Explorer


ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Ο οδηγός περιλαμβάνει:- Πάνω από 1.200 φωτογραφίες, εικόνες και χάρτες- Εξαιρετικές διατομές και κατόψεις όλων των κύριων αξιοθέατων- Περιπάτους, γραφικές διαδρομές και θεματικές περιηγήσεις- Πού να φάτε, πού να μείνετε και πώς να μετακινηθείτε"Ένα ε..

19,81€

ΑΓΡΑΦΑ

..

15,00€

ΑΝΔΡΟΣ: ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ταξιδέψτε απ' άκρη σ' άκρη στο βορειότερο νησί των Κυκλάδων, με το ορεινό ανάγλυφο, την πυκνή βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά. (. . .) Γνωρίστε τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία του νησιού, αλλά και τα μοναστήρια και τις εκκλησίες, τα πυργόσπ..

20,00€

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ - ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Peter Levi, σπουδαίος μελετητής της αρχαιότητας και καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, συνθέτει ένα ολοκληρωμένο έργο για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο. Οι βαθιές γνώσεις του Levi τον βοηθούν να διατυπώσει συγκρίσεις με άλλους αρχαίους πολιτισμο..

25,00€

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ - ΔΕΛΦΟΙ

-Γνωρίστε το πανελλήνιο ιερό των Δελφών, ομφαλό της Γης και τόπο του σημαντικότερου μαντείου του αρχαίου κόσμου.-Παρακολουθείστε τις μυθολογικές παραδόσεις για την ίδρυση του μαντείου, την ιστορική πορεία του ιερού και τα πρόσωπα που συνέδεσαν το όνο..

20,00€

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ

-Γνωρίστε το πανελλήνιο ιερό της Ολυμπίας, κοιτίδα των Ολυμπιακών Αγώνων και τόπο ενός από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου. Παρακολουθείστε τους μύθους για την ίδρυση του ιερού και των Αγώνων, την ιστορική του πορεία ώς τις μεγάλες ανασκαφές του..

20,00€

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Πλήρης αρχαιολογικός άτλας για τα παράλια της Μικράς Ασίας, από την Τροία ώς τις πόλεις της Λυκίας. Για πρώτη φορά εκδίδεται στα ελληνικά ένας τόμος στον οποίο είναι συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες, τόσο για τον ειδικό επιστήμονα, όσο και για τον..

25,00€

ΙΤΑΛΙΑ

Ένα κατατοπιστικός οδηγός για μια χώρα με πλούσια ιστορία που προσφέρει μεγάλη ποικιλία τοπίων και εμπειριών, από τις Άλπεις και το βιομηχανικό βορρά ως τις ηλιόλουστες ακτές και τα νησιά της Μεσογείου.Η Βενετία και η Ρώμη, οι πλαγιές των Δολομιτών κ..

25,08€

ΛΕΣΒΟΣ

Περιηγηθείτε στο μεγαλύτερο νησί του ανατολικού Αιγαίου, περπατήστε στην πόλη της Μυτιλήνης με τα αρχοντικά της, αλλά και στα γραφικά σοκάκια της Αγιάσου και του Μόλυβου, επισκεφτείτε το απολιθωμένο δάσος στο Σίγρι, γευτείτε το φημισμένο ούζο και του..

20,00€

ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός ο οδηγός για τη Μεγάλη Ελλάδα, όπως λέγεται ακόμη και σήμερα η νότια απόληξη της Ιταλικής χερσονήσου και η Σικελία, περιλαμβάνει εισαγωγικές ενότητες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ένα σημαντικό για την εξέλιξη του Δυτικού πολιτισμού κομμά..

22,01€

ΝΗΣΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ

Ο οδηγός αυτός σας παίρνει μαζί του σ' ένα γαστρονομικό ταξίδι στις μοναδικές γεύσεις των ελληνικών νησιών. Θα μάθετε για τα προϊόντα κάθε νησιού, την κουζίνα του και τα έθιμα που σχετίζονται με αυτή, καθώς και για τα καλύτερα τοπικά προϊόντα και τις..

22,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Ο οδηγός αυτός δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε την Aγία Πετρούπολη, που ιδρύθηκε το 1703 και µέσα σε µία δεκαετία έγινε η πρωτεύουσα της αχανούς Ρωσικής Αυτοκρατορίας ενώ σύντοµα κατόρθωσε να θεωρείται ως µία από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης.Κατ..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Ευχάριστη ανάγνωση μαζί με εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες, χάρτες και σχεδιαγράμματα".(The Observer)"Δεν υπάρχει άλλος οδηγός που να σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια όπως αυτός".(The Independent)"Περιεκτικός και καλογραμμένος, φυλάσσεται ως ενθύμ..

25,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Ο οδηγός περιέχει: - Περισσότερες από 900 έγχρωμες φωτογραφίες και χάρτες - Τρισδιάστατες όψεις των σημαντικότερων περιοχών του Άμστερνταμ - Τομές και κατόψεις όλων των σημαντικών αξιοθέατων - Διαμονή, φαγητό και περιήγηση "Ευχάριστος οδηγός μ..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Tο Βέλγιο, με τη γαλλόφωνη Bαλλονία και τη φλαμανδόφωνη Φλάνδρα, ασκεί στους ταξιδιώτες μεγάλη γοητεία με πόλεις όπως οι Βρυξέλλες, η "πρωτεύουσα" της Ευρώπης, η Mπρυζ, η Γάνδη, η Αμβέρσα, σπουδαία εμπορικά λιμάνια, καθώς και οι γαλλόφωνες Nαμύρ, Tου..

24,99€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΟ

Ευχάριστος οδηγός με εκπληκτικές φωτογραφίες, χάρτες και σχέδια εξαιρετικής ποιότητας. Περιέχει: περισσότερες από 900 έγχρωμες φωτογραφίες και χάρτες, τομές και κατόψεις όλων των σημαντικών αξιοθέατων, τρισδιάστατες όψεις των σημαντικότερων περιοχών ..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

"Ευχάριστη ανάγνωση μαζί με εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες, χάρτες και σχεδιαγράμματα" (The Observer), "Δεν υπάρχει άλλος οδηγός που να σας ανοίγει την όρεξη για τα ταξίδια όπως αυτός." (The Independent), ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙ..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

- Περισσότερες από 1000 έγχρωμες φωτογραφίες και χάρτες- Τομές και κατόψεις όλων των σημαντικών αξιοθέατων- Τρισδιάστατες όψεις των σημαντικότερων περιοχών του Βερολίνου- Διαμονή, φαγητό και περιήγηση..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ταχύτατα αναπτυσσόμενη τουριστικά και εύκολα προσβάσιμη από την Ελλάδα, η Βουλγαρία υπόσχεται στον επισκέπτη πανέμορφες στιγμές κυρίως στις παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα της. Το εντυπωσιακό και άγριο ορεινό της ανάγλυφο την έχει αναδείξει σε ν..

24,99€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1700 ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ - ΕΥΧΡΗΣΤΟΙ ΧΑΡΤΕΣ - ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΚΑΣΤΡΑ, ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βι..

25,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΔΑΝΙΑ

Η Δανία είναι περισσότερο γνωστή για τους δεσμούς της με τους Βίκινγκς και τον παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, έχει όμως πολλά περισσότερα να προσφέρει στους επισκέπτες. Είναι ένα νησιωτικό βασίλειο με αμμουδιές, φιόρδ και χαριτωμένα ψαροχώρια. Στην..

25,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

Στις σελίδες αυτού του οδηγού παρουσιάζονται το τοπίο, η ιστορία και ο χαρακτήρας των Αγίων Τόπων, καθώς και η εξέλιξή τους ανά τους αιώνες.Τα Ιεροσόλυμα και η Γαλιλαία, η Νεκρά Θάλασσα και η έρημος του Νεγκέβ, η Ερυθρά Θάλασσα και το όρος Σινά Επίση..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ο οδηγός περιλαμβάνει:- Έγχρωμες φωτογραφίες και χάρτες- Γεύσεις από την Ιρλανδία, τοπικά προϊόντα και κλασικά πιάτα- Τομές και κατόψεις των σημαντικών αξιοθέατων- Πλήθος επιλογών ξενοδοχείων και εστιατορίων- Αξιοθέατα, παραλίες, αγορές και φεστιβάλ ..

25,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Ιταλική Ριβιέρα είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα κοσµοπολίτικα θέρετρα, τις αµµώδεις παραλίες και τα γαλάζια της νερά, ωστόσο η περιοχή προσφέρει περισσότερα. Tο βαθύ µπλε της θάλασσας που βρέχει αυτή την πλευρά της Ιταλίας αγκαλιάζει τη βραχώδη ακτή,..

22,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΚΟΡΣΙΚΗ

Κορσική, ένα νησί προικισμένο από τη φύση και την ιστορία, που "αναπαύεται" στην Τυρρηνική Θάλασσα, ανάμεσα στην Προβηγκία και την Τοσκάνη.Απολαύστε το μοναδικό τοπίο της, με τους γρανιτένιους βράχους που αντανακλούν το φως, τα βουνά, τα πυκνά δάση, ..

22,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΚΡΟΑΤΙΑ

Η Κροατία έχει έκταση 56.542 τετραγωνικά χιλιόμετρα και 4.535.000 κατοίκουs - δηλαδή 80 κατοίκουs ανά τετρ. χλμ. κατά μέσο όρο. Μετά τη διάλυση τns πρώην Γιουγκοσλαβίαs και την διακήρυξη τns ανεξαρτησίαs, η χώρα συνορεύει με τη Σλοβενία, την Ουγγαρία..

25,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΜΙΝΟΡΚΑ ΚΑΙ ΙΜΠΙΖΑ

Πασίγνωστοι τουριστικοί προορισμοί, οι Βαλεαρίδες Νήσοι υπόσχονται στον επισκέπτη τους απολαυστικές στιγμές. Μπορείτε να ζήσετε τέτοιες στιγμές στη φημισμένη για τη νυχτερινή ζωή της Ίμπιζα αλλά και στην ιδανική για τους πεζοπόρους Φορμεντέρα, στην ..

22,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΜΑΔΡΙΤΗ

- Περισσότερες από 600 έγχρωμες φωτογραφίες και χάρτες - Τρισδιάστατες όψεις των σημαντικότερων περιοχών της Μαδρίτης - Τομές και κατόψεις όλων των σημαντικών αξιοθέατων - Διαμονή, φαγητό και περιήγηση..

22,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΜΑΡΟΚΟ

- Πάνω από 1.000 φωτογραφίες, σχέδια και χάρτες- Τμήματα και κατόψεις των σημαντικότερων αξιοθέατων- Περίπατοι, διαδρομές και περιπλανήσεις- Πού θα φάτε, πού θα μείνετε και πώς θα μετακινηθείτε..

25,00€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

-Πάνω από 900 φωτογραφίες, σχέδια και χάρτες-Τμήματα και κατόψεις των σημαντικότερων αξιοθέατων-Περίπατοι, διαδρομές και περιπλανήσεις-Που θα φάτε, που θα μείνετε και πως θα μετακινηθείτε...

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΜΟΣΧΑ

Ο οδηγός περιλαμβάνει: - Περισσότερες από 750 έγχρωμες φωτογραφίες και χάρτες - Τρισδιάστατες όψεις των σημαντικότερων περιοχών της Μόσχας - Τομές και κατόψεις όλων των σημαντικών αξιοθέατων - Διαμονή, φαγητό και περιήγηση "Ευχάριστος οδηγός ..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΜΠΑΛΙ ΚΑΙ ΛΟΜΠΟΚ

Το Μπαλί και το Λόμποκ, δύο γειτονικά νησιά στο Αρχιπέλαγος της Ινδονησίας, αποτελούν ένα σπάνιο και ειδυλλιακό προορισμό. Πανάρχαια ηφαίστεια στέκουν φρουροί πάνω από την πυκνή τροπική ζούγκλα, ενώ τα βαθιά φαράγγια περιβάλλονται από εύφορους ορυζών..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΝΑΠΟΛΗ

Οι εκδόσεις Explorer - σε συνεργασία με την Dorling-Kindersley -σας δίνουν την ευκαιρίανα γνωρίσετε από κοντά μια από τις πιο γραφικές και πλούσιες περιοχές της Ευρώπης.Ο οδηγός αυτός θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε μια από τις πιο χ..

22,01€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την παραμονή σας στη Νέα Υόρκη. Παρουσιάζεται η γεωγραφία και η ιστορία της περιοχής, ενώ παράλληλα ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του έτους. Υπάρχουν πληροφορίε..

19,81€

ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Η Νότια Αφρική, το "Έθνος Ουράνιο Τόξο", λέγεται ότι προσφέρει όλο τον κόσμο σε μια χώρα. Η ποικιλία του τοπίου είναι φανταστική: από πανέμορφα δάση και εντυπωσιακές ακτές μέχρι πόλεις που σφύζουν από ζωή.Πρόκειται για χώρα με 11 επίσημες γλώσσες και..

25,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 111 (3 Σελ.)