Μάρκετινγκ

Μάρκετινγκ

10 PLUS 1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Αν έπρεπε να επιλέξετε 11 από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές συμβουλευτικής εργασίας, σε ποιες θα καταλήγατε;Πώς και σε ποιες περιπτώσεις θα εφαρμόζατε τις τεχνικές αυτές και με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν συνδυαστικά; Τι δείχνει η εμ..

10,00€

10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ 1950-1959

Tο λεύκωμα αυτό δεν αποσκοπεί στο να διηγηθεί την ιστορία της ελληνικής διαφήμισης. Oύτε πολύ περισσότερο να αναδείξει τις καλύτερες καταχωρήσεις της αντίστοιχης εποχής. Είναι ένα ευχάριστο, ελπίζουμε, πολυσέλιδο "καρτ ποστάλ'' που μας ταξιδεύει σε μ..

12,72€

150 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟ HARVAD BUSINESS REVIEW

Τι ακριβώς είναι το σωστό μάνατζμεντ; Πώς μπορεί κάποιος να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις καταστάσεις που συναντά στη ζωή του, είτε στον χώρο εργασίας είτε αλλού; Στον πολύτιμο αυτό οδηγό περιέχονται οι 150 πιο χρήσιμες συμβουλές..

5,50€

19ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΡΕΚΛΑΜΑ

"Η ελληνική έντυπη διαφήμιση χρειάστηκε λιγότερο από έναν αιώνα για να διανύσει την απόσταση από την πρώτη της εμφάνιση (το 1840 περίπου), μέχρι την ίδρυση των πρώτων διαφημιστικών της γραφείων (γύρω στο 1925). Απόσταση, που η δυτική έντυπη διαφήμιση..

20,00€

7 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Το παρόν εγχειρίδιο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για περιπτώσεις όπως:α) υφιστάμενες επιχειρήσεις που αναζητούν συμβουλευτική (mentoring) πάνω στη βελτίωση της τρέχουσας κατάστασής τους. Ενδείκνυται προς τον απλό επιχειρηματία (αυτοαπασχολούμενο, ε..

18,00€

70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΤΥΠΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ 1945-2015

Η διαφήμιση αποτελεί για τις κοινωνικές επιστήμες στην Ελλάδα ένα υποτιμημένο αντικείμενο έρευνας. Το βιβλίο αυτό έρχεται να μελετήσει τις έντυπες διαφημίσεις 70 χρόνων (1945-2015) με σκοπό να αναδείξει τον πλούτο πληροφορίας που εμπεριέχουν, όχι μόν..

16,00€

AESOP IN BUSINESS

How does the "The Shepherd and the Wolf" highlight the merits of truthful communication? In what ways does the "The Hare and the Tortoise" encourage entrepreneurs? Hoe does "The Jackdaw and the Doves" advocate the need for a business philosophy? How ..

13,90€

COACHING

Το βιβλίο αυτό σας προσφέρει επτά ερωτήσεις και τα εργαλεία με τα οποία θα τις μετατρέψετε σ' έναν καθημερινό τρόπο για να εργάζεστε λιγότερο σκληρά και να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί.Είναι ίσως μέρος της κουλτούρας των μάνατζερ το να θεωρούν ό..

13,50€

CUSTOMER LOYALTY

This book examines the issue of customer loyalty and its importance for companies. The motivation for this research derived from the fact that customer retention is very important for companies’ profitability.In this book the benefits of customer loy..

7,80€

E-MARKETING

Η πληροφορική και οι νέες τεχνολογίες μετέβαλαν τη λειτουργία του κλασικού μάρκετινγκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων μέσων προώθησης και νέων στρατηγικών μάρκετινγκ.Το βιβλίο αυτό ασχολείται με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στο Μάρκ..

29,07€

E-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

[...] Η τεχνολογία του Internet και του Παγκόσμιου Ιστού διαρκώς εξελίσσεται και είναι σχεδόν αδύνατο να καταγραφούν στο σύνολό τους οι εξελίξεις αυτές αφού σε καθημερινή βάση εμφανίζονται νέες τεχνολογικές καινοτομίες. Το παρόν βιβλίο εξετάζει, αναλ..

14,91€

LOGISTICS ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες αγορές, ο έντονος ανταγωνισμός αναγκάζει τις επιχειρήσεις να αναζητούν νέους τρόπους αποτελεσματικής εξυπηρέτησης του πελάτη. Στον πρακτικό αυτό οδηγό, ο Martin Christopher αναπτύσσει την ιδέα ενός συστήματος logisti..

40,00€

LOGISTICS ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Σήμερα τα logistics και η διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας θεωρούνται κρίσιμοι παράγοντες για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Στη νέα έκδοση δίνεται έμφαση στη σπουδαιότητά τους για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και στην ανάγκη ανάπτυξης ..

40,00€

LOGISTICS ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες αγορές, ο έντονος ανταγωνισμός αναγκάζει τις επιχειρήσεις να αναζητούν νέους τρόπους αποτελεσματικής εξυπηρέτησης του πελάτη.Στον πρακτικό αυτό οδηγό, ο Martin Christopher αναπτύσσει την ιδέα ενός συστήματος logistic..

23,99€

LOGISTICS ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Μία συνοπτική, εφαρμοσμένη και σύγχρονη εισαγωγή στην έννοια των Logistics και στο μάνατζμεντ της αλυσίδας εφοδιασμού, ιδανική για τους σύγχρονους μάνατζερς και τους φοιτητές.Τα Logistics και το μάνατζμεντ της αλυσίδας εφοδιασμού συνεχίζουν να μεταμο..

48,78€

MANAGER ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Πρόκειται για επανέκδοση τού βιβλίου "Ο Θυμωμένος Manager" (2002), συμπληρωμένη με πολλά και σημαντικά κεφάλαια. Μέσα από μία χαλαρή και εξομολογητική διήγηση περιστατικών και εμπειριών τού συγγραφέα, προκύπτουν συμπεράσματα και συμβουλές, τόσο για θ..

18,00€

MARKETING - ΤΟΜΟΣ: 1

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

23,33€

MARKETING - ΤΟΜΟΣ: 2

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

25,01€

MARKETING 3.0

O «πατέρας» του μάρκετινγκ Philip Kotler και οι συνεργάτες του Hermawan Kartajaya και Iwan Setiawanπαραθέτουν πραγματικά παραδείγματα που μπορείτε να αξιοποιήσετε εφαρμόζοντας τις αρχέςτου Μάρκετινγκ 3.0 στην επιχείρησή σας.Εξηγούν πώς μπορείτε να αν..

19,00€

MARKETING BREAKFAST

Το "Marketing Breakfast: Κατανόησε & Εφάρμοσε" εισάγει τον αναγνώστη στην επιστήμη του marketing και του μαθαίνει βασικά, αλλά απαραίτητα στοιχεία και τεχνικές, για τη διαχείριση ενός οργανισμού ή ενός αγαθού σε θέματα marketing.Το θεωρητικό μέρος το..

13,93€

MARKETING ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

..

12,68€

NOTHING IMPOSSIBLE

Το "Nothing Impossible", γραμμένο από έναν από τους κορυφαίους διαφημιστές και επιχειρηματίες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, μας ξεναγεί με το πλέον λιτό και ταυτόχρονα δημιουργικό ύφος στα άδυτα της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Αλλά δεν κάνει μόνο ..

19,61€

PETER DRUCKER, Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ MANAGEMENT

Ο Peter Drucker δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αναλυτές της Θεωρίας Διοίκησης, καθώς με τα έργα του προέβλεψε πολλές από τις εξελίξεις που υπήρξαν στα τέλη του εικοστού αιώνα στο χώρο. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μι..

18,26€

PROSPECTING

Ένα εύκολο στη χρήση, απλό στην εφαρμογή και εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα για οποιοδήποτε ανεξάρτητο επιχειρηματία που έχει αναρωτηθεί: "Σε ποιον να μιλήσω τώρα που η Αρχική μου Λίστα Ονομάτων έχει εξαντληθεί;" Διαθέτετε όλους τους υποψήφιους συ..

6,32€

SOCIAL MEDIA FACEBOOK MARKETING

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι το “Digital Campaign” δεν είναι κάτι διαφορετικό από το σύνολο των προωθητικών ενεργειών που κάνουμε αλλά ένα μέρος ου συνολικού επικοινωνιακού μας μίγματος...

19,91€

START-UP GREECE

Ποιο θα µπορούσε να είναι το επόµενο αναπτυξιακό µοντέλο για την Ελλάδα καθώς βγαίνει σιγά σιγά από την υπερδεκαετή οικονοµική κρίση; Πως θα µπορούσε να ανακτηθεί η χαµένη δεκαετία και να αποφευχθεί παρόµοιο ενδεχόµενο στο µέλλον; Το βιβλίο αυτό προτ..

12,00€

STARTUPS, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ

To βιβλίο αναφέρεται στα κοινά λάθη, που γίνονται σε κάθε νέα επιχείρηση αλλά και στους κανόνες, που αν ακολουθηθούν, μπορεί να αποτρέψουν πολλά από αυτά.Μέσα από ιστορίες του διεθνούς επιχειρηματικού γίγνεσθαι, συνεντεύξεις με επιτυχημένους επιχειρ..

12,50€

STARTUPS, ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Γιατί αν σερβίρεις κρασί από βαρύτερο μπουκάλι, έχει καλύτερη γεύση; Γιατί αν πληρώσεις κάτι ανέπαφα με κάρτα το αισθάνεσαι 15% φθηνότερο; Γιατί σε κάποια φάρμακα, που έχουν ουδέτερη γεύση, γίνεται προσπάθεια να αποκτήσουν χειρότερη; Γιατί κάποιος αγ..

12,50€

STORIES OF BUSINESS SUCCESS - ΤΟΜΟΣ: 1

Σε όλους μας είναι γνωστά τα διάσημα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παράγουν. Με την πρώτη ματιά αναγνωρίζουμε τα ονόματα των εταιρειών που διευθύνουν, άλλωστε, ερχόμαστε καθημερινά, σχεδόν, σε επαφή μαζί τους. Δεν γνωρίζουμε, όμως, τους ανθρώπους που..

25,00€

SWOT ANALYSIS

Αυτοί είπαν:Τι θέλεις, να επιτύχεις ή να αποτύχεις;Για να πετύχεις, η απάντηση είναι στόχοι.Πώς θα ενεργήσεις για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα;Η απάντηση είναι στρατηγική.William E. Rothschild, Αμερικανός σύμβουλος managementΤο διοικείν εστί..

10,00€

TOTAL BUSINESS SUCCESS

Η δεύτερη εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου αποτελεί ένα χρηστικό και πρακτικό εργαλείο για τα στελέχη της μικρομεσαίας επιχείρησης. Πληροφορίες και κατευθύνσεις από τη διεθνή πρακτική, αναλύσεις και λύσεις σε ό,τι αποκαλείται κρίση και τα σημεία-κλει..

18,82€

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Όταν μιλάμε για ηγέτες -επιχειρηματικούς, πολιτικούς, θρησκευτικούς ηγέτες κ.λπ - αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μάθουμε τα μυστικά της ηγεσίας, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ηγέτη και, κυρίως, τι κάνει κάποιον επιτυχημένο ηγέτη. Στο βιβλίο αυτό..

21,20€

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Στην καθημερινή ζωή συχνά δεν συνειδητοποιούμε ότι η παροχή υπηρεσιών "κρύβεται" μέσα σε κάθε επαγγελματική επαφή μας, είτε λειτουργούμε ως πελάτες είτε ως καταναλωτές, είτε προσφέρουμε προϊόντα στην αγορά, είτε παρέχουμε ευθέως υπηρεσίες. Κι όμως η ..

19,91€

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ-ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Το σύγγραμμα απευθύνεται σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών καθώς και σε επίπεδο στελεχών επιχειρήσεων χωρίς ειδικευμένες γνώσεις σε μαθηματικές αρχές και μεθοδολογίες με κύριο σκοπό να παράγει γνώση και να προωθήσει την δημιουργικότη..

60,00€

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 101

[...] Στο βιβλίο αυτό θα μάθετε ότι το δημοφιλέστερο σύστημα που οι περισσότεροι άνθρωποι αντιγράφουν είναι σχεδιασμένο με στόχο το προσωρινό εισόδημα -όχι την πραγματικά εύπορη ζωή- γιατί βασίζονται στη γραμμική ανάπτυξη κατά την οποία ανταλλάσσουμε..

8,66€

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει με πλήρη και κατανοητό τρόπο τις σημαντικότερες εξελίξεις που αφορούν τη διοίκηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ), καλύπτοντας θέματα από το χώρο της χρηματοοικονομικής διοίκησης και λογιστικής, του μάρκετινγκ, της καιν..

19,41€

ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Το βιβλίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την κατανόηση των βασικών παραμέτρων της επιχειρησιακής επιτυχίας και βασίζεται στο δοκιμασμένο μοντέλο των 9 γραναζιών, το οποίο αποτελείται από:- Πελάτες- Έντονη ικανοποίηση- Προσέλκυση πελατών- Επιχ..

19,89€

ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

Χάρη στο βιβλίο αυτό, χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρηματίες μετέτρεψαν τυχαίες συναντήσεις σε σοβαρές ευκαιρίες πωλήσεων, χρησιμοποιώντας τις δοκιμασμένες τεχνικές του φημισμένου ομιλητή και συγγραφέα βιβλίων μπεστ σελερ, Μπομπ Μπεργκ.Σε αυτή την..

17,84€

ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ

Τι κάνει ένα προϊόν δημοφιλές; H διάδοση από στόμα σε στόμα είναι δέκα φορές πιο αποδοτική με το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Ωστόσο, γιατί επιλέγουμε να μιλάμε και να διαδίδουμε προϊόντα, ενώ προσπερνάμε άλλα; Τι τα κάνει τελικά να "πιάσουν", να διαδίδον..

13,30€