Ιταλικά

Ιταλικά

COLLOQUIAL ITALIAN 2 : THE NEXT STEP IN LANGUAGE LEARNING

Do you know Italian already and want to go a stage further? If you're planning a visit to Italy, need to brush up your Italian for work, or are simply doing a course, Colloquial Italian 2 is the ideal way to refresh your knowledge of the language and..

52,68€

I TALK: ΙΤΑΛΙΚΑ ( PLUS 4 CD)

Η μέθοδος I TALK είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να μπορέσετε γρήγορα και εύκολα να μάθετε να χρησιμοποιείτε την γλώσσα που έχετε επιλέξει σε επίπεδο καθημερινής, πρακτικής επικοινωνίας (30 ώρες μελέτης). (Απλή καθημερινή συζήτηση-αεροδρόμιο-ξενο..

69,00€

LA LINGUA ITALIANA A CASA - ΤΟΜΟΣ: 1 PLUS 2 (ΣΕΤ)

Η τιμή αφορά ολόκληρο το σετ, Περιέχει: 8 κασέτες..

34,84€

ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ II - ΤΟΜΟΣ: 2

Το εγχειρίδιο αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα για αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκμάθηση της γλώσσας και τους βοηθά να δουλέψουν αυτόνομα και δημιουργικά σε ό,τι αφορά την εξοικείωση τους με τη δομή της ιταλικής γλώσσας.Γι' αυτόν το λόγο γίνε..

12,00€

ΜΑΘΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΙΤΑΛΙΚΑ

Πρώτα η πράξη, μετά η γραμματική! Ο μόνος τρόπος για να μάθεις τα ιταλικά,σωστά και διασκεδαστικά.- Η μέθοδος, αν και δεν έχει πρόθεση να "φιλολογήσει",χωρίς απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες σε οδηγεί μακριά, προσφέροντας με τρόποαπλό και κατανοητό όλου..

16,92€