Πληροφορική

Πληροφορική

10 ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ 100 ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

10 άντρες απαντούν σε 100 κρίσιμα γυναικεία ερωτήματα για όλα εκείνα που δεν τολμάς να ρωτήσεις, γύρω απ’ τον έρωτα, τις σχέσεις και το σεξ.Ερωτήσεις αμήχανες και προκλητικές. Απαντήσεις ωμές κι αποκαλυπτικές.Ένα χρήσιμο λυσάρι που θα σε μυήσει στον ..

18,90€

100 PLUS 1 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

"Οικονομία, πολιτική, κοινωνία, πολιτισμός, υπάρχουν όλα εδώ ως περιβάλλον, αλλά στο επίκεντρο όλων είναι οι άνθρωποι, οι ανάγκες, το σώμα και πάνω από όλα η ψυχή τους. Βασικό χαρακτηριστικό της ματιάς της Ειρήνης, μιας ματιάς ταυτόχρονα πολύ μοντέρν..

9,00€

2D & 3D ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ AUTOCAD

Μέσα σε 25 ειδικά επιλεγμένα παραδείγματα, δίνονται οι κύριες κατευθύνσεις για τον τρόπο προσέγγισης, ανάλυσης και επίλυσης του κάθε θέματος, βήμα προς βήμα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα βοηθήματα που κυκλοφορούν στην αγορά το παρών βιβλίο πριμοδοτε..

21,20€

3D ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟ RHINO 3D

Toβιβλίο «3dΣχεδίαση και Υπολογισμοί με το Rhino 3d» εισάγει τον αναγνώστη στην σχεδίαση με τη βοήθεια Η/Υ και την χρήση συστημάτων γεωμετρικής σχεδίασης για αντικείμενα ελευθέρας μορφής (freeformcurves & surfaces).Τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου είναι..

45,00€

3DS MAX 2012

Το 3ds Max είναι, κατά γενική ομολογία, ένα από τα πιο εξελιγμένα σχεδιαστικά προγράμματα και αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να είναι ανταγωνιστικός και αποδοτικός στη δουλειά του. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, διακοσμητέ..

29,00€

7 PLUS 1 WINDOWS 10 OFFICE 2016

Γραμμένο με απλά λόγια, απευθύνεται σε όλους τους χρήστες υπολογιστών που θέλουν να μάθουν γρήγορα και εύκολα τα Microsoft Windows 10 και τις εφαρμογές του Microsoft Office 2016. Θα μάθετε:- Για την εξέλιξη των υπολογιστών, από την πρώτη τους εμφάνισ..

55,00€

7 ΣΕ 1 WINDOWS 10 - OFFICE 2016 ( PLUS CD)

Το βιβλίο 7 σε 1 Windows 10 - Office 2016 Βήμα προς Βήμα είναι ένας φιλικός, οπτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να μάθετε να χρησιμοποιείτε τα ελληνικά Windows 10 και να εξοικειωθείτε με τις εφαρμογές του ελληνικού Office 2016 (Word, Excel, PowerPoin..

50,00€

ACCESS 2013

Η σειρά Γρήγορα και Απλά είναι ένας φιλικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να μάθετε πως να διαμορφώνετε και να χρησιμοποιείτε τα Ελληνικά Windows 8 (και 8.1) και να εξοικειωθείτε με τις εφαρμογές Word, Excel, Access και PowerPoint του Ελληνικού Microsof..

12,00€

ACTIONSCRIPT 3.0 ΓΙΑ ΤΟ ADOBE FLASH CS5 PROFESSIONAL

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πληρέστερος τρόπος για να μάθετε την ActionScript 3.0 για το Adobe Flash Professional CS5.Η σειρά "Εκπαιδευτικών Οδηγών Βήμα προς Βήμα", best seller στα εκπαιδευτικά βιβλία εκμάθησης λογισμικού, σας βοηθά να μάθετε τα χαρ..

29,86€

ADOBE ACROBAT 9

Το βιβλίο αυτό, που ανήκει στην επιτυχημένη σειρά βιβλίων εκπαίδευσης "Βήμα προς βήμα", σας βοηθά να μάθετε τις λειτουργίες του λογισμικού της Adobe γρήγορα και εύκολα. Το βιβλίο σας προσφέρει αυτό που δεν σας προσφέρει κανένα άλλο βιβλίο ή πρόγραμμα..

39,00€

ADOBE ACROBAT XI

Μάθετε πώς να δημιουργείτε ΡDF αρχεία από σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο ή έντυπο έγγραφο, πώς να κάνετε αναθεωρήσεις και να εισάγετε σχόλια σε ΡDF αρχεία, να δημιουργείτε και να διανέμετε διαπογικές online φόρμες, να συνδυάζετε πολλαπλά έγγραφα σε ένα ΡD..

39,00€

ADOBE AFTER EFFECTS CS5

Μάθετε πώς να δημιουργείτε, να χειρίζεστε και να βελτιστοποιείτε κινούμενα γραφικά για ταινίες, βίντεο, DVD, το Web και για φορητές συσκευές. Σε αυτά τα μαθήματα, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία για το πώς να παράγετε κινήσεις με κείμενο και γραφικά,..

41,80€

ADOBE AFTER EFFECTS CS6

Η σειρά βιβλίων "Βήμα προς Βήμα", η οποία είναι μια δημοφιλής σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων για λογισμικό με πρακτικά παραδείγματα, σας βοηθά να μάθετε τις λειτουργίες του λογισμικού της Adobe γρήγορα και εύκολα. Το βιβλίο αυτό σας προσφέρει κάτι που δ..

42,00€

ADOBE DREAMWEAVER CC ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Μάθετε πώς να δημιουργείτε ιστοσελίδες για το σύγχρονο web, να κατασκευάζετε σχέδια που ανταποκρίνονται στους χρήστες διάφορων κινητών συσκευών, να ενσωματώνετε γραφικά, κείμενο, κίνηση και βίντεο, να κατασκευάζετε πλούσιες διαδραστικές εφαρμογές, να..

38,00€

ADOBE DREAMWEAVER CS4

Ο πιο γρήγορος, ο πιο εύκολος και ο πιο κατανοητός τρόπος να μάθετε το Adobe Dreamweaver CS4 μέσα από έναν επίσημο οδηγό κατάρτισης από την Adobe Systems Incorporated, ο οποίος υλοποιείται με την υποστήριξη των ειδικών της Adobe.Το βιβλίο καλύπτει τη..

30,00€

ADOBE DREAMWEAVER CS5

Μάθετε πώς να δημιουργείτε στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες, ενσωματώστε γραφικά, κείμενο και βίντεο, κατασκευάστε πλούσιες διαδραστικές εφαρμογές, ανεβάστε και διαχειριστείτε website και πολλά ακόμα.Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο ολοκληρωμένος τ..

35,00€

ADOBE FLASH CATALYST CS5

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο ολοκληρωμένος τρόπος για να μάθετε το Adobe Flash Catalyst CS5Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε καλλιτεχνικά έργα χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας εργαλεία σχεδίασης και κατόπιν χρησιμοποιήστε το Flash Catalyst CS5 για ..

34,84€

ADOBE FLASH CC PROFESSIONAL ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Το Flash Professional CC έχει επανασχεδιαστεί από την αρχή, ώστε να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και ένα περιβάλλον ανάπτυξης με καλύτερη ροή. Μάθετε πώς να δημιουργείτε εξαιρετικές απεικονίσεις και προηγμένες κινήσεις με ήχο, βίντεο και διαδραστικά..

38,00€

ADOBE FLASH CS4 PROFESSIONAL

Στο βιβλίο "Adobe Flash CS4 Professional: Οι 100 απαραίτητες τεχνικές", ο συγγραφέας Mark Schaeffer εξηγεί και παρουσιάζει τις δεξιότητες που χρειάζεστε προκειμένου να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε και να κινείτε αντικείμενα, να δημοσιεύετε βίντεο και να ..

24,00€

ADOBE FLASH PROFESSIONAL CS5

Μάθετε πώς να σχεδιάζετε έργα Flash με εκλεπτυσμένη κίνηση, να εισάγετε αρχεία βίντεο και ήχου και να ενσωματώνετε πλήκτρα με εξαιρετική διαδραστικότητα χρησιμοποιώντας το ActionScript 3.0. Ισχυρά, νέα χαρακτηριστικά όπως ο μηχανισμός Text Layout For..

38,00€

ADOBE FLASH PROFESSIONAL CS6

Μάθετε πώς να σχεδιάζετε έργα Flash με εκπληκτική κίνηση, να εισάγετε αρχεία βίντεο και ήχου και να ενσωματώνετε κουμπιά με ιδιαίτερη διαδραστικότητα χρησιμοποιώντας το ActionScript. Εξαιρετικά νέα χαρακτηριστικά, όπως ο προσομοιωτής για διαδραστική ..

38,00€

ADOBE ILLUSTRATOR CC ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Το Adobe Illustrator CC Βήμα προς Βήμα περιέχει 15 μαθήματα. Η ύλη του βιβλίου καλύπτει τις βασικές και προηγμένες λειτουργίες του Adobe Illustrator και παρέχει πολυάριθμες συμβουλές και τεχνικές για να σας βοηθήσει να γίνετε πιο παραγωγικοί κατά την..

40,00€

ADOBE ILLUSTRATOR CS5

Το Adobe Illustrator CS5 Βήμα προς Βήμα ανήκει στην best seller σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe Systems για τα προϊόντα λογισμικού της, με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση των εφαρμογών τη..

40,00€

ADOBE ILLUSTRATOR CS6

Αποκτήστε ένα δυνατό υπόβαθρο για να εργάζεστε με το Illustrator CS6, μέσω πρακτικών, βήμα προς βήμα, εργασιών. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε καλλιτεχνικά έργα για λογότυπα, εικονογραφήσεις, αφίσες, σχέδια υπό προοπτική και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντα..

40,00€

ADOBE INDESIGN

..

34,04€

ADOBE INDESIGN CC ( PLUS CD)

Με τα μαθήματα αυτού του βιβλίου, τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε με τον δικό σας ρυθμό, θα αποκτήσετε στέρεες γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα τυπογραφίας, διάταξης σελίδων και κατασκευής εγγράφων, που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να παράγετε μεγάλ..

40,00€

ADOBE INDESIGN CS2

Το "Adobe InDesign CS2 Βήμα προς Βήμα", η πολύ δημοφιλής σειρά εκπαιδευτικών οδηγών για λογισμικό, σας βοηθάει να μάθετε τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων της Adobe εύκολα και γρήγορα. Το βιβλίο αυτό προσφέρει εκείνα που κανένα άλλο βιβλίο ή εκπαιδε..

38,00€

ADOBE INDESIGN CS3

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα κομμάτι της πιο δημοφιλούς σειράς οδηγών χρήσης λογισμικού της Adobe, με την οποία μπορείτε να μάθετε πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα όλα τα προγράμματα της Adobe. Το Βήμα προς Βήμα προσφέρει όσα δεν προσφέρ..

40,00€

ADOBE INDESIGN CS5

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο περιεκτικός τρόπος για να μάθετε το InDesign CS5 της Adobe.Σχεδιάστε, ελέγξτε, και δημοσιεύστε διατάξεις για περιοδικά, ενημερωτικά δελτία, και διαφημιστικά φυλλάδια. Μάθετε πώς να δημιουργείτε διαλογικά έγγραφα που ν..

40,00€

ADOBE INDESIGN CS6

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πιο ολοκληρωμένος τρόπος για να μάθετε το Adobe InDesign CS6.Το βιβλίο που κρατάτε στα χέριά σας αποτελεί μέρος της πιο δημοφιλούς σειράς οδηγών λογισμικού της Adobe, με τους οποίους μπορείτε να μάθετε πολύ εύκολα και πολ..

40,00€

ADOBE PHOTOSHOP 7

Το βιβλίο αυτό έχει δημιουργηθεί από την ίδια την Adobe Systems και χρησιμοποιείται σαν βοήθημα εκπαίδευσης από εταιρείες εκπαίδευσης, συμβούλους και ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο. Τα σύντομα, επικεντρωμένα σ' ένα θέμα μαθήματα του έχουν σαν στόχο να σ..

45,00€

ADOBE PHOTOSHOP CC CLASSROOM IN A BOOK (2017 RELEASE)

Μάθετε πώς να διορθώνετε, να βελτιώνετε και να παραμορφώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις εικόνων και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Αυτοματοποιείτε εργασίες με ενέργειες. Συνθέστε και επεξεργαστείτε ..

48,00€

ADOBE PHOTOSHOP CC ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ

Μάθετε πώς να διορθώνετε, να βελτιώνετε και να παραμορφώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις, πώς να μετασχηματίζετε και να παραμορφώνετε εικόνες και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Αυτοματοποιείτε εργασί..

48,00€

ADOBE PHOTOSHOP CS2

Το "Adobe Photoshop CS2 βήμα προς βήμα" περιλαμβάνει 16 μαθήματα. Η ύλη του καλύπτει όλες τις βασικές λειτουργίες του Photoshop CS2, αλλά περιλαμβάνει επίσης πολυάριθμες υποδείξεις και τεχνικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γίνετε αποτελεσματικοί χρή..

48,00€

ADOBE PHOTOSHOP CS5

Μάθετε πώς να διορθώνετε και να βελτιώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις, πώς να μετασχηματίζετε και να παραμορφώνετε εικόνες και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Χρησιμοποιήστε το νέο εργαλείο Mixer Bru..

48,00€

ADOBE PHOTOSHOP CS6

Μάθετε πώς να διορθώνετε, να βελτιώνετε και να παραμορφώνετε ψηφιακές φωτογραφίες, πώς να δημιουργείτε συνθέσεις, πώς να μετασχηματίζετε και να παραμορφώνετε εικόνες και πώς να προετοιμάζετε εικόνες για εκτύπωση και για το Web. Συνθέστε και επεξεργασ..

48,00€

ADOBE PREMIERE PRO

Το βιβλίο αυτό καλύπτει μία ευρεία γκάμα λειτουργιών, εργαλείων και τεχνικών χρήσης του Adobe Premiere PRO. Ακόμη και αν είστε έμπειροι χρήστες του προγράμματος, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε όλα τα μαθήματα - σίγουρα θα μάθετε πολλά νέα πράγ..

40,00€

ADOBE PREMIERE PRO CS5

Ο ταχύτερος, ευκολότερος και πληρέστερος τρόπος για να μάθετε το Adobe Premiere Pro CS5Το "Adobe Premiere Pro CS5 Βήμα προς Βήμα", ανήκει στην σειρά best seller των εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe για πρακτική κατάρτιση στο λογισμι..

41,80€