Τεχνολογία

Τεχνολογία

101 TOP TIPS ΓΙΑ DSLR VIDEO

Στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας φωτογράφος ή δημιουργός ταινιών, για να φτιάξει ποιοτικά videoμε την ψηφιακή DSLR του, χρησιμοποιώντας ανοιχτά αρχεία, κατάλληλα για οποιαδήποτε επεξεργασία.Με την άφιξη των ..

25,01€

DRONES

Τα συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (ΣΜηΕΑ) ή Drone, όπως είναι πια διαδεδομένο να αποκαλούνται, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Είτε σαν παιχνίδι, είτε σαν απειλή, είτε σαν υπηρεσία είναι εδώ, ή μάλλον από πάνω μας, και θα είναι όλο και περι..

15,00€

E-MANUZIO

Ο ανθρωπιστής λόγιος και τυπογράφος Aldus Pius Μanutius [Aldo Pio Manuzio, Sermonete Bassiano (1449) - Venetia (05/02/1515)] με τις εκδόσεις του συνεισφέρει στην πολιτιστική μεταβολή μεγάλoυ μέρους της Ευρώπης και του κόσμου όλου. Πιο συγκεκριμένα, μ..

11,94€

ENGLISH FOR BASIC ELECTRONICS

This textbook aims at helping adult students and professionals in the field of Electrical Engineering and Electronics to acquire fundamental knowledge of the technical language which is necessary for them in order to be able to communicate in the aca..

32,15€

ENGLISH FOR ELECTRICAL AND COMPUTER ENGINEERING

The textbook "English for electrical and computer enginneering" is primarily intended for students of Electrical Engineering and it represents a valuable resource for an ESP course. It explores various aspects of language expression that is manifeste..

22,00€

EUROPEAN ENTERPRISE

..

23,29€

FACTFULNESS (2η ΕΚΔΟΣΗ)

Είναι δυνατόν ένας χιμπαντζής που επιλέγει τυχαία απαντήσεις σε ερωτήματα πολλαπλών επιλογών να νικά με συνέπεια καθηγητές, δημοσιογράφους, νομπελίστες και τραπεζίτες; Και όμως, φαίνεται πως όταν μας ζητείται να απαντήσουμε σε απλά ερωτήματα σχετικά ..

31,27€

FAKE NEWS

Μας αφορά η παραπληροφόρηση και τι είναι τελικά τα πολυσυζητημένα fake news; Διατρέχουμε κίνδυνο όταν -ίσως αφελώς - «μοιραζόμαστε» δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς δεύτερη σκέψη; Μήπως οι παγκόσμιοι τεχνολογικοί γίγαντες, σε μια επί..

14,90€

HELLO WORLD: ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ

Κατηγορείστε για ένα έγκλημα. Ποιον θα προτιμούσατε να σας δικάσει- έναν άνθρωπο ή έναν αλγόριθμο;Η Hannah Fry εξηγεί την πραγματική σημασία που έχουν για τη ζωή μας οι πολύπλοκοι αλγόριθμοι των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης, αναδεικνύοντας, με λακω..

16,50€

LEONARDO DA VINCI

Ήταν η μεγαλύτερη καλλιτεχνική ιδιοφυΐα όλων των εποχών. Ποια ήταν τα μυστικά του; Ο συγγραφέας των βιογραφιών του Στιβ Τζομπς και του Άλμπερτ Αϊντστάιν που έγιναν μπεστ σέλερ, βασισμένος σε χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάρια του ίδιου του Ντα Βίν..

25,50€

PROLOG: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Στο βιβλίο "Prolog: Προγραμματισμός σε Λογική για Τεχνητή Νοημοσύνη" μας αναλύει μια συμβολική γλώσσα προγραμματισμού με απλή σύνταξη αλλά προγραμματιστικά ισχυρή, ιδιαίτερα για ανάπτυξη εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης και όχι μόνο. Αυτό το βιβλίο αρχι..

32,00€

SOLAR THERMAL CONVERSION

..

44,52€

SPICE: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ

Στη σχεδίαση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων (αναλογικών και ψηφιακών), πολύ θετική συνεισφορά έχουν σήμερα τα προγράμματα ανάλυσης-προσομοίωσης κυκλωμάτων, με τυπικό εκπρόσωπο το πρόγραμμα SPICE. Τα προγράμματα αυτά, αν και δεν προτείνουν τοπολογία σχεδίου,..

54,74€

THE DIOPHANTINE EQUATION ΑΝ = ΒΝ PLUS ΓΝ

This text represents my work on the solutions of the Diophantine Equation:αν = βν + γν, for ν = 2, 4, 3, 5, 7, 11… (odd prime).Recognizing that this difficult work has many errors, I will appreciate it very much, if in time, you send to me via the pu..

10,00€

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ

Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η κλιματική αλλαγή σε ένα συγκεκριμένο καιρικό γεγονός;Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό;Η Friederike Otto μαζί με την ομάδα της ανέπτυξε μια επαναστατική μέθοδο με την οποία μπορούν, για πρώτη φορά, να απαντηθούν άμεσα αυτά τ..

20,00€

ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Ο όρος «αναδυόμενες τεχνολογίες» επιχειρεί να καταδείξει ότι η ιστορία της τεχνολογίας δεν συνιστά μία εξελικτική διαδικασία. Η επινόηση ενός νέου εργαλείου, τεχνικής ή μέσου θέτει μεν ως αρχικό στόχο την ικανοποίηση δεδομένων αναγκών και την επίλυση..

20,14€

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Τέσσερις αναγνωρισμένοι πανεπιστημιακοί και συγγραφείς συνδυάζουν τις γνώσεις και τα ταλέντα τους για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό βιβλίο, που προσφέρει στον αναγνώστη μια σαφή, κατανοητή και απόλυτα σύγχρονη εικόνα της θεωρίας και της πράξης της σχ..

40,00€

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ

Η ζήτηση για το μαύρο χρυσό, το πετρέλαιο, είναι τόσο μεγάλη και διαρκώς αυξάνεται, ώστε όσα κοιτάσματα πετρελαίου και αν ανακαλυφθούν στη γη, όλα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα στερέψουν. Η πυρηνική ενέργεια έχει την ίδια μοίρα με το πετρέλαιο, τ..

10,00€

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΡΟΜΠΟΤ

Το όριο ανάμεσα στην επιστημονική φαντασία και την πραγματικότητα γίνεται δυσδιάκριτο στις μέρες μας. Χάρη στην αλματώδη πρόοδο της τελευταίας δεκαετίας, η τεχνητή νοημοσύνη διεισδύει στις πιο διαφορετικές πλευρές της σύγχρονης ζωής. Αλγόριθμοι αναγν..

15,00€

ΑΝΤΟΧΗ

Στο βιβλίο "Αντοχή", ο Σκοτ Κέλι καταγράφει με πρωτοφανή αμεσότητα το συγκλονιστικό ταξίδι στο διάστημα, την επίπονη διαδρομή που προηγήθηκε, και τα καθοριστικά παιδικά του χρόνια.Βετεράνος αστροναύτης τεσσάρων διαστημικών πτήσεων και ο Αμερικανός πο..

22,26€

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Ο κόσμος του αύριο θα ορίζεται από την τεχνολογία του. Τεχνολογία που βλέπουμε, που εκουσίως χρησιμοποιούμε, αλλά και τεχνολογία που λειτουργεί γύρω μας, πάνω μας, μέσα μας, χωρίς τη συγκατάθεσή μας και -κυρίως- χωρίς εμείς να είμαστε ενήμεροι γι’ αυ..

12,80€

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΤΕΜΒΕΡΓΙΟ ΣΤΟ GOOGLE

Tο βιβλίο εστιάζει στις δυνατότητες και στα προβλήματα των ηλεκτρονικών αναπαραστάσεων των γραπτών κειμένων τόσο από το χώρο της λογοτεχνίας αλλά όχι μόνο. Παρόμοιες είναι οι συνθήκες και οι προκλήσεις για την ηλεκτρονική αναπαράσταση έργων στη μουσι..

15,90€

ΑΡΧΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

Το θέμα των γειώσεων είναι ένα υποσύνολο ενός μεγάλου τομέα της επιστήμης του ηλεκτρολόγου - μηχανικού με προεκτάσεις τουλάχιστον σε θέματα που αφορούν την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα, την καθοδική προστασία κ.λ.π. Στο βιβλίο προσδιορίζονται επεξήγο..

60,00€

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Μέσα από μία μακροχρόνια πορεία εκπαιδευτικής έρευνας οι συγγραφείς συγκεντρώνουν σε αυτό το βιβλίο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για την εκμάθηση μικροϋπολογιστών, ενισχύοντας τη δυνατότητα εκμάθησης από άτομα χωρίς το απαραίτητο ..

29,86€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΙΚΡΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

Σε αυτή τη νέα έκδοση του "Βασικές αρχές Μικροηλεκτρονικής", ο Behzad Razavi εφαρμόζει τεχνικές δοκιμασμένες στην αίθουσα διδασκαλίας και στη βιομηχανία για να διδάξει ανάλυση και σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Βασίζεται σε μια προσέγγιση "ανάλυσ..

75,00€

ΒΑΣΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

Στην παρούσα έκδοση έχουν συμπεριληφθεί όλες οι τελευταίες καινοτομίες και τεχνικές που έχουν σημειωθεί στον τομέα των ηλεκτρονικών. Το βιβλίο καλύπτει μια ευρεία περιοχή γνωστικών αντικειμένων που ικανοποιούν τις ανάγκες των σπουδαστών στις ειδικότη..

44,52€

ΓΕΝΕΣΙΣ: Η ΑΠΩΤΕΡΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Για αιώνες, τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας -φιλόσοφοι, θεολόγοι και επιστήμονες- δεν έχουν ελέγξιμες απαντήσεις στα ερωτήματα ορισμού και εξήγησης του νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης: τι είμαστε και τι μας δημιούργησε. Στο Γένεσις, ο Edward O. ..

16,00€

ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Η αντιμετώπιση της αυξημένης τριχοφυΐας είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και αιώνες θεραπευτές και θεραπευόμενους, ανεξάρτητα από το φύλο, το κοινωνικό υπόβαθρο ή το γεωγραφικό προσδιορισμό. Καθώς στις ημέρες μας το ζητούμενο στην αποτρίχωση είναι κυ..

26,50€

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές που εκπαιδεύονται για το επάγγελμα του εκπαιδευτικού, σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν τεχνολογικά μαθήματα, καθώς και στο διδακτικό προσωπικό που στο πλαίσιο της επαγγελματικής επιμόρφωσης ενηλίκων εκπροσωπεί ..

38,54€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Περιέχει: Βασικά στοιχεία θεωρίας των ηλεκτρικών κυκλωμάτων, Δίοδοι, Κυκλώματα διόδων, Πόλωση των διπολικών τρανζίστορ, Το διπολικό τρανζίστορ ως ενισχυτής, Πόλωση των τρανζίστορ επίδρασης πεδίου, Το FET ως ενισχυτής, Βασικές κυκλωματικές δομές, Τελε..

69,44€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ

Από την πρώτη κυκλοφορία της το 1989, κάθε νέα έκδοση αυτού του βιβλίου προσπαθεί να παρουσιάσει μία λογικά συνδεδεμένη παρουσίαση των βασικών εννοιών των ηλεκτρονικών ισχύος, για εφαρμογές και σχεδίαση σε μία περιοχή ισχύος όπου υπάρχει ζήτηση για μ..

56,82€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ RADAR

Το βιβλίο "Εισαγωγή στα συστήματα Radar" καλύπτει σε βάθος τις θεμελιώδεις αρχές του radar και τη σχετική τεχνολογία. Είναι χρήσιμο τόσο στον σπουδαστή, όσο και στον εν ενεργεία μηχανικό. Το βιβλίο βασίζεται στα μαθήματα που παρέδιδε επί πολλά χρόνια..

57,08€