Παιδαγωγικά

Παιδαγωγικά

10 EDUCATIONAL POSTERS

..

49,00€

100 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

- Τι είναι αυτισμός; - Ποια μπορεί να είναι η μελλοντική εξέλιξη ενός παιδιού με αυτισμό; - Υπάρχουν θεραπείες που βοηθούν στα συμπεριφορικά προβλήματα των αυτιστικών παιδιών; - Πώς θα επιλέξω το καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το παιδί μου; - Πώ..

4,24€

1001 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Σκοπός αυτού του βιβλίου δεν είναι να μάθουμε απλώς στα παιδιά να διαβάζουν, αλλά ν' αγαπούν τα βιβλία. Πώς; Με τη ζωγραφική, το παιχνίδι, την έρευνα, τη συζήτηση, τη μίμηση... κι όλα αυτά με αφετηρία ένα βιβλίο! Ένα έξυπνο και πρωτότυπο βιβλίο, που ..

12,20€

125 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΩΡΑ 1-12 ΜΗΝΩΝ

Απλά και διασκεδαστικά παιχνίδια που δημιουργούν γερά θεμέλια για τη μελλοντική μάθηση!Μια διασκεδαστική συλλογή από τραγούδια, παιχνίδια και ασκήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού σας, από τη γέννησή του έως και 12 μηνών. Αν θ..

11,00€

125 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ 1-3 ΕΤΩΝ

Απλά και διασκεδαστικά παιχνίδια που δημιουργούν γερά θεμέλια για τη μελλοντική μάθηση!Μια διασκεδαστική συλλογή από τραγούδια, παιχνίδια και ασκήσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του παιδιού σας, από 1 έως και 3 ετών. Ο εγκέφαλος ενός μικρού παιδιού..

11,00€

3Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Α' ΤΟΜΟΣ

ΤΡΙΤΟ (3ο) ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ( ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ) ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ EDUCATI..

44,29€

40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ

Σαράντα χρόνια τουρκικής κατοχής της βόρειας Κύπρου, σαράντα χρόνια αγώνων για την απελευθέρωση. Μια έκθεση πολιτικής αφίσας που αναφέρεται στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού δεν θα μπορούσε να περιορίζεται σε μια πολιτική ή καλλιτεχνική εκδήλωση. Η πρ..

24,88€

4O ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Α' ΤΟΜΟΣ

Το 4ο Διεθνές Συνέδριο για την Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση του 2007 έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο να παίξει αυτή τη φορά: επικεντρώνεται στη σχέση της εκπαίδευσης και των δημοκρατικών αρχών και εφαρμογών, οι οποίες είναι έννοιες αλληλένδετες και ..

41,31€

4O ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Β' ΤΟΜΟΣ

Το 4ο Διεθνές Συνέδριο για την Ανοικτή και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση του 2007 έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο να παίξει αυτή τη φορά: επικεντρώνεται στη σχέση της εκπαίδευσης και των δημοκρατικών αρχών και εφαρμογών, οι οποίες είναι έννοιες αλληλένδετες και ..

47,28€

5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ

Παιδική λογοτεχνία και δραματοποίηση για το νηπιαγωγείο και το Δημοτικό. Το βιβλίο "Πέντε βήματα για δράση" έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει θεωρητικά και πρακτικά την προσέγγιση της παιδικής λογοτεχνίας με τη μέθοδο της δραματοποίησ..

12,00€

500 ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους οργανώνουν προγράμματα εκπαίδευσης από απόσταση ή προετοιμάζονται για αυτόν τον σκοπό. Περιέχει πρακτικές οδηγίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των θεμάτων της εκπαίδευσης από απόσταση: Διαμόρφωση διδακτικού υλικ..

18,25€

7 ΧΡΟΝΙΑ PRESIDENT ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ 2010-2017

Σε αυτό το βιβλίο περιγράφονται τα θέματα τα οποία απασχόλησαν και τα οποία διαχειρίστηκε ο Σπύρος Πολλάλης ως President την περίοδο 2010-2017 στο Κολλέγιο Αθηνών και στο Κολλέγιο Ψυχικού. Αναφέρονται σκέψεις, σχέδια, προσπάθειες και, διεξοδικά, τα π..

20,00€

99 PLUS 1=100 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αθλητισμός και ζωή είναι δρόμοι παράλληλοι. Μόνο που στον αθλητισμό το κόστος από ένα λάθος είναι απλά να "χάσεις" το παιχνίδι, ενώ στη ζωή συνήθως το τίμημα είναι υψηλότερο.Τα παιδαγωγικά παιχνίδια μαζί με την εισαγωγή στον αθλητισμό και την ανάπτυξ..

12,72€

ABSTRACT REASONING TESTS ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Το ανά χείρας βιβλίο περιλαμβάνει ένα πλήθος από τέτοιες ερωτήσεις που αποβλέπουν στην αξιολόγηση της ικανότητάς μας να σκεφτόμαστε λογικά και να κατανοούμε τις σχέσεις μεταξύ των εννοιών που περιλαμβάνουν μόνο διαγραμματικά ή οπτικά στοιχεία (φιγούρ..

21,20€

ARIADNE IN THE NEW ACROPOLIS MUSEUM

Ariadne is a clay doll who lives in the New Acropolis Museum. She has a lot of friends among the museum statues - the Peplos Kore, the horses, the Caryatids, The Calf-Bearer, the Kore with the quince, goddess Athena, the Kore with the red shoes. But ..

9,90€

BUCKET DRUMMING: Ο ΡΥΘΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ

Το βιβλίο "Bucket Drumming: ο ρυθμός μπαίνει στην τάξη" είναι ένα πρακτικό βιβλίο και απευθύνεται κυρίως στον εκπαιδευτικό μουσικής που διδάσκει σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Το bucket drumming τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί διεθνώς στη μουσ..

18,00€

BULLYING ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Το φαινόμενο bullying αποτελεί πραγματικότητα στην κοινωνική ζωή των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της χώρας μας, αναγνωριζόμενο πλέον ως το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Όμως η έννοιά του τυλιγμένη σε ασάφεια και σύγχυση επιφέρει ακόμα προβλη..

12,00€

CÉLESTIN FREINET, ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ

Σε απάντηση στην κρίση που βιώνει η κοινωνία μας και στον αντίποδα της σχολικής βίας και παραβατικότητας, του ανταγωνισμού και της σχολικής διαρροής είναι επιτακτική η ανάγκη για μια διαφορετική παιδαγωγική με κοινωνικο-πολιτικό εκπαιδευτικό όραμα, γ..

20,00€

CONTEMPORARY EDUCATIONAL ISSUES IN DIGITAL SCHOOL

The last decades, societies have been dominated by the use of ICT (Information and Communication Technologies). The possibilities they offer rendered them a powerful tool for almost all sectors of modern life. One important sector is education. ICTs ..

17,91€

E- ΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ

Σύμφωνα με έγκυρες ερευνητικές μελέτες, η αγορά προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης προβλέπεται παγκοσμίως να φθάσει στο επίπεδο των $23,7 δις μέχρι το 2006, ενώ την επόμενη πενταετία αναμένεται να έχει ετήσιο ρυθμό αύξησης της τάξης του 35%..

27,50€

E-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Τα ψηφιακά e-books, που συνοδεύουν τα βιβλία e-Νηπιαγωγείο Α΄ μέρος και e-Νηπιαγωγείο Β' μέρος στις +700 οθόνες-σελίδες τους περιέχουν:- Τα 24 γράμματα: +150 οθόνες-σελίδες με προγραφικέςασκήσεις, παρουσίαση των γραμμάτων με εντυπωσιακά κινούμενα γ..

17,82€

E-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΤΟΜΟΣ: 2

Τα ψηφιακά e-books, που συνοδεύουν τα βιβλία e-Νηπιαγωγείο Α΄ μέρος και e-Νηπιαγωγείο Β' μέρος στις +700 οθόνες-σελίδες τους περιέχουν:- Τα 24 γράμματα: +150 οθόνες-σελίδες με προγραφικέςασκήσεις, παρουσίαση των γραμμάτων με εντυπωσιακά κινούμενα γ..

17,82€

ÉDICATION ET SOCIALISME

Μία έρευνα για την ιστορία των παιδαγωγικών κινημάτων των κοινωνικών τάξεων στη Ρωσία και την Ελλάδα του εικοστού αιώνα, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού κινήματος στη σοβιετική Ρωσία και του αστικοδημοκρατικού και εργατικού κινήματος στην Ελλάδα. Ι..

17,00€

EDUCATION AND HUMAN RIGHTS

The present volume contains the summaries of the contributions published in the recent book of the Marangopoulos Foundation for Human Rights (MFHR) under the title «Education and Human Rights» (eds. A. Yotopoulos-Marangopoulos and S.-H. Aktypis, Andy..

15,92€

FROM THERAPY AND ENHANCEMENT TO LEARNING AND PERFORMANCE

Therapy, learning, enhancement, performance: four words that reveal the broad scope of this book; four words that are not just four separate subjects; revealing their interconnections is the main focus of this book. Subjects, ranging from C. Jung's p..

9,00€

H ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Αντικείμενο αυτού του βιβλίου είναι η ανάλυση των τρόπων με τους οποίους εισάγεται η τεχνολογία στη γενική εκπαίδευση. Η ανάλυση αυτή γίνεται με ιδιαίτερη αναφορά στα αλληλοσυνδεόμενα θέματα των σχέσεων της τεχνολογίας τόσο με τις φυσικές επιστήμες ό..

16,23€