Momentum


511

Μην μου ζητάς να φιληθούμεΜην μου ζητάς ν' αγαπηθούμεΜην με αγαπήσεις διόλουΕίσαι μια επινόησηΗ αγάπη αυτή είναι μια επινόηση. Το ίδιο και το δωμάτιοΤο δωμάτιο. Το δωμάτιο..

9,54€

ANGEL EYES 1: ΦΥΛΑΚΕΣ

Στα μεσαιωνικά Βαλκάνια οι μαγικές πρακτικές και οι λαϊκές δοξασίες είναι ακόμα ζωντανές στις ζωές των ανθρώπων. Σε αυτό το περιβάλλον γεννιέται η Αμόρια, ένα κορίτσι-μάγισσα που έχει το χάρισμα της ενόρασης του αλλόκοσμου. Απάνω στο σώμα της έχει το..

20,28€

ANGEL EYES 2: ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Η «Κόρη» με το μυστηριώδες χάρισμα επιστρέφει... Στο παρελθόν πάντα την προστάτευαν εκείνοι, οι «Φύλακες». Τώρα είναι η σειρά της να τους στηρίξει. Όταν η νίκη βαδίζει χέρι-χέρι με τον κίνδυνο του θανάτου, αιώνιοι αντίπαλοι εξαναγκάζονται σε αφόρητη ..

20,28€

ANGEL EYES 3: ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

"Ξέχνα το φυσιολογικό που προσπαθούν να σε κάνουν και γίνε το ασύλληπτο για το οποίο προορίζεσαι..."Στο 3ο βιβλίο της σειράς Angel Eyes ένα αλλόκοτο Κακό εξαπλώνεται στο φέουδο του Μπρινν. Και η Αμόρια καλείται να εξυψωθεί πάνω από το αδύναμο κορίτσι..

19,90€

ANGEL EYES 4: ΑΡΓΥΡΗ ΙΕΡΕΙΑ

Στο τέταρτο βιβλίο της εικονογραφημένης σειράς φαντασίας Angel Eyes, η Αμόρια επιστρέφει για να ζήσει μόνη της πια στον τόπο που μεγάλωσε. Γίνεται η γιάτρισσα του Αλέριο μετά την εξαφάνιση της Μάρα, ενώ πίσω στο φέουδο του Μπρινν ο Ρομάν και η Ελοΐζ ..

19,90€

INARI, Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΚΑΡΔΙΕΣ

"Στη γη την ξένη ταίρι του σε προσμένει, χρυσάφι-άντρας".Η πριγκίπισσα O-Gin του βασιλείου των νήσων Ryukyu στα νότια της Ιαπωνίας μεγαλώνει ευτυχισμένη κοντά στον αγαπημένο της ωκεανό, όταν μια πρόσκληση από την ιαπωνική επαρχία Satsuma και ένας χρη..

12,72€

ΑΒΑΡΙΕΣ

Στην τρίτη ποιητική συλλογή της η Σοφία Τσίπα, ακολουθώντας και πάλι τη φόρμα του ομοιοκατάληκτου στίχου, μέσα από μια διαδικασία ζύμωσης με ιδέες και στίχους, παλεύοντας με τους φθόγγους και τα συναισθήματα, βρίσκει τη σωστή σειρά να τοποθετήσει τις..

8,48€

ΑΘΛΟΣ

Η Λήθη διεκδικεί τους Δώδεκα και η Δάφνη ξεκινά μία μοναχική πορεία αυτογνωσίας και ωριμότητας από την Υπερβορεία έως τον Κάτω Κόσμο, αναζητώντας το πανάρχαιο αντικείμενο που θα διαλύσει το επικείμενο έρεβος. Αυτός είναι ο δικός της Άθλος. Δίπλα της ..

15,90€

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ακόμα πιο παράξενα πράγματα από τη δεκαετία του ’80… •Μια σπηλιά γεμάτη ανατριχιαστικούς θρύλους για κανίβαλους στις ακτές της Σκωτίας.•Ο παράλληλος κόσμος των ονείρων και οι δαίμονες που τα στοιχειώνουν.•Το βαμμένο με αίμα μυστικό ενός ορεινού χωριο..

12,72€

ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΤΑ ΣΤΟ ΝΟΡΝΙΜ

Σε μια όχι ακόμα ξεχασμένη σοφίτα, μια μακρόστενη βιβλιοθήκη τρίζει από το βάρος αναρίθμητων βιβλίων. Εκεί, πάνω από το ξύλο και κάτω από το χαρτί, ανάμεσα σε σελίδα και εξώφυλλο, ζει ένα παιδί που λατρεύει τις ιστορίες.Στις πτυχές τους, ένας επαναστ..

10,60€

ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Μια φορά κι έναν καιρό, σε τούτο το ευλογημένο νησί, οι άνθρωποι ζούσαν με απλότητα. Λιτός ο τρόπος ζωής τους, τρέφονταν με τα αγαθά της γης τους που με μόχθο καλλιεργούσαν. Γέμιζε το τσουκάλι με το μεράκι και τη φαντασία της νοικοκυράς κι ένα σωρό λ..

11,86€

ΓΝΩΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ

Τα σοφά γνωμικά του ποιητή Βαλουβάρ, τα Θιροκουράλ, γραμμένα πριν από 2000 περίπου χρόνια, αποτελούν πολύτιμο θησαυρό για τον σημερινό άνθρωπο, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ιστορίας.Μεταφρασμένα σε τουλάχιστον 80 γλώσσες, θεωρούνται αρ..

17,92€

ΓΟΥΣΤΑΒΟΣ, ΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ

Σε αυτο το "sequel" του πρώτου βιβλίου, με τον ιδιαίτερα εμπνευσμένο τίτλο "Γουστάβος", παρακολουθούμε τον κεντρικό πρωταγωνιστή, δηλαδή τον Γουστάβο , να μεγαλώνει, να ενηλικιώνεται, να (μην) ωριμάζει, να εξελίσσεται. Είναι φοιτητής, ενώ παράλληλα β..

13,42€

ΕΡΚΑΧΟΘ - ΤΟΜΟΣ: 1

"Αποδέξου με, Έρκαχοθ, γιατί είμαι το σπαθί σου και κανένα όπλο δεν θα σε υπηρετήσει καλύτερα από μένα. Μάρτυρες μου η γη, ο ουρανός και το αίμα..."Έτσι μίλησε ο Αρχάνιεν, το Κρύο και Μαύρο Ατσάλι.Λεγόταν Έρκαχοθ και ερχόταν από την κοιλάδα του Νόρνι..

18,02€

ΕΡΡΙΚΑ

Αυτή τη φορά ο Μάριος Μιχαηλίδης επιλέγει τη μικρή φόρμα για να εκφράσει με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο, σωρευμένες σκέψεις, συναισθήματα και προβληματισμούς. Οι "Δεκαοκτώ αφηγηματικές γραφές" είναι μια επιλογή από κείμενα που προέκυψαν τα τελευταί..

10,60€

ΖΩΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ

Σε ένα ορεινό χωριό της Ρουμανίας, ζωσμένο από πυκνό δάσος, ο έφηβος Εμίλ μόλις που επιβιώνει με την οικογένειά του και τα πολλά του ξαδέρφια, ενώ η περιοχή μαστίζεται από τον πόλεμο. Οι δεισιδαίμονες κάτοικοι του χωριού είναι εχθρικοί απέναντί τους,..

10,60€

Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ

Η Ελλάς ως σημείο αναφοράς για τον συλλογισμό περί της πολωνικής ιστορίας εμφανίζεται όχι μόνο στο έργο των λεγόμενων "μεγάλων Πολωνών ρομαντικών" (Μιτσκέβιτς, Σουοβάτσκι, Νόρβιντ και Κρασίνσκι) οι οποίοι έχουν δημιουργήσει κυρίως στην εξορία. Επίσης..

12,72€

Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΑΓΙΣΣΑ

""Ποιo θα είναι το μέλλον;", είπε ξαφνικά. "Δεν με απασχολεί ποτέ το μέλλον, με αποσπά από το παρόν", απάντησε η φωνή μου".Η Οδέττη Φόεν στην ηλικία που τα παιδιά μαθαίνουν να διαβάζουν, ανακαλύπτει ότι μπορεί να διαβάζει και άλλα πράγματα εκτός των ..

13,24€

Η ΚΕΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

Όταν γεννήθηκα, με νόμιζαν για νεκρό. Όταν έβγαλα την πρώτη μου φωνή, δεν ήταν κανείς εκεί για να την ακούσει. Κι όταν αποφάσισα επιτέλους να κάψω τον κόσμο, ο κόσμος είχε χαθεί προ πολλού.Θάνατος, ερήμωση, εγκατάλειψη. Λάθη παλιά που σε στοιχειώνουν..

14,77€

Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 1945 - 2000

Η προσφορά του σύγχρονου αγλλικού θεάτρου στο παγκόσμιο ρεπερτόριο του 20ου αιώνα είναι ανεκτίμητη. Στη χώρα μας, ωστόσο, το αγγλικό θέατρο του 20ού αιώνα δεν έχει τύχει της μελέτης που το αναλογεί.Η Αφροδίτη Δημοπούλου, Διδάκτωρ του Τμήματος Θεατρικ..

19,08€

Η ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

"Υπάρχει μαγεία στο αίμα..."Αυτήν τη φράση ακούει στα όνειρά της η Άμπιγκεϊλ, μια νεαρή φοιτήτρια αρχιτεκτονικής, ενώ ο Κρίστοφερ με τον οποίο είχε σχέση εξαφανίζεται χωρίς ίχνη... Στο μυαλό της αναδύονται αναμνήσεις που δεν είναι δικές της και γνώσε..

9,54€

ΙΝΣΟΜΝΙΑ

Ο Αλέκος και η Αλίκη. Όμορφοι σαν παραμύθι που όμως δεν ειπώθηκε ποτέ. Ο Αλέκος ξεκίνησε από το μικρό του χωριό για να κατακτήσει τη μεγάλη πόλη, κατακτώντας τα πάντα στο πέρασμά του, καταστρέφοντας, εξαπατώντας. Ίσως έτσι θα κατόρθωνε να κατακτήσει..

16,96€

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΞΕΡΩ!

Στη διάρκεια της κηδείας του Νικόλα της, η περίλυπη Στελλίτσα αφηγείται στην "κολλητή" της χαρακτηριστικά γεγονότα από τη ζωή με τον αγαπημένο της.Τα περισσότερα από αυτά είναι σπαρταριστά και με το ζόρι κρατιέται να μην ξεσπάσει σε γέλια και παρεξηγ..

13,44€

ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

Μια τυχαία συγκλονιστική αποκάλυψη θα σταθεί μοιραία για τη ζωή των μελών της οικογένειας του μεγαλοδικηγόρου Αθηνών, Παναγιώτη Ηλιοπούλου. Μια αποκάλυψη από το παρελθόν που θα ανατρέψει το παρόν και το μέλλον αυτής της "ευτυχισμένης" οικογένειας. Τί..

13,30€

ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ένα κλειδί που κανείς δεν ξέρει τι ανοίγει...Αυτή είναι η κληρονομιά που έλαβε η ζωγράφος Μυρτώ από τα χέρια της μητέρας της, λίγο πριν εκείνη κλείσει τα μάτια της... Το μόνο που γνωρίζει είναι ότι συνδέεται με το οδυνηρό παρελθόν της οικογένειάς της..

15,90€

ΚΛΟΙΟΣ

ΚλοιόςΜία ιστορία έρωτα και εσωτερικής δύναμης...Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για εκείνους που αγαπάς;Μία γυναίκα δυνατή, αλλά παγιδευμένη στον "Κλοιό", μία εγκληματική οργάνωση με αρχηγό της έναν επικίνδυνο και σαδιστή άντρα, τον άντρα που επέλεξε ν..

15,00€

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ

Μια σύγχρονη γυναίκα, δυναμική και αποφασιστική, αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα σε δυο ζωές. Νόμιζε ότι είχε ήδη διαλέξει είκοσι χρόνια πριν: όταν άγγιζε το κλείστρο για να τραβήξει εκείνη τη φωτογραφία, διάλεγε μέσα της τον κόσμο στον οποίο ανήκε. ..

14,40€

ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ

Ένα μυθιστόρημα που προσπαθεί να περιγράψει, ν' αναλύσει και να ψυχογραφήσει ει δυνατόν, τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα μπούλινγκ, σεξουαλικών παρενοχλήσεων και βιασμών, μέσα στο τοξικό τοπίο της κρίσης και της παθογένειας της σύγχρονης πολυπολιτισμ..

12,72€

ΜΥΡΣΙΝΗ

Μια παλέτα ζωγραφικής, πάνω στην οποία η συγγραφέας απλώνει και δουλεύει σε χρώμα, ανθρώπινα συναισθήματα. Μια τρυφερή ιστορία αγάπης που μοιάζει, κάπως, με παραμύθι.Που τον έρωτα, τον ομορφαίνει η ποίηση της αλήθειας του.Που τον συμβιβασμό, τον στοι..

10,84€

ΝΟΜΟΣ

Όταν η Αντριάνα, πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα φιλοσοφίας της Οξφόρδης, αναλαμβάνει με τέσσερις συμφοιτητές της μια εργασία για τη δημιουργία του ανθρώπου, το μόνο που έχει στο νου της είναι ένας καλός βαθμός.Αυτό που δεν φαντάζεται ποτέ είναι ότι, κ..

16,54€

Ο OΙΚΟΣ ΤΩΝ ΒΙΡΙΧ

Ο Cyneburg Von Egberhtson, ένας ιδιόρρυθμος ξεναγός με παλιά νοοτροπία, αγοράζει έναν μεσαιωνικό οίκο στην κορυφή ενός λόφου στο Μαϊρχόφεν της Αυστρίας. Αν και τον ελκύει η τεχνοτροπία του κτίσματος και η γεωγραφική του θέση, τον προβληματίζει το θολ..

8,48€

Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: Η ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Το Νόρμαντ, το μεγάλο βασίλειο στη μυθική Κατρανική χερσόνησο, υποφέρει από τον εικοσαετή πόλεμο με τους γείτονές του. Ο Άλχων, γιoς του βασιλιά του Νόρμαντ γεννημένος στην έναρξη αυτού του πολέμου, ψάχνει να βρει τα πραγματικά αίτια της σύγκρουσης π..

20,14€

Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ

Έναν χρόνο μετά την ήττα του Εξουσιαστή και την πτώση του στο Χαοτικό Βάραθρο, η ειρήνη επιτέλους επικρατεί στο βασίλειο του Νόρμαντ, στη μυθική Κατρανική Χερσόνησο. Όμως η ήρεμη ζωή του πρίγκιπα Άλχων και των επιστήθιων φίλων του διαταράσσεται, όταν..

20,14€

Ο ΚΗΠΟΣ

Ο "Κήπος" είναι ένα σκοτεινό παραμύθι τρόμου και μαγείας. Φυτά με θαυμαστές ιδιότητες, φάρμακα αλλά και φαρμάκια, ανθίζουν στην ιστορία της Ναυσικάς και του Μάρκου, που η τύχη τούς ορίζει να ζήσουν στο ίδιο σπίτι σε διαφορετικές εποχές. Να ζήσουν σε ..

10,60€

Ο ΚΛΩΝΟΣ

Η μεγαλύτερη ανησυχία της Θέκλας, που ζει στη Νάουσα και είναι μαθήτρια της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, είναι να μην αργήσει κάθε πρωί στο σχολείο. Ώσπου καταφθάνει στο σχολείο της ο Ματ, με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών: η Θέκλα καταλαβαίνει πως ..

14,84€

Ο ΜΠΑΡΜΠ' ΑΓΓΕΛΗΣ

"Είναι γεννημένος αφηγητής, ένας παραμυθάς της Ανατολής ο οποίος γοητεύεται και συγκινείται από τα ίδια του τα αφηγήματα και τόσο πολύ αφήνεται να τον παρασύρει ο μύθος, που έτσι και αρχίσει κάποια στιγμή μια ιστορία, κανείς δεν ξέρει, ούτε αυτός ο ί..

12,72€

Ο ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΗΠΟΣ

Ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, ο Επιθεωρητής Αλέξανδρος Σαλιβέρος, σ' ένα φανταστικό νησί της Ελλάδας, τη Νέα Αλεξάνδρεια, καλείται να λύσει μια συστοιχία παράξενων εγκλημάτων από έναν δολοφόνο που αυτοαποκαλείται "Δόγης". Οι μέθοδοι του Σαλιβέρου είναι π..

9,95€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 66 (2 Σελ.)