Ιταλικά

DIVRIS ITALIANO GRECO GRECO ITALIANO

..

8,48€

DIZIONARIO PER IMMAGINI

..

25,10€

DIZIONARIO PER IMMAGINI ( PLUS CD)

Il Dizionario per immagini presenta circa 2000 parole della lingua italiana suddivise in 72 unita illustrate. Ogni unita riguarda un tema specifico, visto in un contesto tipicamente italiano. E quindi, sia uno strumento linguistico, sia un mezzo per ..

34,50€

ITALIANO COMPATTO - DIZIONARIO DELLA LINGUA ITALIANA

Italiano compatto e un dizionario con definizioni chiare ed esempi semplici. Contiene le parole e i modi di dire piu importanti della lingua italiana ed e aggiornato con i neologismi piu significativi, come biotestamento, bullizzare, drone, endorseme..

27,10€

LEXIKON ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

26.000 λήμματα 12.000 εκφράσεις και παραδείγματα. Βασισμένο στο κριτήριο της συχνότητας χρήσης των λημμάτων και στις δυο γλώσσες. Απαραίτητο βοήθημα με απλή δομή και εύκολη χρήση...

15,90€

OXFORD ESSENTIAL ITALIAN DICTIONARY

The Oxford Essential Italian Dictionary is a new compact Italian-English and English-Italian dictionary that offers up-to-date coverage of all the essential day-to-day vocabulary with over 40,000 words and phrases and 60,000 translations. This dictio..

11,50€

PAROLE, PAROLE, PAROLE (ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ)

Το Parole, Parole, Parole της Maria Angela Cernigliaro (ψευδώνυμο Mariella Zurula) είναι ένα θεματικό λεξικό "ευρείας χρήσης" για την εύκολη και ευχάριστη διδασκαλία / εκμάθηση ιταλικών λέξεων (ουσιαστικά, επίθετα, ρήματα και πάνω απ’ όλα φρασεολογία..

27,00€

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Ένα λεξικό απαραίτητο σε όσους µαθαίνουν ιταλικά ή ταξιδεύουν στην Ιταλία! Περιέχει πάνω από 15.000 λέξεις και φράσεις που καλύπτουν κάθε θέµα (την καθηµερινή ζωή, την εκπαίδευση, την εργασία, την ψυχαγωγία, τις µετακινήσεις, την υγεία κτλ.). Μάθετε ..

12,90€

ΕΛΛΗΝΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ (ΜΙΝΙ)

Σύγχρονο, αξιόπιστο, εύχρηστο. 110.000 λήμματα και ερμηνείες, ακριβής προφορά,γραμματικός χαρακτηρισμός, σύγχρονο λεξιλόγιο, επιστημονική ορολογία...

12,00€

ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

! 30.000 λήμματα-55.000 εκφράσεις και παραδείγματα-4.000 μεταφορικέςεκφράσεις-νεολογισμοί. Πρακτικό και λειτουργικό. Γνώμονας για την επιλογή τωνλημμάτων είναι η συχνότητα χρήσης τους στα πλαίσια της ζωντανής Νέας Ελληνικήςπου μιλιέται και γράφεται σ..

26,50€

ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ MINI NUOVO

Νέο, σύγχρονο λεξικό, πλούσιο σε επιστημονικούς και τεχνικούς όρους, το οποίοσυνενώνει σε ένα τόμο, έπειτα από απαραίτητες προσαρμογές, τα λεξικά Μega -Ιταλο-ελληνικό και Ελληνο-ιταλικό, τωνΕκδόσεων Μιχάλη Σιδέρη. Περιλαμβάνειπερί τα 110.000 λήμματα,..

12,00€

ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ GRANDE

Νέο διπλό, σύγχρονο λεξικό, πλούσιο σε επιστημονικούς και τεχνικούς όρους, τοοποίο συνενώνει σε έναν τόμο, έπειτα από απαραίτητες προσαρμογές, τα λεξικάMEGA ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ. Περιλαμβάνει περί τα 105.000 λήμματα,με απόδοση της σωστής..

45,00€

ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ (POCKET)

Στις 864 σελίδες του περιλαμβάνει: 50.000 λήμματα με την προφορά, τον γραμματικό τύπο, τις ερμηνείες τους, πολλά παραδείγματα και εκφράσεις, καθώς και μια χρήσιμη σύντομη γραμματικής της ιταλικής γλώσσας...

18,00€

ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Το παρόν Ιταλο-Ελληνικό / Ελληνο-Ιταλικό λεξικό είναι σχεδιασμένο για τους σπουδαστές και τους καθηγητές της ιταλικής γλώσσας όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, καθώς και για το ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του στα ιταλικ..

19,91€

ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΣΕΠΗΣ

Το παρόν Ιταλο-Ελληνικό / Ελληνο-Ιταλικό λεξικό είναι σχεδιασμένο για τους σπουδαστές και τους καθηγητές της ιταλικής γλώσσας όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, καθώς και για το ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του στα ιταλ..

11,65€

ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Το Dizionario Italiano-Ellenico είναι ένα λεξικό για όλους και έχει κυρίως χρηστικό χαρακτήρα. Αποτελεί προϊόν μακρόχρονης επιστημονικής έρευνας. Η επιλογή των λημμάτων έγινε με κριτήριο τη συχνότητα χρήσεως. Γνώμονας υπήρξε η ζωντανή γλώσσα που μιλι..

21,20€

ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ (ΜΙΝΙ) (ΣΙΔΕΡΗ)

Στις 906 σελίδες του περιλαμβάνει: -πάνω από 45.000 λήμματα με την προφορά τους, τον γραμματικό τους τύπο και τις σκετικές ερμηνείες τους. Πρόκειται για ένα εύχρηστο βοήθημα για τους σπουδαστές της ιταλικής γλώσσας και όχι μόνο...

12,05€

ΜΙΚΡΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ: ΙΤΑΛΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οι 1.500 πιο χρήσιμες λέξεις για όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.- Επιτυχημένη επικοινωνία σε θέματα καθημερινής ζωής και εργασίας: Άμεση μετάφραση και κατανόηση με τη χρήση εικόνων.- Σωστή προφορά: Με φωνητική μεταγραφή όλων των λέξεων.I 1500..

7,50€

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

- Απλό και εύχρηστο μικρό λεξικό - Μέγεθος τσέπης για εύκολη μεταφορά - Περιέχει βασικό λεξιλόγιο για σπουδαστές και για εργαζόμενους που η δουλειά τους απαιτεί να ταξιδεύουν - Χρήσιμο στην εκμάθηση νέων λέξεων αλλά και στην επανάληψη των ήδη γνωσ..

5,00€

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΤΑΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

Απλό και εύχρηστο μικρό λεξικό σε μέγεθος τσέπης για εύκολη μεταφορά. Περιέχει βασικό λεξιλόγιο για σπουδαστές και για εργαζόμενους που η δουλειά τους απαιτεί να ταξιδεύουν. Είναι χρήσιμο στην εκμάθηση νέων λέξεων αλλά και στην επανάληψη των ήδη γνωσ..

4,60€