Mediterra Books


69 ΙΣΤΟΡΙΑΙ ΕΡΩΤΟΣ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑΣ

... Η ζωή, ένα παιχνίδι στην αλάνα. Μπορεί να σου κάτσει, μπορεί και να σου βγει. Μπορεί να γίνει του έρωτα πληγή ή της αγάπης η πηγή, μπορεί και μια πουτάνα.....

15,00€

IN SEARCH OF MY MIND AND SOUL

This book cannot be classified as an autobiography or a memoir. It is a story of recollection, discovery, recovery, and research - a combination of autobiography, pre- and perinatal psychology, a form of psychotherapy called Derepression and Reproces..

59,72€

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΙΣ

Εγώ, τελών εν διαρκή χαρμολύπη, διάγω ήδη τον εκατοστόν τέταρτον ενιαυτόν από της ληξιαρχικής αποδημίας μου. Των απλών ανθρώπων αι ψυχαί με ελκύουν, ως έγγιστα ούσαι εις την άγουσαν προς την βασιλείαν των ουρανών. «Ευτυχοδυστυχώς» –όπως έλεγεν και ο ..

16,00€

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η αρχαία κεφαλληνιακή Τετράπολη –Κράνη, Σάμη, Πάλη, Πρόννοι, όπως μας παραδόθηκε από τον Θουκυδίδη στην Ιστορία του– δεν συγκροτήθηκε κατά τους αρχαίους ή τους κλασσικούς χρόνους. Υπήρξε και δομήθηκε ήδη από τους χρόνους αναφοράς των ομηρικών επών. Δ..

15,00€

ΕΛΕΓΚΩ

Αν ήσουν γυναίκα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821, θα φώναζες «Ελευθερία ή Θάνατος»; Θα μιλούσες ανοιχτά για πολεμικό πάθος και για δίκαιη εκδίκηση; Θα αντιστεκόσουν στην τυραννία; Θα έπιανες σπαθί και ντουφέκι; Υπήρξαν άραγε τέτοιες Ελληνίδες, και ..

20,00€

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ

Τα τρία πρώτα βιβλία του συγγραφέα πραγματεύθηκαν τη θεωρία. Το τέταρτο βιβλίο επιχειρεί να εξοικειώσει τον αναγνώστη με την πρακτική της δικαστικής γραφολογίας. Μέσα, λοιπόν, από την ανάλυση πραγματικών υποθέσεων πλαστογραφίας ο αναγνώστης μπορεί να..

20,00€

ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

[…] Οι ολιγαρχικές ηγεμονίες κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι με την έλευση των ανθρώπων του Βορρά. Ήταν το σύστημα ανάληψης και διατήρησης της εξουσίας τους με την ανεξάντλητη δυναμική του που τους ώθησε να δημιουργήσουν ηγεμονίες. […] Ένα σύστημα αν..

5,48€

ΜΟΡΦΗ, ΜΟΔΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΣΣΑ

Με αφορμή την περιπετειώδη ζωή της Μόρφης, της μοδίστρας και μάντισσας που έζησε σε κάποιον περασμένο αιώνα, η συγγραφέας δημιουργεί ένα συναρπαστικό σύμπαν προσώπων, χώρων, τοπίων και γεγονότων. Οι ήρωές της μοιάζουν να έχουν αναδυθεί από παλαιούς μ..

18,00€

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Προπόνηση αντοχής μεγάλων αποστάσεων για αρχάριους και προχωρημένους δρομείς Περιλαμβάνονται προπονητικά προγράμματα για αποστάσεις από 3 έως 100 χιλιόμετραΑυτό το βιβλίο έχει ως στόχο να βοηθήσει αθλητές και αθλούμενους, προπονητές, και γενικότερα α..

27,00€

ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

Μπορεί ένα αηδόνι να είναι φίλος με ένα φύλλο;Μια φιλοσοφική περιπλάνηση αναζήτησης του Εαυτού.....

22,00€

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ

Η παρούσα ποιητική συλλογή, έχει ως επίκεντρο την Κρήτη. Κάθε στίχος του ποιητή μοσχοβολάει από τον αέρα της κρητικής υπαίθρου, κι από τη θάλασσα που την περιβάλλει. Συνάμα εμπνέεται από την ιστορία αυτού του μοναδικού τόπου, που γέννησε Θεούς και γα..

15,00€

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ο κύριος στόχος αυτού του βιβλίου είναι να βάλει τέλος στις αοριστολογίες, προσφέροντας καινούργιες, πολύτιμες πληροφορίες, όσον αφορά την προσωπική προπόνηση και τον προσωπικό γυμναστή, και απευθύνεται σε όσους παίρνουν στα σοβαρά τη γυμναστική τους..

25,00€

ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΝΤΟΧΗΣ

Σ’ αυτό το βιβλίο, ο αναγνώστης θα συναντήσει συγκεντρωμένα όλα τα θέματα που απασχολούν τον ερασιτέχνη δρομέα, καθώς και πληροφορίες βασισμένες σε αξιόπιστα βιβλιογραφικά δεδομένα, «φιλτραρισμένα» μέσα από πολύχρονη προσωπική εμπειρία, επιτεύγματα, ..

17,00€

ΩΜΟΦΑΓΙΑ

Το βιβλίο περιέχει πάνω από 170 συνταγές ωμοφαγικής διατροφής, οι οποίες συνοδεύονται από τις μοναδικές έγχρωμες φωτογραφίες της συγγραφέως, γεγονός που το αναδεικνύει, εκτός από έναν απαραίτητο βοηθό στην κουζίνα σας, και σε μια αισθητική εμπειρία α..

27,56€

Εμφάνιση 1 έως 14 από 14 (1 Σελ.)