Χημεία

Χημεία

OΡΓΑΝΙΚΗ, ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 1

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

73,04€

THE CHEMISTRY BETWEEN US

Το The Chemistry Between Us είναι ένα πανεπιστημιακό σύγγραμμα βασισμένο στη σύγχρονη γλωσσολογική θεωρία, έρευνα και διδακτική μεθοδολογία. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και επιστήμονες των χημικών επιστημών (π.χ. χημικούς, χημικούς μηχανικούς, μηχ..

59,00€

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Ως "Κλινική Χημεία" ορίζεται ο κλάδος της χημείας που ασχολείται με την ανάλυση των σωματικών υγρών, καθώς επίσης και με τη βιοχημική ερμηνεία των αποτελεσμάτων που προκύπτουν. Το παρόν σύγγραμμα παρουσιάζει το θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά και την πειραμ..

31,80€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

..

27,19€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

Το βιβλίο αναφέρεται στις Αρχές Αναλυτικής Χημείας, στις Κλασικές Τιτλομετρικές Τεχνικές και ιδιαιτέρως στις Ενόργανες Τεχνικές Χημικής Ανάλυσης, όπως: μοριακή φασματοσκοπία απορρόφησης υπεριώδους-ορατού, ατομική φασματομετρία, αυτόματοι αναλυτές ροή..

53,00€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

Η Αναλυτική Χημεία δεν είναι μόνο για τους αναλυτικούς χημικούς. Επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων, μηχανικοί και τεχνολόγοι, αντλούν ολοένα και περισσότερο δεδομένα χημικής ανάλυσης για την πρόοδο των εργασιών τους. Με το παραπάνω σκεπτικό, το βιβλίο α..

43,50€

ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

Το βιβλίο αποτελείται από 10 κεφάλαια, στο καθένα από τα οποία δίνεται μια γενική εικόνα της ομάδας όπου ανήκει το κάθε στοιχείο, και ακολουθούν οι σπουδαιότερες ενώσεις του. Αναφέρεται η ονομασία του ανόργανου φαρμάκου, ο χημικός του τύπος και η ατο..

25,87€

ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ

..

31,80€

ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ

..

42,40€

ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ : ΑΡΧΕΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Οι φοιτητές που χρησιμοποιούν αυτό το βιβλίο προέρχονται από διάφορες σχολές και δεν έχουν τις ίδιες βάσεις στη χημεία. Πολλοί μπορεί να έχουν μεγάλη εμπειρία στη φυσική και στην οργανική χημεία - ακόμα και προηγούμενες γνώσεις από εισαγωγικά μαθήματ..

74,20€

ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Το νέο αυτό βιβλίο Οργανικής Χημείας αποτελεί προϊόν εμπειρίας και προβληματισμού από τη μακροχρόνια πανεπιστημιακή διδασκαλία του σχετικού μαθήματος, σε διάφορα επίπεδα. Με εξαίρεση τους φοιτητές του χημικού και του φαρμακευτικού τμήματος, όλοι όσοι..

16,96€

ΑΡΧΕΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

..

35,43€

ΑΡΧΕΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

..

31,95€

ΑΣΤΡΟΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ - ΤΟΜΟΣ: 2

Το Βιοχημικό Σύστημα Ιατρικής ανακαλύφθηκε το 1872 από ένα ομοιοπαθητικό γιατρό, τον Γερμανό Dr. Wilhelm Heinrich Schuessler. Dr. Schuessler παρατήρησε ότι η υγεία βελτιωνόταν σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση των ιαματικών υδάτων διαφόρων πηγών. Η ανάλυσ..

25,44€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Ατομική και Μοριακή Δομή, καθώς και έννοιες όπως ενέργεια ιοντισμού, ηλεκτρονική συγγένεια και ηλεκτραρνητικότητα. Εξετάζονται οι καταστάσεις που εμφανίζονται τα διάφορα υλικά σώματα και δίνεται έμφαση στη δομή και τις ιδιότητες της στερεάς κατάσταση..

71,01€

ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ

Το παρόν βιβλίο αναφέρεται στις βασικές αρχές της Ανόργανης Χημείας. Με τα κύρια σημεία των θεμάτων του δοσμένα υπό μορφή ερώτησης - απάντησης επιδιώκει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή του αναγνώστη ενώ ταυτόχρονα τον "αναγκάζει" κα..

43,81€

ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ

Η Βασική Ανόργανη Χημεία των F. Albert Cotton, Geoffrey Wilkinson και Paul L. Gaus αποτελεί το κατεξοχήν εκπαιδευτικό σύγγραμμα ανόργανης χημείας παγκοσμίως. Διδάσκοντες και διδασκόμενοι βρήκαν σε αυτό ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς, ένα κείμενο που ..

74,00€

ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ, 441 ΛΥΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Στο βοήθημα αυτό επιλύονται, κατά το δυνατόν υποδειγματικά, οι 441 Ασκήσεις του διδακτικού βιβλίου "Βασική ανόργανη χημεία" (Νικολάου Δ. Κλούρα, Εκδόσεις Π. Τραυλός). Η σειρά των Κεφαλαίων καθώς και η αρίθμηση των Ασκήσεων είναι ακριβώς η ίδια και σ..

26,37€

ΒΑΣΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί προσπάθεια να δοθεί με απλό, κατανοητό και ελκυστικό τρόπο το μάθημα της οργανικής χημείας. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές/σπουδαστές επιστημονικών κλάδων για τους οποίους η γνώση της αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο της επι..

36,52€

ΒΙΟΑΝΟΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΙΑ

Ο σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να δώσει στον αναγνώστη μια αρκετά αναλυτική γνώση για το ρόλο των μετάλλων στη λειτουργία των βιολογικών συστημάτων. Στο πρώτο κεφάλαιο δίνονται τα στάδια εξέλιξης της ζωής πάνω στον πλανήτη μας με αρκετά απλουστευμέ..

38,16€

ΒΙΟΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

Το παρόν αποτελεί την 3η κατά σειρά έκδοση του βιβλίου της "Βιοοργανικής χημείας" που απευθύνεται στους σπουδαστές του Τμήματος Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ. Η ύλη έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να εξυπηρετήσει αφενός μεν το πανεπιστημιακό πρόγραμμα αφετέρου δ..

26,50€

ΒΙΟΣΥΝΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 1

Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να δώσει ορισμένες απαντήσεις για πολλά φαινόμενα και δράσεις που παρατηρούμε καθημερινά. Φαινόμενα όπως η φωτοσύνθεση, η μεταφορά του οξυγόνου με το αίμα, η αποικοδόμηση των τροφών ή η μετατροπή του αζώτου της ατμόσφαιρας σε..

42,40€

ΒΙΟΦΥΣΙΚΗ

Ποιοί είναι οι λόγοι που δικαιολογούν την αναθεώρηση ενός επιτυχημένου κειμένου; Νομίζουμε ότι υπήρξαν διάφοροι λόγοι που υπαγορεύσαν τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Βιοφυσική - Αρχές φυσικής βιοχημείας". Ο κυριότερος είναι το γεγονός ότι αυτό το επισ..

154,00€

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

Το σύγγραμμα "Βιοχημεία" των Καθηγητών Reginald H. Garrett και Charles M. Grisham ακολουθεί ένα καινοτόμο πλαίσιο παρουσίασης των βασικών αρχών του επιστημονικού πεδίου της Βιοχημείας. Οι δύο συγγραφείς εκκινούν από διαφορετική αφετηρία. Ο ένας προέρ..

190,00€

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

Η Βιοχημεία του T.A. Brown σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες μαθημάτων ενός εξαμήνου και είναι η ιδανική οδός κατανόησης και μάθησης αυτού του συναρπαστικού πεδίου, ανεξαρτήτως του γνωστικού υποβάθρου. Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί με ελκυστικό τρόπ..

100,00€

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

Η "Βιοχημεία" είναι ένα σύγγραμμα ενός εξαμήνου που σχεδιάστηκε για προπτυχιακούς φοιτητές πτυχίων εκτός της βιοχημείας. Προσβάσιμη, ενδιαφέρουσα και περιεκτική, η "Βιοχημεία" αποτελεί την τέλεια εισαγωγή για φοιτητές που αντιμετωπίζουν τη χημεία ως ..

75,00€

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

..

55,72€

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

Περιέχει: Εισαγωγή στη χημεία της ζωής - Tο νερό - Νουκλεοτίδια, νουκλεϊκά οξέα και γενετική πληροφορία - Τα αμινοξέα - Πρωτεΐνες: πρωτοταγής δομή - Πρωτεΐνες: τριδιάστατη δομή - Πρωτεϊνική λειτουργία: μυοσφαιρίνη και αιμοσφαιρίνη, μυϊκή σύσπαση και ..

106,53€

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ

..

119,50€

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΡΙΖΩΝ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΠΙΔ

Το πόνημα αυτό περιλαμβάνει στοιχεία για τη χημεία και τη βιοχημεία των ελευθέρων ριζών, ώστε να γίνει κατανοητή η έννοια και ο σχηματισμός τους στα βιολογικά συστήματα. Επίσης περιέχει πληροφορίες που αφορούν την αντιοξειδωτική άμυνα που έχουν αναπτ..

16,00€