Unibooks


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

[...] Ο στόχος του βιβλίου αυτού είναι να παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη, συστηματική και επιστημονική προσέγγιση σχετικά με τον ζωτικό χώρο της οργάνωσης και διοίκησης των πωλήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, περιγράφει τις πλέον πρόσφατες πρακτικές και τεχνικ..

48,69€

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ - ΤΟΜΟΣ: 2

Το βιβλίο αυτό περιέχει μία προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή ασκήσεων σε διάφορα προχωρημένα θέματα της θεωρίας πιθανοτήτων (πολυδιάστατες τυχαίες μεταβλητές, γεννήτριες συναρτήσεις, Κεντρικό Οριακό θεώρημα κ.λπ.) ) στόχος του είναι να βοηθήσει τον αναγ..

44,79€

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Ατομική και Μοριακή Δομή, καθώς και έννοιες όπως ενέργεια ιοντισμού, ηλεκτρονική συγγένεια και ηλεκτραρνητικότητα. Εξετάζονται οι καταστάσεις που εμφανίζονται τα διάφορα υλικά σώματα και δίνεται έμφαση στη δομή και τις ιδιότητες της στερεάς κατάσταση..

71,01€

ΒΙΟΛΟΓΙΑ, Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Βιολογία είναι η επιστήμη που μελετά τη ζωή. Είναι η επιστημονική έκφραση της έμφυτης περιέργειας του ανθρώπου να γνωρίσει τον εαυτό του και το περιβάλλον του. Η Βιολογία μας δίνει τη γνώση για την επίλυση σφαιρικών προβλημάτων όπως οι ασθένειες, η ρ..

32,46€

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Το πρώτο βιβλίο στην ελληνική γλώσσα με στρατηγικές, τεχνικές και πρακτικά εργαλεία για τη σωστή επιλογή και αποτελεσματική διαχείριση των πελατών στρατηγικής σημασίας. Απαντήσεις σε ερωτήματα στρατηγικού σχεδιασμού, τμηματοποίησης του πελατειακού χα..

35,50€

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΡΟΦΩΝ

Αντί Προλόγου 11ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1Ο Κλάδος των Ξενοδοχειακών ΕπιχειρήσεωνΕννοιολογική προσέγγιση των ξενοδοχείων 13Μορφές ξενοδοχειακών επιχειρήσεων 13Κατάταξη ξενοδοχείων με το σύστημα αστέρων 14Τυπολογία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων 16Μέγεθος ξενοδοχειακών ε..

17,00€

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΗΨΗ ΕΠΙΧ/ΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, απ..

55,79€

ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ (ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)

Με το σύγγραμμά μου αυτό, που αποτελεί νέα βελτιωμένη έκδοση, προσπάθησα να μεταδώσω στους νέους, που σπουδάζουν, τα από την έδρα διδασκόμενα με τη μορφή του παρόντος διδακτικού βιβλίου, για να συνειδητοποιηθεί έτσι ευκολότερα το έργο της διδασκαλίας..

25,36€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ

Στο βιβλίο του Καθηγητή Γενετικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχαήλ Λουκά αναλύονται με τρόπο απλό και κατανοητό δύσκολες γενετικές έννοιες, ενώ δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που τυχόν δημιουργούνται στον επιστήμονα, φοιτητή ή απλό αναγν..

85,35€

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ

Στόχος του βιβλίου αυτού είναι να προσφέρει στον αναγνώστη µια ολοκληρωµένη εισαγωγή στις κυριότερες µεθόδους Συνδυαστικής ανάλυσης, δίνοντας παράλληλα έµφαση στην απλότητα της παρουσίασης. Η ύλη χωρίστηκε σε 5 κεφάλαια, τα οποία καλύπτουν τις δυο βα..

29,42€

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Στο παρόν βιβλίο, ο αναγνώστης θα βρει χρήσιμες πληροφορίες για τα αίτια που προκαλούν την ποιοτική υποβάθμιση και τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα, καθώς και για τις διάφορες μεθόδους επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων με τις οποίες μπορούν να παραχ..

35,50€

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ & ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Η Χημεία είναι ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα διασκεδαστική επιστήμη, ενώ σίγουρα είναι συνυφασμένη με το πείραμα. Στόχος του εργαστηριακού αυτού βιβλίου είναι να μυήσει τον αναγνώστη στις βασικές αρχές της χημείας μέσω του πειράματος. Επειδή απευθύνετα..

45,64€

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

Το ανά χείρας βιβλίο με τίτλο "Ζωοτροφές και πρόσθετες ύλες ζωοτροφών: (Βρωματολογία)" έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο τη μελέτη των ζωοτροφών και των πρόσθετων υλών των ζωοτροφών. Αποτελεί αναπόσπαστο και απολύτως αναγκαίο τμήμα του τρίπτυχου Φυσιο..

32,50€

Η ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ

Το βιβλίο "Η Διεθνοποιημένη Επιχείρηση τον 21ο Αιώνα" αναφέρεται σε έναν από τους κυρίαρχους θεσμούς της εποχής μας και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Σε ένα συνεχόμενα μεταβαλλόμενο οικονομικό, κοινωνικό..

110,00€

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ

Το βιβλίο αυτό καλύπτει την τεχνική της καλλιέργειας 76 διαφορετικών κηπευτικών ειδών, που καλλιεργούνται σε μικρές ή μεγάλες εκτάσεις στην ελλάδα. Καλύπτεται με λεπτομέρεια η τεχνική που πρέπει να ακολουθείται κατά την καλλιέργεια των διαφόρων υπαίθ..

59,00€

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ

Το βιβλίο αυτό καλύπτει την τεχνικη της καλλιεργειας 76 διαφορετικών κηπευτικών ειδών, που καλλιεργούνται σε μικρές ή μεγάλες εκτάσεις σήμερα στην Ελλάδα ή θα μπορούσαν να καλλιεργηθούν μελλοντικά, καθότι οι κλιματικές και εδαφικές συνθήκες στη χώρα ..

135,00€

Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Μια από τις σημαντικότερες και ταυτόχρονα πιο δύσκολες αποφάσεις που καλείται να λάβει μια επιχείρηση είναι η τιμολόγηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρει στην αγορά.Το βιβλίο αυτό εξετάζει όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο της τιμολόγη..

24,35€

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σήμερα οι μικροοργανισμοί βρίσκονται στο επίκεντρο της βιοτεχνολογίας, δηλαδή της χρήσης βιολογικών συστημάτων για παραγωγή χρήσιμων προϊόντων ή υπηρεσιών. Οι εφαρμογές της Μικροβιολογίας στη βιομηχανία, το περιβάλλον, τη γεωργία και την παραγωγή ανα..

79,62€

ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ

Συνδυάζοντας θεωρία, ερευνητική τεκμηρίωση και σύγχρονη πρακτική, οι συγγραφείς παρουσιάζουν ολοκληρωμένα το αντικείμενο των ναυλώσεων στις πραγματικές και πολύπλοκες διαστάσεις του ? οικονομική, πρακτική, νομική αλλά και ιστορική...

48,77€

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ

Το βιβλίο αυτό προσφέρει βασικές και ολοκληρωμένες γνώσεις στα βασικά θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή οικονομική ολοκλήρωση. Εξετάζοντας τη δομή, την πορεία διεύρυνσης, τις κυριότερες δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και διάφορες πολιτικέ..

22,00€

ΠΙΘΑΝΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΑΣ

Κατά τα τελευταία τριάντα χρόνια, η ανάπτυξη νέων περιοχών της Οικονομετρίας, όπως οι χρονολογικές σειρές με μοναδιαίες ρίζες οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα της συνολοκλήρωσης, βασίστηκε σε ιδιαίτερα προχωρημένες πιθανοθεωρητικές έννοιες ..

49,90€

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

Το βιβλίο αυτό, βασισμένο στην πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας κρέατος, εξετάζει τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση του κρέατος, περιγράφει τη δομή και τη σύνθεση των ιστών του κρέατος και αναλύει διεξο..

40,58€

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το παρόν σύγγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές Επιστήμης Υπολογιστών, Πληροφορικής, Μηχανικών Υπολογιστών, Πληροφορικών Συστημάιων καθώς και σχολών που περιλαμβάνουν το αντικείμενο της τεχνολογίας λογισμικού στην εκπαιδευτική τους ύλη. Απευθύνεται επίσης..

96,40€

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Στην πέμπτη έκδοσή του το βιβλίο εξετάζει τις σημαντικές αλλαγές και τα γεγονότα που αναδιαμορφώνουν τις τραπεζικές εργασίες και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες διεθνώς, με ιδιαίτερη έμφαση στις μεταβολές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στα πιστωτι..

80,00€

ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

Επιστημονική εξέταση των κυριότερων και πιο αντιπροσωπευτικών για την ελληνική γεωργία ασθενειών των φυτών, σε συνδυασμό με γενικές ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. Συμπτώματα και διαγνωστική. Ειδικά επιλεγμένη βιβλιογραφία σε κάθε κεφάλαιο...

60,87€

ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ (2Η ΕΚΔΟΣΗ)

Το ανά χείρας σύγγραμμα έχει ως αντικείμενο τις βασικές γνώσεις της Φυτοπαθολογίας. Αποτελεί επιστημονικό πόνημα περιγραφής και αναλύσεως εννοιών και αρχών της Φυτοπαθολογίας και εισαγωγικό κείμενο για τους φοιτητές των Γεωπονικών Πανεπιστημίων, τους..

60,87€

ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑ

Κύριος στόχος του βιβλίου αυτού είναι ο αναγνώστης και η αναγνώστρια, που θα περιπλανηθούν στις σελίδες του, να γνωρίσουν τη φύση και τις "ιδιορρυθμίες" του παγκόσμιου ωκεανού που καλύπτει τα τρία τέταρτα της επιφάνειας του πλανήτη μας και αποτέλεσε ..

52,75€

Εμφάνιση 1 έως 32 από 32 (1 Σελ.)