Ποίηση

Ποίηση

'ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ

..

9,95€

(A)ΧΡΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙ

Μη λησμονείς της καλοσύνης το αγκάλιασμα.Δειλών είναι οι πράξεις που απεχθάνονταικαι μιας μονάχα επιθυμίας ακταίας να προσμένεις,γλιτώνεις έτσι της καζούρας το ανάθεμα.*Μονολογείς επτά γενεών σου το διακόνημακαι δύο λογιών μυθολογίες σκαλίζειςγια να ..

8,44€

(Σ)ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ

ΑΔΥΝΑΜΙΑ Το όνομά σου έγινε ρήγμα στις γέφυρές μου Κι οι ανοιξιάτικες μέρες έγιναν μέρες. Φεύγεις. Έφυγες. Κι εγώ έμεινα φυγάς ή φυγόδικος. Την εγκατάλειψη ονόμασέ την όπως θες. Μα την αδυναμία πες την ερωτόπληγμα. (Από την έκδοση) ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΝΑ ΩΡΙΜΑ..

4,98€

.Ο ΕΑΥΤΟΣ ΗΧΟΣ

..

5,97€

1 ΔΑΝΕΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ

Σημείωμα από τον συγγραφέαΈνα όνειρο τυπώνεται με μελάνι και γίνεται πραγματικότητα. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και το αεράκι δανεικών και ιδανικών ψυχών βοήθησε έτσι ώστε να φτιαχτεί αυτό το βιβλίο. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγμα..

11,00€

1 ΚΛΙΚ ΠΡΙΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Κάθε άνθρωπος έχει το δικό του φεγγάρι,που ανάβει και σβήνει σαν λάμπα ανάλογα με τα συναισθήματα που φορά!Οι εμπειρίες της ζωήςμας ταξιδεύουν με προορισμό το αναπάντεχο.'Αραγε θα καταφέρουμε να ανέβουμε το μακρύ και γρήγορο τρένο της ζωής;Προσπαθώντ..

9,00€

1(8)21 ΣΟΝΕΤΑ

..

9,00€

10 ΠΟΙΗΜΑΤΑ

Τα ποιήματα του Γουέρτζγουορθ μας προσφέρουν αβίαστα αυτό που ο ρομαντισμός ως κίνημα προσπάθησε να επιτύχει: τον μυστικό δεσμό δηλαδή της ανθρώπινης ύπαρξης με την ελεύθερη φύση, τις απαράβατες συστοιχίες μεταξύ των ανθρώπινων συναισθημάτων και των ..

8,96€

100 PLUS 1 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

Το βιβλίο 100 + 1 συνεντεύξεις για την ποίηση και την πεζογραφία περιέχει συνεντεύξεις από το 2002 έως το 2018 από 70 Έλληνες πεζογράφους και 31 ποιητές και οι οποίες πρωτοδημοσιεύτηκαν σε έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες αλλά και περιοδικά.Μέσα ..

28,50€

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΗΣΗ, LAWRENCE FERLINGHETTI

Περιεχόμενα:σελ. 15 Ο κόσμος είναι ωραίο μέρος19 Η αλήθεια δεν είναι μυστικό για λίγους21 Ένα σκοτεινό και βουερό χειμώνα στο Παρίσι23 Τον παλιό καιρό ο Πραξιτέλης25 Εκείνος ο συνταξιδιώτης μου στο τραίνο που επέμενε29 Στους πιο μεγάλους πίνακες του ..

16,00€

1000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΙΚΟΥ

..

11,94€

11 PLUS -/. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝ-ΔΙΑΜΕΣΟ ΧΡΟΝΟ

Το πρόγραμμα εσωτερικών πτώσεων Ο ανάποδος χρόνος τους Ανάγκη - Ο φόνος Η μνήμη μετά Μέσα στο κύμα μας We are not going to be lonely anymore... ή... το ξημέρωμα της γιορτής Τα όνειρα, κανείς δεν μπορεί να μου τα πάρει Από ΄δώ + Πέρα Απόλυτα 11 ή Όλα...

10,60€

11 ΤΟΠΟΙ ΓΙΑ 1 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σ' ένα μπλε φάκελο Ο τόπος που δεν ήταν καλοκαίρι Και σου τον έστειλα Σε τρεις φωτογραφίες της στιγμής. [Από την έκδοση] - Η απέραντη χώρα ή Piccolo mondo - Αρχαίο τοπίο με θάλασσα - Το νησί με τους ελαιώνες - Η πόλη των ρολογιών - Το νησί των κορυφώ..

10,19€