Ownbook


200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Διακόσια χρόνια από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων. Ένας αγώνας για την απελευθέρωση της ελληνικής γλώσσας, των ελληνικών ηθών, εθίμων και πολιτισμού που βρίσκονταν στη σκλαβιά της οπισθοδρόμησης και της απομόνωσης. Τιμούμε σή..

10,01€

39 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ

..

8,00€

50 ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ

Ζώντας σε μια κοινωνία είμαστε και έρμαιο των αντιλήψεών της. Πρόκειται για αντιλήψεις κατασκευασμένες και όχι για καθολικές αλήθειες. Σε βάθος χρόνου δημιουργούνται τα στερεότυπα, τα οποία επηρεάζουν τη σκέψη μας και κατ' επέκταση ολόκληρη της ζωή μ..

12,94€

7 ΡΟΥΝΟΙ

Για πέντε χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι που ζουν στον πλανήτη Βένους αγνοούν τα πάντα για τη μαγεία. Οτιδήποτε σχετικό με την ύπαρξη των μάγων ανάγεται πια στη σφαίρα του μύθου και αντιμετωπίζεται με απιστία ή σαρκασμό. Όμως το μαγικό τάγμα των Μόρκχε..

16,92€

OLD SPICE

Πίστεψα στην ιδέα του «οπωσδήποτε». Δεν ήταν μια μαγική διαδρομή. Χώρεσα στην καρδιά μου την ψυχή της αγιότητάς του, που ήταν βαθιά ποτισμένη από τη Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα. Έμελλε να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τη συγκλονιστική πορεία του έρωτά τ..

10,00€

PRANIC HEALING ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Το "Pranic Healing Προχωρημένου Επιπέδου" αντιπροσωπεύει μία σημαντική καινοτομία στις σύγχρονες ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές. Πρόκειται για το πιο προχωρημένο θεραπευτικό σύστημα που χρησιμοποιεί έγχρωμο πράνα ή chi για να επιφέρει ταχύτατη θερ..

35,00€

PRANIC ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο Master Choa Kok Sui αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων δασκάλων! Ανακαλύψτε ξανά τις καταπληκτικές πρακτικές χρήσεις των κρυστάλλων στο pranic healing. Κάντε τους να εργαστούν για την δική σας ευζωία. Μάθετε πώς να εφαρμόζετε τις αρχές και τις τεχ..

30,02€

PRANIC ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Pranic Ψυχοθεραπεία γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του μυαλού, του φυσικού σώματος και του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, προσφέροντας νέα διάσταση στις παραδοσιακές ψυχοθεραπευτικές πρακτικές. Το βιβλίο αυτό προσφέρει έναν απλό αλλά κατανοητό και α..

30,02€

SUPERBRAIN YOGA

Αφού η Superbrain Yoga δραστηριοποιεί τα ανώτερα ενεργειακά κέντρα και επίσης ενεργοποιεί τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί η Superbrain Yoga για να νακουφίσει την κατάσταση αδθνών με ψυχολογικές παθήσεις και/ή παθή..

20,00€

SURVIVOR

Με την αυταγάπη μπορούμε να κατακτήσουμε την ευτυχία και να επιβιώσουμε, αυτό όλοι το έχουμε πει αλλά λίγοι έχουν καταφέρει να το κάνουν πραγματικότητα. Πώς κερδίζεται η αυτοεκτίμηση, ο αυτοσεβασμός; η καλή εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας; Πώς μπ..

12,94€

WE ARE THE WORLD

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

19,81€

ΑΓΕΡΙΝΗ

Η Αγερινή επιστρέφει στο νησί της, το νησί από όπου έφυγε όταν ήταν μικρό κορίτσι. Πειασματάρα και μη συμβατική, έχει αποφασίσει να ζήσει στον μικρό αυτό τόπο που γεννήθηκε. Ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί που δεν κατανομάζεται ποτέ, ίσως γιατί είναι φτιαγ..

10,00€

ΑΓΙΟΣ ΕΣΤΙ

..

8,00€

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Αυτό το βιβλίο εστιάζει στους τρεις, κατά τη γνώμη μου, κορυφαίους πυλώνες της επιχειρησιακής και επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στο ανθρώπινο δυναμικό, στη στρατηγική και στο μάρκετινγκ. Οι άνθρωποι οργανώνουν, επιχειρούν, επενδύουν, κερδίζουν αλλά..

12,00€

ΒΟΤΣΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ

..

9,95€

ΓΗΡΙΑΤΡΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μέσα από το βιβλίο του Ι. Σ. Παναγιωτόπουλου, δίνονται αοαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, και αναφορικά με τις φυσικοθεραπευτικές μεθόδους που εφαρμόζονται...

20,00€

ΓΛΥΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ

Είχαμε δικούς μας κώδικες ομιλίας. Μπορεί να μιλούσαμε δύο διαφορετικές γλώσσες αλλά η συνεννόησή μας ήταν πάντα άψογη. Αρκετά καλύτερη. Από αυτούς που μιλάνε την ίδια γλώσσα και έχουν πάει στα ίδια πανεπιστήμια...

8,00€

ΓΡΑΜΜΟΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ

Γράμμος, ανατολικά του Αλιάκμονα. Γι' αυτόν τον τόπο έχουν γραφτεί πολλά, τα περισσότερα φυσικά από ανθρώπους που είτε έζησαν τα γεγονότα του 20ού αιώνα είτε τρίτους που θέλησαν να δώσουν το στίγμα των γεγονότων. Άλλοτε σαν πραγματικά ουδέτεροι παρατ..

10,01€

ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ

Ξεκινώντας να γράφω την αληθινή αυτή ιστορία, γνώριζα ότι την τρέχω για να συναγωνιστώ με την ουσία και να τερματίσω μαζί της. Η ζωή του κάθε Μανώλη θα μπορούσε ίσως να γεμίσει βιβλιοθήκες, αναγκάζοντάς μας να ψάχνουμε τις αιτίες, τις έννοιες και ούτ..

10,01€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Με την παρούσα έκδοση της Γραμματικής -Συντακτικού της αρχαίας ελληνικής γλώσσας για μαθητές Γυμνασίου, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους εφήβους που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με την αρχαία ελληνική γλώσσα έναν πολύτιμο οδηγό για να εξοικειωθού..

17,00€

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ

..

11,06€

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Κάπου εδώ λιώνουν τα συνθετικά μεταπολιτευτικά όνειρα. Φαίνεται πως τους Έλληνες θα εμπνεύσει μόνο κάποιος από εκείνους που σαν τον μεγάλο ποιητή γνωρίζουν μυστικά που δεν γνωρίζουν οι άλλοι...

14,93€

ΕΛΠΙΔΑ

..

6,96€

ΕΝ ΑΡΧΗ

..

6,96€

ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ, ΑΠΕΙΡΟ ΤΙΠΟΤΑ

Η απεραντοσύνη του τίποτα και της μοναξιάς περιβάλλει τους ήρωες τριών, φαινομενικά, ασύνδετων ιστοριών μεταξύ τους. Η επιτακτική ανάγκη να βρουν ένα νόημα στη ζωή τους θα τους ωθήσει στην αμείλικτη αναζήτησή του πεπρωμένου τους.Κάποιοι θα κυνηγήσουν..

12,00€

ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΗΛΟ

..

6,00€

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Μέσω της εκπόνησης αυτής της έκδοσης φιλοδοξούμε να προσθέσουμε στη σκευή του μαθητή που φοιτεί στον δεύτερο κύκλο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ένα χρήσμο εφόδιο για να ανταποκρίθει στις αυξανόμενες απαιτήσεις της διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής ..

20,00€

ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΨΥΧΗ

Μη διαβάσετε αυτό το βιβλίο εκτός και αν είστε έτοιμοι να αμφισβητήσετε τις πεποιθήσεις σας. Μέσα στις σελίδες του βρίσκονται επαναστατικές-εξελικτικές έννοιες, οι οποίες μπορούν να εξυψώσουν τη συνείδηση της ανθρωπότητας, αλλάζοντας τον τρόπο που βλ..

30,00€

ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Θεέ μου! σκέφτηκε. Πόσο δύσκολο είναι να χάνεις την αορατότητά σου και να υπομένεις τις ανθρώπινες ιδιαιτερότητες; Κι εσύ, ρε Άντον, δεν ήξερες ούτε να αγκαλιάζεις. Πώς θα χειριστείς τώρα αυτή την κατάσταση; Πιο εύκολο είναι να φτάσεις στο Πεκίνο παρ..

10,00€

ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

..

10,00€

ΕΣΠΕΡΙΑ

..

4,97€

Η ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το βιβλίο αυτό είναι η βιωματική ιστορία ενός ανθρώπου που καλείται να αντιμετωπίσει μια μεγάλη απώλεια και ύστερα μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη δίχως τέλος. Η υπόθεση και οι εναλλαγές των δικαστικών αποφάσεων συντελούν σε μια ακατάπαυστη δράση, ..

10,00€

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

Στάθηκα στο πλάι του παππού και τον παρακολουθούσα να σιγοψήνει τους μέτριους Ελληνικούς, όταν εντελώς ξαφνικά, χωρίς να πάρει τα μάτια του απ’ το μπρίκι, μου λέει:"Ποιος είπε ότι ερωτεύεσαι στη ζωή μονάχα μια φορά;"Χαμογέλασα με τη ρητορική ερώτηση ..

14,92€

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

..

10,00€

Η ΠΑΡΕΑ

"Ό, τι και να γίνει, όπου και να πάει ο καθένας από εμάς για να επιβιώσει, η παρέα θα παραμείνει ενιαία. Ορκιζόμαστε γι' αυτό;" τους ρώτησε ο Άρης."Ορκιζόμαστε" είπαν και οι τρεις με μια φωνή...

9,95€

Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Η δωδεκάχρονη Αιθρία, ψάχνοντας την αυτογνωσία της στον καθρέφτη, βιώνει μια συγκλονιστική μεταφυσική εμπειρία: την χωροχρονική κυκλωτική πύλη προς την συμπαντική αιωνιότητα.Ο πρώτος κύκλος του έργου αρχίζει από την ευαίσθητη παιδική ηλικία με άμεσες..

17,91€

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΖΕΝ

Δύο ξεχωριστές ιστορίες δύο γυναικών αγνώστων μεταξύ τους... Η καθεμία μάχεται με τον τρόπο της για τη μοναδικότητα της ύπαρξής της...

10,00€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 87 (3 Σελ.)