Publibook


READING GUIDE FOR B1& B2

A 60-hour intervention course which teaches the most comprehensive reading strategies for level B1 & B2. Course features: - 31 texts, 15 semi-authentic for B1 and 15 authentic for B2 - 5 plus areas of work per text making use of the brand new intersk..

21,10€

ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΑΛΑ

Βαθιά, πολύ βαθιά, στον βυθό του ανθρώπινου ασυνείδητου, υπάρχουν κρυμμένες ιστορίες. Ένας Αφρικανός αγριοελέφαντας, χτυπημένος από την ελεφαντίσια μοίρα του, και μια γυναίκα, με τον ανθρώπινο πόνο καρφωμένο μέσα της με ατσαλένια καρφιά, συναντήθηκαν..

9,95€

Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΦΗΓΗΣΗ - ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ

Ένας επικίνδυνος δικτάτορας. Μια σκηνοθετημένη αφορμή. Επικές αναμετρήσεις και ολέθριες ήττες. Ανυπέρβλητοι ηρωισμοί και εφιαλτικές προδοσίες. Μυστικές υπηρεσίες, εργοστάσια παραγωγής θανάτου, πειράματα σε ανθρώπους, ανίερες συμμαχίες, θεωρίες συνωμο..

19,71€

ΒΑΡΑΑΤ

Στην Κάλμα, μια μελλοντική κοινωνία που επιβίωσε ενός καταστρεπτικού πολέμου, οι άνθρωποι έχουν εναποθέσει την εξουσία στον Βαραάτ, έναν υπολογιστή απεριορίστων δυνατοτήτων. Δραστηριοποιούμενοι σε ένα περιβάλλον απόλυτου προγραμματισμού, επιτήρησης κ..

19,09€

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ

Ο Αλέξανδρος, τριτοετής φοιτητής του Πολυτεχνείου, πηγαίνει για καλοκαιρινή εργασία σε μια επαρχιακή πόλη, όπου φιλοξενείται από τη Βάσω, με την οποία συνδέεται συναισθηματικά. Στη διάρκεια του καλοκαιριού δημιουργεί ερωτικές σχέσεις και με άλλες κοπ..

24,23€

ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ: ΤΑΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

Οι εκπαιδευτικές και επαγγελματικές κατευθύνσεις αλλά και οι βλέψεις των μαθητών και των οικογενειών τους, δεν είναι αποτέλεσμα ούτε φυσικών ικανοτήτων, ούτε αξιοκρατικής αξιολόγησης. Είναι αποτέλεσμα κοινωνικών παραγόντων. Στο καπιταλιστικό σύστημα ..

29,86€

ΔΙΑΦΥΓΗ

Είναι πρόκληση να συμπυκνώσεις τόσο μια διήγηση, ώστε να χωρέσει μέσα σε ένα ποιήμα. Είναι πρόκληση η μουσικότητα των λέξεων και των στίχων...

10,04€

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η χρήση της ενέργειας είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ στις δυτικές μεταβιομηχανικές κοινωνίες για τη στήριξη του σημερινού επιπέδου της υψηλής ευημερίας τους. Στην Ελλάδα η αξιοποίηση του ενδογενούς ενεργειακού δυναμικού της περιφέρειας ..

12,94€

Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

88 π.Χ. Τα σύννεφα του πιο βρώμικου πολέμου που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα έχουν πέσει βαριά πάνω από τις πάλαι ποτέ πανίσχυρες ελληνικές πόλεις. Οι Ασιατικές ορδές του Βασιλιά Μιθριδάτη επελαύνουν ανενόχλητες στα νησιά του Αιγαίου και στη..

21,10€

Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Το τηλέφωνο του Αριστείδη Βλένη χτυπάει για να ειδοποιηθεί από την αστυνομία ότι ο Άκης, παιδικός του φίλος, έχει αυτοκτονήσει αφήνοντας ένα σημείωμα υπ` όψιν του. Το τραγικό γεγονός οδηγεί τον Αριστείδη στην αναπόληση της ζωής τους και των στιγμών π..

17,08€

Η ΤΑΞΗ

Δυο αδέλφια, μια οικογένεια, μια κοινωνία σε κρίση...."...Από την άλλη το σύστημα πάντα επαγρυπνεί... Η δυστυχία και η φτώχεια ο εφεδρικός στρατός των ανέργων υπενθυμίζουν πάντα ότι το πηγάδι δεν έχει πάτο. Υπάρχουν πάντα τα χειρότερα κι εσύ αχάριστε..

9,95€

Η ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ

Η Ρωξάνη, κόρη του βασιλιά της μυθικής χώρας της Νυδίας, θα γιορτάσει σε λίγες μέρες τα δέκατα όγδοα γενέθλιά της. Όχι μόνο θα ενηλικιωθεί, αλλά θα γίνει και επίσημα η διάδοχος του θρόνου. Η τυχαία ανακάλυψη όμως ενός κλειδιού και η αποκάλυψη ενός κα..

16,07€

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

Ένας έφεδρος υπολοχαγός του ελληνικού στρατού τη περίοδο του εμφυλίου, που πέρα από κομμουνιστές, καταδιώκει και δαίμονες. Ένας διαγαλαξιακός τυχοδιώκτης που στη τελευταία του αποστολή σχεδιάζει να πάρει την τελική του εκδίκησή από τους τυράννους του..

24,88€

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

Ο Γκρεκ, ένας νέος που αδυνατεί να συμμορφωθεί στους κανόνες και τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στη φιλοσοφία του για τη ζωή και στις απαιτήσεις που προκύπτουν από την κοινωνία και περισσότερο από την Άννα, τη σύντροφ..

10,04€

ΝΕΟΓΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑ

Η Νεογνική Καρδιολογία είναι ενδεχομένως το πιο δύσκολο κομμάτι της Καρδιολογίας. Η μετάπτωση της εμβρυϊκής στην μετεμβρυϊκή κυκλοφορία τις πρώτες ώρες ζωής καθιστά την εξέλιξη πολλών συγγενών καρδιοπαθειών μη προβλέψιμη. Η δε αντιμετώπισή τους απαιτ..

45,00€

ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Μια σεβάσμια κυρία είχε μεγάλη οικονομική άνεση και κανέναν στον κόσμο. Αποφάσισε, λοιπόν, να βοηθήσει τις επόμενες γενιές να ζήσουν σε έναν κάπως καλύτερο κόσμο, δημιουργώντας γι’ αυτό τον σκοπό μια δυναμική ομάδα, που θα ανελάμβανε την εκπλήρωσή το..

14,93€

ΟΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σαρανταδύο αυτοτελή αλλά και αλληλένδετα μικρά αφηγήματα, βιώματα και ακούσματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας του συγγραφέα, από το χωριό του, κατά τη δεκαετία του 1940, στα τέλη της ιταλικής κατοχής και στη διάρκεια της γερμανικής που ακολούθησε..

13,06€

ΟΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ

Η σκλαβιά σ` όλες της τις μορφές είναι το πρώτο θέμα προβληματισμού των "Φευγάτων", με αναφορές στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και την εξάρτησή του από αυτή. Ο πυρήνας όμως του περιεχομένου τους είναι η σύγκριση των παλαιότερων εποχών με τη σύγχρο..

27,13€

ΟΣΑ Ο ΝΟΥΣ ΔΕ ΒΑΖΕΙ

Τουρκοκρατία - Γερμανική κατοχή - ΕμφύλιοςΖωές που πορεύθηκαν παράλληλα από όλες αυτές τις καταστάσεις και που άλλαξαν τη μοίρα τους. Αγωνίστηκαν, υπέφεραν, πάλεψαν αλλά δεν λιποτάκτησαν, δεν έσκυψαν το κεφάλι και συνέχισαν τη ζωή με καρτερία αλλά κα..

21,90€

ΣΑΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟ ΓΙΑΓΚΙΝΙ. ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΜΑ

Και ο καιρός κύλησε σαν το νερό! Βαθυκόκκινα σημάδια σκουριάς, κακοφορμισμένες πληγές κι ανείπωτες κουβέντες χαράσσουν το χάρτη των περασμένων...Φορτωμένα ανθρώπινα ράκη ξεμάκραιναν τα πλοία για τα ελληνικά νησιά και τον Πειραιά. Σαν αρχαίες πένθιμες..

22,89€

ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΨΥΧΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ

Φιλιππιάδα, Άρτα, Κωνσταντινούπολη, Ινσταμπούλ.Κατερίνη, Οσμάν, Γιούλα, Βασιλική, Θωμάς.Μια ιστορία για τη δύναμη της ψυχής απλών καθημερινών ηρώων που χάραξαν ο καθένας τη δική του πορεία πληρώνοντας το αντίτιμο.Θύμα της προσφυγιάς και του ξεριζωμού..

17,92€

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Κάποιοι λένε ότι το σκάκι είναι τέχνη. Άλλοι λένε ότι είναι επιστήμη. Πάνω από όλα, όμως, το σκάκι είναι παιχνίδι. Όπως όλα τα παιχνίδια, το σκάκι προσφέρει συναισθήματα χαράς, διασκέδασης, ευγενούς άμιλλας και δημιουργικότητας. Η βασική, όμως, διαφο..

18,91€

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ

Ο επιθεωρητής Τζίμ Ντιβάιν, έντιμος και ικανός αξιωματικός της υπηρεσίας F.A.C. στη μεγαλούπολη Μόμπλαντ, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση. Ο κατά συρροή δολοφόνος με το ψευδώνυμο `Το Μαύρο Ρόδο` σπέρνει το θάνατο στα κυκλώματ..

15,00€

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ

Ξεχασμένο στο ράφι του βιβλιοπωλείου του κυρίου Αρνώ, το Βιβλίο βλέπει τις άδειες του σελίδες να κιτρινίζουν καθώς ο καιρός περνά. Κανείς δεν ενδιαφέρεται γι` αυτό. Θα ήθελε να φύγει, να ελευθερωθεί από τη σκλαβιά του αλλά η τύχη δεν το βοηθά. Ώσπου ..

14,93€

ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ

Ο καθηγητής χημείας του πανεπιστημίου της Μελβούρνης βλέπει δυο όνειρα περίεργης φύσεως, τα οποία του δείχνουν κάποιο μυστικό που συνδέεται με τον ίδιο και την οικογένειά του. Ύστερα από έρευνες ανακαλύπτει πως αυτά που είδε στα όνειρα υπάρχουν και σ..

24,88€

ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ

Ένας ταλαιπωρημένος γέροντας, που ζει στο περιθώριο -βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι- και σιτίζεται από κάδους σκουπιδιών, αισθάνεται την ανάγκη να αφηγηθεί την ιστορία του, την τελευταία νύχτα της ζωής του, σ’ ένα κούτσουρο, στον ..

11,94€

ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Σ' ένα πανέμορφο δάσος κατοικούσαν όλων των ειδών τα ζώα που έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας γιατί τα λιοντάρια αρχηγοί τους είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την ειρήνη στον τόπο τους μια και ακούραστοι φύλακες στα σύνορα κρατούσαν μακριά τ..

22,89€

Εμφάνιση 1 έως 27 από 27 (1 Σελ.)