Γυμνάσιο

Γυμνάσιο

KΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για τον μαθητή της Β΄ Γυμνασίου καθώς προσεγγίζει όλα τα κείµενα του σχολικού βιβλίου Κείµενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας σύµφωνα µε τις νέες οδηγίες διδασκαλίας και αξιολόγησης που ενθαρρύνουν την κριτική και ..

18,80€

ΑΓΓΛΙΚΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Βοήθημα για το σχολικό βιβλίο Αγγλικών Α΄ Γυμνασίου (Προχωρημένοι). Περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου μαθητή και του τετραδίου εργασιών...

11,84€

ΑΓΓΛΙΚΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΑΡΧΑΡΙΩΝ)

Το βιβλίο περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου μαθητή και του τετραδίου εργασιών...

15,92€

ΑΓΓΛΙΚΑ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Βοήθημα για το αντίστοιχο σχολικό βιβλίο. Περιέχει λεξιλόγιο, αναλυτική θεωρία για τα γραμματικά φαινόμενα, ασκήσεις εμπέδωσης με τις απαντήσεις τους...

6,03€

ΑΓΓΛΙΚΑ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Βοήθημα για το αντίστοιχο σχολικό βιβλίο. Περιέχει τις απαντήσεις στις ασκήσεις του βιβλίου μαθητή και του τετραδίου εργασιών...

6,53€

ΑΓΓΛΙΚΑ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο.Περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου μαθητή και του τετραδίου εργασιών...

11,16€

ΑΓΓΛΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο. Περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου μαθητή και του τετραδίου εργασιών...

11,16€

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στον παρόντα τόμο επιχειρείται ερμηνευτική προσέγγιση των κειμένων που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο. Δίνονται επίσης πραγματολογικές, γραμματολογικές και βιβλιογραφικές πληροφορίες και ό,τι άλλο χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση και βίωση των κ..

11,95€

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στον παρόντα τόμο επιχειρείται ερμηνευτική προσέγγιση των κειμένων που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο. Δίνονται επίσης πραγματολογικές, γραμματολογικές και βιβλιογραφικές πληροφορίες και ό,τι άλλο χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση και βίωση των κ..

11,95€

ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται ερμηνευτική προσέγγιση των κειμένων που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο. Δίνονται επίσης πραγματολογικές, γραμματολογικές και βιβλιογραφικές πληροφορίες και ό,τι άλλο χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση και βίωση των κει..

14,32€

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

- Γραμματολογική τοποθέτηση, γενικά στοιχεία- Λεξιλόγιο- Νόημα, κεντρική ιδέα- Δομή, ενότητες- Ερμηνευτική προσέγγιση- Αισθητική προσέγγιση (γλώσσα, ύφος, εκφραστικά μέσα, τεχνική)- Απαντήσεις στις ερωτήσεις..

16,26€

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο...

13,70€

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Περιλαμβάνονται: - Απαντήσεις στις ερωτήσεις της εισαγωγής του σχολικού βιβλίου - Ερωτήσεις στην εισαγωγή κάθε κεφαλαίου Σε κάθε διδακτική ενότητα: Α. Διδακτικοί στόχοι Β. Κείμενα Γ. Αναλυτικο-συνθετική ερμηνεία του κειμένου - Ερωτήσεις γενικής προσέ..

15,84€

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο.Περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου του μαθητή...

16,88€

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΟΡΝΙΘΕΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

- Επεξεργασία εισαγωγής- Θεματικά κέντρα- Νοηματική απόδοση- Λεξιλογικά σχόλια- Ιστορικά, πολιτιστικά στοιχεία- Σκηνογραφία, σκηνοθεσία- Δραματικό στοιχείο, ερμηνεία- Απαντήσεις στα ερωτήματα του βιβλίου- Ερμηνευτικά σχόλια στα συνοδευτικά κείμενα...

7,90€

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΟΡΝΙΘΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Περιέχει: - Εισαγωγή - Ανάλυση κειμένου (νοηματική, αισθητική, πραγματολογική) - Παράλληλα γνωμικά, ρήσεις, παροιμίες - Παράλληλα κείμενα - Κριτήρια αξιολόγησης - Απαντήσεις στις ερωτήσεις, ασκήσεις, δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου - Τράπεζα ερωτ..

16,23€

ΑΡΡΙΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό περιέχει αντιστοίχιση του αρχαίου κειμένου με υποδειγματική μετάφραση, πλούσια λεξιλογικά - γραμματικά σχόλια, συντακτική ανάλυση, απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και ερμημευτική ανάλυση, με έμφαση στις ενότητες που διδάσ..

9,70€

ΑΡΡΙΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

- Επεξεργασία εισαγωγής - Μετάφραση κειμένου - Γλωσσικά, γραμματικά, συντακτικά σχόλια - Ερμηνευτικά, πραγματολογικά σχόλια - Διάρθρωση κειμένου - Απαντήσεις στις ασκήσεις και στα θέματα για συζήτηση - Πρόσθετες ασκήσεις - Απαντήσεις στις πρόσ..

10,47€

ΑΡΧΑΙΑ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό στοχεύει να βοηθήσει τους µαθητές της Γ΄ Γυµνασίου να κατανοήσουν καλύτερα την ύλη του µαθήµατος της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας. Επιθυµία µας είναι να λειτουργήσει ως ένας χρήσιµος βοηθός στην καθηµερινή τους µελέτη. Για τον λόγο αυτό, ..

18,00€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ

Περιέχονται οι ενότητες: - Σύντομη εισαγωγή σε κάθε ενότητα - Εισαγωγικό σημείωμα σε κάθε κείμενο - Ανάλυση κειμένων: νοηματική, πραγματολογική, αισθητική - Απαντήσεις στις ερωτήσεις - ασκήσεις - δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου - Συμπληρωματ..

10,31€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό βοηθά στην προσέγγιση, την ερμηνεία και τη βαθύτερη κατανόηση του κειμένου. Σε κάθε διδακτική ενότητα περιέχει:- ανάλυση της δομής του κειμένου- νοηματική απόδοσή του- ερμηνευτικά σχόλια και ανάλυση της τεχνικής του δημιουργού του κειμ..

9,13€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το παρόν βιβλίο στοχεύει στο να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, στο μάθημα των αρχαίων ελληνικών. Περιλαμβάνει:- Μεταφράσεις όλων των κυρίως κειμένων καθώς και των παραλλήλων κειμένων του σχολικού βιβλίου. - Χρήσιμα..

8,00€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να προσφέρει στο μαθητή της Α΄ Γυμνασίου ένα βοήθημα που με τρόπο μεθοδικό, απλό και πρακτικό θα του επιτρέψει να εξοικειωθεί με τον αρχαίο ελληνικό λόγο και ταυτόχρονα να κατανοήσει τη ζωντανή νεοελληνική γλώσσα, με την πε..

18,02€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Διευκολύνει τους μαθητές στην εύκολη κατανόηση και εμπέδωση της ύλης. Με πρωτότυπη και ευχάριστη παρουσίαση, με επεξηγηματικούς πίνακες και πλούσιο υλικό εξάσκησης, αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα στην μελέτη τόσο για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου όσ..

14,90€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό παρακολουθεί το νέο σχολικό βιβλίο και είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στις κατευθύνσεις του επίσημου αναλυτικού προγράμματος για τη διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας στην Α΄τάξη του γυμνασίου.Περιέχει:- Επεξεργασία όλων των ενοτήτω..

16,56€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Περιλαμβάνει: - Αναλυτική επεξεργασία όλων των κειμένων - Απαντήσεις όλων των ερωτήσεων του σχολικού βιβλίου - Απαντήσεις ερωτήσεων από το βιβλίο του εκπαιδευτικού - Παρουσίαση της σύνταξης σε εύχρηστους πίνακες - Επεξεργασία διαθεματικών ερ..

19,91€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται ερμηνευτική προσέγγιση των διδακτέων ενοτήτων του νέου σχολικού βιβλίου. Το κείμενο κάθε ενότητας προσφέρεται κατά συντακτική σειρά σε αντικριστή μετάφραση στη νεοελληνική, και ακολουθεί γλωσσική, νοηματική και ερμηνευτικ..

10,80€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το παρόν εκπαιδευτικό βοήθημα αναλύει κάθε ενότητα του σχολικού βιβλίου με τον ακόλουθο τρόπο: - Αρχαίο κείμενο και μετάφραση κατ’ αντιστοίχιση. - Ερμηνευτική προσέγγιση. - Γραμματικές και συντακτικές παρατηρήσεις στο κείμενο. - Επεξεργασία ..

15,75€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Α ΤΟΜΟΣ

Περιέχει: - Απαντήσεις στις ερωτήσεις και τις διαθεματικές δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου. - Πρόσθετα στοιχεία για την κατανόηση του κειμένου της κάθε ενότητας. - Πρόσθετες ασκήσεις για τα ετυμολογικά - Πρόσθετες ασκήσεις για τα λεξιλογικά ..

14,85€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (ΕΠΙΤΟΜΟ)

Το βιβλίο τούτο έρχεται να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα και να εμπεδώσεις τα όσα περιέχονται στο σχολικό σου βιβλίο της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας. Σε πρώτο επίπεδο, το βιβλίο ακολουθεί πιστά τη δομή τον σχολικού βιβλίου: απαντά στις ασκήσεις ..

17,50€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να αποτελέσει ένα χρήσιµο εργαλείο για τους µαθητές της Α΄ Γυµνασίου, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την ύλη του µαθήµατος και παρέχοντας υλικό για πρόσθετη εξάσκηση. Επιπλέον, επιθυµία µας είναι η πρώτη επαφή των µαθητών µε ..

19,00€

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το βοήθημα αυτό είναι σύμφωνο με το νέο σχολικό εγχειρίδιο 2007-2008. Περιλαμβάνει:1. μεταφράσεις όλων των αρχαίων κειμένων απο πρωτότυπο (18 ενότητες του βιβλίου και επίμετρο), 2. πίνακες με τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα, 3. συνοπτική παρου..

14,00€