Ταξίδια

Ταξίδια

100 ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που σε κοιτάει κατάματα και σε γοητεύει απ' άκρη σ' άκρη, όλες τις εποχές του χρόνου. Ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός, αφού προσφέρει στον υπερθετικό βαθμό ιστορία, πολιτισμό, παράδοση. Τα τοπία είναι συγκλονιστικά. Ψηλά βουν..

19,90€

101 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Πρόκειται για έναν πλήρη οδηγό με τους 101 καλύτερους προορισμούς για Σαββατοκύριακα στην Ευρώπη. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τον πολιτισμό, τα αξιοθέατα, τη διαμονή, το φαγητό και ότι άλλο χρειάζεστε για την απόλαυση του ταξιδιού σας...

8,00€

12 MONTH JOURNEY IN GREECE

20 + 1 προορισµοί στην Ελλάδα µε αφετηρία την Καβάλα, την πόλη που γεννήθηκα και µεγάλωσα. Ένας ταξιδιωτικός οδηγός διαφορετικός από όσους έχετε δει µέχρι τώρα. Το "12th month Journey In Greece" είναι το πρώτο µου βιβλίο µε φθινοπωρινούς-χειµερινούς ..

20,00€

200 ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 240Σύμφωνα με τον Διεθνή Τουριστικό Όμιλο "Travelers Century Club", τα πολύ απομακρυσμένα νησιά ή οι περιοχές που βρίσκονται υπό ειδικό καθεστώς αυτονομίας θεωρούνται ως ανεξάρτητες χώρες, ανεβάζοντας έτσι το σύνολο των χωρών στον π..

16,45€

3.100 ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ

"Γιατί ακόμα μία συλλογή με μαντινάδες; Δεν είναι μια από τα ίδια; Όχι, γιατί πρόκειται για έναν ανεξάντλητο θησαυρό που συμπυκνώνει την ουσία της ψυχής του κρητικού λαού και καθρεφτίζει πιστά τα ήθη και τα έθιμά του. [...] Και στα πρόσφατα όμως χρόν..

15,00€

50 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Οι εκδόσεις "Το Δόντι" κυκλοφόρησαν ένα νέο οδηγό-λεύκωμα με τίτλο "50 λόγοι για να αγαπήσετε την Πάτρα". Πρόκειται για μια εντελώς πρωτότυπη έκδοση, η οποία φιλοδοξεί με μικρά εύληπτα κείμενα, εντυπωσιακές έγχρωμες φωτογραφίες, σύγχρονη αισθητική κα..

8,00€

777 WONDERFUL GREEK ISLANDS

..

15,90€

8 PLUS 5=13 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Μία μαθηματική εξίσωση. Ένας γρουσούζικος αριθμός. Ένας ταξιτζής που του άρεσε το παστίτσιο. Μια φίλη μισής ημέρας. Ένας χορός στο Πεκίνο και μια βαρκάδα στον ποταμό Μεκόνγκ. Δεκατρείς ταξιδιωτικές ιστορίες στο άγνωστο του κόσμου που απλωνόταν μπροστ..

12,00€

A MAGICAL HALF HOUR AT EPIDAUROS

This visit to Epipdaurus is unlike any other. Three children, Athena, Hercules and Plato have the power to call up famous people from the past for a magical half-hour tour through history. This time their guide to the world of ancient theatres is som..

12,23€

A MAGICAL HALF HOUR AT THE ACROPOLIS

This visit to the Acropolis is unlike any other. Three children, Athena, Hercules and Plato have the power to call up famous figures from the past for a magical half-hour tour through history. The quide accompanying them around the greatest sanctuary..

10,84€

ACROPOLIS, NEW MUSEUM

..

19,90€

ALEXANDER THE GREAT'S MACEDONIA

..

12,93€

AMORGOS: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό, που είναι αφιερωμένο στο νησί της Αμοργού, δεν αποτελεί μια επιτομή της ιστορίας της, ούτε έναν τουριστικό οδηγό ή μια εκτεταμένη πραγματεία, αλλά μια ψηφίδα του μωσαϊκού που συνθέτει το σύνολο της ιστορίας του νησιού και ταυτόχρονα τ..

30,00€

ANCIENT ATHENS / MODERN ATHENS

Θεματικός χάρτης για την Αρχαία Αθήνα και Μοντέρνα Αθήνα με ιστορικά και αρχιτεκτονικά στοιχεία. 2 χάρτες - μια πόλη. Για πρώτη φορά απεικονίζεται η Αθήνα στη διαχρονική της εξέλιξη, από τα πρώτα Θεμιστόκλεια τείχη ως το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Ο χ..

9,90€

ARCHAEOLOGICAL SITES IN GREECE

..

7,59€

ARGOSARONIC ISLANDS

..

10,49€

ATHEN

..

11,92€

ATHENS

Ο νέος χάρτης της Αθήνας είναι γεγονός, το χρήσιμο εγχειρίδιο στα χέρια κάθε επισκέπτη της μεγάλης πρωτεύουσας μόλις κυκλοφόρησε από την Ανάβαση. Μέσα σε αυτόν θα βρείτε πληροφορίες για τα αξιοθέατα-μουσεία και μνημεία του κέντρου. Καθώς επίσης και ..

2,00€

ATHENS

..

12,50€

ATHENS: THE CITY OF INTELLECT AND DEMOCRACY (ENGLISH)

The Athens of today and yesterday. The nostalgia of Plaka and Monastiraki, the neighbourhoods of the Gods. Its modern heart beats and is nourished by dreams of success. Eternity on the rocks of the Acropolis. The Athens of recreation and leisure. A b..

13,89€

AUSTRIA (TRAVEL GUIDE)

..

20,90€

BEST OF - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

..

7,90€

BEST OF - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

..

7,90€

BEST OF - ΒΙΕΝΝΗ

..

7,90€

BEST OF - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

..

7,90€

BEST OF - ΕΥΒΟΙΑ (ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ)

Ένα μεγάλο νησί, που το σχήμα του θυμίζει ιππόκαμπο, βρίσκεται ανάμεσα στην ηπειρωτική Ελλάδα και το Αιγαίο πέλαγος. Είναι η Εύβοια, με το ποικίλο φυσικό κάλλος, τις υπέροχες παραλίες, τις ιαματικές πηγές, τα πλούσια βουνά και τα ιστορικά μνημεία. Θε..

4,30€

BEST OF - ΚΑΛΥΜΝΟΣ (ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ)

Πολύγλωσσο : Ελληνικά / Αγγλικά / Γαλλικά / Γερμανικά / Ιταλικά / ΡώσικαΚΛΙΜΑΚΑ: 1:45.000..

4,30€