Fagotto


24 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΙΑΝΙΣΤΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

Σαν μουσικός είχα την τύχη να παίξω τραγούδια του με πολλούς σημαντικούς Έλληνες ερμηνευτές. Σαν δάσκαλος του πιάνου επίσης αισθάνθηκα την ανάγκη να αναζητήσω παράλληλα με τα κλασικά ή πιο σύγχρονα μουσικά ρεύματα και ένα ρεπερτόριο ελληνικής μουσική..

18,00€

24 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΙΑΝΙΣΤΕΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

Το έργο του Μάνου Χατζιδάκι αποτελεί αναμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας. Η μουσική του άλλοτε στην πρωτότυπη μορφή της και άλλοτε μέσα από διαφορετικού ύφους προσεγγίσεις συνεχίζει να συγκινεί, να εμπν..

18,00€

A WALK THROUGH LEFKADA'S OLD TOWN

Η κατασκευή των κτιρίων στην Λευκάδα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες στον Ελλαδικό χώρο αλλά και εκτός αυτού. Και αυτό έγκειται στην διττή κατασκευαστική τους δομή. Στην ουσία, είναι μία σπουδή πάνω στις απεριόριστες δυνατότητες, όσον αφορά την κ..

18,00€

AUTHENTIC GREEK COOKING

The dishes of Greek cookery, in particular those that constitute its identity, are largely unknown to the broader public. This is not the book in which to find the recipes usually contained in such publications, such as moussaka, stuffed vegetables o..

14,92€

BUCKET DRUMMING: Ο ΡΥΘΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ

Το βιβλίο "Bucket Drumming: ο ρυθμός μπαίνει στην τάξη" είναι ένα πρακτικό βιβλίο και απευθύνεται κυρίως στον εκπαιδευτικό μουσικής που διδάσκει σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Το bucket drumming τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί διεθνώς στη μουσ..

18,00€

IONIAN, THE INLAND SEA: MEGANISI, KALAMOS, KASTOS

Lefkada's small islands: Meganisi, Kalamos, Kastos and also Skorpios, Madouri, Arkoudi, Atokos and main ports and bays of Lefkada.The first detailed edition on these islands which are still untouched by mass tourism. Including:- historical facts,- si..

14,93€

LEFKADA

In this publication we endeavour to provide a complete account of all we know about our island including information about the history of the island and how it is today.This complete guide to Lefkada accompanied with 180 photographs and detailed maps..

14,93€

LEFKADA (ΓΑΛΛΙΚΑ)

..

14,93€

LEFKADA (ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ)

Mit dieser Publikation mochten wir Sie moglichst genau uber all das informieren, was wir selbst uber unsere Insel wissen, einschliesslich aller historischen Tatsachen und der gegenwartigen Gegebenheiten.Dieser vollstandige Reisefuhrer uber Levkada mi..

14,93€

LEFKADA ON FOOT

Η πρώτη αναλυτική έκδοση για περιπατητές για τη Λευκάδα και το Μεγανήσι. Η Lida Out Oλλανδικής καταγωγής που μένει στη Λευκάδα τα τελευταία 15 χρόνια μεταφέρει τη γνώση της για το νησί περιγράφοντας αναλυτικά 30 διαδρομές. Οι διαδρομές αποτυπώνονται ..

14,92€

LEFKADA TEN VOETEN UIT

Lefkada is een van de zeven Ionische eilanden, gelegen aan de westkust van Griekenland. Deze wandelgids nodigt uit om het eiland te voet te verkennen en te genieten van de prachtige natuur, het bergachtige binnenland, overweldigende vergezichten en s..

14,93€

LEUCADE

Con questa guida abbiamo voluto darvi informazioni precise, dati storici e attuali, sulla nostra isola. La guida completa di Leucade, con 180 fotografie a colori e carte geografiche dettagliate, vi da una chiave per poter capire meglio il ritmo di vi..

14,93€

PLUG AND PLAY, ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ένας οδηγός επιβίωσης που απευθύνεται στο δάσκαλο μουσικής όλων των ειδικοτήτων. Στο βιβλίο εξετάζεται ο ρόλος της τεχνολογίας (ΤΠΕ) στην εκπαιδευτική διαδικασία και οι εφαρμογές της τεχνολογίας στη μουσική διδασκαλία. Έμφαση δίνεται στην παρουσίαση ..

20,29€

REUCHSEL - COLLECTIONS DES SOLFEGES No 3 (ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ)

Μια έκδοση αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη απο τον Αμάραντο Αμαραντίδη..

10,00€

ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΩΣΣΑΡΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Η επιστήμη της Βυζαντινής Μουσικολογίας αριθμεί περισσότερο από ένα αιώνα ζωής, με την πλειοψηφία των μελετημάτων της να είναι γραμμένα στα ελληνικά και στα αγγλικά. Το Γλωσσάρι αυτό επιχειρεί για πρώτη φορά την αντιστοίχιση των δύο γλωσσικών κωδίκων..

10,00€

ΑΚΚΟΜΠΑΝΙΑΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ

Το βιβλίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν πρακτική κιθάρα χωρίς νότες, με τη χρήση μόνο ακομπανιαμέντων. Χωρίζεται σε τρία επίπεδα. Στο 1ο επίπεδο ο αρχάριος γνωρίζει με μεθοδικό τρόπο 21 βασικές μορφές ακομπανιαμέντων, καθώς και τον τρόπο ..

15,00€

ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ!

Το βιβλίο "Άκουσε και παίξε!" απευθύνεται σε κάθε εκπαιδευτικό μουσικής που ενδιαφέρεται να αναπτύξει την ακουστική αντίληψη των μαθητών του, τον κόσμο της άτυπης μάθησης, του αυτοσχεδιασμού και της επαφής με τοπικές μουσικές παραδόσεις, ακόμα και αν..

20,00€

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Ο σχεδιασμός διαδραστικής αφήγησης, δηλαδή η πολυσύνθετη διαδικασία που περιγράφει τα στοιχεία που καθιστούν κάθε παιχνίδι μοναδικό και συναρπαστικό, σπάνια δημοσιοποιείται και αναλύεται από τους δημιουργούς καθώς αποτελεί το πιο σημαντικό χαρακτηρισ..

17,92€

ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η ανθολογία απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν μια minimum μουσική κατάρτιση και θα είχαν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με το παραδοσιακό μουσικό υλικό και το σύστημά του, εφ' όσον αυτό τους δοθεί με όρους κατανοητούς. Αυτός είναι και ο στόχος του π..

15,00€

ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΕΓΓΑΡΟΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΠΙΕΡΟΤΟ

Μία νέα προσέγγιση ενός διαχρονικού µαθήµατος.Το βιβλίο αυτό επιχειρεί να καταγράψει µε έναν διαφορετικό τρόπο - σε λιγότερο από εκατό σελίδες - όλα τα στάδια του µαθήµατος της "παραδοσιακής" Αρµονίας, αποσκοπώντας σε µία διεξοδική παρουσίαση όλων τω..

11,94€

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΡΟΚ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η παρούσα μελέτη αναφέρεται στην αποκάλυψη της μουσικής Μπαρόκ στα παιδιά μέσα από την ενεργητική μουσική ακρόαση και μέσα από δημιουργικές διεργασίες. Για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, δημιουργήθηκε και εφαρμόστηκε ένα πρόγραμμα διδασκαλίας του ..

25,00€

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ

Ο "Αριστοτέλης Βαλαωρίτης" του Λευκαδίτη καθηγητή της Συγκριτικής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Flagler College της Φλόριντα, Κωνσταντίνου Σάντα, έρχεται να συμπληρώσει ένα αξιοσημείωτο κενό στην υπάρχουσα βιβλιογραφία για τον Λευκαδίτη ποιητή και την..

17,92€

ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΟ 1 - ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Η «Μουσική Θεωρία και Πρακτική» είναι συμβατή με την τρέχουσα διεθνή βιβλιογραφία και είναι προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα.Προορίζεται για το σπουδαστή ή το φιλόμουσο χωρίς προηγούμενη θεωρητική κατάρτιση, ο οποίος επιθυμεί παραγωγική γνώ..

16,00€

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

"Τα φαγητά της ελληνικής κουζίνας, ιδιαίτερα εκείνα που συγκροτούν την ταυτότητά της, παραμένουν εν πολλοίς άγνωστα στο ευρύ κοινό. Σ' αυτό το βιβλίο δεν θα βρείτε τις συνταγές που περιλαμβάνονται συνήθως σε παρόμοιες εκδόσεις όπως ο μουσακάς, τα γεμ..

15,00€

ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Οι "Βραδιές με την ορχήστρα" είναι ένα ολοκληρωμένο βιβλίο αναφοράς, που συνδυάζει την ιστορική, θεωρητική και πρακτική όψη του θέματος που πραγματεύεται. Το βιβλίο φρεσκάρει τη μνήμη ενός έμπειρου ακροατή κοντσέρτων κλασικής μουσικής και αποτελεί πο..

25,08€

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ

Από τον 8ο κιόλας αιώνα, εμφανίζονται στο Βυζάντιο οι πρώτες απόπειρες μουσικής καταγραφής, οι οποίες εξελίσσονται και οδηγούν στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος, της λεγόμενης «Μεσοβυζαντινής σημειογραφίας», στα μέσα του 12ου αιώνα.Τα μουσι..

25,00€

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΚΡΟΥΣΤΑ

Ο ρυθμός είναι συνώνυμος της ζωής και η "κρούση" η πεμπτουσία του ήχου και της μουσικής. Έχοντας καταλάβει την αξία της ρυθμικότητας και των κρουστών, τα εντάσσουμε καθημερινά στη δημιουργία, την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση. Παράλληλα οι σύγχρονες τεχν..

9,05€

ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ

Το βιβλίο αποτελείται από 101 ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας για τετράχορδο (και όχι μόνο) μπουζούκι και ασχολείται με τομείς που αφορούν και όλους τους φιλόδοξους νέους και τους παλιούς σολίστες. Πένα, δυνάμωμα δαχτύλων, ντιμινουίτες είναι μερικά..

24,88€

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Αντικείμενο της εργασίας αυτής είναι οι τελετές (με θρησκευτικές, πολιτικές και κοινωνικές αποχρώσεις) που συνέθεταν το αστικό τελετουργικό της Κέρκυρας την περίοδο της βενετικής κυριαρχίας. Πολυπληθή αρχειακά τεκμήρια επέτρεψαν να καταφανεί η πορεία..

30,00€

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

38,00€

ΔΙΣΤΙΧΩΝ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΕΣ

Μια συλλογή διστίχων που ξαφνιάζουν με την τρυφερότητα και τη θυμοσοφία τους.Αχ! να το δείρω θέλω εγώμε του σπουργίτη το φτερό... "Στη μακρόχρονη ενασχόλησή μου με το ελληνικό τραγούδι υπήρχαν στιγμές που κάποιος στίχος με ξάφνιαζε: είτε γιατί μια ει..

8,96€

ΕΝΤΕΧΝΑ ΛΑΙΚΑ ΝΟ 1(FAGOTTO)

Στις ανθολογίες καταγράφονται όσα τραγούδια άντεξαν στο χρόνο και τραγουδιούνται και σήμερα απ' όποιες φιλικές παρέες αντιστέκονται στην τηλεόραση. Τα βιβλία αυτά απευθύνονται σε άτομα που το τραγούδι έχει σημαντική θέση στη ζωή τους. Γι' αυτό ο τρ..

6,40€

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ

Οι "Επιλογές για κιθάρα" απευθύνονται στον καθένα που βρίσκεται στα πρώτα βήματα στην κιθάρα. Οι ασκήσεις αυτές διαλέχτηκαν με κριτήριο το ρυθμό και τη μελωδία τους, έτσι ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του μαθητή και να οξύνουν τη μουσική του μνή..

18,00€

ΕΥΚΟΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΙΑΝΙΣΤΕΣ

Οι μουσικές συνθέσεις που περιέχονται σ' αυτό το βιβλίο προέρχονται από γνωστά έργα κλασικής μουσικής, διασκευασμένα με ειδικό τρόπο, ώστε να είναι προσιτά στην εκτέλεση. Ακόμη κι αν οι τίτλοι δεν θυμίζουν κάτι, η μελωδία σίγουρα πρέπει να σας είναι ..

16,13€

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε θεμελιώδη ζητήματα της μουσικής ανάπτυξης τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων. Πρόκειται για ένα ευσύνοπτο εγχειρίδιο που αναλύει με έναν κριτικό, κοινωνιολογικό και αποτιμητικό τρόπο την πολυδιάστατη φύση της μουσικής ..

30,00€

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Το βιβλίο του J. Machlis "Η Απόλαυση της μουσικής" εξετάζει με χρονολογική σειρά τη διαδρομή της Δυτικής Μουσικής από το Μεσαίωνα ως τον 20ό αιώνα. Από τους τροβαδούρους, τον Παλεστρίνα, τον Μπαχ και τον Μπετόβεν ως το Στραβίνσκυ, τον Σένμπεργκ, τον ..

55,00€

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑ

Λευκάδα, το πανέμορφο νησί των ποιητών και των χρωμάτων, σε ένα βιβλίο-σταθμό μέσα από τα μάτια και την ψυχή ενός Λευκαδίτη, ο οποίος την λάτρεψε και την ύμνησε με τους στίχους, τα δημοσιογραφικά του κείμενα και την πολύπλευρη προσφορά του. (Από την ..

20,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 140 (4 Σελ.)