Διάφορα Παιδικά

Διάφορα Παιδικά

TWINS’ TALK

Tο DVD "Hello World Twins' Talk" περιέχει 12 ιστορίες κινουμένων σχεδίων, που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 10 χρόνων. Οι 12 ιστορίες στοχεύουν στη βελτίωση της κατανόησης του προφορικού λόγου από τα παιδιά και στον εμπλουτισμό του λεξιλογ..

20,06€

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

To Wow! είναι μια διαδραστική μέθοδος εκμάθησης αγγλικών για παιδιά ηλικίας 7-12 χρόνων. Το πρόγραμμα βασίζεται στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο WOW! 4 του κορυφαίου σκανδιναβικού εκδοτικού οίκου Sanoma WSOY. Οι βασικοί χαρακτήρες του προγράμματος, η Dre..

30,14€

ΑΙΣΩΠΟΣ! ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Τ. 2

Αίσωπος: ο μεγαλύτερος μυθοπλάστης της αρχαιότητας. Έζησε γύρω στο 600 π.Χ. Δεν ξέρουμε πόσους μύθους έγραψε, σώζονται όμως 584. Από αυτούς διαλέξαμε 16 για να τους κάνουμε θέατρο για τα παιδιά. Τώρα γίνονται βιβλία. Τρία όμορφα βιβλία! Μα, θα πείτ..

15,00€

ΑΙΣΩΠΟΣ! ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΜΟΣ Α' - ΤΟΜΟΣ: 1

Αίσωπος: ο μεγαλύτερος μυθοπλάστης της αρχαιότητας. Έζησε γύρω στο 600 π.Χ. Δεν ξέρουμε πόσους μύθους έγραψε, σώζονται όμως 584. Από αυτούς διαλέξαμε 16 για να τους κάνουμε θέατρο για τα παιδιά. Τώρα γίνονται βιβλία. Τρία όμορφα βιβλία! Μα, θα πείτε,..

15,00€

ΑΙΣΩΠΟΣ! ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΜΟΣ Γ' - ΤΟΜΟΣ: 3

Αίσωπος: ο μεγαλύτερος μυθοπλάστης της αρχαιότητας. Έζησε γύρω στο 600 π.Χ. Δεν ξέρουμε πόσους μύθους έγραψε, σώζονται όμως 584. Από αυτούς διαλέξαμε 16 για να τους κάνουμε θέατρο για τα παιδιά. Τώρα γίνονται βιβλία. Τρία όμορφα βιβλία! Μα, θα πείτε,..

15,00€

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΝΙΘΕΣ

Ο λαϊκός φιλόσοφος Καραγκιόζης συναντά την αρχαία κωμωδία και τον Αριστοφάνη σε ένα πολύχρωμο λυρικό παραμύθι. Σε αυτή τη διασκευή, Καραγκιόζης και μπαρμπα-Γιώργος,απογοητευμένοι από την πόλη τους, αναζητούν τον ιδανικό τόπο για να ζήσουν. Αφήνουν πί..

11,00€

ΑΛΗΘΕΝΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘ' Η Τ' ΕΜΕΤΕΡΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ιστορία του ποντιακού ελληνισμού σε ένα θεατρικό έργο που προορίζεται να ψυχαγωγήσει και συγχρόνως να ενημερώσει παιδιά και ενήλικες. Με ταυτόχρονη παράθεση του νεοελληνικού κειμένου αριστερά και του ίδιου κειμένου δεξιά, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σ'..

9,00€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗ ΓΗ CD-ROM

..

18,91€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗ ΦΥΣΗ (CD-ROM)

Το λογισμικό «Ανακαλύπτω τη Φύση» είναι από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα στο χώρο της μελέτης και της πολυμεσικής παρουσίασης των μυστικών του φυσικού κόσμου. Η διαδραστικότητα και η συμμετοχή του χρήστη στη διαδικασία αναζήτησης και ανεύρεσης της πληρ..

9,20€

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΩΣΤΗ

Ένα θεατρικό έργο που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους. Μέσα από τις ξεκαρδιστικές ιστορίες διαμορφώνεται κοινωνική συνείδηση και αποκαλύπτεται η αξία της ανακύκλωσης...

9,00€

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΗΧΑΝΗ (VCD)

..

12,60€

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟ ΠΡΑΣΙΝΙΣΤΑΝ;

Η διαμάχη στο δάσος Μισό-Μισό, ανάμεσα στον Σκουπίδαρχο και τον Απεχθάνη, ανάμεσα στους Σκουπιδανιστές που μαζεύουν και προσέχουν τα σκουπίδια και στους Σκουπιδομάχους-Πρασινιστές που αγαπούν το δάσος και μισούν τα σκουπίδια, καλά κρατεί! Ο εγωισμός ..

7,96€

ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΣΑΝΙΔΙ!

"Μια θεατρική παράσταση δεν είναι μόνο αυτό που παρουσιάζεται μπροστά σε κοινό. Είναι ό,τι κρύβεται πίσω από αυτό. Είναι η μαγική στιγμή κατά την οποία ξεπηδά η ιδέα και ο μακρύς δρόμος μέχρι την πραγμάτωσή της. Είναι η προετοιμασία, οι πρόβες, τα..

21,20€

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

"Το παιχνίδι είναι μια περίπτωση αγωγής που το παραδοσιακό σχολείο απέκλεισε γιατί του φαινόταν πως δεν διέθετε καμία λειτουργική σημασία", είχε διαπιστώσει κάποτε ο Jean Piaget. Το παιχνίδι το θεωρούσαν μόνο μια ξεκούραση ή εκτόνωση μιας πλεονάζουσα..

24,50€

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ

Ο "Ερωτόκριτος" του Βιτσέντζου Κορνάρου είναι ένα πολύ σημαντικό και αγαπητό έργο της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας. Η παρούσα έμμετρη διασκευή προτείνεται τόσο για παραστάσεις παιδικού θεάτρου όσο και για σχολικές γιορτές. Συνοδεύεται από πλο..

8,48€

ΕΣΥ ΠΑΠΠΟΥ, ΤΙ ΛΕΣ;

Ένα ονειρεμένο θεατρικό έργο για παιδιά από τη Μαρία Ανρδ. Σπυροπούλου.Οι ήρωές μας, δύο μικρά παιδιά, ταξιδεύουν με τον παππού τους για Θεσσαλονίκη με το τρένο. Εκεί, γνωρίζουν ανθρώπους με ποικίλα ενδιαφέροντα και έτσι ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπ..

11,90€

ΕΥΘΥΜΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

[...] Προτιμήσαμε, τελικά, παραμύθια με έντονο το διαλεκτικό στοιχείο, που ταιριάζει με τη θεατρική δράση και το λόγο, και όχι το αφηγηματικό, που δεν προσφέρεται από σκηνής, εκτός αν το παραμύθι παρουσιαστεί ως θεατρικό αναλόγιο, αλλά αυτό αποτελεί ..

8,52€

ΖΩΗ (VCD)

..

12,60€

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (ΘΕΑΤΡΙΚΟ)

"Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" γράφτηκε από τον Lewis Carroll στα μέσα του 19ου αιώνα κι έχει αποτελέσει το πιο πολυσυζητημένο έργο μετά τη Βίβλο και τις δημιουργίες του Σαίξπηρ.Είναι ένα παραμύθι, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους, που εξακολου..

9,01€

Η ΑΝΑΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

"Η ανάσσα των Χριστουγέννων" αποτελεί τη θεατρική απόδοση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού "Η Ανάσσα του Πάγου". Γράφτηκε με τη μεγάλη προσδοκία να αγκαλιαστεί από όλους όσους αγαπούν να ζωντανεύουν τα παραμύθια.Το βιβλίο περιλαμβάνει τους έμμετρους..

5,97€

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΩΡΑΣ

Τι γίνεται όταν μία πριγκίπισσα κλέβεται παρά τη θέλησή της από ένα βασιλιά;Τι γίνεται όταν ένα δώρο φτάνει σ’ ένα βασίλειο ως πράξη ειρωνείας;Τι γυρεύουν δύο νεράιδες της θάλασσας με άρχοντες στεριανούς;Πώς θα πάψουν ο Παραπαίω και η Καταρρέω να κου..

15,00€

Η ΓΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Ένα διασκεδαστικό θεατρικό παραμύθι σε έμμετρο λόγο, που μιλά για τη φιλία και την αξία που πρέπει να της δίνουμε. Οι φωνές του πετεινού ξυπνούν κάθε πρωί μια χουζουρλού γάτα που εκνευρίζεται κι αποφασίζει να τον φάει για να ησυχάσει. Πώς, όμως, να κ..

6,00€

Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΧΥΛΙ (ΜΕ CD)

Το έργο μάς σεργιανίζει στα βάθη ενός παραμυθένιου ωκεανού, όπου γεννιέται μια υπέροχη γοργόνα, η Χρυσομελένια. Φορώντας πάντα ένα μαγικό κοχύλι στο λαιμό, δώρο της μαμάς της, η μικρή γοργόνα βιάζεται πολύ να μεγαλώσει και να δοκιμάσει εμπειρίες για ..

12,00€

Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Αν έχετε ακούσει τον ήχο της θάλασσας μέσα σ' ένα κοχύλι, αν σας είπαν να κάνετε μια ευχή όταν δείτε στον ουρανό να πέφτει το βράδυ ένα αστέρι, κι ακόμα αν πιστεύετε στα όνειρα, τότε σίγουρα τούτη η ευφάνταστη ιστοριούλα που θα διαβάσετε θα σας κάνει..

15,00€

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τα λίγα παιδιά που καταφέρνουν να επιζήσουν μετά από έναν φονικό πόλεμο συλλαμβάνουν τον Πόλεμο, τη Βόμβα και τον Πολεμοκάπηλο και τους δικάζουν ως υπαίτιους της καταστροφής. Ανταλλάσσονται λογικά αλλά και παράλογα επιχειρήματα υπέρ και κατά του πολέ..

8,48€

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

Το θεατρικό έργο της Γεωργίας Παρασκευά ξεκινά από την Κιβωτό του Νώε και τον κόσμο των πουλιών του Αριστοφάνη, για να καταλήξει να είναι ένα κείμενο για μικρούς και μεγάλους θεατές, αλλά και ιντερνετικούς αναγνώστες. Οι ήρωες των κλασικών παραμυθιών..

6,36€

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Έργο για παιδιά βασισμένο στα έργα του Αριστοφάνη: Ειρήνη, Αχαρνιώτες, Πλούτος, τα πουλιά, η ΛυσιστράτηΜέσα από τη μαγεία του Θεάτρου, το παιδί θα γνωρίσει τον πάντα επίκαιρο Αριστοφάνη, θ αγαπήσει τα τρελά αστεία του, την ελπίδα που σάλευε σ όλα του..

15,21€

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ

Ένα πλούσιο ποιοτικό έργο, που καλύπτει κάθε εορταστική στιγμή στο νηπιαγωγείο, με θεατρικά έργα και παραστάσεις από την αρχή της χρονιάς ως το τέλος. Όπως ο κύκλος του χρόνου, η 28η Οκτωβρίου, το Πολυτεχνείο, τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, η 25η Μα..

19,08€

ΚΑΙΡΟΣ (VCD)

..

12,60€

ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!

Ο Ρο και η Γιώτα που έχουν φτερά και το Έψιλον με κάτι παράξενα μαλλιά, κατοικούν στον πλανήτη φριG του Γαλαξία 4Κάπα/ρει. Μια μέρα, ένα αστέρι πέφτει πάνω στο κεφάλι του Έψιλον. Αυτό χάνει την ισορροπία του, πέφτει στο κενό και χάνεται πάνω στη Γη! ..

8,48€

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ

Η Λυσιστράτη, μια δυναμική Αθηναία, αγανακτισμένη από τους συνεχείς πολέμους και την απουσία των αντρών, καταστρώνει ένα σχέδιο για να επικρατήσει η ειρήνη. Πείθει τις γυναίκες των άλλων ελληνικών πόλεων να απέχουν από τα συζυγικά τους καθήκοντα, ενώ..

12,00€

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ

Διασκευασμένη απόδοση στα νέα ελληνικά, ειδική για παιδιά, το αντιπολεμικό έργο του Αριστοφάνη, Λυσιστράτη, έχει αποδοθεί σε τέσσερις πράξεις. Τα παιδιά, γελώντας και διασκεδάζοντας, αθαίνουν να επεξεργάζονται τα μηνύματα του μεγάλου και κωμικοτραγικ..

8,00€

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ

«Τι θα γίνει μ' αυτούς τους άνδρες, που τους αρέσει ο πόλεμος;» είπε η Λυσιστράτη.Συμφώνησαν να κάνουν όλες μαζί οι γυναίκες απεργία και έπιασε το κόλπο...

8,50€

ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΜ

Η Σταχτοπούτα, Η ωραία κοιμωμένη, Η Κοκκινοσκουφίτσα, Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι, Χάνσελ και Γκρέτελ, Ο Βασιλιάς Βάτραχος, Ο λύκος και τα επτά κατσικάκια είναι μερικά από τα πιο γνωστά παραμύθια των αγαπημένων Αδελφών Γκριμμ που, διά χειρός της Φίλι..

8,48€

ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ ΕΚΔΡΟΜΗ

Η μουσική θεατρική παράσταση "με τον Αίσωπο εκδρομή" είναι ένα μουσικό ταξίδι κι ένα φιλοσοφικό παραμύθι με τον Αίσωπο για μηχανοδηγό, τον σοφό Σωκράτη για ξεναγό, τον Θανάση Βέγγο θερμαστή και τον Καραγκιόζη για όλες τις δουλειές. Στο ίδιο το βαγόνι..

14,92€

ΜΙΑ ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗ (ΜΕ CD)

Πώς θα περάσει το καλοκαίρι της η Πίτσα η αλεπουδίτσα; Πού θα περάσει τις διακοπές της; Μια αλεπού, πονηρή σαν όλες τις άλλες, ξεκίνησε για τη συνηθισμένη της καλοκαιρινή εξόρμηση, όμως... κατέληξε να περάσει τις πιο ενδιαφέρουσες διακοπές της ζωής τ..

12,00€

ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Το παρόν βιβλίο είναι το αποτέλεσμα της πρώτης μας προσπάθειας να προσφέρουμε τη μακροχρόνια εμπειρία μας, δουλεύοντας ως θεατρολόγοι και εκπαιδευτικοί θεατρικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Αποτελεί μία παιδαγωγική πρόταση για την προετοιμασί..

15,00€