Νηπιαγωγείο

Νηπιαγωγείο

1, 2, 3 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και πρωτότυπο εκπαιδευτικό βιβλίο κατάλληλο κυρίως για παιδιά ηλικίας 4-5 ετών, με δραστηριότητες γλώσσας, μαθηματικών, μελέτης περιβάλλοντος, δημιουργίας και έκφρασης. Οι ενότητές του είναι οργανωμένες σύμφωνα με το Διαθεματι..

12,01€

1,2,3 ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ

Το «1, 2, 3,... Φτου ξελευτερία» περιλαμβάνει προμαθηματικές ασκήσεις, ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4 - 5 χρονών. Σύμφωνα με την προδημοτική εκπαίδευση του υπουργείου παιδείας, προσπάθησα να φτιάξω ένα βιβλίο, που να κεντρίζει ..

11,51€

1..3..5..9..ΔΕΚΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

Το βιβλίο αυτό βοηθά τα παιδί να μάθει τους αριθμούς από το 1 έως το 10 παίζοντας "τα παπάκια...." στο σχολείο ή στο σπίτι, να αποκτήσει προσανατολισμό στο χώρο και το χρόνο, να μάθει ταυτόχρονα τα χρώματα, να πλουτίσει το λεξιλόγιό του - και κυρίως-..

4,49€

1001 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 1001 απλές στην εφαρμογή δραστηριότητες, που ακολουθούν τα όσα μαθαίνουν τα παιδιά στα νηπιαγωγεία. Οι δραστηριότητες αυτές, που βασίζονται στο κεντρικό θέμα κάθε μήνα του χρόνου, κινούνται γύρω από 5 βασικές έννοιες:κοινή ζ..

14,40€

110 ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το βιβλίο σχεδιάστηκε για καθημερινή χρήση από τα παιδιά του νηπιαγωγείου και ακολουθεί το σχετικό αναλυτικό πρόγραμμα. Φιλοδοξεί να βοηθήσει το παιδί να κατανοήσει μαθηματικές έννοιες και δομές γραφής και ανάγνωσης. Για τους γονείς, είναι ένα βιβλίο..

15,50€

365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ: ΑΡΧΙΖΩ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για την πρώτη γνωριμία των παιδιών με τα γράμματα, την αλφαβήτα, τη φωνολογική επίγνωση, την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και την προετοιμασία του Νηπιαγωγείου. Αποτελεί ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο για τη δημιουργι..

8,70€

365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ: ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ

Ένα μοναδικό βιβλίο για μοναδικά παιδιά! Με παιγνιώδεις ασκήσεις, εργασίες και δραστηριότητες, το βιβλίο αυτό στοχεύει στην πρώτη γνωριμία των παιδιών με τους αριθμούς, τις προμαθηματικές έννοιες και τη συλλογιστική σκέψη. Εξαιρετικά σχεδιασμένο από ..

8,70€

365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ: ΕΞΕΡΕΥΝΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ

Ένα μοναδικό βιβλίο για μοναδικά παιδιά! Με παιγνιώδεις ασκήσεις, εργασίες και δραστηριότητες, το βιβλίο αυτό στοχεύει στην πρώτη γνωριμία των παιδιών με τους αριθμούς, τις προμαθηματικές έννοιες και τη συλλογιστική σκέψη. Εξαιρετικά σχεδιασμένο από ..

7,70€

365 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ένα μοναδικό βιβλίο για μοναδικά παιδιά! Με παιγνιώδεις ασκήσεις, εργασίες και δραστηριότητες, το βιβλίο αυτό στοχεύει στην πρώτη γνωριμία των παιδιών με τους αριθμούς, τις προμαθηματικές έννοιες και τη συλλογιστική σκέψη. Εξαιρετικά σχεδιασμένο από ..

8,70€

TO ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε σωστά τα παιδιά, στην πρώτη τους επαφή με τα "γράμματα", γράψαμε αυτό το βιβλίο με διάθεση για δημιουργική απασχόληση και αποτελεσματική μάθηση.Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές της πρώτης σχολικής ηλικίας, αλλά και σε κ..

8,00€

Α, Β, Θ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ

Το «Α, Β... Θ φτου και βγήκα» περιλαμβάνει προγραφικές ασκήσεις, ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά προσχολικής ηλικίας 4- 5 χρονών. Σύμφωνα με την προδημοτική εκπαίδευση του υπουργείου παιδείας, καθώς και με την επαφή με παιδιά προνηπιακής αγωγής, προσ..

11,51€

Α-Β 1-2, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Η Α' Δημοτικού αποτελεί ορόσημο στη ζωή ενός παιδιού καθώς θέτονται οι βάσεις της μετέπειτα μαθητικής του ζωής. Έτσι το βιβλίο Α-Β, 1-2 φύλλα εργασίας που προετοιμάζουν το παιδί για το Δημοτικό σχολείο, έχει σαν στόχο την εμπλοκή του παιδιού στη διαδ..

12,20€

Α-Β 1-2, ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ

Το βιβλίο "Α-Β 1-2, φύλλα εργασίας για τα προνήπια" στηρίζεται στις αρχές του νέου αναλυτικού προγράμματος σπουδών του Νηπιαγωγείου που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν δημιουρ..

10,65€

Α-Β 1-2, ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Το βιβλίο "Α-Β 1-2, φύλλα εργασίας για τον Παιδικό Σταθμό" στηρίζεται στις αρχές του νέου αναλυτικού προγράμματος σπουδών που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας. Αναφέρεται στην ηλικία των 3-4 χρονών και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς που ενδ..

10,65€

Α-Β, 1-2 ΝΑ,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ

To βιβλίο Α-Β 1-2 Να, το πρώτο µου βιβλίο, φύλλα εργασίας για παιδιά ηλικίας 2+ στηρίζεται στα βασικά χαρακτηριστικά των αντιληπτικών και αναπτυξιακών δεξιοτήτων που διέπουν αυτή την ηλικία και τα οποία κατακτώνται από τα παιδιά με πολύ γρήγορους ρ..

8,00€

Α-Β, 1-2 ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το βιβλίο "Α-Β, 1-2 πάω στο Νηπιαγωγείο" απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών. Στηρίζεται στις αρχές του νέου αναλυτικού προγράμματος σπουδών του Νηπιαγωγείου που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς που ενδ..

12,78€

ΑΓΑΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

-Η επιλογή του/ης κατάλληλου/ης συντρόφου, πόση σημασία μπορεί να έχει στο να αποκτήσω ένα υγιές και ισορροπημένο παιδί; -Τι να προσέξω στο μεγάλωμα του παιδιού μου ώστε, όταν πάει στο σχολείο να έχει άριστη απόδοση και όσο το δυνατόν λιγότερα προβλ..

15,60€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Ανακαλύπτω τα γράμματα είναι ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό βιβλίο, που απευθύνεται στους μαθητές του νηπιαγωγείου και της Α' τάξης του δημοτικού σχολείου. Σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με τα γράμματα της ελληνικής γλώσσας. Μέσ..

4,99€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακαλύψεις των νευροεπιοτημών, αλλά και τις σύγχρονες επιστημονικές θέσεις της παιδαγωγικής, της ψυχολογίας, κ.λ.π., τα διάφορα ερεθίσματα που προσφέρονται στο αναπτυσσόμενο άτομο κατά τη διάρκεια της προσχολικής ηλικίας, οδ..

12,01€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΜΠΙ

Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας µε στόχο τον εγγραµµατισµό τους.Τα παιδιά µε τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό, µαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να γράφουν τα γράµµατα της ελληνικής γλώσσας, φωνές, συλλαβές κ..

12,00€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ & ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Το βιβλίο "Ανακαλύπτω τα Χρώματα, τα Σχήματα και τους Αριθμούς" έχει γραφεί για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας με στόχο να συμβάλλει υποστηρικτικά στη νοητική τους ανάπτυξη και την καλλιέργεια των μαθηματικών δεξιοτήτων τους. Περιέχει δ..

13,30€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΕΙΣ

Χρήσιμο βοήθημα με αυτοκόλλητα, για νήπια & παιδιά της πρώτης τάξης του Δημοτικού. Περιέχει για κάθε γράμμα του ελλην. αλφάβητου αυτοτελείς εργασίες & εικαστικές δραστηριότητες που συνδέονται με το γραπτό λόγο & με την αντιγραφή αντίστοιχων μικρών λέ..

10,01€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

Το βιβλίο αυτό, μελετημένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας, είναι αποτέλεσμα 20χρονης εκπαιδευτικής πείρας στην προσχολική αγωγή και την ενασχόληση της συγγραφέως με την Ειδική αγωγή. Η συγγραφή του προέκυψε μέσα από την ανάγκη των παιδιών για ένα ..

23,50€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Το Ανακαλύπτω τους αριθμούς είναι ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό βιβλίο, που απευθύνεται στους μαθητές του νηπιαγωγείου και της Α' τάξης του δημοτικού σχολείου. Σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με τους αριθμούς της πρώτης δεκάδας. Μέ..

3,99€

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΜΠΙ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε νήπια και έχει ως στόχο την απόκτηση λογικοµαθηματικής σκέψης. Τα παιδιά μέσα από απλές ασκήσεις εξασκούνται στα σχήµατα, τα χρώµατα, και τις χωροχρονικές έννοιες. Οργανώνουν τις γνώσεις τους, αναπτύσσουν νοητικές ικανότ..

11,00€

ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

Πριν από χιλιάδες χρόνια, για να γράψουν κάτι οι παλιοί το ζωγράφιζαν. Για παράδειγμα, για τη λέξη "ΤΡΑΠΕΖΙ" μπορεί να ζωγράφιζαν ένα σχήμα: Τ. Αλλά όπως μπορείς να φανταστείς, δεν ήταν δυνατό να σκεφτούν τόσες ζωγραφιές όσες ήταν και οι λέξεις που ή..

4,50€

ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Ω ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ

Το παιδί δεν πάει "άγραφο χαρτί" στο σχολείο. Μόνο που ο γλωσσικός "κόσμος" του παιδιού, πριν τη φοίτησή του στο σχολείο, είναι ακόμα ασυστηματοποίητος και περιορισμένος. Με τη διδαχή όμως στο Νηπιαγωγείο και ιδιαιτέρως στην Α΄ δημοτικού οι γλωσσικοί..

20,29€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΦΗΣ: ΓΡΑΦΩ - ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ

Προγραφικές ασκήσεις στα γράμματα για το Προνήπιο – Νηπιαγωγείο. Ένα όμορφο και σίγουρα ελκυστικό βιβλίο, για την προσχολική ηλικία, που εισάγει το παιδί στον όμορφο κόσμο της γραφής, των γραμμάτων και της γνώσης. Περιέχει πολύπλευρες προγραφικές δρα..

8,70€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΦΗΣ: ΓΡΑΦΩ - ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ

Προγραφικές ασκήσεις σε συνδυασμό με αριθμητική για το Προνήπιο – Νηπιαγωγείο. Ένα ξεχωριστό βιβλίο για την ενασχόληση και την εισαγωγή στον κόσμο της γραφής, των αριθμών, της μάθησης και της γνώσης! Με πρωτότυπες εκπαιδευτικές δραστηριότητες στην π..

8,70€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Μέσα σ' αυτό το βιβλίο που ξεφυλλίζετε θα βρείτε θέματα που μπορείτε να αναπτύξετε μαζί με παιδιά από 2 1/2 έως 5 1/2 ετών διαμορφώνοντας κάθε φορά το λεξιλόγιο στο ηλικιακό επίπεδο των παιδιών.Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τους συναδέλφους να προσεγγίζ..

9,54€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΦΣ ΠΑΙΔ ΠΡΟΣ ΗΛ

Μέσα σ’ αυτό το βιβλίο που ξεφυλλίζετε θα βρείτε θέματα που μπορείτε να αναπτύξετε μαζί με παιδιά από 2 ½ έως 5 ½ διαμορφώνοντας κάθε φορά το λεξιλόγιο στο ηλικιακό επίπεδο των παιδιών. Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τους συναδέλφους να προσεγγίσουν θέμα..

8,59€

ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ 5-7 ΕΤΩΝ

Τα βιβλία "Βήματα στη γνώση" αποτελούν μια νέα παιδαγωγική σειρά βιβλίων για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Στις ηλικίες 5-7 ετών, τα παιδιά αναπτύσσουν πολύ σημαντικές δεξιότητες: - εξασκούν την παρατηρητικότητά τους - αναπτύσσουν..

7,23€