Ραδιόφωνο

Ραδιόφωνο

30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ (ΠΕΤΡΙΔΗΣ)

30 χρόνια τραγούδια, albums, γεγονότα, charts, συνεντεύξεις, άρθρα. 30 χρόνια εκπομπών στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΤ. 370 χιλιάδες λεπτά της ώρας. 100 χιλιάδες τραγούδια. Ένα βιβλίο - ημερολόγιο του Γιάννη Πετρίδη και του Κώστα Ζουγρή, για την εξέλιξη ..

45,64€

MAGIC BAF, Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ

"Θέλω να γίνω, άµα µεγαλώσω, πρώτα νοσοκόµα και µετά ''περσόνα νον ντάντα''. Εµείς, ντανταϊστές γεννηθήκαµε και ντανταϊστές θα πεθάνουµε. Η νταντά της παιδικής µου φαντασίωσης ήτανε αφράτη και στρουµπουλή, µου έφτιαχνε την αγαπηµένη µου τούρτα µε φρά..

16,96€

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Οι "Ανθρώπινες Διαδρομές" γράφουν τη χιώτικη ιστορία."Ανθρώπινες Διαδρομές" η εκπομπή που γράφει ιστορία 26 χρόνια στην τηλεόραση της "Αλήθειας" τώρα και σε βιβλίο! Μια πρώτη έντυπη καταγραφή από τον Δημήτρη Φρεζούλη, στο 15ο βιβλίο του, δέκα έξι οδο..

15,30€

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΤΟΜΟΣ: 3

O κάθε τόπος είναι οι άνθρωποί του. Και η Χίος έχει ξεχωριστούς ανθρώπους, που ο καθένας στον τοµέα του και όλοι στις συλλογικές µας υποθέσεις δίνουν το δικό του στίγµα, αφήνουν το δικό τους χνάρι. Με τον τρίτο τόµο των «Ανθρώπινων ?ιαδροµών» ο ?ηµήτ..

15,00€

ΑΣΚΗΣΗ ΜΥΣΤΙΚΗ

Τα κείμενα του βιβλίου αυτού, προσπαθούν να μυήσουν τον αναγνώστη στην ασκητική θεώρηση της ζωής, όπως την παρέδωσε στα Ευαγγέλια ο Χριστός και όπως την εβίωσαν στη ζωή τους οι Πατέρες της Εκκλησίας, οι οποίοι είναι οι αυθεντικοί ερμηνευτές των Ευαγγ..

14,00€

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΤΟ ΡΑΔΙΟ

Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις του «Γράφοντας για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο» τα συμπληρωματικά στοιχεία αυτής της έκδοσης βασίστηκαν στα σχόλια και στις προτάσεις που έγιναν από τους χρήστες του βιβλίου - κυρίως από καθηγητές σε κολλέγια κα..

27,01€

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έχει γραφτεί ότι ο Γιώργος Κάρτερ είναι ο "ληξίαρχος και ιστορικός" της Ελληνικής Τηλεόρασης. Σ' αυτό το βιβλίο μας δίνει τώρα τη ληξιαρχική της πράξη και την αυθεντική ιστορία της. Και όχι μόνο. Μας περιγράφει άγνωστα γεγονότα, τηλεορατικές ιστορίες..

12,72€

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Οι "Νομικές Περιπέτειες" περιέχουν δεκατέσσερα ραδιοφωνικά θεατρικά, δεκατέσσερις διαφορετικές δραματοποιημένες φανταστικές νομικές υποθέσεις, γραμμένες από τον Τζον Π. Γουίν με αρχικό τίτλο "Η ετυμηγορία σας".Κοινή αρχή που προκύπτει από κάθε μία α..

12,72€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Με τον τίτλο "Ξενοδοχείο Βαλκάνια" έκλεισα, το 2014, τον τριαντακονταπενταετή βίο μου (1979-2014) στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση - ΕΡΤ. Πάντα συμβασιούχος. Όταν γύρισαν οι 2.500 υπάλληλοι της ΕΡΤ, το 2014, μας διώξανε εμάς τους συμβασιούχους. Σ' ..

10,00€

Ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΘΙΑΣΟΣ

..

16,96€

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ

Όλοι εσείς που θα διαβάσετε αυτό το βιβλίο, θα καταλάβετε, ότι αυτή είναι η υποκειμενική, στοχαστική ματιά μιας ακροάτριας, πάνω στη Λιλιπούπολη.Έτσι όπως την άκουγα τότε σε νεαρή ηλικία και όπως την ξανάκουσα μεγαλύτερη, από το ραδιόφωνο και απ' αυτ..

11,90€

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝ.ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ

"Ζητάμε ν' αλλάξουμε την παθητική σχέση ακροατή ραδιοφώνου, που υπήρχε μέχρι σήμερα. Να ενεργοποιήσουμε τον ακροατή με αφυπνιστικούς ερεθισμούς σε προβλήματα σκέψεως και τέχνης", δήλωνε σε συνέντευξή του για το Τρίτο Πρόγραμμα ο Μάνος Χατζιδάκις. Πρά..

16,00€