Λύκειο

Λύκειο

10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

Το παρόν βιβλίο έχει σκοπό, να βοηθήσει τον μαθητή της Γ΄ Λυκείου στην τελική του επανάληψη πριν τις Πανελλήνιες εξετάσεις, να οργανώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται και να τις προσαρμόσει στο πνεύμα των θεμάτων. Όρια / Ευθείες (Εφα..

13,00€

100 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ)

Το βιβλίο αυτό δομήθηκε με διαφορετικό τρόπο από τη μορφή που δίνονται τα θέματα στις Πανελλαδικές εξετάσεις.Αυτό έγινε γιατί περιέχονται μόνο τα τρία κεφάλαια της ύλης (ταλαντώσεις - κρούσεις - κύματα) ενώ τα υπόλοιπα (Doppler - Ρευστά -Στερεό σώμα)..

18,00€

100 ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Θέματα αυτενέργειας με εισαγωγικό σημείωμα (ιστορικό - πολιτικό πλαίσιο)Ερωτήσεις κατανόησης στον νοηματικό άξονα κάθε θέματοςΑπαντήσεις των ερωτήσεων κατανόησης..

3,50€

100 ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στη Βιολογία Κατεύθυνσης.Πιστεύουμε ότι σημαντικό εφόδιο για επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις αποτελεί ένα επαναληπτικό βιβλίο που θα παρουσιάζει στον μαθητή την εικόν..

14,92€

100 ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για τη σωστή επανάληψη της Βιολογίας Γενικής Παιδείας Γ΄ λυκείου.Με τη μέθοδο ερωτήσεων - απαντήσεων στόχος μας είναι η κατανόηση και η εμπέδωση της ύλης ώστε ο μαθητής να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ..

14,92€

100 ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σκληρά εργαζόμενους μαθητές-υποψήφιους που, αρνούμενοι τη ρετσινιά της αριστείας, φιλοδοξούν να πετάξουν ψηλά, στοχεύοντας στο 100 των Πανελλαδικών εξετάσεων. Για την επίτευξη όμως αυτού του στόχου δεν αρκούν τα ξενύχ..

15,90€

1111 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)

το γενετικό υλικόαντιγραφή, έκφραση και ρύθμιση της γενετικής πληροφορίαςτεχνολογία του ανασυνδυασμένου DNAμενδελική κληρονομικότηταμεταλλάξειςαρχές και μεθοδολογία της Βιοτεχνολογίαςεφαρμογές της Βιοτεχνολογίας στην Ιατρικήεφαρμογές της Βιοτεχνολογί..

18,00€

1111 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

- Ένας ιδιαίτερος ομοιοστατικός μηχανισμός του ανθρώπου είναι το ανοσοβιολογικό σύστημα, χάρη στο οποίο γίνεται η αναγνώριση και η εξουδετέρωση των παθογόνων μικροοργανισμών.- Τα νιτροποιητικά βακτήρια δεν παρασιτούν. Περνούν όλη τη ζωή τους στο φυσι..

15,00€

19 ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το βιβλίο αυτό περιέχει 19 Κριτήρια αξιολόγησης, τα οποία καλύπτουν την ύλη της Φυσικής Γενικής Παιδείας Γ' Λυκείου. Τα Κριτήρια είναι πρωτότυπα και στο επίπεδο των Πανελληνίων εξετάσεων, οπού κάποια ερωτήματα ξεπερνούν το μέσο επίπεδο δυσκολία. Οι α..

12,00€

28 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (ΓΛΩΣΣΑΣ - ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ) ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2019 - 2020

Οι πρόσφατες αλλαγές στον τρόπο εξέτασης του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας καθορίζουν μια νέα μορφή αξιολόγησης των μαθητών/-τριών στις πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα των Νέων Ελληνικών ημερήσιου και εσπερινού ΓΕΛ. Η συγγραφικ..

13,78€

30 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

•30 αδίδακτα πεζά κείμενα αττικής διαλέκτου με σύντομο και σχετικό εισαγωγικό σημείωμα (ιστορικό πλαίσιο)•Ερωτήσεις κατανόησης στον νοηματικό άξονα κάθε θέματος•Ερωτήσεις γραμματικής και συντακτικού•Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις•Υποθέσεις έργων θε..

11,13€

30 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ

ΚΡΙΤΗΡΙΑΑθλητισμόςΑλλοτρίωσηΑμεΑΑναλφαβητισμόςΑνθρώπινα ΔικαιώματαΑνθρωπισμόςΒίαΓλώσσαΔημοκρατίαΔιαφήμισηΕθελοντισμόςΕλευθερίαΕπιστήμηΕλλάδα, Ευρώπη, ΚόσμοςΙδιωτική ζωήΚινητό και διαδίκτυοΚλωνοποίησηΛαϊκισμόςΜαζικοποίησηΜεσσιανισμόςΜνημείαΟικογένειαΟ..

20,00€

300 PLUS Χ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το παρόν βιβλίο περιέχει περισσότερες από 300 ασκήσεις της μορφής και δυσκολίας των Πανελληνίων εξετάσεων. Περιέχει επίσης και επαναληπτικά διαγωνίσματα στο τέλος κάθε κεφαλαίου, αλλά και κριτήρια αξιολόγησης σε όλη την ύλη. Στο τέλος του βιβλίου υπά..

15,07€

300 ΘΕΜΑΤΑ

..

9,74€

321 ΠΙΘΑΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Το βιβλίο είναι μια τράπεζα πιθανών θεμάτων και περιέχει 321 λυμένα θέματα "ειδικής κατασκευής" που είναι έτσι επιλεγμένα ώστε να καλύπτουν το σύνολο της ύλης και να βοηθήσουν τον υποψήφιο στην τελική του επανάληψη. Το σύγγραμμα παραδίδεται στη χρήση..

16,92€

33 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ Α' ΤΟΜΟΣ

33 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣΣύμφωνα με τον νέο τρόπο αξιολόγησης..

17,00€

35 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΔΙΔΑΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

-Πλήρης κάλυψη των γραμματικών & συντακτικών φαινομένων-Ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας-Απαντήσεις των ασκήσεων...

10,60€

40 MΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑΤOΓΡΑΦΙΑΣ

- 40 επιλεγμένα κείμενα: Αισχίνης, Ανδοκίδης, Αντιφών, Δημοσθένης, Θουκυδίδης, Ισαίος, Ισοκράτης, Λυκούργος, Λυσίας, Ξενοφών, Πλάτων, Πλούταρχος, Υπερείδης- Απλή και αναλυτική περιγραφή βασικών συντακτικών φαινομένων με παραδείγματα- Κείμενα - Εισαγω..

18,02€

40 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το νέο εκπαιδευτικό βιβλίο 40 Διδακτικές Προτάσεις – ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Γ΄ Λυκείου συμπληρώνει την έκδοση ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για την Γ΄ Λυκείου – Ενιαία Εξέταση Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Και τα δύο βιβλία συγκροτούν μια ολοκληρωμένη πρόταση διδασκαλί..

22,26€

400 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Περιέχει τα θέματα εξετάσεων 2000-2010 - Ιουνίου, - Επαναληπτικών Ιουνίου, - Εσπερινών λυκείων, - Ελλήνων εξωτερικού...

14,40€

50 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο που θα αποτελέσει το απόλυτο εργαλείο για μαθητές και καθηγητές.50 Κριτήρια αξιολόγησης από τα οποία τα 40 είναι ανά ενότητα και κεφάλαιο, ενώ τα 10, κριτήρια εφ’ όλης της ύλης, που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό μελετητή, χωρίς όμως να ξ..

20,00€

500 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Το βιβλίο αυτό περιέχει σχεδόν όλες τις ασκήσεις των Μαθηματικών που έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς στους ιστότοπους: mathematica και Face Book καθώς και στο περιοδικό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας : «Ευκλείδης Β΄». Η συγκέντρωση όλων αυτών των α..

25,00€

55 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο αυτό περιέχει 40 Διαγωνίσματα και 15 Tests που καλύπτουν την νέα ύλη, καθώς και τη νέα φιλοσοφία των Πανελλαδικών εξετάσεων των τελευταίων ετών, με πρωτότυπο τρόπο.Η δομή του βιβλίου είναι η εξής:Αρχικά υπάρχουν 3 Διαγωνίσματα και 1 Test γι..

20,00€

566 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΟΜΟΣ 1 - ΤΟΜΟΣ: 1

Με τη διδασκαλία του μαθήματος της Βιολογίας στο σχολείο επιδιώκεται η απόκτηση γνώσεων που αφορούν την επιστήμη της Βιολογίας. Τα θέματα του μαθήματος που τίθενται στις Πανελλαδικές εξετάσεις απαιτούν πολύ καλή κατανόηση της διδακτέας ύλης, κριτική ..

17,66€

566 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΟΜΟΣ 2 - ΤΟΜΟΣ: 2

Με τη διδασκαλία του μαθήματος της Βιολογίας στο σχολείο επιδιώκεται η απόκτηση γνώσεων που αφορούν την επιστήμη της Βιολογίας. Τα θέματα του μαθήματος που τίθενται στις Πανελλαδικές εξετάσεις απαιτούν πολύ καλή κατανόηση της διδακτέας ύλης, κριτική ..

18,76€

60 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΝΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο της συνεξέτασης των μαθημάτων της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας κρίθηκε σκόπιμη η δημιουργία του παρόντος βοηθήματος, το οποίο περιλαμβάνει κριτήρια αξιολόγησης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του νέου τρόπου ε..

25,00€

64 ΤΕΣΤ ΛΕΞΙΛΟΓΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

10,07€

66 ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Η διαμόρφωση των θεμάτων, η διατύπωση των λύσεων και το περιεχόμενο των σχολίων είναι προσαρμοσμένα στον επαναληπτικό χαρακτήρα του βιβλίου και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη:το μαθηματικό περιεχόμενο των θεμάτων Ανάλυσης που έχουν τεθεί στις πανελλαδικές εξ..

18,00€

7000 ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το βιβλίο περιέχει 7000 παραδείγματα με διαβάθμιση δυσκολίας μέσα από 14 τύπους ασκήσεων όπως συμπλήρωσης κενού, πολλαπλών επιλογών, επιλογή σωστού-λάθους, σύζευξης στηλών, συνωνύμων, αντωνύμων, αρχαιστικών εκφράσεων, ονοματικών συνόλων, ιδιωματικών ..

14,50€

7000 ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΛΥΣΕΙΣ

- Κάθε γραμμή στα παραδείγματα του πρώτου τύπου άσκησης αντιστοιχεί σε ένα γράμμα της λέξης-απάντησης. Σε ορισμένα παραδείγματα υπάρχουν εναλλακτικές ή συμπληρωματικές λύσεις. Οι σύνθετες λέξεις, που καλείται ο μαθητής να εντοπίσει, περιλαμβάνουν, στ..

15,00€

718 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ο βασικός κορμός αυτού του βιβλίου είναι ίδιος με το βιβλίο «600 Ασκήσεις Βιολογίας» που είχε εκδοθεί πριν λίγα χρόνια. Υπάρχουν οι εξής αλλαγές: -Οι απαντήσεις στα Θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι πολύ πιο αναλυτικές, ώστε να αποτελούν για το..

18,00€

777 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ο βασικός κορμός αυτού του βιβλίου είναι ίδιος με το βιβλίο «600 Ασκήσεις Βιολογίας» που είχε εκδοθεί πριν λίγα χρόνια. Υπάρχουν οι εξής αλλαγές: -Οι απαντήσεις στα Θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι πολύ πιο αναλυτικές, ώστε να αποτελούν για το..

18,00€

90 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

Το βιβλίο αυτό ολοκληρώνει έναν κύκλο που ξεκίνησε με το "Χρηστικό Συντακτικό της Αρχαίας Ελληνικής" (Καλλιόπη Βέβα) και συνεχίστηκε με τη Γραμματική - Ασκήσεις Γραμματικής της Αρχαίας Ελληνικής (Καλλιόπη Βέβα, Θεοδοσία Θεοχάρη) και το Λεξικό Ρημάτων..

22,00€

978-960-563-474-2 ΧΗΜΕΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ

Το βιβλίο Χημεία Γ΄ Λυκείου - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ απευθύνεται σε μαθητές/-τριες της Γ΄ Λυκείου που είναι υποψήφιοι/-ες για την εισαγωγή στις Σχολές Θετικών Επιστημών και τις Σχολές Επιστημών Υγείας.Περιλαμβάνει 15 επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγηση..

11,52€

ΑΓΓΛΙΚΑ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο Αγγλικών Α΄ Λυκείου Περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του Βιβλίου μαθητή...

6,50€

ΑΓΓΛΙΚΑ Β ΚΑΙ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο ΑγγλικώνΒ΄ & Γ΄ Λυκείου Περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του Βιβλίου μαθητή...

7,70€

ΑΔΙΔΑΚΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Β - Γ ΛΥΚΕΙΟΥ

Με τον προφορικό λόγο ο άνθρωπος φανερώνει τις ψυχικές διαθέσεις και μεταπτώσεις του. Αποδίδει όλες τις αποχρώσεις των συναισθημάτων και των ιδεών του. Γίνεται πιο πειστικός με τη χρήση του ζωντανού και δυνατού προφορικού λόγου. Εκφράζει απλά και αυθ..

26,50€

ΑΔΙΔΑΚΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ Β' - Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)

Έχουμε μια μεγάλη πολιτισμική κληρονομιά, που θα μπορούσαμε να τη θεωρούμε καύχημά μας, αν την είχαμε αξιοποιήσει ως μορφωτικό αγαθό στην Εκπαίδευσή μας. Σ' αυτή την κληρονομιά μπορούμε να ανιχνεύσουμε λαμπρά δείγματα ποίησης, θεάτρου, ιστοριογραφίας..

25,44€