Βοηθήματα

Βοηθήματα

ΑΛΓΕΒΡΑ

..

15,26€

ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Α' & Β' (ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ)

ΕικονογράφησηΜΑΛΕΑΣ Κ...

15,26€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ

..

25,69€

ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ-ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Και θα 'ρθούν χρονιάρες μέρες: Τα Χριστούγεννα, με τ' αφρόπλαστα χριστόψωμά τους, πρώτα, και τ' Άη-Βασιλειού, με των παιδιών τα κάλαντα, και με των νερών τ' αγιάσματα, τα Φώτα. Και ύστερα τα πάθη του Χριστού και η Ανάσταση, που ολόχαρο το χωριό θα τη..

7,63€

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ - ΠΑΤΕΡΑ

Το βιβλίο περιέχει 210 ποιήματα 14 ομιλίες 13 λογοτεχνικά κείμενα 8 θεατρικά έργα 9 τραγούδια..

26,13€

ΑΠΑΝΘΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Ο εορτασμός των εθνικών επετείων και των θρησκευτικών γιορτών αποτελεί για το ελληνικό σχολείο μια παράδοση πολύ παλιά. Ίσως όμως γι αυτόν ακριβώς το λόγο οι «παραδοσιακοί» εορτασμοί που υιοθετούνται από τα περισσότερα σχολεία αποπνέουν πλέον έναν αέ..

18,27€

ΒΑΣΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ (ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

Το παρόν βιβλίο καλύπτει μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το αντικείμενο της Άλγεβρας, όπως αυτό διδάσκεται σε προπτυχιακό επίπεδο.Ως προς το περιεχόμενο, περιλαμβάνονται οι Ακέραιοι, οι Δακτύλιοι, τα Πολυώνυμα, οι Μεταθέσεις και οι Ομάδες.Ως προς τη ..

25,20€

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ & ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ

Το βιβλίο Γεωμετρία & Συμμετρία αποτελεί μια περιεκτική εισαγωγή στην ευκλείδεια γεωμετρία και τις μη ευκλείδειες γεωμετρίες.Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν γερά θεμέλια στη γεωμετρία, θα ανακαλύψουν ενδιαφέροντα γεωμετρικά αποτελέσματα εκτελώντας τις δρ..

38,70€

ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΟΝΤΟΥΛΕ ΧΑΡΤΟΝΙ (ΩΡΙΩΝ)

Πανεύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Οι απλές φόρμες και τα σχέδια είναι ό,τι πρέπει, για να μπορούν τα παιδιά, με τα μικρά χεράκια τους, να συμμετέχουν στις κατασκευές. Ανάμεσα στις ποικιλόμορφες ιδέες θα βρείτε καρτούλες για δώρα, χριστουγεννι..

9,13€

ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ & ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Για κάθε γιορτή υπάρχουν χωριστά σύντομα θεατρικά έργα, κατάλληλα να ανεβαστούν από μαθητές, ποιήματα για απαγγελίες, τραγούδια για την χορωδία, αρκετοί πανηγυρικοί λόγοι και λογοτεχνικά κείμενα. Το βιβλίο συνοδεύεται από CD, με όλο το ηχητικό υλικό ..

26,10€

ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Η γιορτή που αφήνει, κυρίως στα παιδιά της ΣΤ', τις πιο ωραίες αναμνήσεις είναι αυτή της λήξης των μαθημάτων. Για να γίνει αυτή όσο γίνεται πιο πλούσια και πιο εντυπωσιακή, θέτουμε στη διάθεση σας το νέο μας αυτό βιβλίο. Περιέχει: 70 θεατρικά έργα, 1..

23,40€

ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ

Η επέτειος της Μάχης της Κρήτης (21-27 Μαΐου) είναι η μεγάλη Εθνική γιορτή της Κρήτης, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο με τον πιο πανηγυρικό τρόπο από όλα τα σχολεία του νησιού και από τους κατά τόπους Συλλόγους των Κρητών, εντός και εκτός της Κρήτης...

35,30€

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΤΟΜΟΣ: 1

Ο Αντώνης Δελώνης είναι πολύ γνωστός στον κόσμο των εκπαιδευτικών από την τριαντάχρονη πορεία του στη συγγραφή χρηστικών βιβλίων με πολιτιστικό περιεχόμενο και θεατρικών έργων για το δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο και λύκειο. Οι εκδόσεις ΓΡΗΓΟΡΗ επιχειρο..

13,95€

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΤΟΜΟΣ: 2

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά, Απόκριες, Γιορτή Βιβλίου, Γιορτή της Μητέρας,Τελειώνοντας τη χρονιά...

13,95€

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ (ΜΕ CD-ROM)

Αναμφισβήτητα, οι εθνικές και άλλες γιορτές –κομμάτι αναπόσπαστο από τη σχολική πράξη– συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στη γενικότερη μόρφωση του μαθητή, ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν συνοδεύονται και από θεατρικά δρώμενα.Η παρούσα εργασία –μια ακόμη ανά..

14,31€

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΜΟΣ Α

The ultimate collection by one of the most recognized talents in graphic novels and includes over a decade of comics and illustrations by the still-under-30 Adrian Tomine, from Pulse to The New Yorker and Esquire, collected together for the first tim..

17,18€

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΜΟΣ Β

The ultimate collection by one of the most recognized talents in graphic novels and includes over a decade of comics and illustrations by the still-under-30 Adrian Tomine, from Pulse to The New Yorker and Esquire, collected together for the first tim..

17,18€

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ

Με την άμμο, φυσικά, μπορείς να φτιάξεις παλάτια. Δύο πύργοι, ένα τοιχάκι και τέρμα; Όχι δα! Φτιάχνεις παλάτια με χίλιους οβελίσκους και πυργίσκους, με μεγάλες σκάλες, με οχυρώσεις και καμάρες. Και μετά δημιουργείς τεράστια προϊστορικά θηρία, γιναντι..

10,64€

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ (ΦΛΟΥΔΑΣ)

Χρώματα για υφάσματα, μαλακά μολύβια, μαρκαδόροι, ψαλίδι και μερικά κομμάτια χρωματιστό ύφασμα. Αυτά τα αντικείμενα αρκούν για να μεταμορφώσεις ένα απλό μπουζάκι σε ένα πολύ πρωτότυπο το οποίο μπορείς να χαρίσεις στην καλύτερή σου φίλη ή για να γιορτ..

10,64€

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ (ΦΛΟΥΔΑΣ)

Ποιος λέει ότι οι σφραγίδες είναι μόνο από λάστιχο; Μπορείς να σφραγίσεις με τα δάκτυλα και μετά με πατάτες, με μήλα κομμένα στη μέση, με φελλούς, με σφουγγάρια, με σειρές σχεδίων από χαρτί, με κηλίδες από χρώμα... αρκεί να έχεις λίγο φαντασία και να..

10,64€

ΔΩΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

..

11,87€

ΔΩΡΑΚΙΑ (ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

..

8,22€

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το βιβλίο αυτό βοηθά τους σπουδαστές και τους αποφοίτους της ειδικότητας Βοηθοί Φαρμακείου να αντεπεξέλθουν στις εξετάσεις πιστοποίησης. Από την άλλη πλευρά, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.Οι απαντήσεις των ερωτήσε..

14,40€

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1

Τα δύο βιβλία με τον τίτλο «Εικαστικές δραστηριότητες και γιορτές στο νηπιαγωγείο» καλύπτουν [. . .] όλες τις γιορτές που γίνονται στο νηπιαγωγείο. Συγκεκριμένα ο πρώτος τόμος καλύπτει τις γιορτές από την αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι και τα Χριστο..

15,90€