Ιατρική

Ιατρική

10.000 ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται, το πως δίδεται η βοήθεια στον άνθρωπο για την καταπολέμηση του καρκίνου, αλλά και πολλών άλλων σοβαρών ασθενειών, από τέσσερις κυρίως άξονες (κλάδους) από οκτώ δευτερεύοντες και πολλούς άλλους βοηθητικούς κλάδους που συν..

15,90€

100 ΒΟΤΑΝΑ 2000 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ (ΕΚΔΟΣΗ 36η)

Οι πιο σύγχρονες πρακτικές χρήσεις των πανάρχαιων και πιο δοκιμασμένων θεραπευτικών μεθόδωνKΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΑΙΟΣΤο βιβλίο αυτό είναι στην πραγματικότητα ένας «Πανδέκτης» γνώσεων, όπου έχουν καταγραφεί τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για τα 100 πιο σημαντικά β..

23,10€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

- Ποια προβλήματα στη φυσιολογική λειτουργία της μπορεί να παρουσιάσει η καρδιά; - Ποιοι παράγοντες επιδρούν στην εμφάνιση των καρδιακών προβλημάτων; - Ποια είναι τα προειδοποιητικά σημάδια ενός καρδιακού προβλήματος; - Πώς γίνεται η διάγνωση και ..

8,48€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

- Τι είναι ο καρκίνος του προστάτη; - Ποιοι είναι οι επιβαρυντικοί παράγοντες για την ανάπτυξη του και ποιος κινδυνευει; - Πώς ανιχνεύεται ο καρκίνος του προστάτη; - Ποιες επιλογές υπάρχουν για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη; - Πώς επιδρά ..

12,72€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

Η σειρά «Βασική Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια» περιλαμβάνει 15 βιβλία, καθένα από τα οποία αντιμετωπίζει με επιστημονικά ολοκληρωμένο αλλά παράλληλα απλό και κατανοητό τρόπο μία συγκεκριμένη ασθένεια. Σε κάθε βιβλίο περιέχονται, με τη μορφή ερωτήσεων και απ..

4,24€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

Η σειρά "Βασική Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια" περιλαμβάνει 21 βιβλία, καθένα από τα οποία αντιμετωπίζει με επιστημονικά ολοκληρωμένο αλλά παράλληλα απλό και κατανοητό τρόπο μια συγκεκριμένη ασθένεια. Σε κάθε βιβλίο περιέχονται, με τη μορφή ερωτήσεων και απ..

8,01€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

- Τι είναι εμμηνόπαυση, τι περιεμμηνόπαυση και τι μετεμμηνόπαυση; - Ποια είναι η μέση ηλικία εμφάνισης της εμμηνόπαυσης; - Ποιες άλλες καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν εμμηνόπαυση; - Τι είδους συμπτώματα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της περιεμμ..

12,72€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ

- Τι είναι η οστεοπόρωση και τι η οστεοπενία; - Υπάρχει σχέση μεταξύ του σωματικού βάρους και της υγείας των οστών; - Είναι δυνατή η φαρμακευτική αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης; - Η σωματική άσκηση και η σωστή διατροφή παίζουν ρόλο στην πρόληψη τη..

8,48€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ

- Τι προκαλεί τον καρκίνο του μαστού; - Τι μπορώ να κάνω για να αποτρέψω τον κίνδυνο να αναπτύξω καρκίνο του μαστού; - Ποια είδη θεραπευτικής αντιμετώπισης υπάρχουν; - Πώς θα επιλέξω την κατάληλη θεραπεία για την περίπτωσή μου; - Πώς μπορώ να έχ..

12,72€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μαλλιάρης Παιδεία" ο τίτλος "100 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη νόσο του Πάρκινσον", που ανήκει στη σειρά "Βασική ιατρική εγκυκλοπαίδεια".Η σειρά "Βασική Ιατρική Εγκυκλοπαίδεια" αποτελείται από αυτοτελή βιβλία, καθένα απ..

10,60€

100 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ

Ένα βιβλίο για τους θεραπευτικούς χειρισμούς, που είναι αυστηρές τεχνικές εφαρμογής παθητικών ή ενεργο-παθητικών κινητοποιήσεων, με συγκεκριμένο στόχο και καθορισμένη επίδραση στους ιστούς.«Οι δικοί μας τρόποι αρωγής προς το βέλτιον ζην αναδύονται απ..

22,50€

100 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΟΣ

Το συγκεκριμένο βιβλίο περιέχει μια σειρά ακτινογραφιών θώρακος για να εξετάσει την προσέγγισή σας στην ερμηνεία μιας από τις πιο συχνά ζητούμενες νοσοκομειακές εξετάσεις. Βασισμένο πάνω στο πολύ πετυχημένο «Ακτινογραφία του θώρακα εύκολη ανάγνωση» τ..

20,00€

1000 PLUS 1 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Συμβουλές υγείας και ευεξίας με ηλικία αιώνων μπορούν να έχουν εφαρμογή και σήμερα. Με τη διάδοση θεραπειών ανατολίτικης προέλευσης στη Δύση, όπως ο βελονισμός, και με την επιστροφή στις ήπιες και "φυσικές" θεραπευτικές μεθόδους, όπως η βοτανοθεραπεί..

19,90€

1001 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ

Η Judith H. McQuown, συγγραφέας 11 βιβλίων, διαγνώστηκε ότι πάσχει από διαβήτη Τύπου 1 το 1987.Οι 1001 συμβουλές της Judith H. McQuown είναι απόρροια δικών της παρατηρήσεων, αλλά και μεθοδικά αντλημένες από γιατρούς, ειδικούς ερευνητές, γονείς, δασκά..

5,00€

121 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ 121 ΧΡΟΝΙΑ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Οι συγγραφείς του διεθνούς best-seller, "Σταματήστε το Χρόνο", υπογράφουν την παρούσα έκδοση, με 121 ιατρικές συμβουλές για μια μακροβιότερη σε διάρκεια και υγιέστερη ζωή. Οι δυσλειτουργίες, διαταραχές και νόσοι που σχετίζονται με την ηλικία μπορο..

15,21€

150 ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ

Η πρόληψη είναι ό,τι πιο σημαντικό στην αντιμετώπιση κάθε αρρώστιας.Τα βότανα, αν χρησιμοποιούνται σωστά και συστηματικά, θωρακίζουν τον οργανισμό μας και τον προστατεύουν.Στο βιβλίο αυτό μπορείτε να ενημερωθείτε:- για τις θεραπευτικές ιδιότητες των ..

12,72€

150 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΚΓ - ΤΟΜΟΣ: 2

Το βιβλίο αυτό θεωρεί σαν δεδομένη γνώση για το ΗΚΓ όσα περιέχονται στο βιβλίο "The ECG in Practice" συνιστώνται μαζί μ' αυτό το δίτομο σύγγραμμα. Οι αρχές που διέπουν το "The ECG in Practice" είναι ότι το ΗΚΓ είναι εύκολο να κατανοηθεί και οι διαταρ..

12,00€

20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Μία επετειακή έκδοση με την ευκαιρία συμπλήρωσης είκοσι χρόνων λειτουργίας του φαρμακείου. Μία επιλογή άρθρων που δημοσιεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τη πολύχρονη συνεργασία κυρίως με το περιοδικό "Σύμβουλος Υγείας". Κείμενα που κυρίως αφορο..

8,00€

2017 Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Ελλάδα έτος 2017 μ.χ. Μετά τον πρόσφατο ελληνο-τουρκικό πόλεμο, η Ελλάδα έχει ηττηθεί με αποτέλεσμα ένα τμήμα της να έχει περιέλθει εκ νέου υπό (νέο)-Οθωμανική κατοχή. Ο υπόλοιπος ελλαδικός και κυπριακός χώρος έχει διχοτομηθεί, με το μεγαλύτερο εδαφι..

13,87€

205 ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Οι "205 βιωματικές ασκήσεις για εμψύχωση ομάδων" προτείνονται σαν ένας "πρακτικός οδηγός" βιωματικής εμψύχωσης ομάδων προσωπικής ανάπτυξης, αυτογνωσίας, θεραπείας και εκπαίδευσης.Με το βιβλίο αυτό παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα τόσο πλο..

26,50€

2050 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Οι συγγραφείς του βιβλίου έχουν ασκηθεί ιδιαιτέρως στο σύστημα των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών από μακρού χρόνου και το εφαρμόζουν στην πράξη τόσο στις εξετάσεις των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όσο και ..

18,00€

250 ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Το βιβλίο αυτό είναι πολύτιμη πηγή γνώσης τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους "προχωρημένους" στην ενασχόληση με τα βότανα. Και όταν λέμε βότανα, εννοούμε όλα τα φυτά των οποίων κάποιο μέρος θεωρείται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες ή επιδρά με ..

26,50€

300 ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Το βιβλίο αυτό είναι πολύτιμη πηγή γνώσης τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους "προχωρημένους" στην ενασχόληση με τα βότανα. Και όταν λέμε βότανα, εννοούμε όλα τα φυτά των οποίων κάποιο μέρος θεωρείται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες ή επιδρά με ..

26,50€

300 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

300 πεντανόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη, λακτόζη, ζάχαρη, τεχνητά γλυκαντικά, συντηρητικά, χρωστικές ύλες, αρωματικές ύλες, γεμάτες από αρώματα της φύσης, αγνά υλικά, θαυματουργά βότανα και την αγάπη σας για καλλιτεχνικές δημιουργίες, που θα απολαύ..

31,80€

3000 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με τη μορφή ερωταπαντήσεων οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της Ουρολογίας και της Ανδρολογίας.Ο ειδικευόμενος ή ειδικευμένος ουρολόγος έχει τη δυνατότητα να κατευθυνθεί στη μελέτη των επιμέρους θεμάτων της επιστήμη..

37,82€

365 ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ

365 Mυστικά Yγείας. Mια συμβουλή για κάθε μέρα του χρόνου. Ένα έξυπνο βιβλίο που προτείνει ένα απλό, ουσιαστικό πρόγραμμα ζωής για να νικήσουμε τη χοληστερίνη, ν' αποφύγουμε τις σωματικές ενοχλήσεις, να πολεμήσουμε την κυτταρίτιδα. Στο βιβλίο αυτό ο ..

3,00€

452 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Από μικρός άκουγα για τον πάτερ Γυμνάσιο τον καλόγερο που γιάτρευε κάθε αρώστεια. Τον έλεγαν "σωτήρα", "Ιπποκράτη"· με τα βότανα που μάζευε έκανε καλά τους ανθρώπους που τον καλούσαν. Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο όλες οι εφημερίδες τον είχαν σαν θ..

14,84€

60 ΑΛΛΑΓΕΣ ΖΩΗΣ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ

Ο καλύτερος εαυτός σας σε 30 ημέρες Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε! Το βιβλίο αυτό, γεμάτο με πρωτότυπες ιδέες για να βελτιώσετε όλους τους τομείς της ζωής σας, όπως τη φυσική κατάσταση, τη διατροφή, την ψυχολογία, τι..

9,90€

9 PLUS 1 ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Εγκεφαλικές Ανθρωπογραφίες είναι ένα βιβλίο για τον εγκέφαλο και τον νου, τον άνθρωπο και την κοινωνία. Διαπραγματεύεται τη γνώση και τα ερωτηματικά για τη νευροβιολογία του κοινωνικού ανθρώπου,, αναλύοντας και συνθέτοντας όψεις και εκδοχές του εα..

11,00€

ABC ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΩΝ

"Το βιβλίο αυτό είναι εξαιρετικά καλά εικονογραφημένο και ιδιαίτερα χρήσιμο στον κάθε ιατρό που ασχολείται με τα παιδιά"(Australian Journal of Emergency Care)"Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο, ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ασχολούνται με την υγεία τ..

32,30€

ABC ΣΤΑ ΑΦΤΙ, ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΟΣ

To "ABC στα αφτί, μύτη και τράχηλος" είναι ένα καθιερωμένο βιβλίο ως οδηγός για την αντιμετώπιση των πιο συχνών καταστάσεων του αφτιού, της μύτης και του τραχήλου. Ακολουθεί μια συμπτωματική προσέγγιση για την εκτίμηση και την ιεράρχηση των πιο συχνώ..

32,00€

ABC ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Ασθενείς με στοματικές παθήσεις ή επείγοντα οδοντιατρικά περιστατικά συχνά θα παρουσιαστούν πρώτα στον γενικό οδοντίατρο ή στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Ο παρών οδηγός καλύπτει τις συνηθέστερες στοματικές παθήσεις που απαντώνται στην πρωτοβάθμια ..

31,85€

ABC ΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Η συμπληρωματική ιατρική γίνεται ένα όλο και περισσότερο σημαντικό στοιχείο της φροντίδας υγείας. Το βιβλίο ABC στη Συμπληρωματική Ιατρική παρέχει μια πρακτική, συνοπτική και ξεκάθαρη έποψη αυτού του αναδυόμενου πεδίου. Η παρούσα δεύτερη έκδοση, πλήρ..

31,85€

ABC ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η παρούσα τρίτη έκδοση του βιβλίου "ABC στην Αθλητιατρική" περιέχει μια λιτή αλλά πλήρη σύνοψη του γρήγορα επεκτεινόμενου πεδίου της αθλητιατρικής. Κάθε κεφάλαιο αναθεωρήθηκε πλήρως και προστέθηκαν πολλά νέα κεφάλαια. Από την περίθαλψη στην άκρη του ..

20,00€

ABC ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

..

32,00€

ABC ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΟΥ ΕΛΚΟΥΣ

Το "ABC Βασικές αρχές για την αντιμετώπιση του τραύματος και του χρόνιου έλκους" είναι ένας ανεκτίμητος οδηγός για τους επαγγελματίες που έρχονται αντιμέτωποι με ποικίλους τύπους τραύματος. Αυτό το βιβλίο καλύπτει τις αρχές της επούλωσης, καθώς και τ..

29,28€

ABC ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ

Εάν είστε νέος στη διδασκαλία και δεν είστε σίγουρος τι να κάνετε ή εάν είστε πεπειραμένος δάσκαλος και θέλετε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, το βιβλίο αυτό έχει κάτι να σας προσφέρει. Έχει σχεδιασθεί για να καλύψει όλες τις βασι..

20,00€