Ζωολογία

Ζωολογία

11 ΨΑΡΕΜΑΤΑ 23 ΘΗΡΑΜΑΤΑ

Όλα όσα θέλαμε να μάθουμε για το ψάρεμα στην επιφάνεια, στα μέσα βάθη και στη ζώνη του σκότους από βάρκα και δε μας τα έλεγαν... Με διαγράμματα, έγχρωμες φωτογραφίες από ψαρέματα, περιγραφές, πίνακες, παραδείγματα και ένα DVD που εκτός από δράση, δί..

18,45€

50 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΣΑΣ

Η δραστήρια γάτα είναι ευτυχισμένη γάτα! Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει παιχνίδια που αποτελούν την επιτομή της ψυχαγωγίας για γάτες και τα οποία θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον ακόμη και της πιο τεμπέλικης γάτας. Θα μάθετε να παίζετε τα παιχνίδια..

9,50€

50 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ

Οι σκύλοι λατρεύουν το παιχνίδι, το ξέρουν όλοι! Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί, όμως, είναι πως το παιχνίδι είναι απαραίτητο για να διατηρείτε το σκύλο σας σε πνευματική και φυσική εγρήγορση. Αυτό το εγχειρίδιο σκυλίσιας διασκέδασης θα σας βοηθήσει ..

9,50€

ABOUT PETS, ΧΕΛΩΝΕΣ

Σύντομο: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τις Χελώνες. Πλήρες: Η επιλογή, η στέγαση, η φροντίδα, η διατροφή, η συμπεριφορά, η υγεία, η εκτροφή και πολλά άλλα. Περιλαμβάνονται επίσης χρήσιμες διευθύνσεις και συμβουλές. Ανταγωνιστικό: Γραμμένο από αξιόπι..

12,77€

ABOUT PETS, ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ

Σύντομο: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα Χρυσόψαρα. Πλήρες: Η επιλογή, η στέγαση, η φροντίδα, η διατροφή, η συμπεριφορά, η υγεία, η εκτροφή και πολλά άλλα. Περιλαμβάνονται επίσης χρήσιμες διευθύνσεις και συμβουλές. Ανταγωνιστικό: Γραμμένο από αξιόπ..

12,72€

ABOUT PETS- ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ

Σύντομο: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα Σκιουράκια. Πλήρες: Η επιλογή, η στέγαση, η φροντίδα, η διατροφή, η συμπεριφορά, η υγεία, η εκτροφή και πολλά άλλα. Περιλαμβάνονται επίσης χρήσιμες διευθύνσεις και συμβουλές. Ανταγωνιστικό: Γραμμένο από αξιό..

12,77€

ABOUT PETS- ΦΙΔΙΑ

Σύντομο: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα Φίδια. Πλήρες: Η επιλογή, η στέγαση, η φροντίδα, η διατροφή, η συμπεριφορά, η υγεία, η εκτροφή και πολλά άλλα. Περιλαμβάνονται επίσης χρήσιμες διευθύνσεις και συμβουλές. Ανταγωνιστικό: Γραμμένο από αξιόπιστο..

12,77€

BIRD WATCHING

Οι ρίζες της παρατήρησης των πουλιών, γνωστής διεθνώς με τον αγγλικό όρο birdwatching, είναι παλιές όσο και ο άνθρωπος, καθώς τα πουλιά τράβηξαν την προσοχή του από τη στιγμή που εμφανίστηκε στη Γη. Ο κόσμος τους, γεμάτος ήχους και χρώματα, αλλά κυρί..

22,00€

LIFE Α' ΤΟΜΟΣ-ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΖΩΑ, ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Σαράντα οκτώ μήνες προετοιμασίας, 3.000 ημέρες φωτογράφησης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι 10 κυρίαρχες ομάδες του ζωικού βασιλείου σε μία μαγευτική καταγραφή. Η πιο ενδιαφέρουσα και διεισδυτική ματιά στη φυσική ιστορία: Ο αγώνας για ζωή και οι εκπ..

10,04€

LIFE Β' ΤΟΜΟΣ-ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΖΩΑ, ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Σαράντα οκτώ μήνες προετοιμασίας, 3.000 ημέρες φωτογράφησης σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Οι 10 κυρίαρχες ομάδες του ζωικού βασιλείου σε μία μαγευτική καταγραφή. Η πιο ενδιαφέρουσα και διεισδυτική ματιά στη φυσική ιστορία: Ο αγώνας για ζωή και οι εκπ..

10,04€

TESTUDO MARGINATA

..

5,00€

THE BUTTERFLIES OF GREECE

..

91,29€

ΑΓΙΟΥ ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ

Οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου, αναφέρονται στην ιστορία της ράτσας, περιγράφουν τα κατορθώματα αυτών των σκύλων, ως σκύλων διάσωσης, και δίνουν λεπτομερείς οδηγίες για την επιλογή κουταβιού, τη διατροφή και την άσκηση. Αξιολογούν τη σωματική διάπλα..

17,84€

ΑΛΟΓΑ

..

19,08€

ΑΛΟΓΑ

Το Πλήρες Βιβλίο για τη Φροντίδα του Αλόγου είναι ακριβώς ό,τι λέει ο τίτλος του: Ένας περιεκτικός οδηγός όλων των απόψεων φροντίδας του αλόγου. Υπάρχουν κεφάλαια για την αγορά ενός αλόγου, για τα στοιχεία της καλής ιππικής γνώσης-ιππασία, φροντίδα, ..

47,22€

ΑΛΟΓΟ /ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΦΡΟΝΤΙΔΑ,ΣΧΕΣΕΙΣ,ΡΑΤΣΕΣ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Από τη νεολιθική εποχή, οπότε και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά καπίστρι σε άλογο μέχρι τις μέρες μας, ο τρόπος συμπεριφοράς απέναντι στ' άλογα έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά. Τώρα πια, χάρη στις ιππικές δραστηριότητες και τα αθλήματα η σχέση ανάμεσα..

21,20€

ΑΜΦΙΒΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το φυσικό περιβάλλον μιας χώρας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της φυσικής κληρονομιάς και πρέπει να προστατευτεί, για να παραδοθεί όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστο στις επόμενες γενιές. Η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος προϋποθέτει την καλή γνώση των ..

21,40€

ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ

...Τα επιμέρους κείμενα αναφέρονται, καταρχήν, στις στοιχειώδεις αρχές της δομής, δηλαδή της μακροσκοπικής ανατομικής, της μικροσκοπικής ανατομικής και της εμβρυολογίας, ενώ όπου κρίνεται σκόπιμο παρέχονται και στοιχεία λειτουργίας, δηλαδή φυσιολογία..

29,00€

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ

Η ελλιπής γνώση και οι εσφαλμένες ιδέες που έχουμε σχετικά με την ψυχολογία των σκύλων είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που οι περισσότεροι από εμάς συναντούμε στη συγκατοίκηση με το αγαπημένο μας τετράποδο. Πολλές φ..

15,90€

ΑΡΧΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Οι Αρχές της Φυσιολογίας των Ζώων, των Chris Moyes και Trish Schulte, έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα Φυσιολογίας Ζώων μια προσέγγιση που εξισορροπεί την παρουσίαση της Συγκριτικής Φυσιολογίας με μηχανιστικ..

130,00€

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ

Μοναδικός έγχρωμος οδηγός με όλες τις ασθένειες των μελισσών. Συμπτώματα - Πρόληψη - Καταπολέμηση...

15,22€

ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΓΚΡΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ (ΖΑΚΟ)

Σύντομο: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Αφρικανικό Γκρίζο παπαγάλοΠλήρες: Η επιλογή, η στέγαση, η φροντίδα, η διατροφή, η συμπεριφορά, η υγεία, η εκτροφή και πολλά άλλα. Περιλαμβάνονται επίσης χρήσιμες διευθύνσεις και συμβουλές.Ανταγωνιστικό: Γραμμ..

12,72€

ΒΕΛΓΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ

Σ' αυτό το βιβλίο, με περισσότερες από 100 έγχρωμες φωτογραφίες, θα βρείτε συμβουλές για την επιλογή και τη φροντίδα του κουταβιού, αλλά και του ενήλικα σκύλου σας. Λεπτομερείς πληροφορίες για ασκήσεις υπακοής, συμπεριφοράς και υγείας. Ακόμη, οδηγίες..

17,59€

ΓΑΤΑ - ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Γρατζουνιές σ’ όλα τα έπιπλα. Τρίχες στα ρούχα σας. Πεθαμένα ποντίκια στην πόρτα σας. Κάποια στιγμή θα αναφωνήσετε: «Γιατί να μην υπάρχει ένα εγχειρίδιο συμβίωσης με γάτες;» Ε, λοιπόν, τώρα υπάρχει! Με οδηγίες βήμα προς βήμα και σχηματικά διαγράμματα..

13,00€

ΓΑΤΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΦΡΟΝΤΙΔΑ,ΣΧΕΣΕΙΣ,ΡΑΤΣΕΣ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η σύγχρονη γάτα κατάγεται από τα αιλουροειδή, είναι ένα κατοικίδιο ζώο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που έχει μεγάλη ανάγκη τον άνθρωπο. Σε αυτό το βιβλίο εξηγείται η παράξενη ψυχολογία και ο τρόπος επικοινωνίας με τη γάτα, ενώ παρέχεται και πλήθος συ..

21,20€

ΓΑΤΕΣ

..

18,98€

ΓΑΤΕΣ 1001 PHOTOS (ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ)

Ελεύθερη και άγρια, αριστοκρατική και κομψή, μέρος πολλών θρύλων και προκαταλήψεων, η γάτα ανέκαθεν γοήτευε. Ξέρει να κατακτά την καρδιά όλων, καθώς αποτελεί πηγή έμπνευσης συγγραφέων και καλλιτεχνών. Ανακαλύψτε τις διαφορετικές όψεις αυτού του ζώου..

20,99€

ΓΑΤΕΣ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ

Γραμμένο συνοπτικά και εικονογραφημένο εξ ολοκλήρου με περισσότερες από 260 έγχρωμες φωτογραφίες, αυτό το βιβλίο περιέχει όλες τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει ν' αποκτήσει μια γάτα. Μακρότριχες και κοντότριχες, συνήθεις/σπ..

17,27€

ΓΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Μετά το "Μπαχαρικό Λεξικό" και το "Ουαλικό Λεξικό του Σεξ", ο γνωστός συγγραφέας και λεξικογράφος Νίκος Πλατής προαναγγέλλει μέσα από το site www.gatalexiko.gr την Οκτωβριανή Επανάσταση των Γάτων: το "Γατικό Λεξικό", το επόμενο εκδοτικό του εγχείρημα..

32,46€

ΓΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο Ημερολόγιο για να σημειώνετε τις επετείους, τα επαγγελματικά ραντεβού και τις κοινωνικές υποχρεώσεις των γάτων σας ή του εαυτού σας.Επίσης, ένα εξαιρετικά χρήσιμο εγχειρίδιο Γατολογίας, κι ένα πλήρες Γατοελληνικό-Ελληνογατικό λ..

13,78€

ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Το βιβλίο αυτό περιέχει πολλή αγάπη και τρυφερότητα - αλλά επιπλέον άφθονες ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. Πράγμα φυσικό γιατί ο συγγραφέας του δεν είναι απλώς ένας ζωόφιλος ή γατόφιλος, αλλά καθηγητής της γενετικής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμι..

9,95€

ΓΕΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΖΩΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑ

Το σύνθετο και κρίσιμο αυτό θέμα για τη γεωργική παραγωγή αναπτύσσεται σε 14 ασκήσεις, που ως στόχο έχουν την πλήρη κατανόηση των βασικών εννοιών και την εξοικείωση με το αντικείμενο. Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν οδηγίες δημιουργίας εντομολογικής συλλογ..

27,00€

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ

Αυτή η μελέτη για το γερμανικό ποιμενικό ασχολείται κυρίως με τα ακόλουθα θέματα: -Τα κριτήρια της ράτσας του γερμανικού ποιμενικού. -Πρακτικές συμβουλές για την ώρα που θα επιλέξετε το σκυλάκι σας. -Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ξεκούραση, τη ..

15,90€

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ

Χωρίς υπερβολή, ο Γερμανικός Ποιμενικός μπορεί να αποκαλεστεί ως το πιο δημοφιλές στον κόσμο εργατικό σκυλί, σκυλί για αθλήματα και σκυλί για οικογένεια. Οι θαυμαστές του δεν ενθουσιάζονται μόνο με τις απίστευτες εργατικές του ικανότητες, την εξυπνάδ..

12,72€

ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ ΤΕΡΡΙΕ

Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται τα βασικά θέματα που σχετίζονται με το γιορκσάιρ, όπως: -Τα κριτήρια της ράτσας του Γιορκσάιρ Τερριέ. -Πρακτικές συμβουλές για την ώρα που θα επιλέξετε το σκυλάκι σας. -Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ξεκούραση, τ..

15,90€

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΡ

Το γκόλντεν ριτρίβερ θεωρείται ένα από τα καλύτερα κυνηγόσκυλα. Είναι ένα εξαιρετικό ζώο για εργασία και συντροφιά εξαιτίας του ισορροπημένου, υπάκουου και εκπαιδεύσιμου χαρακτήρα του. Σε αυτό το βιβλίο βρίσκονται συγκεντρωμένα τα βασικά χαρακτηρισ..

15,90€

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΡ (ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ)

Το Γκόλντεν Ριτρίβερ (Χρυσό Θηραματοφόρο) εδώ και χρόνια είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ράτσες σκύλων. Ο φιλικός και κοινωνικός του χαρακτήρας, η καλόκαρδη συμπεριφορά του και τέλος η ελκυστική του εμφάνιση και οι εργατικές του ικανότητες, είναι τ..

15,79€

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΙΛΑΝΤ ΤΕΡΙΕ

Μέσα από αυτό το βιβλίο, με έγκυρες πληροφορίες, πολλές συμβουλές και έγχρωμη εικονογράφηση, θα μάθετε: - Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυλής. - Όλα όσα χρειάζεσθε για τη διατροφή του, την υγεία του και την εν γένει φροντίδα του, έτσι ώστε η ζωή..

15,57€

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

Η εγκυκλοπαίδεια του Σκύλου περιέχει ειδικές πληροφορίες για περισσότερες από 225 ράτσες σκύλων και κάθε περιγραφή συνοδεύεται από έγχρωμες φωτογραφίες. Για κάθε ράτσα υπάρχουν πληροφορίες για: -τη χώρα καταγωγής -τις ιδιαίτερες ικανότητες -το μέγ..

29,68€