Χριστιανισμός

10 ΜΙΚΡΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το πρώτο βιβλίο της σειράς "Ορθόδοξο Χριστιανόπουλο" με τίτλο "10 Μικροί Θησαυροί Ορθοδοξίας" είναι ένα βιβλίο με τα βασικά στοιχεία και συνήθειες της πίστης μας που τα γνωρίζει, ή πρέπει να τα γνωρίζει κάθε καλός χριστιανός, από την μικρή του ηλικία..

7,01€

100 ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ

Ο Χριστός δεν ήλθε να μας διδάξει μόνο, αλλά και να συζητήσει μαζί μας. Ιδρυταί ανθρωπίνων θρησκευμάτων, ακόμη και οι Προφήται της Π. Διαθήκης, χρησιμοποίησαν αποκλειστικά τον μονόλογο" "Τάδε λέγει Κύριος"!Ο ενσαρκωθείς Υιός του Θεού δεν περιορίσθηκε..

7,96€

12 PLUS 70 ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ

Ιδρυτής του επίγειου και επουράνιου ιδρύματος της Εκκλησίας μας είναι ο Κύριος. Ο ενανθρωπήσας Ιησούς ήρθε να διδάξει, έκανε θαύματα, πέθανε και αναστήθηκε για τη σωτηρία του ανθρώπου. Ζήτησε όμως και βοηθούς για να φέρει σε πέρας το σωτηριολογικό το..

13,00€

1900 ΧΡΟΝΙΑ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ)

Ερμηνεία του βιβλίου σε βάθος, καθώς αναλύεται το περιεχόμενό του λέξη προς λέξη και δίνεται εξήγηση σε όλα ανεξαιρέτως τα σύμβολα, τις παραστάσεις και τα σημεία, έτσι ώστε το προφητικό αυτό βιβλίο τής Αποκάλυψης να μη είναι πια γριφώδες, ούτε σφραγι..

19,08€

5Η ΕΝΤΟΛΗ

...Συχνά, μέσα στην δίνη της καθημερινότητας, τα παιδιά, αλλά και τα εγγόνια, ξεχνούν ότι, κάπου, υπάρχει ένα βλέμμα, έστω και απλανές, που, καρφωμένο σε μια πόρτα ενός ψυχρού δωματίου, περιμένει μιαν αγαπημένη παρουσία, περιμένει μια γνώριμη φωνή.....

8,48€

ANGELIC QUANTUM SPIRALS

Μετά από μία συγκλονιστική, μεταφυσική - εξωσωματική εμπειρία που είχε η Μαίρη Ζαπίτη το 1996 με Αγγέλους, οδηγήθηκε να αλλάξει τη ζωή της ριζικά.Είναι η δημιουργός της Μεθόδου Angelic Quantum Spirals - AQS η οποία της δόθηκε μέσω ανώτερης επικοινωνί..

22,90€

AT A GLANCE

At the kind invitation of His All Holiness the Ecumenical Patriarch of Constantinople Bartholomew, I gave a lecture in Constantinople on "The Orthodox Academy of Crete - The First Forty Years". The lecture was delivered in Greek as a power-point pres..

59,72€

DA VINCI

- Άραγε η Μαρία η Μαγδαληνή παντρεύτηκε τον Ιησού;- Και μάλιστα απέκτησαν παιδιά, τα οποία έπειτα ενώθηκαν διαμέσου επιγαμίας με κάποια Γαλλική βασιλική οικογένεια;- Έκρυψε, τάχα, η εκκλησία αυτή την αλήθεια, για αιώνες;Ο Dan Brown, στο βιβλίο του "Ο..

6,36€

H ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ

Ο μεσσιανισμός, γέννημα και θρέμμα της Βίβλου, πήρε ποικίλες μορφές στην ιστορία, πολλές φορές αντιφερόμενες μεταξύ τους, διαπότισε την ευρωπαϊκή σκέψη και επηρέασε καθοριστικά, συχνά με τραγικό τρόπο, την ευρωπαϊκή ιστορία. Ο Άρτος Ζωής, στην προσπά..

24,88€

HELLENO-RUSSICA

Αν και ελέγχεται ως πλαστή η απόφαση του πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Ιωάσαφ (1555-1565), της απονομής του τίτλου του "Βασιλέως" στον τσάρο Ivan τον Τρομερό (1534-1584), το 1561, εν τούτοις, καταδεικνύει την ανάγκη της αναγνωρίσεως της αυτοκρατορική..

28,37€

JESUS MYTHICISM

One of the most fundamental axioms of Christianity is the faith in the historical existence of Jesus, in his miracles, his martyrdom on the cross and his resurrection as described in the New Testament. But is there any historical evidence for all the..

8,99€

L' ARCHEVEQUE LUCAS

La croix, le bannissement, les tourments, les tentations sont lies a L'Eglise Orthodoxe et a ses saints. Un temoignage de premiere importance est celui de saint Lucas, archeveque de Simferopol et de Crimee qui fut egalement professeur d'anatomie topo..

10,60€

LE CHRIST EST TOUT

Saint Porphyre le Kavsokalyvite a vecu en saintete pendant une large partie du 20eme si?cle a Athenes et s' est endormi en Christ a Kavsokalyvia de la Sainte Montagne le 2 decembre 1991.Saint Porphyre a aime le Christ et son prochain avec un amour fo..

4,98€

ON MARRIAGE AND FAMILY LIFE

..

3,98€

SIN

..

4,98€

ST. PAUL IN GREECE

Otto F. A. Meinardus's "St. Paul in Greece" has been the fundamental source about St. Paul's travels in Greece for modern visitors to the country for many years, providing clear biblical and cultural insight into all the sites St. Paul visited in Gre..

10,60€

THE BOOK OF REVELATION

The Revelation of Saint John the Evangelist forms a worthy conclusion to the whole of sacred Scripture, presenting a wonderful counterpart to the first book, the Book of Genesis. It is a sacred text which has resounded through the centuries and has e..

13,19€

THE DESCENT ACCORDING TO JOHN

CAIN: They told us that the Law exists. They never explained why we must obey it, or what it stands for; they only said that the Law must be upheld. So we bow our heads before the Law. We dutifully obey its decrees. We abide by the Law so we can slee..

19,91€

THE GARDEN INSIDE

Behind the confusion of the mind lies the serenity of the heart. the garden inside is the English translation of the best selling book by Father Andreas Konanos Στο βάθος κήπος (Sto vathos kepos). Father Andreas has become very popular in Greec..

22,00€

THE PERSON IN THE ORTHODOX TRADITION

..

17,82€

THE SECOND COMING OF CHRIST

The "SECOND COMING OF CHRIST" brings the Ideal Republic of Christianity and God's Lost Paradise to earth!Christ's Second Coming brings the spiritual realization of his ideas to life, while he will be alive in the Heavens of immortality. It is an unde..

14,00€

«ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ»

...Η αγάπη στέκεται στην κορυφή της χριστιανικής ζωής διότι είναι θεοειδής αρετή, ταυτισμένη με την ίδια τη Θεϊκή ουσία και φύση. Η ύπαρξη του Θεού είναι καρπός αγάπης. Οι ενέργειες του Θεού είναι καρπός αγάπης. Η ενανθρώπηση του Κυρίου είναι έργο ..

14,93€

ΑΒΡΑΑΜ

Ο Αβραάμ από νεαρής ηλικίας είχε αντιταχθεί στην λατρεία των ειδώλων και δεν συμβιβάστηκε. Γι' αυτό ο Θεός κάλεσε αυτόν τον άγνωστο Σημίτη, ο οποίος ανταποκρίθηκε με πίστη και τον έβγαλε από το αμαρτωλό περιβάλλον της πατρίδας του και τον χρησιμοποίη..

9,89€

ΑΒΡΑΑΜ Ο ΜΑΓΟΣ

Μια μελέτη που ξεναγεί τον αναγνώστη στις απαρχές της ανθρωποθηρικής μαγείας και στην ιστορική μεταμόρφωση του δόλου σε αγαθοφανή θρησκευτική δύναμη. Για χιλιάδες χρόνια οι θρησκείες των φιλόψευδων ιερατείων, με απολιθωμένες ή και εντελώς καταστρεπτι..

25,56€

ΑΓΑΠΗ ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ

..

7,00€

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

"Αγαπώ το παιδί μου" λέει μια μάνα και το παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. Λέει ότι το κάνει από αγάπη. "Να δω τι κάνει, πού είναι". Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Το κάνει διότι δεν αντέχει να της φύγει το παιδί μέσα απ' τα χέρια και ν' ανοιχτεί στη δικ..

15,00€

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

"Αγαπώ το παιδί μου" λέει μια μάνα και το παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. Λέει ότι το κάνει από αγάπη. "Να δω τι κάνει, πού είναι". Η πραγματικότητα δεν είναι αυτή. Το κάνει διότι δεν αντέχει να της φύγει το παιδί μέσα απ' τα χέρια και ν' ανοιχτεί στη δικ..

15,00€

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Το βιβλίο "Αγάπη και Εξουσία Θεός και Άνθρωπος" είναι μία σύγχρονη προσέγγιση έμπρακτης εφαρμογής της Χριστιανικής διδασκαλίας στην κοινωνική ζωή, όπως επίσης είναι και μία άλλη ματιά στη χριστιανική Ανθρωπολογία όχι όμως και Θεολογία.Είναι ακόμη ένα..

12,72€

ΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ

Απαντήσεις μέσα από βαθιά εσωτερική μελέτη και πρακτική, απαντήσεις σε -αμέτρητες- ζωτικές ερωτήσεις, άλλες απλές και συχνές, άλλες όχι και τόσο, καθώς και περισσότερες από 100 ασκήσεις, διαλογισμοί, οραματισμοί και ενεργειακές/πνευματικές τεχνικές: ..

22,00€

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

..

1,48€

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Στον τιμητικό αυτόν τόμο συνάδελφοι και φίλοι του Ομότιμου Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Καραβιδόπουλο συνεργάστηκαν για να του εκφράσουν την εκτίμηση και την αγάπη τους ως ελάχιστη αναγνώριση για τα όσα επί πολλές δ..

31,80€

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Η Αγία Γραφή Πλήρους Μελέτης περιλαμβάνει: Εισαγωγή σε κάθε βιβλίο, με ανάλυση δομής, σημαντικά στοιχεία για τον συντάκτη, χρονολογίες και ιστορικό πλαίσιο, σκοπό και επισκόπηση του κάθε βιβλίου, περισσότερα από 70 άρθρα και ενότητες, που ξεκινούν με..

55,00€

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΒΑΜΒΑ

Η πρώτη ολοκληρωμένη μετάφραση της Βίβλου (1850) από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχιμανδρίτη Νεόφυτο Βάμβα. Σε γλώσσα εποχής του Κοραή και με μεγάλη τυπική πιστότητα στα πρωτότυπα κείμενα, -ακολουθώντας στην Παλαιά Διαθήκη τον κανόνα της ..

19,00€

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΤΑ ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΕΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ (ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΒΑΜΒΑ)

Μεγάλα γράμματα και παραπομπέςΗ πρώτη ολοκληρωμένη μετάφραση της Βίβλου (1850) από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αρχιμανδρίτη Νεόφυτο Βάμβα. Σε γλώσσα εποχής του Κοραή και με μεγάλη τυπική πιστότητα στα πρωτότυπα κείμενα, -ακολουθώντας στην ..

21,00€

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ο συνδυασμός αριστουργημάτων μεγάλων ζωγράφων της Παγκόσμιας Ιστορίας της Τέχνης με επιλεγμένα χωρία από τα ιερά κείμενα της Αγίας Γραφής δεν ημπορεί, παρά να συγκινήσει τον αναγνώστη. Το υπέροχο αυτό έργο σαφώς αποτελεί καινοτομία στα Ελληνικά Θεολο..

42,61€