Ισπανικά

Ισπανικά

APUNTES DE LA CLASE DE ESPANOL 1

Η δίτομη σειρά "Apuntes de la clase de Espanol" ("Σημειώσεις της τάξης ισπανικών") είναι η πρώτη δίγλωσση μέθοδος εκμάθησης της ισπανικής γραμματικής και σύνταξης που γράφτηκε με αποκλειστικό γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις:-των Ελλήνων σπουδαστών..

27,39€

APUNTES DE LA CLASE DE ESPANOL 2

..

29,42€

I TALK: ΙΣΠΑΝΙΚΑ( PLUS 4 CD)

Η μέθοδος I TALK είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να μπορέσετε γρήγορα και εύκολα να μάθετε να χρησιμοποιείτε την γλώσσα που έχετε επιλέξει σε επίπεδο καθημερινής, πρακτικής επικοινωνίας (30 ώρες μελέτης). (Απλή καθημερινή συζήτηση-αεροδρόμιο-ξενο..

69,00€

PONS POWER COURSE SPANISH ( PLUS CD)

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣΣε 4 εβδομάδες μιλάτε μια ξένη γλώσσα !Οι 5 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους μαθαίνετε σε χρόνο ρεκόρ:• Κάθε μέρα εντατική μάθηση βασιζόμενη σε ένα πρωτοποριακό σύστημα κατανομής γνώσεων με τη μορφή ημερολογίου εργασιών.• Μάθ..

30,10€

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Τα "Ισπανικά στην πράξη" (ένας τόμος (ISBN: 960-6604-94-2) και τέσσερα CD (ISBN: 960-6604-93-5)) είναι μια ταχύρρυθμη οπτικοακουστική μέθοδος εκμάθησης των ισπανικών, που αποπειράται να φέρει τους αναγνώστες σε επαφή με την ισπανική γλώσσα, μια γλώσσ..

58,00€

ΜΑΘΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα ισπανικά είναι σήμερα μια διεθνής γλώσσα την οποία μιλούν εκατομμύριαάνθρωποι στην Ενωμένη Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.- Για μας τουςΈλληνες η γνώση της ισπανικής γλώσσας, αν μέχρι χθες δεν ήταν απαραίτητη,σήμερα προβάλλει ως "αναγκαίο ε..

20,90€