Ισπανικά

CLAVE-DICCINARIO (MARQUEZ)

..

45,64€

DICCIONARIO DE ENSENANZA Y APRENDIZAJE DE LENGUAS

Contiene más de 1.200 entradas ordenadas alfabéticamente que recogen vocabulario básico del aprendizaje y enseñanza de lenguas extranjeras. Se dirige a profesores de didáctica de lenguas extranjeras y a profesores de español para extranjeros. A estud..

44,58€

DICCIONARIO REDES DEL ESPANOL (SM)

Gathers the various combinations of nouns with verbs, verbs with nouns, and other words and phrases with each other that appear most commonly in contemporary Spanish, based on journalistic writing from Spain and Latin America...

42,60€

ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Με την έκδοση του μεγάλου Ελληνοϊσπανικού λεξικού, συμπληρώνεται η σειρά των λεξικών και διδακτικών βιβλίων της ισπανικής γλώσσας των εκδόσεων Μέδουσα, που περιλαμβάνει το μεγάλο Ισπανοελληνικό λεξικό των Ana Victoria Azcoitia και Αλέξανδρου Μαγκρίδη..

26,00€

ΕΛΛΗΝΟΙΣΠΑΝΙΚΟ ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΑΘΛ ΟΡΩΝ

Το ελληνοϊσπανικό και ισπανοελληνικό γλωσσάριο αθλητικών όρων συγκεντρώνει περισσότερα από 1.500 λήμματα με έννοιες, φράσεις και ιδιωματισμούς που σχετίζονται με τον κόσμο του αθλητισμού. Φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο, ..

10,04€

ΙΣΠΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

- Δίνεις εξετάσεις στα Ισπανικά;- Δυσκολεύεσαι µε το λεξιλόγιο;- Ετοιµάζεσαι για σπουδές στην Ισπανία;- Προγραµµατίζεις διακοπές στη Ισπανία;- Διδάσκεις Ισπανικά και προετοιµάζεις καθηµερινό λεξιλόγιο για τους µαθητές σου;Τώρα στα χέρια σου κρατάς, τ..

12,00€

ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΕΛΛΗΝΟΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Το παρόν ισπανοελληνικό/ελληνοϊσπανικό λεξικό είναι ένα χρηστικό, ερμηνευτικό λεξικό. Απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για τη σύγχρονη ισπανική γλώσσα, όπως αυτή αποδίδεται στον προφορικό και στον γραπτό λόγο, καθώς και στους σπουδαστέ..

17,42€

ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΕΛΛΗΝΟΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ (ΤΣΕΠΗΣ)

Το παρόν ισπανοελληνικό/ελληνοϊσπανικό λεξικό είναι ένα χρηστικό, ερμηνευτικό λεξικό. Απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για τη σύγχρονη ισπανική γλώσσα, όπως αυτή αποδίδεται στον προφορικό και στον γραπτό λόγο, καθώς και στoυς σπουδαστέ..

11,65€

ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Το "Ισπανοελληνικό λεξικό" αποτελεί ένα σύγχρονο χρηστικό λεξικό, πρωταρχική επιδίωξη του οποίου είναι να προσφέρει σε όλους όσοι ασχολούνται με την Ισπανική Γλώσσα (καθηγητές, σπουδαστές, μεταφραστές, διερμηνείς, λάτρεις των πολιτισμών της Ισπανίας ..

27,00€

ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ (ΔΕΜΕΝΟ)

45.000 λήμματα και παράγωγα. 60.000 παραδειγματικές φράσεις, προτάσεις και ιδιωματισμοί..

30,43€

ΛΕΞΙΚΟ ΦΡΑΣΕΩΝ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα Λεξικά φράσεων της ΑΑ είναι η ιδανική λύση για να τα βγάλετε πέρα με μια άγνωστη γλώσσα. Συνοπτικά, κατανοητά και εύχρηστα θα σας προσφέρουν:- Ενθάρρυνση να χρησιμοποιείτε μερικές λέξεις- Επίγωνση του τι συμβαίνει γύρω σας- Αυτοπεποίθηση για να αν..

5,00€

ΜΙΚΡΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οι 1.500 πιο χρήσιμες λέξεις για όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.- Επιτυχημένη επικοινωνία σε θέματα καθημερινής ζωής και εργασίας: Άμεση μετάφραση και κατανόηση με τη χρήση εικόνων.- Σωστή προφορά: Με φωνητική μεταγραφή όλων των λέξεων.Las 15..

7,50€

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

- Απλό και εύχρηστο μικρό λεξικό - Μέγεθος τσέπης για εύκολη μεταφορά - Περιέχει βασικό λεξιλόγιο για σπουδαστές και για εργαζόμενους που η δουλειά τους απαιτεί να ταξιδεύουν - Χρήσιμο στην εκμάθηση νέων λέξεων αλλά και στην επανάληψη των ήδη γνωσ..

6,60€

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΣΠΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

- Απλό και εύχρηστο μικρό λεξικό - Μέγεθος τσέπης για εύκολη μεταφορά - Περιέχει βασικό λεξιλόγιο για σπουδαστές και για εργαζόμενους που η δουλειά τους απαιτεί να ταξιδεύουν - Χρήσιμο στην εκμάθηση νέων λέξεων αλλά και στην επανάληψη των ήδη γνωσ..

4,60€