Ψυχολογία

Ψυχολογία

(ΣΕΤ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COOL KIDS (ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ PLUS ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ)

Σε αυτή τη σειρά των βιβλίων παρουσιάζεται ένα καινοτόμο πρόγραμμα, σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση του άγχους των παιδιών ηλικίας 6-12 ετών. Μετά από πολυετείς έρευνες το πρόγραμμα δημιουργήθηκε στην Αυστραλία και έχει ήδη μεταφραστεί και χρησιμοπο..

20,00€

10 ΑΙΩΝΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Από τον Δαλάι Λάμα μέχρι την Σάρον Στόουν, οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του σύγχρονου κόσμου, απαντούν στα 10 πλέον θεμελιώδη και αναπάντητα, ουσιαστικά και μεταφυσικά ερωτήματα της ζωής...

19,16€

10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

10 λεπτά από το χρόνο μας δεν είναι πολλά για τη φροντίδα του εαυτού μας. Τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Αν επαναλαμβάνουμε αυτή μικρή ιεροτελεστία μέρα με τη μέρα, θα νιώσουμε την απόλαυση να μας κατακλύζει. Γιατί πολλά πράγματα ξέρουμε για ..

16,42€

10% ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις, το μυαλό μας είναι το σημαντικότερο εργαλείο μας. Αρκεί να ξέρουμενα το αξιοποιήσουμε…Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Dan Harris τα είχε όλα: ζηλευτή καριέρα, αναγνωρισιμότητα,χρήματα. Μέχρι που μια μέρα, ο κόσμος το..

16,50€

100 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ - 100 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ

Στό βιβλίο «100 Λόγοι για να Τον Κρατήσετε, 100 Λόγοι για να Τον Παρατήσετε», η Σάρον Νέιλορ μας δίνει έναν πρακτικό οδηγό για το πώς βρίσκει κανείς λογικές, αντικειμενικές αιτίες, ώστε να διατηρήσει ή να διακόψει μια ερωτική σχέση. Στο πρώτο μέρος τ..

11,97€

100 ΜΙΚΡΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ένας χρήσιμος οδηγός για να ανακαλύψετε άγνωστες πτυχές της σεξουαλικής σας υγείας, γραμμένος από την έγκριτη ψυχολόγο Εύη Κυράνα. Δομημένος με απλό και άμεσο τρόπο, αναδεικνύει 100 μικρές σεξουαλικές αλήθειες που μας απασχολούν όλους.100 ερωτήματα π..

19,08€

100% ΕΓΩ-ΠΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ!

Καθώς μεγαλώνεις, και το σώμα σου αλλάζει, είναι φυσικό να έχεις πολλές απορίες. Όμως, τι ακριβώς σου συμβαίνει; Αν θέλεις ένα βιβλίο που να εξηγεί, με χιούμορ και χωρίς περιστροφές, πώς αναπτύσσονται τα κορίτσια και τα αγόρια, το "100% Εγώ" εί..

7,96€

100% ΕΥΤΥΧΙΑ

Το απόλυτο αλφαβητάρι της ευτυχίαςγια να κατακτήσετε ό,τι ονειρεύεστε.Αποδοχή, ελευθερία, εμπιστοσύνη, μουσική, φλόγα, χαρά... Λέξεις αγαπημένες, μικρές «σοφίες» της καθημερινότητας, φράσεις χαρακτηριστικές και αναπόσπαστες της κάθε πολύτιμης στιγμής..

12,90€

101 ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Το βιβλίο αυτό δεν βρέθηκε τυχαία στα χέρια σου.Ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να σου δώσει απαντήσεις, να σου δείξει τον δρόμο της εξέλιξης και πάνω απ’ όλα να σε παροτρύνει να ζήσεις μια ξεχωριστή ζωή. Στο πρώτο μέρος θα διαβάσεις βασικούς Συμπαντικ..

13,30€

101 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ

Θα ήθελες να είσαι μεγάλος για να κάνεις τα πράγματα που κάνουν οι μεγάλοι;Θα γίνει κι αυτό.Ως τότε, όσο θα είσαι παιδί, κάνε τα πράγματα που κάνουν τα παιδιά.Σ' αυτό το βιβλίο θα βρεις 101.Στην πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ περισσότεροι...Για όσο..

9,13€

103 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ

Νιώθετε ότι έχετε μεγαλώσει; Πιστεύετε ότι το γέλιο και η χαρά δεν είναι για σας; Έχετε πάψει να ονειρεύεστε; Μήπως η αισιοδοξία, ο αυθορμητισμός, το παραμύθι ή η ανεμελιά είναι λέξεις που δεν υπάρχουν πλέον στο λεξιλόγιο σας; Αν ναι, το παιδί που κρ..

11,95€

12 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Εφόσον σκέπτομαι, ζω. Εφόσον ζω, πρέπει να σκέπτομαι πώς η ζωή μου θα πάει προς το καλύτερο...

14,93€

12 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος κλινικός ψυχολόγος Jordan B. Peterson έχει επηρεάσει τον σύγχρονο τρόπο κατανόησης της προσωπικότητας και έχει γίνει ένας από τους πιο διάσημους διανοούμενους της εποχής μας. Οι διαλέξεις του πραγματεύονται από τις ερωτικές σ..

21,90€

13 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ο Δρ Γουίλιαμ Γκλάσσερ, σ' αυτό το βιβλίο, φέρνει τον αναγνώστη μέσα στο γραφείο του, για να παρακολουθήσει τον τρόπο που δουλεύει με τους επισκέπτες του, και να κατανοήσει την "Άμεση θεραπεία" στην πράξη. Ανάμεσα στις άλλες, ζωντανεύουν και οι ιστο..

14,19€

13 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ

Οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι έχουν υγιείς συνήθειες. Διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, τις σκέψεις και τη συμπεριφορά τους με τρόπο που τους εξασφαλίζει την επιτυχία.Στο βιβλίο αυτό η Έιμι Μορίν αναπτύσσει διάφορες στρατηγικές για να αποφύγετε τις..

16,60€

15 PLUS 7 ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυξημένο στρες, έντονοι φόβοι, προβλήματα στις σχέσεις, ανησυχία για το σήμερα και το αύριο... Ο κόσμος μας νοσεί κι έχει ανάγκη από θεραπεία σε όλα τα επίπεδα. Σ' αυτό το βιβλίο υπάρχουν 15+7 πολύτιμα "μαθήματα" και βήματα που μπορούν να μας βοηθή..

13,00€

15 ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Όλοι βλέπουμε όνειρα. Από τότε που υπάρχουν άνθρωποι, όλοι μας ταξιδεύουμε σε αυτή τη μυστηριώδη διάσταση, σε έναν κόσμο μαγευτικό, γεμάτο πολύμορφα μηνύματα. Στο μοναδικό αυτό βιβλίο παρουσιάζονται τα δεκαπέντε όνειρα που είδαν επιστήμονες, ηγέτ..

16,50€

17 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΖΩΗΣ

Τα "17 στιγμιότυπα ζωής" αποτελούν μια προσπάθεια απόδοσης δειγμάτων της ψυχολογίας του σύγχρονου ανθρώπου, μέσα από μικρές, πραγματικές ή σχεδόν πραγματικές και δοσμένες "ωμά", "ψυχολογικές" ιστορίες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι ο καθένας από ..

16,99€

19 PLUS 1 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ

Ρίχνεις ένα πετραδάκι σε μια λίμνη. Περιμένεις να ακούσεις ένα «μπλουμ» και να δεις τα δαχτυλιδάκια που σχηματίζονται στο νερό. Αν δεν ακούσεις και δε δεις τίποτα, είναι φυσικό να αναρωτηθείς αν υπάρχεις.Κάπως έτσι αισθάνεται κάποιος όταν δεν έχει επ..

11,10€

21 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την πεποίθηση ότι το μέλλον μας διαμορφώνεται από μεγάλα γεγονότα, σημαντικές αποφάσεις και σύνθετες σκέψεις.Η Theresa Cheung όμως μας αποδεικνύει ότι οι καθημερινές μας συνήθειες –τα πράγματα που κάνουμε κατ’ επα¬νά¬λ..

12,20€

23 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

"Το βιβλίο που κρατάτε, γεννήθηκε μέσα από ένα τρόπο επιβίωσης. Την επιβίωση και αναγέννηση μιας γυναίκας. Κι αφιερώνεται σε όσες και όσους έχουν χάσει την επαφή με τον πραγματικό τους εαυτό, τη δύναμη και την προσωπικότητά τους. Σ' αυτές, που έχουν ..

10,60€

25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ

Αυτό το εγχειρίδιο αποτελείται από απάνθισμα άρθρων επιλεγμένων από ένα περιοδικό που έβγαινε μόνο για τα μέλη της Ένωσης των Φίλων, με τίτλο "Γράμματα από το Λονδίνο"...

5,66€

3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Διαβάστε αυτό το βιβλίο για να μάθετε πώς μπορείτε να απελευθερώσετε τις εσωτερικές σας δυνάμεις και να ανεβείτε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο επιτυχίας! Ο δρ Πάροτ περιγράφει τις έξι συνηθέστερες παρορμήσεις που οι περισσότεροι από εμάς αποδεχόμαστε χω..

10,90€

30 ΚΛΕΙΔΙΑ

Τι θα έκανες αν µάθαινες πως κρύβεις µέσα σου ένα τεράστιο εύρος δυνατοτήτων, σαν έναν χαµένο θησαυρό; Θα επιδίωκες να τον αναζητήσεις και να τον ξεθάψεις για να αποκτήσεις το πλούσιο περιεχόµενό του; Με αυτό το σκεπτικό δηµιουργήθηκαν τα 30 Κλειδιά...

17,00€

365 ΗΜΕΡΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Είσαστε ευτυχισμένοι; Για να απαντήσετε στο ερώτημα αυτό, αναπνεύστε βαθιά, ηρεμήστε, αγαπήστε το παιδί που κρύβεται μέσα σας, πιάστε το από το χέρι και βγάλτε το στον κόσμο που του ανήκει, δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να αντιδρά, να αρνείται το..

18,32€

365 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ

Σε αυτό τον σπουδαίο οδηγό της επιτυχημένης συγγραφέα Λύντα Φιλντ θα βρείτε 365 τρόπους για να κάνετε τη ζωή σας φανταστική! Διαβάστε το βιβλίο και ανακαλύψτε ιδέες:- για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας- για να νιώθετε σέξι και δυνατοί - για ν..

11,00€

365 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Αυτό το διασκεδαστικό βιβλίο απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που αισθάνονται ότι έχουν βρει τον άντρα της ζωής τους και τώρα θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο καθώς και γενικά σε όσες επιθυμούν κάτι παραπάνω από τη σχέση του..

10,85€

40 ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Στα 130 χρόνια ύπαρξής της ως επιστήμης, η ψυχολογία δεν έχει καταλήξει σε μια αποδεκτή από όλους ενιαία θεωρία. Έχει όμως να επιδείξει έναν τεράστιο αριθμό ερευνητικών πορισμάτων που ανήκουν σε μια ευρύτατη ποικιλία περιοχών έρευνας και εφαρμογών. Α..

45,40€

5 ΛΕΠΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι σημαίνει ?να είσαι ο εαυτός σου?;Τι σημαίνει ?να είσαι αυθεντικός?;Η ψυχοθεραπεύτρια Sarah Crosby μας βοηθά να βρούμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, προσφέροντας πληροφορίες για την κατανόηση του εαυτού μας και των στόχων μας και οδηγίες για..

16,60€

50 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Ο Tom Butler - Bowdon συνέρραψε μία μοναδική συλλογή με 50 κλασικά έργα -από τις αρχαίες διδασκαλίες του Βούδα και του Λάο Τσε μέχρι τα σύγχρονα best sellers του 20ού αιώνα- που αντιπροσωπεύουν όλη τη γνώση και τα "μυστικά" για την προσωπική ολοκλήρω..

16,28€

50 ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ

Ζώντας σε μια κοινωνία είμαστε και έρμαιο των αντιλήψεών της. Πρόκειται για αντιλήψεις κατασκευασμένες και όχι για καθολικές αλήθειες. Σε βάθος χρόνου δημιουργούνται τα στερεότυπα, τα οποία επηρεάζουν τη σκέψη μας και κατ' επέκταση ολόκληρη της ζωή μ..

12,94€

50 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ

Μήπως ανησυχείς για το κάθε τι, σημαντικό ή ασήμαντο; Μήπως κάνεις αρνητικές προβλέψεις; Μήπως σκέφτεσαι κάθε φορά ότι θα συμβεί το χειρότερο; Μήπως είσαι αυστηρός κριτής του εαυτού σου; Μήπως σκέφτεσαι πολύ και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις; Μήπως έχε..

9,90€

50 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Το βιβλίο αυτό προσεγγίζει με κατανοητό και ευχάριστο τρόπο τις 50 σημαντικότερες ψυχολογικές θεωρίες!Περιγράφει με απλό τρόπο τους μηχανισμούς του ανθρώπινου νου, παρουσιάζοντας παράλληλα πολλές από τις σημαντικότερες μορφές της ψυχολογίας, όπως τον..

15,50€

52 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας…Αν θέλετε να βελτιώσετε την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή…Αν αποφασίσατε ότι ήρθε η ώρα να προσεγγίσετε τα όνειρά σας……Τότε κάντε ένα time out και διαβάστε τα 52 πολύτιμα μαθήματα αυτού..

9,50€

60 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

...φοβάμαι να πω όχιΗ αρχή της προσπάθειας ανάπτυξης αποτελεσματικής διεκδικητικότητας βασίζεται στη συνειδητοποίηση και την αποδοχή των παρακάτω δεδομένων:- Κάποιοι άνθρωποι είναι ικανότεροι, εξυπνότεροι ή τυχερότεροι από κάποιους άλλους. Πρέπει να..

16,20€

7 ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Με το βιβλίο του "7 δρόμοι για την ευτυχία" ο Δρ. Γουργούρης μας δίνει ιδέες για απλές και αποτελεσματικές ασκήσεις για να ταΐζουμε τον καλό λύκο μέσα μας. Αυτόν που μας κάνει καλύτερους ανθρώπους σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Είναι ο μοναδικός ..

13,00€

7 ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ

«Αυτό είναι το βιβλίο που όλοι ψάχνουν στη ζωή τους! Σε βοηθά να κατανοήσεις τον εαυτό σου και να αναλάβεις δράση.» (Τζιλ Σάιβλη, συγγραφέας του βιβλίου "Η Ζωή Συμβαίνει, Απόλαυσε το Ταξίδι")«Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο αποτελεσματικές και εύκολα εφα..

12,00€

9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ

Οι μεγάλες προκλήσεις και οι ενστικτώδεις καταστάσεις της ζωής είναι αυτές που λειτουργούν σαν καταπέλτες για την πτήση στο διάστημα. Ίσως γιατί σε αυτές τις καταστάσεις η τροχιά του σώματος πλησιάζει περισσότερο αυτήν της ψυχής.Η μοναδική εμπειρία τ..

11,94€

9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Με το βιβλίο "9 μήνες στον παράδεισο", ο καθηγητής Αλφρέντ Τοματίς μας μεταφέρει στον μυστικό κόσμο της προγεννητικής ζωής. Έχει αποδείξεις επακριβώς, από το 1949, ότι το έμβρυο αλληλεπιδρά συνειδητά με το ηχητικό περιβάλλον και, πιο συγκεκριμένα, με..

18,00€

99% ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Οι φιλόσοφοι Ανατολής και Δύσης αναζητούν απαντήσεις εδώ και χιλιάδες χρόνια στα ίδια ερωτήματα που απασχολούν κι εμάς σήμερα. Ποιο είναι το μυστικό της ευτυχίας; Υπάρχει κάποιο μονοπάτι προς την επιτυχία; Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αληθινή αγάπ..

10,90€