Κοινωνικές επιστήμες

Κοινωνικές επιστήμες

10 ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΑ 40

Αν μπορείτε να αποφασίσετε γρήγορα και σωστά, μπορείτε και να αξιοποιήσετε πλήρως τη δύναμή σας: ως γυναίκα, ως επαγγελματίας, ως μητέρα, ως σύντροφος, ως φίλη. Μ' άλλα λόγια, οι σωστές αποφάσεις δίνουν την ελευθερία και τη δύναμη να ανακαλύψετε τον ..

13,70€

10 ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ

Βασισμένο σε πραγματικές μαρτυρίες και εμπειρίες, ένα πολύτιμο εργαλείο που θα δείξει στους γονείς πώς: - να βάζουν τα παιδιά τους για ύπνο χωρίς γκρίνιες- να τα μάθουν να τρώνε τα πάντα και να ζητάνε κι άλλο- να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον θυμ..

13,00€

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ο Kevin Danaher, μια από τις ηγετικές και πιο παθιασμένες προσωπικότητες του διεθνούς κινήματος για κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη, ξεσκεπάζει τα ψέματα που διακηρύσσουν οι διεθνείς οικονομικοί φορείς προκειμένου να εδραιώσουν την υπεροχή της αγ..

12,05€

12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΣ

..

15,90€

12/2008 ΟΙ ΝΕΟΙ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Η στασιαστική έκφραση της οργής των νέων του περασμένου Δεκεμβρίου, ανεξαρτήτως της αφορμής που την προκάλεσε και της άμεσης αιτιολογίας της, ανέδειξε με μεγάλη καθαρότητα το αδιέξοδο της εποχής μας. Αδιέξοδο που οφείλεται στην ανατροπή της ισορροπία..

19,27€

1453-1821 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

Από την κατάκτηση στην εξέγερση, μια διαδρομή τεσσάρων σχεδόν αιώνων. Από το Βυζάντιο στην Τουρκοκρατία κι από εκεί στην Επανάσταση. Από τις νομαδικές μετακινήσεις, στη δημιουργία αυτοκρατοριών κι από εκεί στα έθνη-κράτη. Ο ρόλος του Ισλάμ, η σταδιακ..

10,99€

21 ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

21 σημαντικοί Έλληνες μιλούν για τη ζωή τους και τη σχέση τους με την Αθήνα. Κείμενα με πρωταγωνίστρια την ίδια την πόλη και τις γειτονιές της ζωντανεύουν μέσα από τις αναμνήσεις αυτών των υπέροχων Ελλήνων: Νάνος Βαλαωρίτης, Σωτήρης Γκορίτσας, Νίκος ..

13,30€

365 ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Να ζεις όπως τρέμουν οι χορδές ενός καλά κουρδισμένου οργάνου, οι οποίες δεν είναι υπερβολικά τεντωμένες ούτε πολύ χαλαρές.Βούδας (περ. 563-483 π.Χ.), Ινδία..

4,00€

40 ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

Το εν λόγω βιβλίο αποτελεί μια συναρπαστική, διαφωτιστική και επιστημονικώς έγκυρη πηγή για την απόκτηση εκείνης της στρατηγικής πληροφόρησης, της ενόρασης και της ανάλυσης που χρειάζονται στον καθένα μας για να κατανοεί επαρκώς το ιστορικό περιβάλλο..

25,00€

634 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ

Μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου, οι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τις βασικές λεπτομέρειες των συνωμοσιών εναντίον του κουβανού ηγέτη. Άλλες αποκαλύφθηκαν από της Υπηρεσίες Ασφαλείες της Κούβας και άλλες ήρθαν στο φως μέσα από επίσημες αναφορές των Η..

10,60€

8 ΛΥΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ BULLYING

Σήμερα που περισσότερο από ποτέ άλλοτε το πολιτιστικό κλίμα αναδίδει σκληρότητα και επιθετικότητα, πολλά ρηξικέλευθα βιβλία επιχείρησαν να εισδύσουν στην ψυχολογία του μπούλινγκ.Πολύ λίγα όμως κατάφεραν να συνθέσουν όλα όσα ξέρουμε σε 8 κλειδιά - στό..

17,00€

ACCESSIBILITY AND SAFETY FOR ALL

..

19,91€

BOOK OF ABSTRACTS OF THE FIFTH INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENVIRONMENTAL MANAGEMENT, ENGINEERING, PLANNING AND ECONOMICS (CEMEPE 2015) AND SECOTOX CONFERENCE

...The 5th CEMEPE Conference deals with environmental engineering and management, incorporating themes related to planning and economics aiming at creating a potential for osmosis between environmentalists and other scientists such as economists, eng..

29,86€

BOOK OF ABSTRACTS OF THE INTERNATIONAL CONFERENCE ON “CHANGING CITIES II”

The 1st international conference on ‘Changing Cities’, which was hosted on Skiathos island, 18-22 June 2013, had started as an idea three years ago. The initial concept was to organise an academic event creative, inspiring, stimulating, and above all..

36,83€

BULLYING ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ

Ανασκοπώντας την εμπειρία σχετικά με το bullying και την αντιμετώπισή του, προκύπτει μια κρίσιμη διαπίστωση: Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να κάνουμε για να αναχαιτίσουμε και να καταπολεμήσουμε αυτό το αρνητικότατο φαινόμενο. Άρα υπάρχει και χώρος και ανάγ..

12,20€

CANNABIS SATIVA

Οι σημαντικότερες απόψεις και επιστημονικές γνώσεις για το φυτό της κάνναβης και τα δραστικά του συστατικά. Βιοϊατρικά δεδομένα, ιστορική και κοινωνιολογική διάσταση, επίμαχα θέματα προβληματισμού, αποποινικοποίηση της χρήσης, επίδραση των κανναβοειδ..

16,07€

CASHFLOW QUADRANT ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

26,00€

CHE GUEVARA ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ

Ο Ernesto Guevara de la Serna ήταν ένας αγωνιστής που χρησιµοποιούσε την πένα το ίδιο άνετα µε το τουφέκι. Όµως για ποιο σκοπό μαχόταν; Πώς έβλεπε την πάλη των λαών της Λατινικής Αµερικής και ολόκληρου του κόσµου για την απελευθέρωσή τους; Τι εικόνα ..

14,17€

CITY BRANDING ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κυρίαρχο αντικείμενο του City Branding είναι η ανάδειξη και αξιοποίηση των ιδιαίτερων στοιχείων του τοπικού πολιτισμικού αποθέματος μιας πόλης και τα πολλαπλά οφέλη που μπορούν να προκύψουν από αυτό, καθώς δύναται να ενδυναμωθεί ο πολιτιστικός τουρισ..

24,38€

DE LA FEODALITE A L' ABSOLUTISME

Cet ouvrage souhaite presenter l'evolution de la France depuis la feodalite jusqu'a la fin du XVIPe siecle dans les secteurs suivants: la vie politique, les transformations socio-economiques et la creation artistique...

29,68€

ENERGY & ENVIRONMENTAL TRANSFORMATIONS IN A GLOBALIZING WORLD

Το έργο Energy & Environmental Transformationsina Globalizing World αποτελεί καρπό συνεργασίας μεταξύ του New York University Abu Dhabi και του μεταπτυχιακού προγράμματος "Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο & Οικονομία" του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε συνέχ..

45,00€

FAKE NEWS

Διάβασα κάπου την αδιασταύρωτη είδηση ότι σε µια πόλη λειτουργούν εικονικές στάσεις λεωφορείων κοντά σε ανθρώπους που πάσχουν από άνοια και έχουν σύνδροµο απόδρασης· εκεί περιµένοντας, ταξιδεύουν φαντασιακά και µετά τους παίρνουν για το σπίτι πίσω· τ..

10,00€

FAMOUS FREEMASONS SAID: WORKING FOR MORE LIGHT ON THE STONE

The German poet Johann Wolfgang von Goethe, the first President of the USA, George Washington, the English Prime Minister Sir Winston Churchill, the French writer and philosopher Voltaire, the Austrian composer Wolfgang Amadeus Mozart, the Italian ad..

14,90€

FRUSTE

Εκτός από μια εκτενή επιχειρηματολογία που προσπαθεί να τεκμηριώσει την αναπαραγωγική, τελικά, λειτουργία της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και την αδυναμία της να σταθεί συνεπής στους στόχους που διακηρύττει για την πολιτική παιδεία με τα υπάρχοντα σχολι..

21,22€

HISTORY LOST

Η εξέλιξη του παράνομου εμπορίου αρχαιοτήτων από τον 16ο αιώνα μέχρι τις μέρες μας, η έκταση της αρχαιοκαπηλίας σήμερα και η σημασία της γνώσης της προέλευσης των αρχαίων αντικειμένων παρουσιάζονται στον τόμο αυτόν. "Σε κάποιες χώρες η αρχαιοκαπηλία ..

18,00€

HOOLIFAN

Σκληρό, ειλικρινές και διασκεδαστικό το βιβλίο "Hoolifan" αποτελεί απαραίτητο ανάγνωσμα: ένα κλασσικό έργο για την κουλτούρα της κερκίδας". "Τζον Κινγκ, συγγραφέας του βιβλίου "Εργοστάσιο Ποδοσφαίρου""Μετά από εκείνο το παιχνίδι της Τότεναμ εναντίον ..

14,84€

HOW IS SOCIAL SCIENCE POSSIBLE?

Highly complex issues on sociological methodology are tackled in this monograph. In Aristotle significances and viewpoints are activated by the corresponding mental images. The sort of realism in such mental states implies that Aristotle's essentiali..

11,94€

IL FURTO DELLA STORIA

Η εξέλιξη του παράνομου εμπορίου αρχαιοτήτων από τον 16ο αιώνα μέχρι τις μέρες μας, η έκταση της αρχαιοκαπηλίας σήμερα και η σημασία της γνώσης της προέλευσης των αρχαίων αντικειμένων παρουσιάζονται στον τόμο αυτόν. «Σε κάποιες χώρες η αρχαιοκαπηλία ..

18,00€

INTERNATIONAL DISTRIBUTIVE CRIMINAL LAW 2

Without specifically defining what an international crime is, the international law that governs war crimes cannot function properly. No war crimes trials can be initiated as the absence of such definition, at least at a theoretical level, will lead ..

5,97€

INTERNATIONAL DISTRIBUTIVE CRIMINAL LAW 3

In order to particularize the definition of the international crime, it's imperative to create 3 types of war... ... we can observe that the differentiation of a war is not an easy issue to deal with no matter how critical it is for the relevant tria..

5,97€

INTERNATIONAL DISTRIBUTIVE CRIMINAL LAW 4

...based on the nature of a war we can introduce different types of war according to the motives of the alleged war criminal -member of the executive of the state that has or is about to attack- .....

5,97€

INTERNATIONAL DISTRIBUTIVE CRIMINAL LAW 5

So when a Chief Prosecutor declares a state, as a state at war, does not need to have the.....

5,97€

INTERNATIONAL DISTRIBUTIVE CRIMINAL LAW 6

... since there can be no "unarmed" conflicts within a war, it wouldn't be excessive to consider the term "armed" as an ineffective term.....

5,97€