ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ

1000 ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ

Το βιβλίο αυτό περιέχει περισσότερες από 1000 ασκήσεις σε μορφή πολλαπλών επιλογών με τις απαντήσεις και τις λύσεις τους. Απευθύνεται στους υποψηφίους μαθηματικούς του ΑΣΕΠ, με ασκήσεις κλιμακωτού επιπέδου δυσκολίας, πάνω σε όλη τη σχετική ύλη. Φ..

20,00€

PREPARAZIONE ALL' ΑΣΕΠ (STUDENTE ED ESERCIZI)

Il volume "Preparazione all' ΑΣΕΠ - prova di italiano" costituisce la raccolta di materiali usati e testati con circa sessanta docenti di italiano, che hanno partecipato al primo concorso organizzato dall'ASEP per la messa in ruolo di docenti di ital..

14,84€

REUSSIR LE FRANCAIS (ΑΣΕΠ)(ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ)

Ce recueil de textes francais sur des sujets d'actualite en relation avec l'ecole ou la societe francaises a pour but de permettre aux enseignants de francais desireux de participer au concours ASEP de se preparer dans les meilleures conditions, tant..

10,95€

Α.Σ.Ε.Π. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ - ΤΟΜΟΣ: 2

Περιέχει (σύμφωνα με τη νέα εξεταστέα ύλη):- Γενικές αρχές στη νεοελληνική γλώσσα- Γενικές αρχές στη νεοελληνική λογοτεχνία- Κείμενα / δοκίμια- Εισαγωγή στην ποίηση και την πεζογραφία της νεοελληνικής γραμματείας- Ερμηνευτική προσέγγιση σε όλα τα κεί..

36,04€

Α.Σ.Ε.Π. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ - ΤΟΜΟΣ: 3

Περιέχει (σύμφωνα με τη νέα εξεταστέα ύλη):- Τις τρεις θεματικές ενότητες της ιστορίαςΑ΄ θεματική ενότητα: Ο ελληνικός κόσμος από το τέλος των Περσικών Πολέμων (479 π.Χ.) έως το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (323 π.Χ.)Β΄ θεματική ενότητα: Οι σχέσεις ..

36,04€

ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΕΠ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πρότυπο οδηγό επιτυχίας για τους υποψήφιους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Η ύλη του καλύπτει τις βασικές γνώσεις της γραμματικής, του λεξιλογίου, των κειμένων κατανόησης και της αναγνωστικής ικανότητας της αγγλικής γλώσσας. ..

19,80€

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια νέα ερμηνευτική επεξεργασία ολόκληρου του Β' βιβλίου από τα "Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη" και προσφέρεται ως βοήθημα διδασκαλίας για τον καθηγητή, καθώς και ως άμεσο βοήθημα προετοιμασίας για τον διαγωνισμό εκπαιδε..

10,14€

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ ΑΣΕΠ

Τα "Ηθικά Νικομάχεια" περιλαμβάνονται στα φιλοσοφικά κείμενα της Γ΄ λυκείου. Μαζί με τα "Πολιτικά", κλείνουν έναν διετή διδακτικό κύκλο στο Λύκειο, που αρχίζει με τους ιστορικούς, περνάει από την τραγωδία, στη συνέχεια στους ρήτορες και τον "Επιτάφιο..

20,00€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η «Αρχαία Ελληνική Γραμματολογία» είναι συνοπτική και χρήσιμη για τους φιλολόγους που συμμετέχουν στις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π.,για τους φοιτητές και τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Ελπίζουμε ότι θα τύχει την ίδια ευμενή υποδοχή, όπως και τ..

13,43€

ΑΣΕΠ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ & ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ

Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε δύο μεγάλες ενότητες. Η πρώτη ενότητα αφορά στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών που διεξήχθη το 2002 και η δεύτερη στον αντίστοιχο διαγωνισμό που διεξήχθη το 2005.Κάθε ενότητα είναι χωρισμένη σε κεφάλαια που περιέχουν τις ερωτήσ..

15,53€

ΑΣΕΠ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΜΟΣ Α

Πρώτος, ο Αριστοτέλης θεώρησε ότι η κοινωνική συμβίωση αποτελεί πρωταρχική ανάγκη του ανθρώπου και πηγάζει απ' την κοινωνική του ορμή. Η πολιτική κοινότητα είναι φυσική ανάγκη για τον άνθρωπο. "Εκ φύσεως" νιώθει ο άνθρωπος την ανάγκη να συνυπάρξει με..

25,44€

ΑΣΕΠ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΜΟΣ Β

Ραψωδία Σ 478-616: Ο Ήφαιστος κατασκευάζει την πανοπλία του ΑχιλλέαΣτίχοι Σ 496-507: Στην αγορά της πολιτείας διεξαγόταν μια δίκη. Οι γέροντες έκριναν ορθότερα ως δικαστές-διαιτητές, εξομαλύνοντας τις διαφορές και περιορίζοντας τις φιλονικίες.Ως δίκα..

26,50€

ΑΣΕΠ: 2.500 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από ομάδα ειδικευμένων εισηγητών (Φιλολόγων, Παιδαγωγών και Διδακτολόγων) των Φροντιστηρίων Δ. ΜΠΟΝΙΑ. Αποτελεί δε, ένα πολύτιμο εργαλείο αξιολόγησης των γνώσεων κάθε Φιλολόγου που σκοπεύει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό του ΑΣ..

25,34€

ΑΣΕΠ: ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Το βιβλίο αυτό περιέχει:- Τεστ πολλαπλής επιλογής σε κάθε ενότητα (περίπου 600 ερωτήσεις)- Κατανόηση κειμένου μέσα από "ειδικά" επιλεγμένα κείμενα- Θέματα (επιλεκτικά) προηγουμένων διαγωνισμών με τις απαντήσεις τους- Λεκτικές Δεξιότητες Πιο συγκεκριμ..

17,98€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ-ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Ε.Λ.Π. ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

* Περιλαμβάνει ολόκληρη τη λογιστική επιστήμη με βάση τα Ε.Λ.Π. αναπτυγμένη με θεωρία και με παραδείγματα - θέματα εφαρμοσμένα στην πράξη.* Αναλύει τις Συστάσεις - Μετατροπές - Συγχωνεύσεις - Λύσεις και εκκαθαρίσεις επιχειρήσεων - Φορολογία εισοδήματ..

26,36€

ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ - ΤΟΜΟΣ: 2

Το παρόν Β΄ τεύχος του βιβλίου "Αυτοαξιολόγηση στη φυσική" αναφέρεται στα θέματα Σύγχρονης Φυσικής, στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι καθηγητές (φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι, γεωλόγοι) στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Περιλαμβάνει 252 ερωτήσεις πολλαπλής επιλ..

12,33€

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ

Το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εκπαιδευτικούς ως οδηγός για τη διδασκαλία του Γ. Σεφέρη. Επίσης, απευθύνεται σε υποψηφίους του διαγωνισμού εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ ως βοήθημα για το γνωστικό αντικείμενο της νεοελληνικής λογοτεχνίας...

10,65€

ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΣΕΠ

Seit 1998, als die erste ASEP-Prufung stattfand, hat sich ihr Prufungsaufbau standig geandert. In diesem Buch werde ich mich an der letzten Prufung, namlich die vom April 2005, orientieren und in dem Stil die Texte und die Fragen dazu auswahlen.Jedes..

25,83€

ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ Γ ΕΚΔΟΣΗ (ΑΣΕΠ)

Το ανά χείρας βιβλίο "Δημόσιο Δίκαιο" είναι γραμμένο με τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και με σχολιασμένη ή αναπτυγμένη τη σωστή απάντηση. Ανταποκρίνεται στις μαθησιακές ανάγκες ενός Υποψηφίου για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κατηγορίας Πανεπιστημια..

21,20€

ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ & ΤΕ (ΑΣΕΠ)

Περιλαμβάνει: - Συνταγματική οργάνωση του κράτους - Συνταγματικές ελευθερίες - Στοιχεία διοικητικού δικαίου - Στοιχεία διοικητικού δικονομικού δικαίου - Ευρωπαϊκούς θεσμούς - 500 απαντημένα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής...

30,05€

ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΑΣΕΠ)

Φιλοδοξία και στόχο της παρούσας μελέτης αποτελεί η κατάρτιση των ενδιαφερομένων στα θέματα του δημοσιονομικού και φορολογικού δικαίου αλλά και η πλήρης ενημέρωση κάθε Έλληνα πολίτη σχετικά με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Με δεδομένη τη δυσκολία που..

26,00€

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α.Σ.Ε.Π., ΚΛΑΔΟΣ ΓΕΩΛΟΓΩΝ

Περιέχει:- Ψυχοπαιδαγωγικά θέματα- Γενική διδακτική- Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών Multiple choice- Όλα τα τεθέντα θέματα Α.Σ.Ε.Π...

54,38€

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΚΛΑΔΟΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π...

4,77€

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ(ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ- ΝΕΟΕΛΛ.ΓΛΩΣΣΑ-ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)

Το ανά χείρας κείμενο, ενημερωμένο και διευρυμένο, συγκριτικά με όλα τα ανάλογα βιβλία ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ που κυκλοφορούν, είναι γραμμένο και προορίζεται για εκείνους που φιλοδοξούν να μετάσχουν σε δημόσιους διαγωνισμούς, και κυρίως για όλους εκεί..

32,44€

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Το βιβλίο αποτελείται από 9 τεστ, σχεδιασμένα με βάση τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για το γνωστικό αντικείμενο της Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ6). Ωστόσο αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για όλους τους προχωρημένους σπουδαστές αγγλικών (Advanced & Proficiency levels)..

10,00€

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΘΕΟΛΟΓΩΝ

Στο βιβλίο αυτό περιέχονται 700 ερωτήματα που καλύπτουν το σύνολο της εξεταστέας ύλης. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να αποτελέσει ένα βοήθημα για τους θεολόγους που επιθυμούν να λάβουνμέρος στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ προσφέροντας έναν τρόπο εξάσκησης..

10,00€

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ

Στο βιβλίο αυτό περιέχονται 750 ερωτήματα που καλύπτουν το σύνολο της εξεταστέας ύλης. Περιλαμβάνονται ερωτήσεις γραμματολογικού περιεχομένου από τις αρχές της ελληνικής γραμματείας ως και την ελληνιστική περίοδο, καθώς και έχουν επιλεχτεί ενδεικτικά..

10,00€

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο σε μάχιμους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να καταρτιστούν στη Διδακτική των Μαθηματικών, και μάλιστα στο πνεύμα του Νέου Σχολείου, όσο και σε μαθηματικούς που πρόκειται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Περιλ..

15,68€

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΣΕΠ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦ. 1. Σχεδιασμός διδασκαλίας ΚΕΦ. 2. Αναλυτικά Προγράμματα Φυσικής Γυμνασίου - Λυκείου ΚΕΦ. 3. Σχέδια μαθημάτων Φυσικής ΚΕΦ. 4. Θέματα Διδακτικής της Φυσικής / ΑΣΕΠ Βιβλιογραφία..

23,85€

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΣΕΠ

Οι θεματικές ενότητες, στις οποίες θα εξεταστούν οι Υποψήφιοι του Κλάδου ΠΕ 02 Φιλολόγων στο Γνωστικό Αντικείμενο της Ιστορίας, είναι οι εξής: 1. Ο Ελληνικός κόσμος από το τέλος των Περσικών πολέμων έως τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου (323 π.Χ.). 2. Το ..

38,16€

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η θεωρητική επιστημονική κατάρτιση της εκπαιδευτικού της προσχολικής αγωγής αποτελεί σημαντικό εφόδιο για τις εξετάσεις οποιασδήποτε μορφής στον τομέα αυτό αλλά και για την ανταπόκρισή της στις δραστηριότητες της τάξης σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτή..

16,27€

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ (ΑΣΕΠ)

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής που ενδιαφέρονται να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π. Η συγγραφή του με τη μορφή των ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής δίνει τη δυνατότητα να θυμηθεί την ύλη που διδά..

6,00€

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΑΣΕΠ)

Θεωρία και εφαρμογές για την προετοιμασία των υποψήφιων εκπαιδευτικών: ενδεικτικές απαντήσεις παλαιότερων θεμάτων, σχέδια μαθήματος, σχέδια εργασίας, επεξεργασία πηγών και άλλες ασκήσεις, διαθεματική προσέγγιση...

23,73€

Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ, ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΟΥΣ

Για φυσικούς, χημικούς και γεωλόγους. Το 2ο μέρος της σειράς "Η φυσική του ΑΣΕΠ" του συγγραφέα Σωτήρη Μαρτίνου, περιλαμβάνει την ύλη του διαγωνισμού του 2007 και αναφέρεται σε: Οπτική, θερμοδυναμική, σύγχρονη φυσική. Το βοήθημα περιέχει 300 θέματα πο..

15,00€