουργοί κ.ά., ευελπιστώντας να συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων της αμπέλου, προς όφελος των αμπελουργών και της ..

74,20€

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ

Βασική και κατευθυντήρια αρχή του βιβλίου αυτού είναι η σύνδεση της επιστήμης της Αμπελουργίας με την αμπελοκομική πράξη, έργο δυσχερές, εξαιτίας αφενός του εύρους του γνωστικού αντικειμένου, και αφετέρου των συνεχών και ταχύτατων εξελίξεων σε θεωρητ..

144,32€

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ

..

13,78€

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ

Το παρόν βιβλίο είναι εξειδικευμένο πάνω στη βιολογική αμπελοκαλλιέργεια. Τα θέματά του είναι από τη μια πλευρά το έδαφος και η διαχείριση αυτού (περιποίηση και συστήματα χλωρής λίπανσης, μηχανοποίηση, κατεργασία εδάφους) και από την άλλη η περιποίησ..

20,29€

ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ

..

30,00€