Τηλεόραση

Τηλεόραση

40 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

(. . .) Την τηλεοπτική μου ιστορία, που συμπτωματικώς είναι όση και η ιστορία της τηλεόρασης στην Ελλάδα, την κατέγραψα στο βιβλίο, που κρατάτε σήμερα στα χέρια σας και είναι η 3η του έκδοση. Η πρώτη έκδοση έγινε το 2003 και η δεύτερη το 2004. Και οι..

21,30€

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πολλοί πιστεύουν ότι είμαστε στην εποχή του τέλους της τηλεόρασης. Άλλοι, πάλι, ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας χρυσής εποχής της. Το βέβαιο είναι ότι στην ψηφιακή εποχή τίθεται επιτακτικά το ερώτημα τι είναι και τι ήταν η τηλεόραση. Οι εργασίες ..

23,00€

HOUSE, Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ .

Τα τελευταία έξι χρόνια το "House, M.D." (Ιατρικές Υποθέσεις) είναι από τις πιο δημοφιλείς και συγκλονιστικές σειρές στην τηλεόραση. Η σειρά, που καταγράφει τις περιπέτειες του μισάνθρωπου και ιδιοφυή Gregory House, και της ομάδας ειδικών που εκείνος..

17,00€

KILLING EVE: ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΙΛΑΝΕΛ

Ένα ιλιγγιώδες θρίλερ που ενέπνευσε τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Killing Eve Η Βιλανέλ είναι μια από τις πιο ικανές πληρωμένες δολοφόνους του κόσμου. Μα όταν δολοφονεί έναν σημαίνοντα Ρώσο πολιτικό, βρίσκει στο κατόπι της μια αμείλικτη εχθρό.Η Ιβ Πο..

14,50€

ΑΘΥΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

Eίναι κοινός τόπος ότι τα μέσα μαζικής επικοινωνίας (MME) διαδραματίζουν σήμερα κυρίαρχο ρόλο στη λειτουργία των σύγχρονων δημοκρατικών κοινωνιών. Παρεμβαίνουν σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, στην οικονομία, στην εκπαίδευση, στον ..

17,25€

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το συλλογικό αυτό επιστημονικό έργο μελετά την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία πενήντα χρόνια, από την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση (1967) έως σήμερα, περίοδο τεχνολογικών αλλαγών και σύγκλισης των μέσων επικοινωνίας.Μέσα από συστηματική έ..

37,10€

ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ

«Μέσα από αυτό το βιβλίο, άσχετα αν το μέγεθος και οι φιλοδοξίες του είναι αρκετά περιορισμένες, θα ήθελα να απαντήσω εκτενέστερα σ' όλους αυτούς τους αμήχανους, ενοχλημένους, πολλές φορές αγανακτισμένους τηλεθεατές, που, παρότι έχουν τις καλύτερες τ..

12,84€

ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Στην έβδομη έκδοση συνεχίστηκε ο εκσυγχρονισμός του βιβλίου στα θέματα της ψηφιακής τηλεόρασης, όπως είναι η δεύτερη γενεά των ευρωπαϊκών συστημάτων, η καθιέρωση νέων προτύπων συμπιέσεως της "ψηφιακής εικόνας" και άλλα θέματα. Το βιβλίο είναι κατά βά..

59,72€

ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί άριστο βοήθημα για επαγγελματίες και γενικά όσους θέλουν να γνωρίσουν την τεχνική της τηλεόρασης στην πιο σύγχρονη μορφή της.Περιέχει:-Εκπομπή και λήψη τηλεοπτικού σήματος-Συστήματα έγχρωμης τηλεόρασης PAL-NTSC-SECAM-Συστήματα..

39,75€

ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Συμβατική Αναλογική επίγεια, δορυφορική, ψηφιακή... Τηλεόραση. Το μέσο Μαζικής Επικοινωνίας που τείνει να κυριαρχήσει στην εποχή μας. Οι κυριότερες εξελίξεις στα συστήματα μετάδοσης ήχου, εικόνας και δεδομένων, η χρήση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και μι..

61,48€

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ

Λένε ότι απαγορεύεται να μιλάς την ώρα του μαθήματος. Λένε πως οι κανόνες είναι απαραίτητοι. Λένε επίσης ότι το τέλος πλησιάζει. Ποιοι όμως είναι αυτοί... που ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού; Μήπως ξέρουν κάτι που οι υπόλοιποι αγνοούν; Μια μέρα, ..

7,42€

ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Είναι ένα βοήθημα για την οργάνωση, την έρευνα, την στρατηγική, το σχεδιασμό, και την ανάπτυξη του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης.Περιγράφει τις διαφορές εμπορικής - δημόσιας τηλεόρασης, τα είδη ερευνών κοινού και τις εφαρμογές τους στην Ελλάδα..

15,90€

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Το βιβλίο αυτό είναι βασισμένο στο βραβευμένο σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για τη σειρά «Γυναίκες». Η αφηγηματική απόδοση είναι της Βίκυς Αλικάκη...

16,23€

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΕΡΩΤΙΣΜΟΣ

Η μελέτη χαρτογραφεί και προσεγγίζει κριτικά το ευρύ φάσμα των αναπαραστάσεων του ομοερωτισμού στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με έμφαση στις σειρές μυθοπλασίας. Στις σελίδες του βιβλίου καταγράφονται και σχολιάζονται, για πρώτη φορά συνολικά ..

15,90€

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ

Φθινόπωρο του 1327. Τέσσερα παιδιά ξεγλιστρούν από την πόλη του Κίνγκσμπριτζ. Ένα αγόρι γεννημένο αρχιτέκτονας, ένα αγόρι διψασμένο για εξουσία, ένα κορίτσι που ονειρεύεται να γίνει γιατρός, ένα κορίτσι απόκληρο. Πηγαίνουν για να παίξουν στο δάσος. Α..

22,20€

ΕΣΥ

Την περιμένειτην παρακολουθείτην ακολουθείΗ κορυφαία σειρά του Netflix You είναι ένα σκοτεινό, ερωτικό, ευφυές θρίλερ που καθηλώνει.Ο Τζο, ένας υπάλληλος βιβλιοπωλείου, έχει πάθος με τη λογοτεχνία, τις ρομαντικές κομεντί και τη μουσική. Ευφυής και κα..

16,00€

Η ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H ελληνική τηλεόραση έχει επανειλημμένως επικριθεί ότι προβάλλει συχνά βίαιες απεικονίσεις, τόσο σε διάφορα ψυχαγωγικά όσο και σε ενημερωτικά προγράμματα. Tο βιβλίο αυτό παρουσιάζει τα αποτελέσματα μιας διαχρονικής έρευνας για τη συχνότητα των σκηνών..

11,45€

Η ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το βιβλίο αυτό είναι προϊόν μελέτης που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Αποτελεί την πρώτη συστηματική μελέτη της βίας στο κυπριακό τηλεοπτικό περιεχόμενο, αλλά..

12,00€

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

H τηλεόραση αποτελεί το κυρίαρχο και δημοφιλέστερο μέσο ψυχαγωγίας σε όλες σχεδόν τις χώρες του πλανήτη μας. Στην καθημερινή μας ζωή η τηλεόραση είναι σημείο αναφοράς και κριτικής σε μόνιμη βάση: από τον ημερήσιο Tύπο, τα περιοδικά, το ραδιόφωνο ως τ..

26,50€

Η ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

"Είμαι η Καταλίνα, ινφάντα της Ισπανίας, κόρη δύο βασιλιάδων, των σπουδαιότερων που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος... και θα γίνω βασίλισσα της Αγγλίας".Με αυτόν τον τρόπο συστήνεται η Αικατερίνη της Αραγωνίας, που έμεινε γνωστή στην Ιστορία ως η βασίλι..

17,70€

Η ΠΟΛΗ 3

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΪΓΟΥΟΡΝΤ ΠΑΪΝΣ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 461 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΟ πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών Ήθαν Μπερκ έφτασε στη μικρή πόλη Γουέιγουορντ Πάινς του Άινταχο μόλις πριν από τρεις εβδομάδες. Στην πόλη αυτή, οι κάτοικοι ακολουθούν οδηγίες για το ποιο..

16,60€

Η ΣΕΖΟΝ 2009-2010

Όταν φτωχαίνει η Ελλάδα , φτωχαίνει και η τηλεόραση, επεσήμανε ο Ντένης Αντύπας στη χθεσινήπαρουσίαση του 15ου τηλεοπτικού αλμανάκ "Η Σεζόν 2009-1010" που φέτος έγραψε μαζί με τησυνάδελφο Ρένα Καπιτσαλά.Ο Ντένης Αντύπας υπογράμμισε ότι θέτει υπό αμφι..

14,93€

Η ΣΕΖΟΝ 2010-2011

Είναι φούσκα τελικά η ελληνική τηλεόραση που καταρρέει όπως το Χρηματιστήριο; Θα ''καούν'' κανάλια και διαφημιστικές εταιρίες μαζί; Ποιά και πόσα κανάλια έχασαν έσοδα φέτος απ' τη διαφήμιση; Πόσο μειώθηκαν οι αμοιβές δημιουργών και το κόστος παραγωγ..

14,93€

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

Οι περιφερειακοί και τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα λειτουργούν παραπάνω από μια δεκαετία, είναι πολυάριθμοι και ιδρύθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα με τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. Εντούτοις, στη συνείδηση των τηλεθεατών,..

21,20€

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

23,85€

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Μια προσέγγιση του φαινομένου "τηλεόραση" σε διεθνή κλίμακα και μια προσπάθεια ανάλυσης των μηχανισμών και των τρόπων που χρησιμοποιούνται για τον αποπροσανατολισμό και την καθυπόταξη των πολιτών.Η δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας είναι τεράστια, καθομ..

23,50€

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΚΟΜΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ TV (Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ)

"Στο επετειακό poster book που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε σε μορφή αφισών κόμικς, εικονογραφήσεις και σκίτσα που είχα τη χαρά να σχεδιάσω για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του MEGA "Η Πολυκατοικία" (2008-2011) και τις ανάγκες του ρόλου του δημιο..

22,00€

ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Το βιβλίο αυτό καταγράφει και αναλύει τις θεωρητικές προσεγγίσεις που αναφέρονται στην τηλεοπτική συμπεριφορά του κοινού και στον τηλεοπτικό προγραμματισμό. Η μία αποτελεί συνέχεια ή συστατικό της άλλης, καθώς και οι δύο αποτελούν τα απαραίτητα στοιχ..

14,31€

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Η "Ιστορία της ελληνικής Τηλεόρασης" περιλαμβάνει μια εκτεταμένη εισαγωγή, με αντικείμενο την ανακάλυψη των μηχανών και τις πρώτες παρουσιάσεις τηλεοπτικών προγραμμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, για να εστιάσει εν συνεχεία στο ξεκίνημα της τηλεόρασης στ..

21,20€

ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Δεν είναι πατέρας μου! Ούτε εσύ μάνα μου! Τόσα χρόνια μ' αφήσατε να ζω στο σκοτάδι, για να μην μπορώ να επιλέξω. Η ζωή μου μού ανήκει. Δεν είναι δική σας, να την κάνετε ό,τι θέλετε... "Γιατί γεννήθηκα; Ποιος έρωτας μ' έβγαλε στη ζωή; Ποιος είναι ο ά..

18,25€

ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αυτό το βιβλίο είναι η ιστορία μου. Και η δική σου. Και της φίλης σου. Και της κυρίας που μένει στο διπλανό διαμέρισμα από σένα. Και της γυναίκας στο ταμείο του σουπερμάρκετ. Και της πωλήτριας στο μαγαζί με τα ρούχα στη γωνία. Και του άντρα της. Και ..

14,83€

ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

"Λόγω τιμής" είναι ένας έρωτας παθιασμένος αλλά και καταραμένος να μη στεριώσει ποτέ. "Λόγω τιμής" είναι η ζήλια που κρύβεται μέσα στην αγάπη. "Λόγω τιμής" είναι κάθε στιγμή που καίγεσαι από την ανασφάλεια μήπως οι άλλοι βλέπουν όλα αυτά που με μανία..

18,80€

ΜΩΒ ΡΟΖ

Το βιβλίο αυτό είναι βασισμένο στο ομώνυμο τηλεοπτικό σενάριο της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Μωβ-ροζ". Η αφηγηματική απόδοση είναι της Χαράς Δημητράτου. "Μωβ-ροζ" είναι τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός, όταν η είναι στη δύση του. Μια συγκινητική ανθρ..

17,25€

ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Αγγλία, 1123. Σε μια εποχή πολιτικής αναταραχής, πείνας και αβεβαιότητας, ο ηγούμενος του Κίνγκσμπριτζ Φίλιπ αποφασίζει να θεμελιώσει ένα νέο καθεδρικό ναό, τον πιο επιβλητικό που είδε ποτέ ο κόσμος -σύμβολο αγάπης και ειρήνης στους αιώνες.Στη σκιά τ..

25,00€

ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ BAR

Όταν ο Ανδρέας Παρασκάκης, ο νικητής του BAR, άφησε τη σκληρή δουλειά του στην Κρήτη για να παίξει στο BAR δεν μπορούσε να φανταστεί την έκταση και την ένταση της δημοσιότητας, ούτε ότι θα λάβαινε χιλιάδες γράμματα αγάπης απ' όλη την Ελλάδα και την Κ..

19,88€

ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

..

16,22€