Gotsis Εκδόσεις


MAYO CLINIC: ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Το βιβλίο αυτό είναι έργο μιας ομάδας από εξέχοντες νευροεπιστήμονες της Ιατρικής Σχολής της Mayo Clinic.Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους εκπαιδευτικούς στόχους του μαθήματος των Bασικών Nευροεπιστημών.Όπως αναφέρεται στον πρόλογο της πρώτης έκ..

170,00€

MAYO CLINIC: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Το βιβλίο "Mayo Clinic Preventive Medicine and Public Health Board Review" προσφέρει μια πλήρη και αναλυτική ανασκόπηση θεμάτων σχετικά με την Προληπτική Ιατρική και τη Δημόσια Υγεία. Πρόκειται για ένα ιδανικό εγχειρίδιο μάθησης για τους ειδικευόμενο..

50,00€

ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ

Η φαρμακολογία είναι μια επιστήμη που μολονότι έχει τα δικά της σύνορα και τη δική της ορολογία παρεισδύει σε διάφορους επιστημονικούς κλάδους, όπως οι βιοϊατρικές επιστήμες (βιολογία, γενετική, φυσιολογία, βιοχημεία), η νομική επιστήμη, η ψυχολογία ..

15,00€

ΑΕΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΑ

Τα αλλεργικά νοσήματα αποτελούν διαταραχές της ανοσιακής ισορροπίας του οργανισμού με το περιβάλλον και, μαζί με άλλα χρόνια φλεγμονώδη νοσήματα, αποτελούν τη μάστιγα του 21ου αιώνα. Τα επιδημιολογικά στοιχεία είναι σαφή: η αύξηση είναι γραμμική τις ..

80,00€

ΑΛΓΕΒΡΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους μαθητές της Α΄ Γενικού Λυκείου στην προσπάθεια τους να κατανοήσουν τις σημαντικές έννοιες που περιλαμβάνει η διδακτέα ύλη. Το βιβλίο περιέχει:- Θεωρία με πολλές παρατηρήσεις.- Μεθοδολογία και λυμένες α..

18,70€

ΑΛΓΕΒΡΑ Β ΛΥΚΕΙΟΥ

Στο βιβλίο αυτό αναπτύσσεται η ύλη της Άλγεβρας Β΄ Λυκείου, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. - Σε καθεμία από τις 18 ενότητες που ακολουθούν, θα βρείτε: Θεωρία, σχόλια και παρατηρήσεις. Αναλυτικά λυμένες ασκήσεις...

7,20€

ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΤΑΞΗ

Στο βιβλίο αυτό δίνεται έμφαση στη σύνδεση μεταξύ θεωρητικών προσεγγίσεων και διδακτικών πρακτικών σχετικά με την Ανεστραμμένη τάξη. Έχει υβριδικό χαρακτήρα. Έντυπο και ψηφιακό υλικό συνυπάρχουν και διασυνδέονται μέσω links ή QR codes. Το βιβλίο παρ..

17,00€

ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

..

26,87€

ΑΤΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Το παρόν σύγγραμμα, ως Οδηγός Επίλυσης Ασκήσεων Πράξης, αποτελεί ιδανικό βοήθημα για τους Μηχανολόγους Μηχανικούς, σπουδαστές ή αποφοίτους των ΤΕΙ και Πανεπιστημίων, οι οποίοι θα απασχοληθούν σε μεγάλους Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, ή ακόμη σε Βιομηχανί..

30,00€

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

Ο όρος Ψυχοπαθολογία ή εναλλακτικά (Ψυχολογία Αποκλίνουσας Συμπεριφοράς), αναφέρεται γενικότερα στις ψυχικές ασθένειες και στη μελέτη των ψυχικών διαταραχών. Αποτελεί βασικό αντικείμενο μελέτης κυρίως των ψυχιάτρων και ψυχολόγων, αν και άλλες ιατρικέ..

40,00€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Το καλύτερο σε πωλήσεις βιβλίο Here's how to do Therapy: Hands-on core skills in Speech-Language Pathology κυκλοφόρησε σε μία νέα αναθεωρημένη δεύτερη έκδοση, τώρα και στα ελληνικά με τον τίτλο "Βασικές δεξιότητες λογοθεραπευτικής παρέμβασης". Μοναδι..

70,00€

ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ

Στη "Βασική Παιδιατρική" προσεγγίζονται 40 από τα πλέον συνήθη περιστατικά της καθημερινής παιδιατρικής πρακτικής, τα οποία περιγράφονται αναλυτικά, από το ιστορικό και την κλινική εξέταση έως τη διάγνωση και τη θεραπεία. Οι βασικοί τομείς της Παιδια..

85,00€

ΒΑΣΙΚΗ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ & ΨΥΧΟΘΕΡΑ

Σ' αυτό το βιβλίο παρουσιάζεται με έναν εξαιρετικά ελκυστικό και σαφή τρόπο ένα τμήμα της θεραπείας των ψυχικών διαταραχών. Ο άρτιος τρόπος γραφής και ανάπτυξης του αντικειμένου το κάνουν ευχάριστο στο διάβασμα, εύκολο στην κατανόηση, ακόμα και μελέτ..

40,00€

ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Αξιολόγηση και παρέμβαση για παιδιά με γλωσσικά προβλήματα.Υιοθετώντας μια λειτουργική προσέγγιση, η 6η έκδοση του εγχειριδίου "Γλωσσικές διαταραχές" εστιάζει στα γλωσσικά προβλήματα των παιδιών με ολιστική προοπτική. Σε αντίθεση με άλλα βιβλία αναφο..

50,00€

ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΥΤΩΝ

Το παρόν βιβλίο πραγματεύεται την ύλη των διαφορικών εξισώσεων, συνήθων και με μερικές παραγώγους, που καλύπτεται συνήθως σε διάφορα πανεπιστημιακά μαθήματα και αποτελείται από τέσσερα μέρη. Το πρώτο μέρος είναι αφιερωμένο στις συνήθεις διαφορικές εξ..

56,73€

ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

..

50,00€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί βελτιωμένη και επαυξημένη έκδοση παλαιότερου βιβλίου μoυ με τίτλο "Θέματα από την επιχειρησιακή έρευνα" (2004).Στη νέα έκδοση, πέρα από τις συμπληρώσεις και διορθώσεις της παλαιάς έκδοσης και την αναδιάταξη των κεφαλαίων για λ..

34,84€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΑ

Το παρόν βιβλίο μπορεί να θεωρηθεί ως το αποτέλεσμα των διαλέξεων του μαθήματος της Οικονομετρίας στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών τα τελευταία χρόνια. Βασικός σκοπός του βιβλίου είναι η εισαγωγή των φοιτητών/τριών στην Οικονο..

59,72€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανεξάρτητη, ατομική μελέτη του αντικειμένου των βάσεων δεδομένων. Η επιλογή, ο τρόπος δόμησης, η ανάπτυξη της ύλης και τα πολλά λυμένα παραδείγματα-ασκήσεις καθιστούν την ατομική μελέτη δυνατή και μάλιστα αρ..

35,00€

ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ

Mε 30 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία εισαγωγικής επιδημιολογίας σε χιλιάδες φοιτητές, ο Dr. Leon Gordis διαθέτει μοναδικά προσόντα στο να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με αυτή την πολύπλοκη επιστήμη με σαφή, αξέχαστο τρόπο. Βραβευμένος εκπαιδευτικός..

50,00€

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΩΝ ΔΙΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ - ΤΟΜΟΣ: 1

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στις Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις και περισσότερο στις εφαρμογές αυτών σε διάφορους τομείς όχι μόνο των Μαθηματικών, αλλά και της Φυσικής (Μηχανικής, Ηλεκτρισμού, Ταλαντώσεων, Ρευστομηχανικής, Αστρονομίας κλπ.), Βιολογίας, ..

47,77€

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΩΝ ΔΙΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΙΣΩΣΕΩΝ - ΤΟΜΟΣ: 2

Το βιβλίο αυτό αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου βιβλίου του συγγραφέα "Εφαρμογές των Συνήθων Διαφορικών Εξισώσεων, Τόμος Ι" και αναφέρεται τόσο σε Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις όσο και σε Συστήματα Συνήθων Διαφορικών Εξισώσεων. Όπως και στον Τόμο Ι..

46,00€

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τα υπολογιστικά φύλλα απολαμβάνουν ιδιαίτερη μεταχείριση και ως εκπαιδευτικό αντικείμενο της Ανώτατης Εκπαίδευσης - κυρίως των Οικονομικών και Διοικητικών Τμημάτων - αλλά και ως ένα βασικό εργαλείο του υπαλλήλου και του στελέχους της επιχείρησης που..

44,00€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧ.ΙΙ Τ.1

Tο διδακτικό αυτό σύγγραμμα (σε τρία τεύχη) αναφέρεται στις Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα διδακτικό σύγγραμμα κατάλληλο για το μάθημα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ΙΙ στο δεύτερο εξάμηνο σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Μηχ..

45,43€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧ.ΙΙ Τ.2

Tο διδακτικό αυτό σύγγραμμα (σε τρία τεύχη) αναφέρεται στις Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα διδακτικό σύγγραμμα κατάλληλο για το μάθημα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ΙΙ στο δεύτερο εξάμηνο σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Μηχ..

30,28€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧ.ΙΙ Τ.3

Tο διδακτικό αυτό σύγγραμμα (σε τρία τεύχη) αναφέρεται στις Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα διδακτικό σύγγραμμα κατάλληλο για το μάθημα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ΙΙ στο δεύτερο εξάμηνο σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Μηχ..

25,24€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧ.ΙΙΙ Τ.1

Tο διδακτικό αυτό σύγγραμμα (σε δύο τεύχη) αναφέρεται στις Διαφορικές Εξισώσεις με Μερικές Παραγώγους, στις Ολοκληρωτικές Εξισώσεις και στις Μιγαδικές Συναρτήσεις. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα διδακτικό σύγγραμμα κατάλληλο για το μάθημα Εφαρμοσ..

45,43€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧ.ΙΙΙ Τ.2

Tο διδακτικό αυτό σύγγραμμα (σε δύο τεύχη) αναφέρεται στις Διαφορικές Εξισώσεις με Μερικές Παραγώγους, στις Ολοκληρωτικές Εξισώσεις και στις Μιγαδικές Συναρτήσεις. Σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα διδακτικό σύγγραμμα κατάλληλο για το μάθημα Εφαρμοσ..

30,28€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

59,00€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

Το βιβλίο αυτό καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της Ακουστικής, δίδοντας έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή της Ακουστικής σε τομείς που παρουσιάζουν ιδιαίτερο τεχνικό ενδιαφέρον όπως οι ηχομονώσεις, η ηχορρύπανση, η βελτίωση της Ακουστικής τω..

65,00€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ

Το τεύχος αυτό των ασκήσεων, περιλαμβάνει τις λύσεις των ασκήσεων του βιβλίου "Εφαρμοσμένη ακουστική". Στην αρχή κάθε κεφαλαίου δίδονται οι βασικοί τύποι που είναι απαραίτητοι για την λύση των ασκήσεων, ενώ στο παράρτημα γίνεται μια αναφορά στο βασικ..

20,00€

Η ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Το βιβλίο απευθύνεται στους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, για να τους βοηθήσει να προσεγγίσουν βήμα - βήμα και επί της ουσίας τους δεκαδικούς, κλασματικούς και συμμιγείς αριθμούς καθώς επίσης τις εξισώσεις, τους λόγους, τις αν..

16,50€

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Ο σκοπός της "Αρχιτεκτονικής των Δομικών Φορέων" είναι να βοηθήσει τους συντελεστές ενός αρχιτεκτονικού έργου να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας και συμπεριφοράς των κατασκευών που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία έργων υψηλής αισθητι..

19,91€

Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΡΗΚΑ

Γνωστικοί νευροεπιστήμονες που ανακάλυψαν τις στιγμές "Εύρηκα" εξηγούν τι συμβαίνει στον εγκέφαλο όταν βιώνουμε αυτές τις στιγμές διορατικότητας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να βιώνουμε περισσότερες παρόμοιες στιγμές που θα πλουτίσουν τ..

22,00€

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 1

Η Κινησιολογία αποτελεί την επιστήμη που ασχολείται με τη μελέτη της κίνησης του ανθρωπίνου σώματος, η οποία βασίζεται στους νόμους της εμβιομηχανικής. Ως δυναμική επιστήμη εξελίσσεται διαρκώς, ενώ σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια..

71,66€

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 2

Η Κινησιολογία αποτελεί την επιστήμη που ασχολείται με τη μελέτη της κίνησης του ανθρωπίνου σώματος, η οποία βασίζεται στους νόμους της εμβιομηχανικής. Ως δυναμική επιστήμη εξελίσσεται διαρκώς, ενώ σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια..

58,22€

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ - ΤΟΜΟΣ: 3

Η Κινησιολογία αποτελεί την επιστήμη που ασχολείται με τη μελέτη της κίνησης του ανθρωπίνου σώματος, η οποία βασίζεται στους νόμους της εμβιομηχανικής. Ως δυναμική επιστήμη εξελίσσεται διαρκώς, ενώ σύγχρονα ερευνητικά δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια..

60,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 68 (2 Σελ.)