Gema


101 ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΕΣ - ΤΟΜΟΣ: 1

Στις αρχές Δεκεμβρίου 1998 ο Enrico Pettigiani, ιδιοκτήτης της γκαλερί En Plein Air του Pinerolo στο Torino, έμαθε ότι του έμενε λίγος χρόνος ζωής.Η δουλειά ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 1999 για μια έκθεση είκοσι σχεδίων, στην γκαλερί του Enrico τον Μ..

16,25€

33 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821

Η Επανάσταση του 1821 ήταν κομβικός σταθμός στην Ιστορία του Ελληνισμού, καθώς αφενός οδήγησε στην ίδρυση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους, αφετέρου ενέπνευσε τις επόμενες γενιές των Ελλήνων για συνέχιση των απελευθερωτικών αγώνων και κράτησε ενωμέν..

12,00€

BAKST IN GREECE - ΤΟΜΟΣ: 1

In this book Charles Spencer describes Bakst`s travels in Greece, his numerous studies of landscapes, cities, art and costume. He explains the profound effect on Bakst of seeing Sir Arthur Evans working on the reconstruction of the palace of Minos at..

35,09€

CHARLIKO IN GREECE - ΤΟΜΟΣ: 1

Η παρούσα έκδοση αποτελεί μια μοναδική αναφορά για την σχέση του Τσαρλς Σπένσερ με την Ελλάδα και τους καλλιτέχνες της. Ένα σημαντικό κεφάλαιο του βιβλίου είναι αφιερωμένο στον επιστήθιο φίλο του Νίκο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του όπως τον Κένεθ ..

45,23€

DC:0-3R: ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΤΗΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Δημοσιευμένο το 1994, το Σύστημα Διαγνωστικής Ταξινόμησης Ψυχικής Υγείας και Αναπτυξιακών Διαταραχών της Βρεφικής και Νηπιακής Ηλικίας (DC:0-3) του οργανισμού Zero to Three, αποτελεί το πρώτο σύστημα με αναπτυξιακό προσανατολισμό για τη διάγνωση της ..

12,00€

DOGGY BAG

Ο Μαρκ και ο Νταβίντ Σολλένς είναι δύο σέξυ σαραντάρηδες που έχουν τα πάντα για να είναι ευτυχισμένοι. Διευθυντές μιας επιτυχημένης αντιπροσωπίας αυτοκινήτων πολυτελείας, η ζωή τους κυλάει με τις αδυναμίες τους, τους γρήγορους ρυθμούς τους, τις συναν..

12,00€

FLOTSAM & JETSAM - ΤΟΜΟΣ: 1

Ψήγματα από πλαστικά παιχνίδια και άλλα υπολείμματα της καταναλωτικής μας μανίας περισυλλέχθηκαν σε μια τηνιακή παραλία από έναν γραφίστα και αποτυπώθηκαν στο φακό πάνω σε άσπρο φόντο από έναν φωτογράφο. Αυτά τα πεταμένα, ασήμαντα αντικείμενα γνώρισα..

10,05€

GARLIKO IN GREECE (ΣΠΕΝΣΕΡ- GEMA)

Η παρούσα έκδοση αποτελεί μια μοναδική αναφορά για την σχέση του Τσαρλς Σπένσερ με την Ελλάδα και τους καλλιτέχνες της. Ένα σημαντικό κεφάλαιο του βιβλίου είναι αφιερωμένο στον επιστήθιο φίλο του Νίκο Γεωργιάδη και τους συνεργάτες του όπως τον Κένεθ ..

45,00€

KISS & TANGO

Λίγο πριν από τα τριακοστά της γενέθλια, χωρίς στοργικό σύζυγο, πολυτελές διαµέρισµα. παιδιά και γκουβερνάντα, η Μαρίνα Πάλµερ αρχίζει να ανησυχεί για την κατάστασή της. Επιτυχηµένο στέλεχος διαφηµιστικής εταιρείας, έχοντας ωστόσο χάσει κάθε ενδιαφέρ..

20,70€

OLYMPIA, ISTHMIA, PYTHIA, NEMEA

Το εξαιρετικά καλαίσθητο και πολυτελές αυτό λεύκωμα είναι μια ιστορική αναδρομή στους τέσσερις πανελλήνιους αθλητικούς αγώνες της αρχαίας Ελλάδας και αποτελεί μνεία στον ρόλο τους ως πρόδρομοι των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα Ολύμπια, τα Πύθια, τα Ίσθμια κα..

50,00€

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΑ - ΤΟΜΟΣ: 1

Η Λίζιο αισθάνεται μοναξιά. Οι γονείς της δεν υπάρχουν στο προσκήνιο και ο αδερφός της, ο οποίος πιστεύει ότι είναι γυναίκα, αγνοείται. Πάνω απ’ όλα όμως, η Λίζιο είναι απορροφημένη με τη Σάλι, την πρώην ερωμένη της που την άφησε για έναν άντρα με χο..

15,07€

ΑΝΑΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αν χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο, ο έπαινος είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και ζωτικά εργαλεία που κάθε γονέας διαθέτει. Βοηθά τα παιδιά να νιώθουν ότι τα αγαπούν, τα εκτιμούν και τα εμπιστεύονται. Τους εμφυσά, λοιπόν, αυτοπεποίθηση. Παρόλ' αυτά, π..

13,00€

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΕΙΨΑΝΑ

Εξαιρετικά ευφυής αλλά κοινωνικά αδέξιος, ο Κόλιν περνάει τον ελεύθερο χρόνο του κάνοντας δύο πράγματα: συγκεντρώνει ακαδημαϊκά προσόντα που τα θεωρεί επαγγελματικά απαραίτητα και ψάχνει τρόπους να γνωρίσει γυναίκες - μέχρι που ανακαλύπτει μια τεχνικ..

15,00€

ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Μοιραίο, τυχαίο, πεπρωμένο... Παράμετροι που διαγράφουν και καθορίζουν το δρομολόγιο της ζωής μας και υλικά που φτιάχνουν το σκηνικό του θεατρικού έργου της ζωής του καθενός μας. Πρωταγωνιστές είμαστε όλοι εμείς ανεξαιρέτως. Σκηνοθέτης και σεναριογρά..

15,37€

ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ

"Νόμιζα ωστόσο πως είχα γλιτώσει απ' όλες αυτές τις ιστορίες, μεγαλώνοντας.Πίστευα πως είχα καταλάβει ότι αυτές οι ιστορίες δεν άξιζαν πια τον κόπο που έκανες χτες ακόμα για να τις ζήσεις, πίστευα πως είχα καταλάβει ότι είχαμε φτάσει σε ένα ανώτερο ε..

12,00€

ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ

Σε λένε Κλαιρ, είσαι 48 ετών, καθηγήτρια, χωρισμένη. Για να παρακολουθήσεις τον άστατο εραστή σου Τζο φτιάχνεις ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook: Παρουσιάζεσαι σαν μια καστανή γυναίκα 24 ετών και η φωτογραφία που χρησιμοποιείς και σε δείχνει τόσο ωραί..

12,00€

ΒΑΡΙΕΜΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ…

Εμείς οι μεγάλοι έχουμε πολλές φορές την πεποίθηση ότι στα παιδιά μας οι ώρες μοιάζουν ατελείωτες και βαριούνται. Πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι καμιά φορά είναι πολύ καλό να βαριέσαι! Εκείνες τις στιγμές αρχίζεις να σκέφτεσαι και να ονειροπολείς. Βλέπ..

7,00€

ΒΟΤΣΑΛΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

"Γεννήθηκα στην Ελλάδα το 1943. Μεγάλωσα στον κήπο μας στην Κηφισιά, παίζοντας με το χώμα, τα φύλλα, τα λουλούδια.Τα καλοκαίρια βρισκόμουν πάντα κοντά στη θάλασσα ή σ' ένα νησί, κολυμπώντας, ψαρεύοντας, σκαρφαλώνοντας στα βράχια, τρέχοντας στις αμμου..

33,29€

ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

Στο ισλάμ, επιτρέπεται σε έναν άνδρα που ταξιδεύει να συνάψει γάμο συγκεκριμένης διάρκειας, για να μην μπει στον πειρασμό να συναναστρέφεται πόρνες. Τον αποκαλούν "γάμο για ευχαρίστηση".Υπό τέτοιες συνθήκες ο Αμίρ, ένας εύπορος έμπορος της Φεζ, παντρ..

12,00€

ΓΟΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ

Η τιμωρία και η απειλή, πάνω στις οποίες θεμελιωνόταν άλλοτε η γονική εξουσία, αποδοκιμάζονται σήμερα από όλους τους μεγάλους διανοητές της εκπαίδευσης. Άραγε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσουμε και να παραιτηθούμε από τον γονεϊκό μας ρόλο; Το α..

12,00€

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ

Σύγχρονο κοινωνικό μυθιστόρημα με ήρωες καθημερινούς ανθρώπους, αναγνωρίσιμους, οι οποίοι κινούνται και δρουν "μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας" ενώ στην πραγματικότητα είναι όργανα, ενεργούμενα του κοινωνικοπολιτικού κατεστημένου. Μέσα και πίσω από τα επ..

12,00€

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο εξωτικό παλάτι του τελευταίου Βασιλιά του Νεπάλ και από τις ζούγκλες της νοτιότερης Αφρικής μέχρι τη μαγική Ινδία, ο Πρέσβης-συγγραφέας μάς ξεναγεί σε έναν παράξενο και διαφορετικό κόσμο. ..

20,00€

ΔΥΣΛΕΞΙΑ

Η δυσλεξία ακόμα αντιμετωπίζεται, πάρα πολλές φορές, σαν μια σοβαρή κοινωνική και γνωστική αναπηρία. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα και δημιουργήθηκε η ανάγκη ενός εγχειριδίου που να εξηγεί πώς να αναγνωρίσουμε τα σημάδια, με ποια εργαλεία να επέμβουμε, σε κλ..

12,00€

ΕΓΓΥΣ ΒΥΘΟΣ

Ο χερσαίος χώρος ήταν και παραμένει περισσότερο προσιτός και οικείος στον άνθρωπο από τον θαλάσσιο. Γι' αυτό κάθε νέο στοιχείο - πληροφορίες ή εικόνες από τη θαλάσσια ζωή προσθέτουν κι αποκαλύπτουν άγνωστους οργανισμούς και περιβάλλοντα που μας εκπλή..

65,00€

ΕΙΜΑΙ ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΟΣ!

Η ζήλια, ένα συνηθισμένο και καθόλου ευχάριστο συναίσθημα. Ζήλια μπορούν να αισθανθούν όλοι, ακόμα και για το πιο μικρό πράγμα. Όπως όμως λέει ο Δόκτωρ Μιζό, αν νιώσεις ζήλια, καλό είναι να κουβεντιάσεις. Έτσι, για παράδειγμα, όταν έχει γενέθλια ο αδ..

7,00€

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΑΛΗ…

Σύμφωνα με τον Δόκτορα Μιζό, ντροπαλός είναι αυτός που φοβάται να μιλήσει στους άλλους ή να κάνει κάτι πρώτη φορά. Νομίζει πως είναι δύσκολο και δεν τολμάει να προσπαθήσει. "Χαμογέλασε!" τον συμβουλεύει ο Δόκτωρ. Δείξε ότι ενδιαφέρεσαι και στην αρχή ..

7,00€

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Ανάμεσα στις συλλυπητήριες επιστολές που λαβαίνει μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Καμίγη βρίσκει ένα περίεργο γράμμα σταλμένο από κάποιον άγνωστο αποστολέα. Πιστεύει πως πρόκειται για λάθος, αλλά τις επόμενες εβδομάδες έρχεται ένα νέο γράμμα και π..

15,00€

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ

Καινοτόμο, προϊόν βαθιάς γνώσης, συναρπαστικό, το "Επανάσταση στον νου: Η δημιουργία της ψυχανάλυσης" του Makari προχωρά πέρα από τον μύθο και την πολεμική και μας παρουσιάζει την ιστορία εvόs από τα πιο αμφιλεγόμενα και σημαντικότερα πνευματικά εγχε..

32,00€

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ -ΔΥΝΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

Το βιβλίο περιγράφει τρία βήματα για να επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό μας και να μετατραπούμε σε υγιή και δυνατά άτομα από συναισθηματικής άποψης, ακόμα και σε καταστάσεις φαινομενικά αντίξοες.Όλες οι νευρώσεις που μας δυσχεραίνουν τη ζωή -αγωνία, κ..

12,00€

Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί της Βαλεντίνας σας αποκαλύπτουν τον κόσμο. Τα μνημεία των πόλεων και οι συνήθειες των ανθρώπων που ζουν σ’ αυτές. Τι συνηθίζουν να τρώνε στη Νέα Υόρκη; Σε τι χρησιμεύει ο Πύργος του Άιφελ; Γιατί η βασίλισσα της Αγγλίας είναι η ..

12,00€

Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Μάθε ταξιδεύοντας με την Βαλεντίνα.Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί της Βαλεντίνας σου αποκαλύπτουν τον κόσμο.Στη μικρή χαριτωμένη Βαλεντίνη αρέσουν πολύ τα ταξίδια στο εξωτερικό.Κάθε ταξίδι της κρύβει και μια περιπέτεια (με αίσιο τέλος) που γίνεται αφορμή να ..

12,00€

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πρόκειται για συλλογή εφτά μικρών ιστοριών ("Το πολύχρωμο μολύβι", "Η γωνία", "Το κινέζικο πινέλο", "Θα σου πετάξω το δεινόσαυρο στο κεφάλι!", "Το ιπποποταμάκι", "Η γαλάζια μαργαρίτα", "Τα πατίνια") που απευθύνονται σε παιδιά από 5 έως 9 χρονών αλλά ..

10,00€

Η ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

Το μυθιστόρημα είναι εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Αργεντινή, στο Μπουένος Άιρες. Είμαστε στον Αύγουστο του 1987. Είναι χειμώνας. Οι εποχές δεν είναι οι ίδιες παντού. Οι άνθρωποι είναι...

15,00€

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΗΣ

[... Τα παιδιά πού ξεκινούν για τη ζωή, πρέπει να πιστεύουν σε κάτι- να έχουν κάποιο ιδανικό, πέρα από τον πόθο της οικονομικής επιτυχίας...... Είναι ψέμα και μεγάλο λάθος να δίνεται στους νέους ή εντύπωση πώς είναι αδύνατο να προκόψουν, αν δε χρησιμ..

15,00€

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΥΧΕΡΟΠΙΤΑΣ

Το ρολόι ξεκίνησε να χτυπάει δυνατά σημαίνοντας μεσάνυχτα.Νταν, νταν, νταν...Τότε, στο δωδέκατο χτύπημα, ακούστηκε από τα υπόγεια της κουζίνας Γκουρμέ μια απελπισμένη κραυγή:"Αααχ, συμφορά! Πωπώ τι πάθαμε!"Όπως ήταν φυσικό, όλο το παλάτι σηκώθηκε στο..

10,00€

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Καλκούτα 1967. Χωρίς να το έχει προσέξει η οικογένειά του, ο Σουπράτικ έχει εμπλακεί επικίνδυνα στον εξτρεμιστικό πολιτικό ακτιβισμό. Ωθούμενος από την ιδεαλιστική επιθυμία να αλλάξει τη ζωή του και τον κόσμο γύρω του, το μόνο που αφήνει πίσω του προ..

17,00€

Η ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

Καζαμπλάνκα, αρχές του 21ου αιώνα. Ένας ζωγράφος, στο ζενίθ της δόξας του, βρίσκεται απ' τη μια μέρα στην άλλη καθηλωμένος σε αναπηρική πολυθρόνα, παράλυτος από εγκεφαλική προσβολή. Η καριέρα του συντρίβεται και η λαμπερή ζωή του, γεμάτη εκθέσεις, τα..

15,00€

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

«Ο βοριάς φυσούσε μανιασμένα, παρασύροντας από τον ουρανό τεράστια χειμωνιάτικα σύννεφα, μαύρα και πυκνά, που έριχναν περνώντας στη γη σφοδρές νεροποντές. Η αγριεμένη σαν θεριό θάλασσα μούγγριζε και κτυπούσε με δύναμη στην όχθη πετώντας εκεί πελώρια ..

12,00€

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ, ΑΔΕΡΦΑΚΙ

Ένα καινούριο μωρό καταφθάνει! Όταν η οικογένεια μεγαλώνει, γονείς και παιδιά καλούνται να βρουν νέες ισορροπίες. Πώς θα βοηθήσουμε το πρωτότοκο ν' αντιμετωπίσει την αλλαγή με ηρεμία και χαρά; Μετά τη γέννηση, πώς θα διαχειριστούμε τις απαιτήσεις δύο..

12,00€

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ

Η Γκλόρια επέλεξε αυτή τη μέρα του Ιουνίου για να φύγουν. Παίρνει τις κόρες της από το σχολείο και ξεκινά μαζί τους χωρίς προειδοποίηση για ένα μακρινό ταξίδι. Οι τρεις τους αφήνουν πίσω τους τις ακτές της Μεσογείου με κατεύθυνση προς τον Βορρά, το α..

15,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 71 (2 Σελ.)