Salto


100 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αντικειμενικός σκοπός του συγγραφέα είναι να διεγείρει το ενδιαφέρον και να αποκαλύψει με παιγνιώδη μορφή, μέσα από 100 διαφορετικά παιχνίδια, τα αγωνίσματα του στίβου, ώστε να βελτιωθεί το παιδί τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Ο συγγραφέας για κάθ..

12,00€

1015 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Είναι πολύ σημαντικό, κατά την ώρα του μαθήματος της φυσικής αγωγής ή στη διάρκεια της προπονητικής μονάδας, αλλά και σε κάθε πρόγραμμα γυμναστικής να υπάρχει ποικιλία και πρωτοτυπία στις ασκήσεις, ώστε ν' αποφεύγεται η μονοτονία και να διεγείρεται σ..

8,00€

200 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ο Michel Dumont μας προτείνει 200 καινούργια προπονητικά παιχνίδια. Ταξινομημένα σύμφωνα με τις διάφορες ζώνες του αγωνιστικού χώρου τα παιχνίδια αυτά παρουσιάζονται σε μορφή καρτέλας για ντοσιέ, η κοινή τους μεθοδολογία και το απόλυτα κατανοητό σχήμ..

20,00€

AIKIDO - ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ (ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ)

Πρόκειται ίσως για το μοναδικό βιβλίο που κάνει εκτενέστερη αναφορά σε εσωτερικούς παράγοντες και ταξινομεί τόσο αναλυτικά τη θεωρία της επίθεσης και της άμυνας καθώς και τα κυκλώματα εξουδετέρωσης που επιδρούν κατά την εκτέλεση των τεχνικών στο Aiki..

38,00€

BASKETBALL ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΣΑΛΤΟ)

Το "Basketball για παιδιά" περιγράφει λεπτομερειακά, πώς να παρουσιάσεις και να διδάξεις στα παιδιά τις βασικές τεχνικές και τακτικές δεξιότητες που χρειάζεται να αναπτύξουν σ' αυτή την ηλικία. Περιέχει 32 τεχνικά και τακτικά στοιχεία που αποτελούν τ..

4,24€

BASKETBALL ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Μέσα στο νέο αυτό βιβλίο των Τσίτσκαρη Γ., Χατζηαθανασίου Π. περιγράφεται η ατομική τεχνική καθώς και οι δυνατότητες επιθετικής και αμυντικής συνεργασίας των καλαθοσφαιριστών. Συγκεκριμένα γίνεται λεπτομερής ανάλυση σε όλες τις δεξιότητες που αφορούν..

23,85€

BASKETBALL ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΝΟΝΕΣ

Με το βιβλίο αυτό:1. Παρουσιάζεται η ατομική επιθετική και αμυντική τεχνική στην καλαθοσφαίριση.Συγκεκριμένα, αναλύεται με λεπτομέρειες η μεθοδολογική και προπονητική δομή των δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης, που αφορούν:-την ατομική τεχνική, στην επί..

33,00€

BASKETBALL: Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Με το βιβλίο αυτό στοχεύουμε στην επαρκή πληροφόρηση των προπονητών και των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής, για τον τρόπο οργάνωσης των ομάδων τους, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα. Επίσης, δίνουμε οδηγίες για το πως να προγραμματίσουν ..

28,60€

BASKETBALL: ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ, ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται και αναλύονται όλοι οι κανονισμοί Καλαθοσφαίρισης που ισχύουν για τα πρωταθλήματα της F.I.B.A., συνεπώς και για τα ελληνικά πρωταθλήματα, όλων των κατηγοριών, όλων των αναπτυξιακών ηλικιών, περιλαμβάνοντας και τις τελ..

20,00€

COACHING ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ρόλος του προπονητή στην προπονητική διαδικασία είναι καθοριστικός. Προσδιορίζει τα προπονητικά περιεχόμενα που εφαρμόζονται στην ομάδα και τους παίκτες χωριστά, αποφασίζει για τη σύνθεση της ομάδας και καθορίζει την τακτική που εφαρμόζει η ομάδα, ..

14,00€

EUROFIT: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση της υγείας είναι ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης το οποίο συμβάλλει γενικότερα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους στόχους της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού. Στο βι..

6,88€

PILATES

Το πιλάτες είναι μια προπονητική μέθοδος που αναπτύχθηκε από τον Joseph Pilates στη 10ετία του 1920. Η μέθοδος αυτή συνδυάζει κλασικές γυμναστικές ασκήσεις με τη γιόγκα και δανείζεται αρκετά στοιχεία από τις πολεμικές τέχνες. Τα πλεονεκτήματα της μεθ..

13,00€

POWER VOLLEYBALL

..

18,70€

STEP

Tο βιβλίο αυτό με πάνω από 300 φωτογραφίες και αναλυτικά σχόλια παρουσιάζει οδηγίες για τη χρησιμοποίηση του step, υποδείξεις για το σχεδιασμό ενός ατομικά εξειδικευμένου προγράμματος εξάσκησης, ασκήσεις προθέρμανσης, βηματισμούς στο step, συνδυασμού..

2,00€

STRETCHING

..

9,00€

STRETCHING ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ

Το βιβλίο περιλαμβάνει 310 ασκήσεις, κατάλληλες για όλα τα δημοφιλή αθλήματα...

8,00€

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στόχος του βιβλίου είναι να δώσει σε όλους εκείνους που ενδιαφερόνται για το ποδόσφαιρο, με απλή και κατανοητή γλώσσα, πρακτικές ιδέες σχετικά με θέματα της αγωνιστικής ιδέας,της τακτικής,των αγωνιστικών συστημάτων και του αγωνιστικού πλάνου. Παρουσι..

13,00€

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η τακτική, σε συνδυασμό με τη φυσική κατάσταση και την τεχνική, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της απόδοσης στο ποδόσφαιρο. Είναι επομένως αναγκαίο να επιμείνουμε στην ανάπτυξη και στη σωστή εφαρμογή της στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα από τα πρώτα ..

21,42€

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

E L James revisits the world of Fifty Shades with a deeper and darker take on the love story that has enthralled millions of readers around the globe. Their scorching, sensual affair ended in heartbreak and recrimination, but Christian Grey cannot ge..

9,42€

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

..

13,69€

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Η συμβολή του μασάζ στην προφύλαξη από διάφορες κακώσεις και στην αποκατάσταση του οργανισμού μετά από αυτές ή μετά από ασθένειες, η γενικότερη συμβολή του στη διατήρηση και αποκατάσταση της καλής υγείας και η εύκολη εφαρμογή του κάνουν απαραίτητη τη..

5,00€

ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Β' ΕΚΔΟΣΗ

Η Άμυνα σε Ευθεία Γραμμή με ζώνη είναι η τακτική αγώνος που κατεξοχήν χρησιμοποιήθηκε από τις εθνικές ομάδες που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξήχθη στην Κορέα και στην Ιαπωνία το 2002. Η αμυντική αυτή επιλογή είναι το θέμα του..

20,29€

ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ MANUAL 2002

Αναβολικά στεροειδή. Μύθοι και πραγματικότητα. Τα είδη των αναβολικών στεροειδών και τα αποτελέσματα της χρήσης τους στον ανθρώπινο οργανισμό. Για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, πλήρης φαρμακευτικός οδηγός για όλα τα είδη Αναβολικών Ετεροειδών, Αυ..

18,00€

ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ είναι μια δυναμική, ολοκληρωμένη προσέγγιση στη μελέτη των σωματικών δομών του μυοσκελετικού συστήματος και στη λειτουργική σχέση τους με τις κινήσεις του ανθρώπινου σώματος. Με σαφές και περιεκτικό κείμενο και περισσότερα από ..

33,50€

ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗ

..

25,00€

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το περιεχόμενο του συγκεκριμένου βιβλίου αποτελεί το απόσταγμα της γνώσης που προέκυψε από μια πολυετή και πετυχημένη πορεία του συγγραφέα στον χώρο της προπονητικής της κολύμβησης, εστιαζόμενο στην προπόνηση μικρών κολυμβητών...

24,50€

ΑΣΕΠ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ & ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ

Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε δύο μεγάλες ενότητες. Η πρώτη ενότητα αφορά στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών που διεξήχθη το 2002 και η δεύτερη στον αντίστοιχο διαγωνισμό που διεξήχθη το 2005.Κάθε ενότητα είναι χωρισμένη σε κεφάλαια που περιέχουν τις ερωτήσ..

15,53€

ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Η μπάλα γυμναστικής έχει εισβάλει στους χώρους άθλησης και αποτελεί ένα ιδανικό όργανο για την άσκηση παιδιών, ενηλίκων και ατόμων τρίτης ηλικίας. Στο βιβλίο, οι συγγραφείς περιγράφουν μια συλλογή ασκήσεων με την μπάλα που χρησιμοποιούναι στην προθέρ..

7,20€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

Ο αθλητισμός υποστυρίζεται από πολλές επιστήμες που εξετάζουν, ερευνούν και πειραματίζονται με στόχο την εφαρμογή των αποτελεσμάτων τους στην προπόνηση και τον αγώνα για την επίτευξη υψηλών επιδόσεων.Η βιομnχανική του αθλητισμού έχει ως αντικείμενο έ..

14,50€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Το παρόν σύγγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές του προπτυχιακού κύκλου σπουδών. Περιέχει τις αναπτύξεις κάποιων βασικών εννοιών της Στατιστικής καθώς και την παρουσίαση κάποιων αναλύσεων που αντιστοιχούν σε απλά μοντέλα δεδομένων. Όλα τα ανωτέρω συνοδεύο..

18,00€

ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚ ΑΓΩΓΗΣ

Ο στόχος των συγγραφέων τίθεται εξαρχής στον τίτλο του βιβλίου. Για να είναι εποικοδομητική η διδασκαλία της φυσικής αγωγής, οι καθηγητές οφείλουν να κατέχουν γνώσεις ψυχολογίας, προγραμματισμού των στόχων του μαθήματος, μεθοδικής διδακτικής και παιδ..

5,00€

ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Το "Γυμνάζοντας παιδιά προσχολικής ηλικίας" θα βοηθήσει:- εκπαιδευτικούς ΦΑ, προπονητές αθλημάτων και φοιτητές ΤΕΦΑΑ να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ένα ποιοτικό πρόγραμμα άσκησης για μικρά παιδιά- νηπιαγωγούς να γυμνάσουν τους μαθητές τους και να πε..

13,00€

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιάτρους και σε γονείς και σε όλους όσους έχουν αναλάβει το λειτούργημα του παιδαγωγού. Στόχος του είναι να συμβάλλει στην πρόληψη των κακώσεων στις αρθρώσεις που προέρχονται από την κακή τοποθέτηση των ποδιών, την πλατυπο..

4,48€

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

12,72€

Εμφάνιση 1 έως 40 από 138 (4 Σελ.)