ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε εσάς μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Όλα τα προϊόντα που παραγγέλνετε αποστέλλονται από το κατάστημά μας εντός 3 εργάσιμων ημερών, εκτός κι αν υπάρχει ένδειξη για μεγαλύτερη καθυστέρηση του προϊόντος.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμα και απαιτούνται περισσότερες από 3 μέρες για να τα συγκεντρώσουμε πριν γίνει αποστολή τους προς εσάς, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ώστε να επιλέξετε αν θέλετε να προχωρήσουμε σε συγκέντρωση των προϊόντων και αποστολή τους. Η παραλαβή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται στη διεύθυνση αποστολής που θα μας υποδείξετε.

Η συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ σας παραδίδει την παραγγελία σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή της από το κατάστημά μας προς εσάς. Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παραλαβή των προϊόντων που οφείλονται σε υπαιτιότητα της εταιρίας ταχυμεταφορών, σε επικράτηση ειδικών συνθηκών στη χώρα ή στην περιοχή (όπως πόλεμος, πανδημία, απεργίες), σε μη διαθεσιμότητα των προϊόντων ή άλλους εξωγενείς παράγοντες.

Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας ανέρχονται στα 3,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Αν η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 39 ευρώ, τότε η αποστολή των προϊόντων σε σας γίνεται δωρεάν. Δεν είναι εφικτή η αποστολή προϊόντων στο εξωτερικό.