Gutenberg - Χρήστος Δαρδανός


ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ

Γενικότερα η διαδρομή της γυναίκας στις μεγάλες περιόδους της Ιστορίας είναι πάντα ένα θέμα επίκαιρο και μεγάλου ενδιαφέροντος. Με το έργο αυτό ο συγγραφέας προσπαθεί να εκθέσει τις ποικίλες δραστηριότητες της επώνυμης αλλά και ανώνυμης Ελληνίδας, πο..

15,21€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στο βιβλίο περιέχονται:- Θεωρητική υποστήριξη διδακτικών αντικειμένων των ενοτήτων του σχολοκού βιβλίου - Εφαρμογή και επέκταση των διδακτικών αντικειμένων- Ασκήσεις: Λεξιλογικές, Ετυμολογικές Γραμματικής και Συντακτικού- Βοήθημα για εκπαιδευτικο..

12,84€

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

..

3,55€

ΓΛΩΣΣΑ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

..

10,02€

ΓΛΩΣΣΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

..

12,21€

ΓΛΩΣΣΑ ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στο βιβλίο περιέχονται:- Απαντήσεις σε όλα τα Ερωτήματα - Κλητικοί Πίνακες - Ποικίλα Υποδείγματα Παραγωγής Γραπτού Λόγου - Βιογραφικά Σημειώματα - Σχέδια Διαθεματικών Δραστηριοτήτων - Προγραμματισμός Διδασκαλιών για τον Εκπαιδευτικό...

13,70€

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Η συγγραφή αυτή οριοθετείται από την αναγκαιότητα ανάλυσης, αξιολόγησης και βελτίωσης του επιστημονικού, εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού έργου που παράγεται κατά τη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών, γι' αυτό και απευθύνεται σε όλους όσους εμπλέκονται ..

15,21€

ΔΥΣΛΕΞΙΑ (ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ)

Το παρόν σύγγραμμα συμπεριλαμβάνει δέκα κεφάλαια, εκ των οποίων στο πρώτο γίνεται μια αναφορά στη νευροβιολογική βάση για τη νέα ζωή που αρχίζει από τη σύλληψη και εξελίσσεται. Στο δεύτερο κεφάλαιο γίνεται μια ιστορική αναδρομή στο χώρο της γραφής, τ..

19,27€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ

Ποιο θα μπορούσε να είναι το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών πάνω στον πλανήτη μας; Ο άνθρωπος θα εξακολουθήσει να κατέχει την προνομιακή θέση που είναι η δική του σήμερα ή θα παραχωρήσει τη θέση του σε κάποια άλλη, ανώτερη μορφή ύπαρξης; Ξέρουμε σή..

16,23€

ΕΠΤΑ ΨΥΧΕΣ, ΕΠΤΑ ΖΩΕΣ

Επτά φορές θα πονέσει η ίδια ιερή μήτρα. Επτά ζωές θα δεθούν σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι που η ανάσα γίνεται όνειρο και το όνειρο σκυτάλη που αλλάζει χέρια. Οι Μοίρες γνέθουν, ψέλνουν, προφητεύουν την μοίρα του καθενός. Τους δίνουν οδηγίες για να μη ..

12,17€

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΒΕΖΙΡΗ

Η ώρα της τελικής αναμέτρησης έχει φθάσει. Ο Παζαίρ, βεζίρης της Αιγύπτου, και η σύζυγός του Νεφερέτ, αρχίατρος του βασιλείου, έρχονται αντιμέτωποι με τον διευθυντή του Διπλού Λευκού Οίκου, που δεν διστάζει πια να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος των συνωμοτ..

12,78€

Η ΕΥΡΩΠΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

Βρισκόμαστε άραγε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας ανάφλεξης; Μετά από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 των οποίων την ευθύνη ανέλαβε η Αλ Κάιντα, ο πρόεδρος Μπους κήρυξε έναν "πόλεμο δίχως τέλος" ενάντια στην τρομοκρατία και τις χώρες που αποτελούν ..

18,25€

Η ΙΛΙΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ

..

11,31€

Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ & ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ .

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

15,90€

Η ΜΙΚΡΗ ΦΑΛΑΙΝΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ (ΛΟΥΗΣ) (ΔΑΡΔΑΝΟΣ)

Ο Μπόμπυ, μια μικρή φάλαινα, έχει εξοκείλει στην παραλία του Ηλιόλουστου κόλπου. Θα μπορέσει άραγε ο Λούης να βοηθήσει τον Μπόμπυ, τη στιγμή που ακόμη και ο Ρότζερ, το σωστικό ελικόπτερο, δεν μπορεί να τον κουνήσει...;..

3,55€

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ(ΑΘΑΝΑΣ

Η συγγραφή αυτή υπαγορεύεται από την ανάγκη ανάλυσης, ερμηνείας και εφαρμογής διαφοροποιημένων μεθοδολογικών πρακτικών σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης. Και τούτο γιατί υπάρχει ακόμη και σήμερα σύγχυση ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς των διαφόρων βαθμίδων ε..

17,00€

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στο βιβλίο περιέχονται: - Αναλυτική παρουσίαση των μαθημάτων - Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις - δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου - Συμπληρωματικές ερωτήσεις - απαντήσεις για την κατανόηση της ύλης - Χρησιμοποίηση του Internet στη συλλογή πρό..

7,76€

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στο βιβλίο περιέχονται: - Αναλυτική παρουσίαση των μαθημάτων - Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις - δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου - Συμπληρωματικές ερωτήσεις - απαντήσεις για την κατανόηση της ύλης - Χρησιμοποίηση του Internet στη συλλογή πρό..

8,62€

ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

..

15,07€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στο βιβλίο περιέχονται: - Ασκήσεις εμπέδωσης στο βιβλίο του μαθητή και στα τετράδια εργασιών - Εφαρμογή και επέκταση των διδακτικών αντικειμένων..

13,51€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στο βιβλίο περιέχονται: - Διδακτικοί στόχοι ανά κεφάλαιο - Θεωρητική υποστήριξη εννοιών και καταστάσεων - Πρόσθετες ασκήσεις σε κάθε κεφάλαιο του σχολικού βιβλίου...

12,33€

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στο βιβλίο περιέχονται: - Διδακτικοί στόχοι ανά κεφάλαιο - Θεωρία βασισμένη στην ύλη των νέων σχολικών βιβλίων - Λύσεις ασκήσεων, προβλημάτων, ανακεφαλαιώσεων και κριτηρίων αξιολόγησης του σχολικού βιβλίου - Απαντήσεις σε όλες τις δραστηριότητες ..

13,69€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 92 (3 Σελ.)