Le Monde / Les Livres du Tourisme


LIGHT ΓΛΥΚΑ

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου "Light Γλυκά" θα μάθετε όχι απλά να παρασκευάζετε πλούσια σε γεύση γλυκίσματα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και να τα απολαμβάνετε χωρίς τύψεις για τις θερμίδες που τα συνοδεύουν. Όλες οι παρασκευές που παρ..

23,89€

ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ

Ένα βιβλίο οδηγός για ζαχαροπλάστες, επαγγελματίες, σπουδαστές και ερασιτέχνες που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην εξέλιξη των τεχνικών και των παρασκευασμάτων τους, ενώ παράλληλα θα τους βοηθήσει να διακρίνουν την πραγματική απόλαυση του να είναι κανεί..

34,00€

ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΣ

Μέσα στις 445 σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται όλες οι τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας, οι πρώτες ύλες, ο βασικός εξοπλισμός, καθώς και περισσότερες από 50 συνταγές, με τρόπο σύγχρονο, σαφή και κατανοητό για όλους.Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό ..

39,00€

ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το "Γλωσσάριο Μαγειρικής" είχε σαν γεννεσιουργό αιτία την ασυνεννοησία που επικρατεί στις κουζίνες και τις απορίες που προκαλούν τα βιβλία μαγειρικής λόγω των τεχνικών όρων, συχνά ξενικών. Είναι ένα βοήθημα για τον επαγγελματία, τον μαθητευόμενο, τον..

12,23€

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Το βιβλίο "Γνωρίζοντας τα Τρόφιμα" παρουσιάζει με απλότητα και σαφήνεια όλες τις απαραίτητες γνώσεις τροφογνωσίας και εμπορευματογνωσίας που χρειάζεται όποιος ασχολείται ή σκοπεύει να ασχοληθεί με τα επισιτιστικά επαγγέλματα. Οι εξειδικευμένοι επιστη..

21,90€

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το βιβλίο "Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, το οποίο απευθύνεται σε σπουδαστές Τουριστικών Σχολών. Φιλοδοξεί να δώσει με τρόπο απλό και κατανοητό ορισμένες βασικές γνώσεις σ..

16,83€

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Πρόκειται για ένα βιβλίο στο οποίο παρουσιάζεται η γαλλική γαστρονομία στο σύνολό της μέσα από 3.000 κινήσεις, 200 τεχνικές, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες και περισσότερες από 150 συνταγές. Στο πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύονται βήμα προς ..

50,14€

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Μια επισιτιστική επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της και παράλληλα να έχει τις κατάλληλες δομές και διαδικασίες που θα εξασφαλίζουν την υψηλή αποδοτικότητά της. Το "Έλεγχ..

22,50€

ΖΑΧΑΡΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Δώδεκα χρόνια μετά το πρώτο βιβλίο ζαχαροπλαστικής και μετά από αρκετά ακόμη "γλυκά βιβλία", ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα που θα ξαφνιάσει ευχάριστα όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική. Στο βιβλίο αυτό αποδεικνύεται πως η υψηλή ζαχαροπλαστική είναι προσ..

22,90€

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ

58 δημιουργικές συνταγές και 12 συνταγές για βάσεις, σας προετοιμάζουν ώστε να εξελίξετε το μαγειρικό σας ταλέντο και να αποκτήσετε μια νέα οπτική στη γαστρονομία με απόλυτο σεβασμό στις βασικές τεχνικές, τις πρώτες ύλες και τη γαστρονομική αρμονία. ..

24,00€

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Η αποτελεσματική εφαρμογή των κανόνων υγιεινής στην επαγγελματική εστίαση και τη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, χώρους παραγωγής που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και σύστημα διαχείρισης τροφίμων συμβατό με όλο..

14,20€

ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (LE MONDE)

Πρόκειται για ένα βιβλίο με 53 συνταγές από 28 διαφορετικές χώρες (ελληνικά - αγγλικά). Οι συνταγές αυτές επιλέχθηκαν με τη συνεργασία των chefs πολλών ξένων πρεσβειών στην Ελλάδα, διακεκριμένων επαγγελματιών του χώρου, καθώς και καθηγητών της σχολ..

25,48€

ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (LE MONDE) (ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ)

Πρόκειται για ένα βιβλίο με 53 συνταγές από 28 διαφορετικές χώρες (ελληνικά - αγγλικά). Οι συνταγές αυτές επιλέχθηκαν με τη συνεργασία των chefs πολλών ξένων πρεσβειών στην Ελλάδα, διακεκριμένων επαγγελματιών του χώρου, καθώς και καθηγητών της σχολ..

25,48€

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγό για την αξιοποίησή τους, το βιβλίο "Οικονομική Θεωρία, για τους επαγγελματίες του τουρισμού", αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για την κατανόηση της ισχύου..

24,00€

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ - ΤΟΜΟΣ: 1

Το βιβλίο «Οργάνωση και Λειτουργία Εστιατορίου» απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το ΕΥ ΖΗΝ και το υπηρετούν ή σκοπεύουν να το υπηρετήσουν μέσα από την τέχνη της εστίασης. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, του σπουδαστή, αλλά κα..

16,37€

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Στο βιβλίο γίνεται μια ουσιαστική προσέγγιση στη σύγχρονη λογιστική. Γίνεται αναφορά στο Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο και στην υποχρεωτική εφαρμογή του στα λογιστήρια των ελληνικών επιχειρήσεων από το 1980. Απευθύνεται στους σπουδαστές οικονομικώ..

11,01€

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme το νέο βιβλίο με τίτλο "Στοιχεία Οινολογίας: H τέχνη του οινοχόου". Πρόκειται για ένα βιβλίο που μας μυεί στα μυστικά του κρασιού περιγράφοντάς μας όλη την πορεία που αυτό ακολουθεί, από το αμ..

27,00€

Εμφάνιση 1 έως 17 από 17 (1 Σελ.)