Ψυχή του Κόσμου


Η ΣΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. Η ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΟΥΤΡΑ

Στο βιβλίο αυτό περιέχονται δύο από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς Σούτρες του Βουδιστικού κόσμου που συγκεντρώνουν σε περίληψη όλο τον πλούτο και τη σοφία της γονιμότερης περιόδου εξέλιξης του Μεγάλου Οχήματος. Αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος της ..

8,00€

Η ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΒΟΥΔΙΣΜΟ

Το κείμενο αυτό πρέπει να το μεταχειρίζεται κάποιος με ανάλογο σεβασμό. Προορίζεται για όλους εκείνους που έχουν μια εμφανή αλλά ενδεχόμενα και μια μη εμφανή αλλά λειτουργούσα σχέση με την παράδοση της Μεγάλης Τελειότητας (Τζόγκπα Τσένπο), της πλέον ..

8,00€

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Α' ΜΕΡΟΣ

Το βασικό κείμενο του συγκεκριμένου βιβλίου αποτελείται από μία σειρά επιστολών, οι οποίες υπαγορεύθηκαν νοερώς από τους Διδασκάλους της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας σε έναν υποψήφιο Μαθητή τους.Λαμβάνοντας υπ' όψιν της η Ιεραρχία του Φωτός την σύγχυση..

16,50€

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ Ζ' ΜΕΡΟΣ

Το έβδομο μέρος των Σύγχρονων Επιστολών αναφέρεται εκ νέου στην Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, στους παλαιούς αλλά και σε νέους Διδασκάλους, στο έργο που έχουν αναλάβει την σύγχρονη εποχή, στην πρόοδο τους στην Ιεραρχία του Φωτός καθώς και στον τρόπο με το..

18,00€

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΝΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΟΣ

Τα μυστήρια της Αιγύπτου και το Εσωτερικό Νόημα του Αινίγματος της Σφιγγός αποτελούν μια συνοπτική μελέτη του Παπύς η οποία, κατά καιρούς, αναλύθηκε τμηματικά σε διάφορα έργα του.Ο συγγραφέας, με το γνωστό γλαφυρό ύφος του, εμβαθύνει στην ουσία των Μ..

14,94€

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣ

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΗΣΤα Τραγούδια της Φώτισης εισάγουν εύκολα στο Καθαρό Φως της Μεγάλης Τελειότηταςγια να μπορέσει να διασχίσει κανείς ταχύτατα Τα Επίπεδα και τους Δρόμους.Άσματα που αναδύουν φώτιση, έμπνευση και μύηση...

8,00€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)