Πεζογραφία

Πεζογραφία

15 DAYS OF HELL

Nancy, young, beautiful and wealthy, has the world at her feet, but misses out on what is really important in life. Leading a life of emotional detachment, she has become distant, unfeeling and cruel. A mysterious man will come into her life in the m..

16,82€

300. Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

Η ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΣΑ ΘΑ ΘΥΣΙΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ;480 π.Χ. Ο αλαζόνας Ξέρξης, αυτοκράτορας των Περσών και Βασιλεύς των Βασιλέων, εισβάλλει στην Ελλάδα με εκατομμύρια στρατιώτες, χιλιάδες πλοία και τη βοήθεια δεκάδων υποτελ..

17,70€

BANDIERA RUSSA

Η θεία Κάλλη είχε το άρωμα της άγιας γυναικείας φύσης. Απ’ την παλέτα του Βορρά είχαν χρωματιστεί τα μάτια της με πράσινο προς το θαλασσί, πάνω σ’ ένα λευκόξανθο αφράτο φόντο. Δεκάξι χρόνων ήρθε προσφυγοπούλα από τη μακρινή Ρωσία, λίγα χρόνια μετά τη..

16,96€

BASIL, THE FRESHEST BOY. THREE HOURS BETWEEN PLANES

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για εύκολη ανάγνωση. Ιδανικό για σπουδαστές σε επίπεδο upper-intermediate. Two moving stories by F. Scott Fitzgerald show how a fe..

5,24€

BEAT THE BOOKBUG

Είναι ένα παιχνίδι γνώσεων, με θέμα γνωστά και αγαπημένα βιβλία. Το παιχνίδι παίζεται από 2 ομάδες που αποτελούνται από απεριόριστο αριθμό παικτών, με τη διαφορά ότι η κάθε ομάδα πρέπει να έχει τον ίδιο αριθμό παικτών.Νικήτρια είναι η ομάδα που θα φ..

28,00€

BLACK OUT-ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΕΞΙΚΟ

Τζαζ, Μαύρα λαϊκά, Απαρτχάιντ, Μαύροι Πάνθηρες, Μαύρη Ήπειρος, Φιλμ Νουάρ, Μαύρο πρόβατο, Δουλεμπόριο, Ζορρό, Καραμανλής, Καραγάτσης, Μαυροπούλου Γκέλυ, Θωμάς Μαύρος, Ρύζι Μπαρμπα-Μπεν, Μαύροι Μουσουλμάνοι, Καλύβα Μπάρμπα-Θωμά, Τέντυ μπόυς, Γνώριμος ..

24,08€

JAMES BOND SOLO

Παγιδευμένος σε έναν απίστευτο ιστό συνωμοσίας, ο Μποντ αναγκάζεται να αγνοήσει τις διαταγές της Υπηρεσίας και να κυνηγήσει έναν δικό του στόχο, σε μια προσωπική απονομή δικαιοσύνης. Καταστρώνει ένα σχέδιο που πρέπει να εκτελέσει "μόνος" του - εντελώ..

5,00€

LE LANGAGE DES DIEUX

..

11,94€

MAY-DAY

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για πιο εύκολη ανάγνωση. This complex story explores the effects of recently-ended World War I on several ex-soldiers who are find..

5,24€

MY OLD MAN. AN AWAKENING. LOCOMOTIVE 38, THE OJIBWAY

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για εύκολη ανάγνωση. Ιδανικό για παιδιά σε επίπεδο lower. This second anthology of stories by three of America's best known writer..

5,24€

NOTHING LESS - ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΑΓΡΙΟΙ ΠΟΘΟΙ.Οι πυρετώδεις ρυθμοί και η ασταμάτητη βουή της Νέας Υόρκης εισχωρούν μέσα σου, σε επηρεάζουν. Ο Λάντον Γκίμπσον ήταν ανέκαθεν το καλό παιδί, ανιδιοτελής σε ακραίο βαθμό. Συνειδητοποιεί όμως ότι πρέπει να νοιαστεί..

15,00€

O ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ - ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

«Μια φορά κι έναν καιρό, ένας άντρας από την Κωνσταντινούπολη ήρθε στη Δαµασκό αναζητώντας χρυσάφι. Διέσχισε ερήµους, οάσεις, ατελείωτους ξηρούς λόφους, µέχρι που έφτασε σε µία πηγή. Γονάτισε µπροστά στο νερό, ζήτησε καθοδήγηση, και µπροστά του εµφαν..

22,00€

OLD SPICE

Πίστεψα στην ιδέα του «οπωσδήποτε». Δεν ήταν μια μαγική διαδρομή. Χώρεσα στην καρδιά μου την ψυχή της αγιότητάς του, που ήταν βαθιά ποτισμένη από τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα. Έμελλε να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τη συγκλονιστική πορεία του έρωτά τ..

10,00€

POWER AND PROSE FICTION IN MODERN GREECE

The dialogue between language and power is a key meeting point between literary and historical studies, one which also links every artist with his or her time. In Greece in the second decade of the 21st century this is more than ever a burning issue ..

22,36€

THE BODY SNATCHER

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για πιο εύκολη ανάγνωση. This frightening horror story of grave-robbing in order to sell the bodies to medical students is based o..

5,19€

THE COUNTRY OF THE BLIND. AEPYORNIS ISLAND

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για εύκολη ανάγνωση. Ιδανικό για σπουδαστές σε επίπεδο upper-intermediate. Two short stories from the foremost science-fiction wri..

5,24€

THE FISHERMAN AND HIS SOUL. THE STAR-CHILD

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για εύκολη ανάγνωση. Ιδανικό για παιδιά σε επίπεδο lower. These are two of Wilde's most moving fairy tales. "The Star Child" tell..

5,24€

THE HOUSE OF MAPUHI. THE WHALE TOOTH. MAUKI

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για εύκολη ανάγνωση. Ιδανικό για σπουδαστές σε επίπεδο upper-intermediate. This anthology presents three short stories of the Sout..

5,24€

THE OPEN WINDOW AND OTHER STORIES

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για εύκολη ανάγνωση. Ιδανικό για σπουδαστές σε επίπεδο upper-intermediate. This anthology contains six of Saki's funniest stories...

5,24€

THE OTHER ALEXANDER

Το αλληγορικό μυθιστόρημα της Μαργαρίτας Λυμπεράκη Ο άλλος Αλέξανδρος που πρωτοκυκλοφόρησε το 1950, μόλις εκδόθηκε στα αγγλικά, στη σειρά Modern Greek Classics.Ένας τυραννικός πατέρας κάνει διπλή ζωή: έχει τέσσερα παιδιά με τη νόμιμη σύζυγό του και ά..

13,50€

THE TELL-TALE HEART. LAMB TO THE SLAUGHTER. MAN FROM THE SOUTH. THE MYSTERY OF THE SEMI-DETACHED

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για εύκολη ανάγνωση. Ιδανικό για παιδιά σε επίπεδο lower. This anthology of four horror stories will make your spine tingle! In P..

5,82€

THE WHITE QUAIL. FLIGHT

Βιβλίο της σειράς ILS English series με κορυφαία λογοτεχνικά έργα στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο και ενσωματωμένο λεξικό για εύκολη ανάγνωση. Ιδανικό για παιδιά σε επίπεδο lower. These two stories by the Nobel Prize-winning American author are very di..

5,24€

WWW.DIALOGOS.GR

Ένα μυθιστόρημα για την αποξένωση του σύγχρονου ανθρώπου και την απελπισμένη του προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον εαυτό του και τους άλλους. Ένας σπαραχτικός διάλογος πέντε χαρακτήρων, μέσα από τον οποίο αναπλάθεται η τοιχογραφία της σύγχρονης ελλη..

14,84€

΄68 ΜΕΞΙΚΟ

Οι Εκδόσεις Άγρα συμμετέχουν στην επέτειο των 50 χρόνων από το 1968, χρονιά που σημαδεύτηκε από την εξέγερση του Παρισινού Μάη, τις δολοφονίες του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και του Ρόμπερτ Κέννεντυ, την επέμβαση των Σοβιετικών στη Πράγα, την κορύφωση του π..

11,50€

ΑΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Συναγμένοι πίσω απ’ το τείχος, καρτερούν με το όπλο στο χέρι, με την ψυχή στο στόμα. Άντρες και γυναίκες όμοια ντυμένοι με φουστανέλες και σελαχλίκια, τα παιδιά λαιμαριές κρεμασμένες απάνω στα κορμιά τους σαν τάματα σε εικονίσματα, ναρκωμένα απ’ το α..

19,90€

ΑΓΝΟΙΑ, ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ, ΓΙΕΣ

Ιός του διαδικτύου που προσβάλλει τα κείμενα των συγγραφέων οι οποίοι έχουν μπερδέψει την παγκοσμιοποίηση με τον κοσμοπολιτισμό. Έτσι, ενώ ο καλός συγγραφέας πληκτρολογεί τη ρημάδα λέξη Κατερίνη για να περιγράψει τον τόπο όπου συντελείται το -ανέκαθε..

7,65€

ΑΓΡΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Έτος 2159 μ.Χ. Ο κόσμος πλέον διοικείται με βάση τη νοημοσύνη: χωρίζεται σε αναστημένους προ-ανθρώπους, τους Νεάντερταλ, που απλώς επιβιώνουν ως μέλη της πιο εξαθλιωμένης κάστας της παγκόσμιας τάξης, και σε Χόμο Σάπιενς, που ζουν για να δίνουν τεστ μ..

12,72€

ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΟΦ

Ο Ντοστογιέφσκι με το έργο "Αδελφοί Καραμαζόφ", κλείνει την πανανθρώπινη προσφορά του μαζί και τον κύκλο της ζωής του.Στο τελευταίο, αλλά και στο πιο μεστό έργο του ο Ντοστογιέφσκι, διαλέγει τους χαρακτήρες που θα κυριαρχήσουν σ' ένα έργο όπου, το τρ..

19,61€

ΑΪΣΕ

Η ανέμελη εργένικη ζωή του αστυνόμου Ανδρέα Φιλίππου αλλάζει ξαφνικά, όταν χτυπά την πόρτα του για να ζητήσει τη βοήθειά του μια Σύρια προσφυγοπούλα που κακοποιείται από τον άντρα της. Το μελαγχολικό βλέμμα της κοπέλας, η εύθραυστη ομορφιά της και η ..

12,72€

ΑΙΣΧΥΛΟΣ, Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ

Η ανά χείρας έκδοση είναι μία ανθολόγηση των επτά σωζόμενων δραμάτων του Αισχύλου, με την οποία επιχειρούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στον μέσο αναγνώστη να προσεγγίσει τον μεγάλο Τραγικό της αρχαιότητας και να μυηθεί στον κόσμο του. Δημιουργός μεγαλο..

19,61€

ΑΙΩΝΑΣ: Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

Το νέο μεγαλειώδες ιστορικό έπος του Ken Follett ακολουθεί την ιστορία πέντε οικογενειών στο πέρασμα του 20ού αιώνα...22 Ιουνίου 1911. Καθώς ο Γεώργιος Ε’ ανεβαίνει στο θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας, ο Μπίλι Γουίλιαμς, παιδί μιας οικογένειας Ουαλών ανθ..

18,00€

ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΓΗ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΗ

Ο Σιδερής Κρυστάλλης ατενίζει τη θάλασσα από τον κόκκινο βράχο της Σαντορίνης. Από τη μια η ιστορία και το βαρύ παρελθόν που άφησε πίσω του, φεύγοντας από τον τόπο του, την Ίμβρο, επιθυμώντας να λησμονήσει τον άδικο χαμό της οικογένειάς του. Και εδώ..

18,90€

ΑΛΗΓΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο νεαρός Βέλγος Νίνο Βαν Ρόιμπεν θέλοντας να μαζέψει τα κομμάτια του ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι αναζήτησης από τις Βρυξέλλες με προορισμό την Αθήνα. Στα αδιάβατα μονοπάτια της ψυχής του εισχωρεί ανελέητα το παρελθόν με ίντριγκες και άγνωστα μυστικά. Ό..

15,00€

ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ

"Ξέφυγα από τους καρχαρίες και νίκησα τους τίγρεις, μ' έφαγαν όμως οι κοριοί". Αυτή η φράση συμπυκνώνει την Οδύσσεια του σύγχρονου ταλαντούχου, Οδυσσέα -που πρωταγωνιστεί στο βιβλίο- σε μια Ελλάδα, που λίγο απέχει από εκείνη του Ομήρου και που είναι ..

16,96€