Iason Books


13 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ

Γύρω μας κυκλοφορούν πολλές άρρωστες ψυχές, δίχως να μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε. Τί κρύβει ο καθένας μέσα του; Αν κρύβει μια άρρωστη ψυχή, η σχέση μαζί του πόσο θα μας βλάψει, και ακόμη χειρότερα, τι θα γίνει, εάν τον ερωτευτούμε; Η πολυβραβευμένη..

11,95€

CHILD BRIDE

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία από τη Μέση Ανατολή του 1900.Γνωρίζεις πόσες γυναίκες υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίες πρέπει να περνούν τη ζωή τους σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις αποφάσεις άλλων ανθρώπων, παρόλο που δεν το θέλουν, σαν σ..

9,95€

THE LAST 13 DAYS

Είμαστε άνθρωποι! Μέχρι τώρα είμαστε έξι δισεκατομμύρια!Γιατί πάντοτε συναντάς τους λάθος ανθρώπους και γιατί πάντα είσαι ο ποιο άτυχος; Λέγεται ότι ανά τον κόσμο, 30% των ανθρώπων υποφέρουν από κατάθλιψη. Τα παράλογα περιστατικά αυξάνονται ολοένα κα..

9,95€

ΑΝΔΡΙΑΝΑ

"... βγάζει από την τζέπη της δυο αυγά και τα δείχνει στα παιδιά. "Εδώ βλέπετε δυο αυγά, ένα άσπρο και ένα καφέ. Έχουν διαφορετικό χρώμα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Είναι όμως το ίδιο μέσα! Αυτό δεν φαίνεται. Πρέπει να το σκεφτείς. Έχουν την ίδια γεύση ..

11,95€

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ

Ενώ ο Ενίς μπέη διορίζεται αστραπιαία στην Τεχεράνη, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών βρισκόταν εν μέσω μιας ενδιαφέρουσας διπλωματικής κινητικότητας. Η ελληνική πλευρά θα έθετε το εξής αίτημα στο τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και στον αρχιτέκτο..

11,95€

ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Η Νιόβη πνίγεται από τους ρυθμούς της ζωής που ζει. Δουλειά, έρωτας, φίλοι, συγγενείς, όλα είναι γύρω της αλλά η ψυχή της έχει άλλες ανάγκες. Αποφασίζει, χωρίς κανέναν φαινομενικά ουσιαστικό λόγο, να τα αφήσει όλα πίσω της και να αφεθεί στα χέρια της..

11,95€

Η ΚΕΜΕΝΤΖΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ

"....Tώρα, σε αυτές τις μέρες που είναι τελευταίες μέρες του καινούριου αιώνα, η γλώσσα του ομιλείται από μια μειονότητα και αυτοί προτιμούν να μιλάνε τη γλώσσα τους μόνο μεταξύ τους και προσέχουν να μην ακουστούν από άλλους. Επειδή στη χώρα που ζει ..

12,72€

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ

«Αχ, καρδιά μου. Λένε ότι είμαι αρμένικος σπόρος. Μακάρι να μην ήμουν σπόρος, να μην είχα πέσει στη μήτρα. Είμαι ο Χραντ, γιος λιθοτόμουr πατέρα και πεντάμορφης μητέρας, ίσως όμως να είμαι ο σπόρος του Κούρδου τσοπάνη που άφησε στη μήτρα της αγαπημέν..

14,00€

Ο ΑΡΗΣ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

" Θα σου πω ένα μυστικό: όταν ήμουν και εγώ σαν εσένα μικρός, φοβόμουν το σκοτάδι, πάρα πολύ""Ναι, μπαμπά; Αλήθεια;" ρωτάει έκπληκτικος ο Άρης. "Αφού εσύ είσαι μεγάλος και δυνατός!""Κάποτε ήμουν κι εγώ μικρός " απαντά ο μπαμπάς. "Όλοι κάτι φοβόμαστε,..

11,95€

Ο ΓΑΜΟΣ

Το κορίτσι δεν του απάντησε. Έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι από την τσέπη του φουστανιού του και διάλεξε ένα από τα ξεκοιλιασμένα καθίσματα όπου η ζώνη ασφαλείας είχε μείνει ανέπαφη. Την έκοψε, τράβηξε το κομμάτι και το ακούμπησε κάτω. Μετά ξέχωσε κι ένα κ..

11,95€

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Όταν ο Κοκκινολαίμης κατάλαβε πως ο Πρασινόφτερος, προσέχει το τραγούδι του, έβαλε τα δυνατά του να ακουστεί η φωνούλα του ακόμη καλύτερη, για να εντυπωσιάσει τον παπαγάλο."Ποιος είσαι εσύ, μικρέ μου φίλε, που με ξυπνάς με τόσο ωραίο κι ευγενικό τρόπ..

12,00€

ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τι σχέση, μπορεί να έχει μια αιγυπτιακή μούμια με ένα σύγχρονο έγκλημα; Σε τι μπορεί να χρησιμεύσει ένας εγκληματικός εγκέφαλος διατηρημένος σε γυάλα; Γιατί μπορεί κάποιος να μη θέλει γωνιακό μνήμα και τι σημασία έχει ο τρόπος που θα είσαι ντυμένος σ..

13,94€

Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)