Μεταφυσική

Μεταφυσική

2011-2014 Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ Ε

Αποκάλυψη δεν είναι να αναφερθείς σε κάποια γεγονότα τα οποία είναι ήδη γνωστά, αλλά σε γεγονότα τα οποία είναι εντελώς και παντελώς άγνωστα ακόμη και στους αρχηγούς ισχυρών κρατών.Διότι: Ουδείς γνωρίζει για τα απόρρητα μυστικά των Ελληνικών Μυστηρίω..

13,24€

2011:Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ Ε

..

16,00€

36 ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑΤΑ. Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τα 36 στρατηγήματα είναι ένα αρχαίο κινεζικό μυστικό εγχειρίδιο πολέμου, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και έναν οδηγό στην τέχνη του δόλου. Εντελώς ανεξερεύνητος από φιλοσοφική άποψη στον δυτικό κόσμο, ο δόλος συνιστά ουσιαστικά την πεμπτουσία της κιν..

20,00€

EZERSTENIA, THE AWAKENING OF THE SECOND EARTH

"Imagine what it would feel like if you lived on a planet that only offered partial, or no free will at all. You would be living a predetermined existence in an easy and comfortable life where others made all of your decisions for you, and that was j..

19,91€

TELOS, Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ

Έχετε πια ξεκινήσει όλοι τη μεγαλύτερη από όλες τις περιπέτειες - την Ανάληψη.Προβλέπουμε πως οι διδασκαλίες μας θα ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης για να βοηθήσουν όσους συνδέονται μαζί μας, στο ταξίδι τους προς την πνευματική ελευθερία...

12,42€

ΑΒΙΑΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Η έκδοση περιλαμβάνει κείμενα τριών μεγάλων συγγραφέων και στοχαστών: του Λέοντος Τολστόι, του Εμίλ Ζολά και του Αλέξανδρου Δουμά υιού. Ο Ρώσος κλασικός, θεωρώντας ότι ο προβληματισμός που αναπτύσσουν οι δύο Γάλλοι έχει άμεση συνάφεια με τη διδασκαλί..

8,48€

ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

Αγγελικά Πνευματικά Σύμβολα Καθαρής Ενέργειας και Υψηλής Δόνησης, για να Εξαγνίσετε, να Εξυψώσετε και να Εναρμονίσετε τη ζωή σας στη Γη! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) Μέρος Α: Εισαγωγή: Δώρα του Ουρανού Οι Άγγελοι Τα 21 Βασικά Στοι..

22,11€

ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, θα σας οδηγήσει σε ένα εκπληκτικό - και πιθανά εκστατικό - ταξίδι αυτοανακάλυψης, αυτοθεραπείας και διαφώτισης. Αλλά και συλλογικής πλανητικής θεραπείας, εξύψωσης και διαφώτισης, καθώς το μέρος μπορεί να - και πρά..

22,00€

ΑΙΘΕΡΑΣ

Όποιος θέλει να μάθει πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν, πέρα από τις γνωστές θεωρίες, γιατί γεννιούνται οι άνθρωποι στη Γη και πώς προσεγγίζεται η έννοια του Δημιουργού του κόσμου, καλείται σ’ ένα ταξίδι πέρα από τα σύνορα της φαντασίας, πέρα από τον κόσμ..

19,08€

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

..

20,38€

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ

Η βυζαντινή φιλοσοφία αποτελεί έναν κλάδο που παλαιότερα δεν είχε την ίδια ανάπτυξη με αυτή που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια. Τούτο, ασφαλώς, δεν συνέβαινε αποκλειστικά και μόνο εξ αιτίας της ευρύτατα διαδεδομένης αρνητικής αντίληψης που επικρατούσε ..

21,20€

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ

Επανεκδίδουμε το βιβλίο του Ουσπένσκυ «Αναζητώντας τον Κόσμο του Θαυμαστού», θεωρώντας, ότι η συγκεκριμένη μετάφραση από τη Σοφία Άντζακα είναι μοναδική και πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας.Θεωρούσε τον Π. Ουσπένσκυ γνήσιο αναζητητή του εσωτερικού..

37,10€

ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Για πολλούς αιώνες ο ήλιος φώτιζε την ανθρωπότητα χωρίς κανείς να γνωρίζει την αληθινή του ουσία. Για πολλούς αιώνες ο ηλεκτρισμός επιδρούσε πάνω στη φύση, χωρίς κανείς να γνωρίζει ούτε αυτόν τον ίδιο ούτε τους νόμους του.Μυριάδες δυνάμεις για άπειρο..

14,84€

ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

[...] Στις προθέσεις αυτού του βιβλίου ήταν ακριβώς και να σκιαγραφήσει μεθόδους και έννοιες στην ιστορία της Φυσικής. Στα χρόνια που μεσολάβησαν απο τις προηγούμενες τρεις εκδόσεις, η Θεωρητική Φυσική δεν κατόρθωσε να κάνει το κρίσιμο βήμα που όλοι ..

18,00€

ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Από τον συγγραφέα της ''Μυστικιστικής ζωής του Ιησού'' έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό βιβλίο που έχει σχέση με τις περιόδους που αναλογούν στον κάθε άνθρωπο και στον επηρεασμό τους από τις Συμπαντικές δυνάμεις. Βασισμένο σε ένα παλαιό σύστημα των Σοφ..

21,40€

ΓΚΝΙΑΝΑ ΓΙΟΓΚΑ

(. . .) Από τούτο το βιβλίο μαθαίνει και πληροφορείται κανείς: για την ειδικότερη Βεδαντική τεχνική (Γιόγκα) της αναζήτησης, που οδηγεί, τελικά, μέσα από την άσκηση, στη βίωση της παγκόσμιας Πραγματικότητας, για τα γνωρίσματα της γνήσιας πνευματικότη..

23,00€

ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Ποια είναι η φύση του συμβολισμού στις τέχνες; Πώς παράγεται το νόημα στη μουσική και την αφηρημένη ζωγραφική; Γιατί μπορούμε να πλαστογραφήσουμε έναν Ρέμπραντ, όχι όμως και έναν Μπετόβεν; Σε τι διαφέρει μια παρτιτούρα του Μπαχ από μία του Κέιτζ; Ποι..

22,11€

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Τα "Διαγράμματα Ζωής" είναι ένα βιβλίο για τον άνθρωπο που αναζητά απαντήσεις στις προκλήσεις της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι πνευματικές του Αλήθειες συνδυάζονται με τις πρακτικές οδηγίες για την καθημερινή ζωή και το κρυμμένο φως της Βίβλου έρχεται να φ..

15,00€

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε μία σκοτεινή και δύσκολη εποχή για την ανθρώπινη συνείδηση:Αυτό είναι ένα βιβλίο έμπνευσης και αφύπνισης - ένας τολμηρός οδηγός σκέψης και τρόπων, για την απόδραση από την καθημερινή πραγματικότητα!Δεν είναι τυχαίο που βρέθηκε στα χέρια σου...Αντι..

20,00€

ΕΖΕΡΣΤΕΝΙΑ, Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΗΣ

"Πώς θα σου φαινόταν αν ζούσες σε έναν πλανήτη όπου έχεις μερική ή καθόλου ελεύθερη βούληση, έχοντας μιαν άνετη και εύκολη ζωή, άλλους να αποφασίζουν για σένα και ξαφνικά, να ερχόταν ένας κακός και να σου άλλαζε τα πάντα;"Το χαρακτηριστικό του βιβλίο..

23,00€

ΕΛΕΝΗ ΚΙΚΙΔΟΥ Η ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ

Σουρούπωνε. Ένα ελαφρύ ψυχρό κύμα αέρα από τη θάλασσα την έκανε να σφίξει τη ζακέτα πάνω στους ώμους της. Περπατούσε σκυφτή, με βήματα αργά. Κοντοστάθηκε. "Όχι, δεν είναι το φύσημα του αέρα. Κάτι -πιάνω- εδώ", είπε. Πίσω της, παραφυλώντας σχεδόν μέσα..

12,60€

ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ - ΤΟΜΟΣ: 2

Μετά το επιτυχημένο "Γνώρισε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές" (εκδ. iWrite), ο δεύτερος τόμος της σειράς, "Ενίσχυσε τον Εαυτό σου με το Εκκρεμές", έρχεται να θέσει νέες προκλήσεις! Πλέον έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε επιπρόσθετους χάρτες στην έ..

12,00€

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ -ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«Ο Κόλιν Γουίλσον είναι ίσως ο πολυγραφότερος συγγραφέας-μελετητής της εποχής μας, με πάνω από εκατό εκπληκτικά βιβλία στο ενεργητικό του και ένας από τους πιο αξιόλογους στοχαστές και δασκάλους μας στην υπόθεση της έρευνας του Αγνώστου και της Εναλλ..

17,90€

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΜΑΡΓΙΩΡΗ

Συλλογή και Καταγραφή Εσωτερικών και Μυστικιστικών Βιωμάτων του σύγχρονου Έλληνα πνευματικού Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιωρή, συγγραφέα 180 μεταφυσικών, πρακτικών και μυστικιστικών έργων...

14,93€

Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Από τα αρχαία χρόνια οι αριθμοί χρησιμοποιούνται με τέσσερεις βασικούς τρόπους. Κατ` αρχάς οι άνθρωποι μετράνε το μέγεθος, τον αριθμό, τους κύκλους, τη σχέση χρόνου και χώρου. Οι επιστημονικοί νόμοι και αρχές μπορούν να εκφραστούν με μαθηματικά σύμβο..

20,00€

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ

Σε ποιο καθεστώς εικόνων ζούμε; Οι εικονολατρικές κοινωνίες του δυτικού κόσμου παράγουν μαζικά εικόνες του πραγματικού που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο σαν μονοδιάστατος τρόπος ανάγνωσης του βιωμένου κόσμου. Οι εικόνες έρχονται να υποκαταστήσουν ..

8,50€

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ποιος άνθρωπος είναι ελεύθερος και ποιος δούλος; Πώς μπορούμε να ζήσουμε μια καλή ζωή; Πότε τα πράγματα κι οι καταστάσεις γίνονται αφέντες του εαυτού μας;Το σώμα μας, η υγεία μας, το σπίτι κι η περιουσία μας δεν είναι δικά μας, υποστηρίζει ο Επίκτητο..

14,00€

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΟΥ

Η ανά χείρας μελέτη του κ. Αποστόλου Καπρούλια κινείται τόσο στον ιστορικό όσο και στον συστηματικό κλάδο της φιλοσοφίας. Ως προς τον ιστορικό, αναφέρεται στο έσχατο χρονικό ρεύμα της Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, τον Νεοπλατωνισμό, στις απολήξεις δη..

16,96€

Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

Η έξοδος του Αδάμ και της Εύας από τον Παράδεισο ήταν η κορύφωση του δράματος της Δημιουργίας. Η Εύα περιγράφει την περιπλάνησή τους στη χώρα της Ουτοπίας, το χωρισμό και το σμίξιμό τους στο σημείο όπου γκρέμισαν την επίπλαστη ισορροπία της Τελειότητ..

9,54€

Η ΖΩΗ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ

Όταν ο άνθρωπος άρχισε να ερμηνεύει τη φύση των πραγμάτων -κι αυτό το έκανε όταν άρχισε να είναι άνθρωπος- η ζωή ήταν γι' αυτόν παντού και τα πάντα ήταν ζωντανά. Ο ανιμισμός ήταν η διαδεδομένη έκφραση αυτού του σταδίου, ο "υλοζωισμός" αποτελούσε μία ..

5,72€

Η ΚΡΥΦΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΑΣΤΑ

«...Σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές στην επιφάνεια της Γης, αλλαγές στις μορφές διακυβέρνησης και πολιτικής, αλλαγές στις μεθόδους του εμπορίου, στην πραγματικότητα, αλλαγές σε κάθε τομέα δραστηριότητας. Πολλοί άνθρωποι ακόμα και τώρα αισθάνονται ότι κάτ..

18,02€

Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΩΣΑΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το βιβλίο αυτό καλύπτει -κυριολεκτικά και μεταφορικά- τον ρόλο, που διεδραμάτισαν στην πορεία της ανθρωπότητας, στη διαμόρφωση των θρησκειών και, κυρίως, στον τομέα της πολιτικής, Δυτικού και Ανατολικού, Παλαιού και Νέου Κόσμου οι διάφορες μορφές και..

19,08€

Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

Όλοι θέτουμε στον εαυτό μας μεταφυσικά ερωτήματα. Αρχίζουμε από παιδιά: τι γινόμαστε όταν πεθαίνουμε; Ή, τι υπάρχει πίσω απ’ τον ουρανό; Ποια υπόσταση μπορεί να έχει ένα αντικείμενο που δεν γίνεται αντιληπτό στον εξωτερικό κόσμο; Τι είναι η αλήθεια; ..

5,47€

Η ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

"Εδώ και χιλιετηρίδες, οι άνθρωποι εξασκούνται στο να πολλαπλασιάζουν και να διευρύνουν τα αισθήματα και τις αντιλήψεις τους χρησιμοποιώντας τις πέντε αισθήσεις τους, κι αυτό το παιχνίδι πάνω στα πλήκτρα των πέντε αισθήσεων το ονομάζουν καλλιέργεια κ..

12,00€

Η ΜΥΘΙΚΗ ΣΚΕΨΗ

Ο Έρνστ Κασίρερ ανήκει σε εκείνους τους "παρεξηγημένους" σύγχρονους στοχαστές που το έργο τους διακόπηκε απότομα από τη λαίλαπα του φασισμού και του εθνικοσοσιαλισμού. Τις τελευταίες δεκαετίες παρατηρείται, ωστόσο, παγκοσμίως ένα ζωηρό ενδιαφέρον για..

28,62€